icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

terina25
26. mar 2010

terasa:ďakujem 😉

terasa
26. mar 2010

co sa chystas porabat cez vikend?

terina25
27. mar 2010

terasa:dnes mám narodky,takže sa nechystám robiť nič 😀 a potom ako vždy okolo malej 😉

kishinka
27. mar 2010

Jeeej Terina, Všetko najlepšejšie k narodeninám, hlavne veľa zdravia, a radosti so života 😀

terasa
27. mar 2010

cauko terina tak to ty zelam len to naj k tvojim narodeninam 🙂

zfidorka
27. mar 2010

ked ste riesili to tehu oblecenie, ja som si nohavice kupila na prizemi v dargove - obchod sa vola clematis - stali okolo 28 eur... este som aj dostala kartu na zlavu na dalsie nakupy 🙂
suknu som si objednala cez mojamoda.sk -stala 16 eur, a je super 🙂

terina - k narodkam vsetko najlepsie 🙂

terasa
27. mar 2010

zfidorka dik za typ v tom obchode maju aj nohavice na vysoku postavu tak do 190cm

terasa
27. mar 2010

baby co inak dnes tak porabate,co fajneho ste varili? 🙂

terina25
27. mar 2010

ďakujem baby za gratulácie 😉

zfidorka
27. mar 2010

terasa - to ti neviem poradit, ja mam 160 cm, ale dost som ich musela skracovat... vsetky nohavice maju dlhsie - mne boli dost dlhe, takze snad ti budu dobre... 🙂

terasa
27. mar 2010

zfidorka vies lebo ja mam stale problem s nohavicami 😒 ale aj s inym oblecenim

zfidorka
27. mar 2010

najlepsie je ist vyskusat... mne sa zdali dost dlhe... inak, siju ich v kosiciach, tak by ti mozno urobili dlhsie 🙂

terasa
27. mar 2010

zfidorka dakujem ti pekne

terasa
28. mar 2010

ahojky zelam vam krasne nedelne ranko 🙂

kishinka
28. mar 2010

Jeeeeej krásne ránko, to asi preto mi babo búcha v bruchu už hodinu 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
28. mar 2010

cauko baby zdravim vas
co sa chystate dnes porabat?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
28. mar 2010

ahojky ja tiez odychovat

kiwi82
28. mar 2010

ahojte dievcata, pekny dnik Vam prajem, mohla by som sa k vam pridat?
baby, chodi niektora z vas na gyndu do medicinskeho centra ?
dievcata, nemate niektora problem s mocovym mechurom? ja sa s tym trapim uz 3 mesiace ale vsetky vysledky su negativne. doktor povedal, ze to musim vydrzat. tak ma zaujima ci to este niektora babenka ma. lebo to nie je nic prijemne.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
28. mar 2010

rubinka, ja mam aj taku neprijemnu bolest v mocovom mechure aj palenie pocas cikania aj po cikani. robil mi doktor aj cievkovanie a cievkovany moc bol negativny. takze by tam nemal byt zapal. poviem ti, uz som z toho zufala, lebo je to neprijemne ☹

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
28. mar 2010

kiwi cauko to palenie pocas cikania aj po nom som mala aj ja mne zistili ze mam candinu tak mi dali na to cipky
bola si s tym na urologii?

kiwi82
28. mar 2010

ahoj terasa, nebola som na urologii ale len na gynde. urobil mi cievkovanie a to poslal na kultivaciu, ktora bola negativna.
a to ti tu cnadidu zistili na urologii? a ako z mocu, alebo na gynde z vyteru alebo ako? a ked sa mozem opytat, kde na urologii si bola ty? a hned ti zabrali tie cipky? mala si to tiez uz pocas tehu? tolko otazok, prepac 😅

kishinka
28. mar 2010

Ahoj kiwi, ja som mala problém s močovým mechúrom, tiež som mala negatívne výsledky, a doktor povedal, že mám normálne piť urologický čaj, že ten sa môže a zmenšuje pocit pálenia, a mne to potom prestalo po 3dňoch 😅 aj teraz občas ked mám pocit že sa to vracia si dám preventívne urologický čaj. kiwi a ktorá časť mesta si?

kiwi82
28. mar 2010

ahoj kishinka, dakujem za radu. ja som z terasy.
pijem aj urologicky caj aj urospet caj aj urinal beriem ale furt je to rovnake s tym palenim. asi to budem musiet vydrzat.
a vy baby ste z ktorej casti kosic?

terasa
28. mar 2010

kiwi tu candidu my zistili na gynde z vyteru teraz ked som tehotna,ale mala som s tym uz aj skor problemy.tie cipky co mi dali boli na kazdy den vecer jedna 6 kusov a zabrali my hned na druhy den
na urologii som bola raz ale to bolo uz davnejsie a vtedy som pila urologicky caj a kupila som si aj na to tabletky ktore my zabrali asi za dve dni

terasa
28. mar 2010

kiwi ja som s tahanoviec

kiwi82
28. mar 2010

Terasa, som si myslela ze si tiez z Terasy, ked sa volas terasa 😉