Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ahojte, sa mozem pridat? 🙂
ahoj, jasne ze mozes...
ahojte dievcata....krasnu jar vam prajem, ale asi aj tak sa vsetky najviac tesime na leto 😉
dnes nas caka poradna, tak sa tesime... cez vikend ma velmi trapili zubky, tak dnes aj zubar....
Cauko pozdravujem vas prijemne ranko
Dobre ránko, dnes ma byt upršaný deň, tak dúfam, že sa pomýlili... 😉 ukazuje sa slniečko 😎
ahojte, tak veru, aj ja dúfam, že sa pomýlili a že bude svietiť slniečko celý deň....inak januliatko vitaj medzi nami...ivka, ten zubár ma mrzí...veru nič príjemné...aj ja som bola koncom januára...inak teraz zvládam bolesť o čosi horšie, ako keď som nebola tehu...
čo dnes plánujete?ja som už bola na odbery na endokrinológii
Dobré ránko, aj ked je vonku slniečko, mám pocit že je nízky tlak ta si asi doprajem kávičku ☹
Normálne som celkom nahnevaná, chodím občas kuknúť aj do augustoviek 2010, ale mám pocit, že ked ste sa tam nezabehli od začiatku, tak to už nedobehnete, chcela som heslo na vloženie fotiek do augustoviek, ale asi je len pre vyvolené 😎
A inak Januliatko vitaj, si s Košíc?
kishinka nič si z toho nerob, ja som tam takmer od začiatku a tiež sa veľmi nechytám.... 😉
Hej, ale som chcela aspon dať fotky, ale ignorácia 😠
preto som rada, že aspon v našej maličkej komunitke to je celkom iné 😅
I
kishinka, videla som tvoj albumík...pekne rastiete...ja som nejaká lenivá sa fotiť...už si bola na morfo usg?pozerala som v augustovkách, že terase vyšli zlé AFP testy..zháňala niekoho kto by jej urobil morfo usg, tak neviem, či už niekoho má...
ahojte dakujem za privitanie 🙂 tak nejak sa nam tu rozsvietilo to slniecko cooo? 🙂
kishinka IP.
kishinka, ja nie som rodena kosicanka, len som sa sem vydala a byvam tu uz vyse dvoch rokov, tak uz som si nejak zvykla na ten mestsky ruch 🙂
ivka, mne sa zda, ze ja ta poznaaaam 😒
Dakujem mata, ja by som sa tiež nefotila, ale moj manžel každú nedeľu nás odfotí, tak som celkom rada že je akčný 😀
a na morfo som ešte nebola 😅
Januliatko dakujem veľmi pekne za heslá 😀 idem hned pridať 🙂
Januliatko a v ktorej časti Košíc bývate? Kvôli kočíkovaniu 😝
😀 Furca kishinka...a ty?
Joj ja som teraz staré mesto, ale po pôrode budem Jazero ☹ a nepoznám tam absolútne nikoho škoda 😖
A Januliatko pekné bruško 😀
Ani ja vobec nikoho nepoznam 😠 snad sa niekto este najde s kym budeme kocikovat....
Ale hej, 😉 a neviem, či náhodou Mata nie je z furče, ale nie som si istá
som pozerala že už máš výbavičku,ja tiež musím svoju pofotiť 😀 a kde chodíš na gyndu?
baby ja som z ťahanoviec a tiež tu nepoznám žiadnu maminu...
no uz nieco mame pokupene, nie je toho vela, ale uz sa rozbiehame....
chodim k Dr. Sedliakovu /poliklinika Juh/, soms nim velmi spokojna, a na Rastislavke chcem aj rodit
No to aj ja by som rada rodila v starej nemocnici, mám tam kamošku pôrodnu sestru 🙂
Mata som si myslela že si s furče, neviem prečo 😖
tak ked nikoho nezoženieme tak si budeme dávať stretka, na Hlavnej 😀
mata, ja som este pred rokom byvala na Tahanovciach, skoooda, ale chodim tam dost casto k svokrovcom 😉
kishinka, to iste aj mne napadlo 😅
amozno sa stretneme v porodke ktovie....mati a ty kde chces rodit?
😀 Ešte že máme pekný mesiac na rodenie August, to sa bude dať všade prechádzať nebude zima 😖
idem sa hodiť do sprchy, lebo som skysla pri počítači, a som ešte v pyžame 😅
hej, len to vlacenie bruska v tych horucavach som zvedava ake to bude.....ja idem dat daco sladke pod zub 😝
No ja radšej beriem teplo, ako zimné kabáty 🙂 aj teraz sa už neviem dočkať tepla, aby som každému pyšne ukazovala svoj pupok 😀
babenky, mate skusenosť s kyselinou listovou - FEMIBION 800, metafolin ???
Gabena, ja beriem tehotenské vitamíny hneď od 2tt , a ti garantujem že v každých je kyselina listová-tá je totiž základ v skoro každých tehu vitamínoch 😉 a moja známa je lekárnička, a nám povedala, že si nemusíme kupovať tie najdrahšie, lebo ide len o značku, a ja beriem Calibrum a sú v poho 😉
Mne sa snažil nanútiť môj gynekolog nejaké vitamíny za 80E lebo mal zmluvu s tou firmou, tak som ho vysmiala a som mu povedala že už beriem iné 😀
Ja asi nepatrím k tým mamičkám, čo za každú cenu teraz budem kupovať čo najdrahšie veci, príde mi to zbytočné, ked aj lacnejšie majú rovnaký účinok 😅
ahojte baby 🙂 krasny vikend za nami a aj dnes to vyzera na krasny den 🙂 konecne je teplucko, uz zimne bundy ani nezapnem 😖 myslim, ze je to super obdobie na tehotenstvo.
gabena, mne tiez byvalo zle, pomohlo mi, ked som sa zobudila, hned v posteli este som jedla bebe keksy. a potom som mala vytazok zo zazvora, vola sa to Ginger /odporucila mi to dr./, najprv som to brala 3x denne a potom uz len 2x a samozrejme coca cola mi tiez pomohla.
ivka, mna tiez jeden cas zacali boliet dasna a aj mi trocha krvacali, ale zacala som pouzivat parodontax a uz je dobre. a pouzivam aj pastu elmex. u zubarky som bola uz v januari a ze mam prist este pred porodom v juni.
gabena, ja som ziadnu kyselinu listovu nebrala, odporucali mi, ked mam dobre hodnoty nebrat nic... ze vraj to nie je dobre... radsej jem viac zeleniny a ovocia...
prajem krasny dnik 🙂

ahoj gabena, no tak som si zaspominala 😉 na casy, ked som v praci (este nikto nic netusil) tesne pred obedom musela bezat na wecko. Je fakt, ze asi najlepsie to udrzis pod kontrolou tym, ze budes stale nieco mensie zobkat, a rano som mala napriklad pri posteli bebe keksiky... inak niekde uvadzaju, ze pomaha aj matovy caj, ale ja som ho vtedy naopak (ani lipovy) nemohla ani citit 😝 . Ale su to inak mile spomienky, a musim povedat, ze to nebolo az take zle, aj ked som mala nevolnosti riadne, ale brala som to s usmevom, proste tak, ze no co - som v tom a to je krasne 😉 . A ked to k tomu patri, tak budis, sak chora nie som a ono to casom prejde (nevolnosti som mala pri oboch az do 4. mes 😀 ). Ja som osobne lieky nechcela, aj ked lekarka uz nieco spominala... ale lieky su lieky...