icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

mata299
autor
24. mar 2010

gabena, blahoželám...

jankaroy
24. mar 2010

Ahojte dievcata,
rada by som sa k vam pridala aj ked v porovnani s vami som len na zaciatku. Zijem v KE 4ty rok. Cakame prve babetko. Zatial to zvladam celkom dobre aj ked som neskutocne unavena.
Vsetkym vam drzim palce.

mata299
autor
24. mar 2010

ahoj jani, vitaj u nás...aj gabena je v 7 tt...pracuješ alebo si PN?

jankaroy
25. mar 2010

Ahoj Mata,
som bez prace. Do decembra 2008 som pracovala. Odvtedy som nezamestnana. V septembri 2008 som zacala dialkovo studovat - pedagogicke minimum. 15 februara tento rok som ho ukoncila a potom sa nam hned podarilo otehotniet.

kishinka
25. mar 2010

Ahoj kočky, vitaj Janka 😀 , nič si nerob s tej únavy, ja som prespala prvé dva mesiace tehotenstva 😅 to je len dobré ked možeš oddychovať. A z ktorej časti mesta si?
Baby neviete niečo o tom či sa oplatí ísť kupovať veci pre babatko do Madarska, lebo chceme ísť s manželom, tak či sa nám oplatí?
A Mati pekné bruško, len trošku tmavá fotka 😉

jankaroy
25. mar 2010

Zo Severu.

kishinka
25. mar 2010

Jeeeej dalšia učka 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
25. mar 2010

Janka tak to sme skoro susedky ja bývam pri Jasmíne 🙂

mata299
autor
25. mar 2010

ahojky...jani učila si?
kish...o to maďarsku neviem nič, ale vraj sa tam celkovo kvôli kurzu už neoplatí nakupovať...ozaj, aký nástroj učíš?

jankaroy
25. mar 2010

Dakujem rubinka
Mata len vramci praxe som oducila 1 hodinu a bola som na nacuvoch.

jankaroy
25. mar 2010

kishinka ja byvam pri Bete.

kishinka
25. mar 2010

Ja učím spev 😀 , ale ľudový, lebo som na SZUŠ ktorá sa venuje folklóru, inak to je DFS Železiarik, a ja ešte aj sama spievam v FS Železiar, ja sa tak trošku tomu venujem, a som rada že som vlastne spojila hobby s prácou 😀 preto rozmýšľam, že od septembra možno začnem po troške nazad chodiť do práce, lebo pre mňa to nie je náročné, ale uvidíme po pôrode, aká budem herečka 😀
Vieš do toho madarska ideme aj kvôli veciam na renováciu bytu, to sa tam ešte oplatí, a ja očkom kuknem po nejakých babatkovských záležitostiach 😀

mata299
autor
25. mar 2010

jani a akú máš aprobáciu?chcela by si po materskej učiť?

mata299
autor
25. mar 2010

kish...tak potom daj vedieť, ako to je s tými vecičkami...sama som zvedavá...to máš super, že hobby je tvojou prácou...naše ratolesti môžu potom k tebe chodiť spievať 😉 ...ja učím už 11 rokov a poviem vám, že som rada, že som na PN...niekedy je to fakt o držku

kishinka
25. mar 2010

Kľudne berieme detičky od 4 rokov, ale ja učím vačšinou tých starších, mám síce aj prvákov, ale mám radšej robotu so staršími deťmi, oni už vedia inak pochopiť čo vlastne ja od nich chcem 😀
a ti verím Jani že si užívaš PN 😀

mata299
autor
25. mar 2010

ozaj kish...ty si často v meste, sú už nejaké terasy otvorené?už som dávno dole nebola ☹

kishinka
25. mar 2010

Nie, ešte ani jedna, mesto má povolené sa mi zdá stavať terasy, až od mája, ani pri fontánach nie sú ešte lavičky

jankaroy
25. mar 2010

Mata mam vystudovanu strojarinu - strojarske predmety na strednej skole.

jankaroy
25. mar 2010

Keby to zaviselo odo mna tak by som isla ucit hned.

kishinka
25. mar 2010

Janka ty si len užívaj tehotenstvo 🙂 fajne je na PN že nemusíš skoro ráno vstávať do práce 😀

jankaroy
25. mar 2010

to je jedina vyhoda 😉 idem pokracovat vo velkom upratovani, cakaju ma okna
Tak zatial

kishinka
25. mar 2010

Len si daj pozor, nieže vypadneš 😀

januliatko1985
25. mar 2010

ahojte, tak nad tym madarskom som aj ja uvazovala, len kopu ludi mi povedalo, ze uz sa tam vobce neoplati ist, takze budem nakupovat tu a cez internet amam uz vyhliadnute vecicky za super ceny.

jankaroy, vitaj v klube🙂

ivkafu
25. mar 2010

caute kocky, 😖 no dnes sa mi krasne zacal den, mna ta zubna chirurgia neminula moj zub je uz fuc.... 😝

januliatko1985
25. mar 2010

ivka, no aspon mas uz pokoj 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
25. mar 2010

tiez si myslim 😀 ...

januliatko1985
25. mar 2010

my po velkej noci uz kupujeme postileku aj kociarik, sa uz tesiiiim.....

idem ja daco porobit, sak to uz je obed hned, jak to leti ten cas, hned bude vecer 😅

rubinka
Autor odpoveď zmazal