Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ivka...tie brušné tance by mohli byť super, ja som chodila pred tehu, je to fantázia, chodila som do jumba, ale predpokladám, že pre tehuľky by to bolo prispôsobené, lebo je o dosť náročné, aj keď sa to na prvý pohľad nezdá 😉
ja budem asi len doma cvicit na fit lopte, lebo som leniva jak pes... 😅
aj teraz sa uz asi hodinu chystam, ze trosku povysavam bat, ale sa neviem pinutit, ale tak predsa idem kym som schopna, lebo poobede sa mi uz vobec nebude chciet 🙂
ahojte,
ja som bola parkrat v metropole:
http://www.ahafit.sk/node/17
cvici sa este v geriatrickom centre v pondelok a stvrtok o 16,30 - cvici ta ista lektorka ako pisala ivkafu o brusnych tancoch...
mam tam chybu v case - cvici sa od 17,30
No to je super, lenže ja budem chodiť až do konca júna do práce, a to v tom čase nestíham, škoda ☹ , ale možno aspoň ten posledný mesiac 😀
Terina inak, čo si rozprávala, že ťa nezobrali na Rastislavku, normálne si ma vystrašila, baby inak neviete kolľko stojí tá nadštandardná izba, na Rastislavke?
Inak akurát som došla z mesta, neskutočne veľa mamičiek s detičkami tam je celá hlavná je plná kočiarykov, a moja prvá zmrzlina tohto roku som jednoducho nemohla odolať 😝
na cvičenie som chodila aj ja do metropolu,ale už to tam nie je.je to niekde v čajovni.možem napísať potom ak chcete.Inak to sa cvičí len na fit lopte.
kishinka:nadštandard v starej nemocke stál okolo 700-800 Sk min.rok.teraz neviem.ale treba sa ísť zapísať do zošita.
dievcata este som nasla
Tehuľky
Cvičenia pre ženy
PSYCHOPROFILAKTICKÁ PRÍPRAVA NA POROD
CVIČENIE A TANEC PRE FYZICKÚ KONDÍCIU A UVOĽNENIE
PONDELOK – cvičenie a teoretická príprava / 17:40 hod.
Lektor : Petra (kvalifikovaná fyzioterapeutka)
Vstupné : 2.15 € / 64,77 Sk
Náplň cvičenia pre budúce mamičky
- Nenáročné cvičenie a relaxačný tanec je možné navštevovať od 1. - 9. mesiaca vrátane.
- Gravidná mamička cvičí na vlastnú zodpovednosť.
- Pred začatím cvičenia sa poraďte so svojim lekárom resp. gynekológom, ktorý najlepšie pozná váš zdravotný stav.
- Jednoduché cvičenia sú zamerané na spevnenie jednotlivých svalových skupín, hlavne tých, ktoré sú najviac zaťažované počas tehotenstva a pri pôrode.
- Súčasťou cvičenia je relaxácia, nácvik relaxácie nevyhnutnej v prvej dobe pôrodnej na uvoľnenie pôrodných kontrakcií, nácvik dýchania a jeho využitie v prvej dobe pôrodnej a pri samotnom pôrode.
- Beseda s gynekológom (priebeh tehotenstva, príprava a priebeh pôrodu , odpovede na otázky mamičiek.)
- Beseda so ženskou sestrou ( kojenie, starostlivosť o prsníky pred pôrodom a po pôrode, význam kojenia pre dieťa a matku, polohy pri kojení, výživa kojacej mamičky,
starostlivosť o mamičku v šestonedelí).
- Starostlivosť o dieťa (kúpanie, prebaľovanie, obliekanie, dvíhanie dieťatka)
Štúrova 32 ,Košice,
Terina a má to zmysel sa tam zapísať, ked tebe to nepomohlo, ale dakujem za info.
