Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
Ja som bola tiež iba na 2D a môj manžel mal celý čas slzy v očiach, keď videl, ako naše malé kopé a sa otáča a bolo ho krásne vidieť 🙂
Vločka, no šak jazero je veľké tak sa určite stretneme pri kočíkovaní, alebo v Haligande 😀
Baby ja som mala svadbu vo februári a ešte stále nemáme fotky zo svadby, ale hned ako budú dám ich na net 😉
rubinka postieľku som kúpila v bardejove a aj matrac...spolu ma vyšla postieľka a matrac na 73 eur, ale matrac je kvalitný antialergický s kokosovým vláknom...kočiar na 326
Baby inak musím sa priznať, že ste mi normálne chýbali, cez tie sviatky 😀
a zase je všetko po starom 😉 koník frčí
kočky, mám dotaz, čo všetko už máte kúpené pre bábätká?ja sa snažím každý mesiac niečo...nemáte nejaký dobrý tip, kde sa dajú zohnať kvalitné látkové bavlnené plienky v normálnej cene?
No ja mám akurát, plno vecí č.56ktoré mi dala kamoška po jej malom, takže do porodnice mám výbavu, aj s pôrodnice 🙂 je tam asi 6 body, ponožtičky, spací vak, a tak... plá cestovná taška
Kočiar už mám vybratý stačí ho objednať 3 týždne pred pôrodom, takže nám aspoň nebude doma zavadzať 😉 vaničku asi kúpi manžel tieť až v auguste, a postupne sa chystám kupovať ešte drobnosti, ale nie veľa, pretože babatko skoro vyrastie 😀 postielku máme po synovcovi, ale chcem si do nej kúpiť nejaké pekné hniezdo, čo by bolo v dobrej cene 😅
A plienky mi tiež treba, ale som nevidela nikde v akcii ☹
ahojte,
kvalitne latkove plienky najvyhodnejsie cez net: plienky.sk, kvalitne su kikko lux - maju ich aj v maderne, ale drahsie...
Baby som sa chcela spýtať, či má niektorá z vás problémy s pleťou?
Pretože, ja odkedy som tehotná mám tvár ako puberťáčka 😖 samá vyrážka. Sa snažím starať sa viac, ako doteraz o tvár, ale zatiaľ žiaden efekt ☹
mám to podobné, chvíľu dobré, chvíľu zlé...2 krát do týždňa musím dať peeling a masku...inak baby mne včera v noci tak tvrdlo brucho, až som sa vyľakala...., ale ráno malý kopkal, tak dúfam je všetko ok...poradňu mám až 15...tak uvidím čo dovtedy
ahojte... ja mam zasa plet taku ako som nikdy nemala... ani jedna vyrazka ani nic...starostlivost ako vzdy pocas roka....minule som si zavolala kamaratku co je kozmeticka prisla k nam domov, tak to bola parada...2 hod. rozmaznavania... znami mi povedali dokonca, ze som opeknela 😉
ahojte baby 🙂 s pleťou som na tom tak ako ivka. uplne sa mi vyhladila, ziadne vyrazky... este sme ani nevedeli pohlavie a podla pleti mi uz tipovali chlapca, ze vraj som opeknela. a mali pravdu, bude to maly fesak 😀
inak, skuste pokukat stranku www.pampyshop.com. maju tam vsetko mozne... ja som minuly tyzden objednavala sadu do postielky (teraz je k nej bonus zavinovacka) a uteracik s kapucnou... dodacia doba tak 2-3 tyzdne.
pekny dnik 🙂
Baby tak s tou pleťou vám závidím 😉
Ja som sa dnes rozhodla, že si urobím zoznam vecí, ktoré mi bude treba po príchode s pôrodnice, a pre babatko, aspoň, nebudem nakupovať somariny 😀
Baby, pekné ránko prajem, na odporúčanie, som si dnes dala kúpeľ, a strašne fajnééé 😉
Idem si dať kávu 😝
cauko... tak ja som sa prave vratila z interneho bola som na kontrolu a vsetko je v poriadku.... 🙂 krasne je dnes vonku som sa aj presla 😀 ....nepamatam si ci sme si tu uz o tom pisali, ale 😀 ake plienky budete pouzivat pre drobcov?
Cauko baby pozdravujem vas vsetky
dnes mame pekne slnecno 🙂
Co sa chystate dnes porabat?
Ja som inak vcera inak musela podstupit amniocentezu ☹
Ahoj rubinka ano bola som na tom ultrazvuku v utorok a nedopadol dobre.som musela v ten den pochodit po 5 lekarov 😠
no vies ony ta pred tym odporucaju este k svojej gynekologicke,potom ku genetikovi
ja som bola este aj na hematologii
potom si vybavit to amnio
rubinka zoberiem si ten papier a napisem ty co vsetko nasiel ten doktor
takze zaver:tretia mozgova komora sirky 0,22cm zle to je,hypoplasticka nosova kost 4,55mm menej ako 5%normy,vyraznejsi prenazalny edem 4,9mm.v plodovej vode disperzne echo znamky krvacania
hranicne riziko KT M.Down,pozitivne riziko TT M.down

ano.. nasla som to na nete a dala som jej obrazok a taku urobila dokonca, este sa jej krajsia podarila .... 😀