Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
baby ja nepeciem nic lebo my sa chystame v sobotu ku svokrovcom na dedinu a ony objednavali kolace asi 150 kusov takze asi tak 🙂 budeme u nich az do pondelka asi,doma nic nevarim na velku noc neoplati sa nam.ja inak nemam do svatenie kosika lebo nie som katolicka ale pojdeme s tym u svokrovcov
akurat teraz varim na dnes a na zajtra polievku paradajkovu s ryzou,druhe jedlo spravim pangasius ryby s hranolkami
tu polievocku a druhe jedlo inak varim z tej stranky co poslala kiwi 😉
ja tiez nic nepeciem. ale ked nahodou sa mi bude chciet tak nieco plnene z listkoveho cesta. a urobim ten syrec - hrudku a este zeleninovu plnku. vela toho nebudeme robit ani kupovat, lebo stale nieco dostaneme aj od rodicov aj od svokrovcov a potom to musime este dlho jest, pripadne zamrazit a potom to zasa jest 😒 Takze len tak s mierou. kupime si udenu sunku, uvarime dajake vajicko, klobasku, chren, vianocku a to je asi tak vsetko. ozaj neviete ako su ochody cez sviatky otvorene? musim ist ku nam do baly este kuknut.
terasa, som rada, ze stranka posluzila, este dobre, ze sme nezabudli este po cesky. aj ked niektore slova mi uz pomaly robia problemy 😕
kiwi ta stranka je uzasna akurat som dovarila s tamat polievocku a je vyborna uz davno som nejedla taka fajnu paradajkovu
u nas je bala otvorena ja cez sviatky ale maju na dverach vypisane niejake obmedzenia
Tak ste mi nepomohli 😅
ale Ivka tie sunqickové rezy vyzerajú dobre som ich našla na nete 😝
Ja dnes varím hubovú polievočku na kyslo, a špagety s pórikom 😝 ale už teraz ma nafukuje keď si spomeniem na obed 😅
No jo, asi hej, ale budem brať asi obyčajné magnézium 🙂 aj tak už nemám to Megne 😉
čaute kočky, tak aj ja beriem magne B6 a určite to nemôže ublížiť...je to minerál a B6 zas vitamín...pozerám, že ste dnes už aj varili...my ideme na veľkú noc k našim, takže pohoda...žiadne upratovanie a varenie, ani okná nemám umyté...a vôbec ma to tento rok netrápi....do konca roka ich určite umyjem 😉
ozaj, mávate niekedy pocit bolesti žalúdka?alebo také napnutie v oblasti žalúdka?mne tak za týždeň nejak poédrástlo bruško a ako keby sa mi tlačilo hore k hrudníku, asi je to normálne, či?
No ja mám ten pocit tiež, a lekár mi vravel že to je preto , že už mám maternicu nad pupkom, a že od teraz to bude horšie, pretože maternica bude tlačiť na žalúdok 😖
Mati a si naozaj myslíš že do konca roka ich umyješ 😀 haha no to iste 😝 ja som to vyriešila, a u nás okná umýva manžel 😀
kish...môj drahý sa na to tiež chystá...., ale myslím, že ja sa k tým oknám dostanem skôr ako on... 😀
mata moj manzel mi tiez povedal ze mi pomoze s oknami ale uz ich mam vsetky umyte zvladla som to sama,umyvala som ich postupne kazdy den nieco 😉
rubinka ja tiez uvidim drobca na tom 3d ultrazvuku 🙂 keby tak mohol ist aj moj manzel
rubinka to komercne myslis u svojej gynekologicky,lebo ona ma len taky stary ultrazvuk.pisala som manzelovi do prace ze ma preobednali uz na utorok ale neviem ci bude moct ist zo mnou lebo on ma hrozne vela prace ☹
Rubinka tak mne zatial bude stacit tento a za tento sa tiez plati uvidime ci pojdeme aj na ten o ktorom ty hovoris.na ten sa v ktorom tyzdni chodi?
dakujem ti uvidi sa ci na ten pojdem
chcem sa opytat ci ste uz niektora nieco kupila z tochto bazaru co je na tejto stranke
inak baby kolko asi obycajnych,bavlnenych,bielych plienok kupujete?
pozerala som si rifle a nohavice ale nic z toho nakoniec su kratke na mna 😠 este som nasla plienky za dobru cenu ale musis zobrat vsetky 30kusov co predava potom neplatis postovne
ahojte, vidim, ze preberate tehotenske oblecenie, tak som si spomenula na tu kopu, co mam v skrini - kupene v USA ich S (u nas tak 38 😉 ), tak ak by ste mali o nieco zaujem, tak mi dajte vediet do IP a nejak sa uz dohodneme, ci nafotim, ci skocite pozriet... (vela z toho som ani nepouzila 😉 ) a samozrejme, ze podobne som nakupovala aj pre deti 😎
rubinka aj tebe prijemnu Velku noc 🙂
ahoj vierka pozdravujem ta chcem sa opytat mas nieco v tych veciach aj na vyssiu postavu tak do 190cm
terasa, tak to asi nie ☹ , vies, ja mam cca 164, a niektore veci mi su dlhsie, ale zas o tolko nie ☹ , tak to mas asi fakt tazke nieco poriadne tehotenske zohnat, co?
pekne sviatky vam vsetkym prajem 😉
vierka zatial este nosim svoje povodne rifle,nohavice,sukne ale niektore uz nezapnem ☹
kupila som si uz jedny tensie rifle tehu na moju vysku,mam aj niejake veci od sestry sice ona nie je az taka vysoka ako ja