A inak baby keby ste sa chystali na to cvičenie tak dajte vedieť 😅
kishinka:no,podľa mňa má zmysel sa zapísať do toho zošita.lebo ak tam nebudeš zapísaná a budeš chcieť po porode nadštandart,tak ti ho nedajú ,ak tam bude baba,čo je zapísaná v tom zošite...
inak k tej štúrovej..To je vlastne ten metropol-aha fit a to tam už nie je od min.roka.teda aspoň nebolo čo som ja chodila,tak sa presťahovali do tej čajovne čo som spomínala.
terina - v metropole to stale (alebo opat) je... bola som tam minuly tyzden v pondelok presne v tom case ako pisala ivkafu 🙂
Cauko baby pozdravuejm vas zelam prijemne ranko
ahojte kocky, tak ja som sa vratila od zubara 😨 dal mi lieciacu vypln a aj papier na zubnu chirurgiu 😖 ked neprejde, tak sup vytrhnut zubok....
krasne slnecne ranko......
ivka, ja som bola u zubarky pred dvoma tyzdnami, robila blombu a teraz v pondelok idem na druhu...joj nech to mam uz za sebou, neznasam to neprijemne vrtanie.
co dnes budete robit?
ja chodim dokonca pravidelne este ked som bola na zaciatku tehu a chcela som vymenit plomby starsie, tak mi moja v " uzasna" dr. dokonca primarka povedala, ze nebude nic menit, ze mam dobre, ale ja som chcela uz za tie kvalitnejsie, prelestila ich a nic a teraz naraz sa mi odlomil zub a vypadla plomba a strasna bolest....vymenila som aj dr.... ak to neprejde tak zubna chirurgia
este ze mame vsetko porobone a mozem lenosit a dufat ze zub prestane boliet... 😢
pekny den
Joooj baby ani mi nehovorte o zubároch 😠 , ja sa strašne bojím ísť ☹
Dnes je naozaj krásne, ja dnes musím vybaviť poisťovňu, musím nahlásiť zmenu mena, síce trochu oneskorene, ale predca 😀 a cestou si dám zmrzlinu v mestečku 😀 akurát pozerám, že začína pofukovať, škoda 🙂
Baby prajem krásny slniečkovský dník 😀
rubinka, krásny kočiarik...baby s tými zubami vám nezávidím..čo dnes varíte?ja som robila špagety, ešte včera,tak dnes na to kašlem...idem pridať aj ja svoje bruško 😉
terasa...už vieš čo s tým morfo usg?
cauko mata nie je mic dobre,aj vonku som sa bola poprechadzat
ja akurat varim zemiakovy privarok a vajicko k tomu,polievocku som mala este navarenu
s tym ultrazvukom 3D je tak ze som vcera volala k doktorke kde som chodila na liecbu ona my to vybavuje hovorila ze by ma mali zobrat tak do dvoch tyzdnov ku dankovcikovi.dala som jej aj cislo na seba aby sa mohly ozvat,ze keby sa neozvali do tyzdna tak jej mam volat
ja akurat som dovarila ten privarok moc sa mi nepodaril ☹
idem nieco zajest a trosku si lahnut lebo dnes mi je cely den blbo 😠
este my treba potom poobede povysavat
terasa, kašli na vysávanie, vylož nohy...vysávanie počká, uvidíš, k večeru to už bude lepšie....
Ahojte kocky, dnes som bola na ultrazvuk, potvrdil mi tehu , mimi ma 5 mm a o 3 tyzdne mam ist na kontrolu ,na poradnu 😀 , brali mi aj krv a dost jej brali na tehotenske testy... 😎 😀 😎 😀 tak ja len tolko, zdravim vas,papa
Jeej gratulujem Gabena, si to poriadne vychutnaj ten pocit 😀
Jeej baby ja som dnes stihla mesto, zmrzlinu (asi začínam byť závislá ) a ja som urobila na obed manželovi tuniakové cestoviny
sme sa riadne napráskali, akurát že som nemohla vyložiť nohy, lebo už som aj v práci, ale mi neprišlo dieťa na hodinu, tak si užívam počítač 😀
terasa dakuje za inspiraciu... moj privarok sa vydaril mnam ...uz som sa aj najedla
gabena velka gartulacia... tesim sa s tebou....

kishinka, aj ja som chcela niekde ísť cvičiť, len som nič nenašla...ak by si mala nejaký typ, daj vedieť