Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
Tera, hlavne buď v pohode ty, a aj maličké bude cítiť že je všetko ok 😉 ja viem že sa to ľahko hovorí, ale základ je podľa mňa psychická pohoda 😉
este aj krv sa mi zhorsila chcela mi lekarka zvysit davku fraxiparinu ☹
kishinka dakujem ti 🙂
teraz musime tri tyzdne cakat na vysledok
moja sestra mala taku satku a nebola s tym vobec spokojna ☹
Rubinka ja vobec teraz neviem uvazovat.som z toho cela zmatena
Moj manzel bol velmi vystraseny a boji sa tych vysledkov
ahojte baby... terasa, v prvom rade nemysli na nic zle, pozitivne myslenie velmi ovplyvnuje teba aj babatko. uvidis, vsetko bude v poriadku. moja kamaratka musela tiez podstupit amnio, vysli jej nejake zle vysledky a ma krasnu zdravu dcerku. nepodliehaj tomu a tes sa z tehotenstva.
a ohladom plienok... no odporucali mi pampers, ze vraj su najlepsie a nedrazdia pokozku babatka. a ked su v akcii, tak sa daju kupit za normalnu cenu. ale bola som sa zaregistrovat aj v dm, tak urcite vyskusam aj odtial... uvidime.
baby, a co hovorite na balenie nasiroko? aj budete dopredu kupovat ortopedicke plienky? jedni to odporucaju, druhi nie...
Ja tiež až keď mi to odporučí ortopedička, začnem baliť na široko 🙂
to hej, to ani ja sama od seba... len rozmyslam, co vsetko nam este treba kupit. uz mam napisany aj zoznam... tolko malickosti, ale potrebnych veci treba kupit... 🙂 no do porodu to stihneme urcite. 🙂
No mne pri písaní zoznamu pomohol net, som si dala vyhľadať veci ktoré mi treba do pôrodnice, a po príchode domov, a niektoré celkom dobré rady som našla 😉
no to je nejako rozdelene, kedy sa ide s babom na prehliadky. viem, ze aj ockovania su nejako rozdelene podla tyzdnov...
ohladom toho balenia nasiroko som len citala, ze to nie je povinnost uz, ale ze odporucaju lekari, aby sa tie klbiky vyvijali dobre... no ale uvidime po porode. niekedy sa uz neviem dockat 🙂 ale malemu hovorime, nech sa neponahla, nech vydrzi do toho jula 🙂
ja chcem balit na siroko najmenej mesiac klasika ortopedicke nohavicky a plienka klasika, alebo tie bambusove som si uz vykukala, su drahsie, ale nekupim ich 50 😉 , ze vraj sa to uz teraz tak nesleduje ci sa bali nasiroko, ale ja chcem aspon mesiac.... uvidime ... no moje kamosky maju poskusane asi vsetky druhy pienok....jedna preteka, druha ma nanic ten suchy zips... jedna pouzivala na noc pampers a cez den Tesco, a druha pouziva Huggies a ze tie su najlepsie....tak uvidime na vlastnej kozi
terasa neviem ci si kupujes casopis mama a ja, ale aj ked nie, tak si kukni na nete a prave v tomto cisle pisu ties to co prave prezivas ty a vsetko dopadlo dobre maju zdraveho chlapceka... tak ako pisali dievcata nevieme sa vzit do tvojej koze, co teraz prezivas ty aj manzel, ale musim mysliet ze vsetko dopasne dobre... 😉
aj ja mam zoznam z netu, a dokonca som nasla taky, co treba pre letne a zimne babatka... aby som zbytocne nekupovala vela veci. ja by som to chcela stihnut dovtedy, kym este vladzem chodit, lebo potom sa mi uz asi chciet nebude chodit po obchodoch...
ivka, ake boli tie glukozove testy? trocha sa obavam tej presladenej vody. kolko toho ti dali vypit? a medzi cakaniami sa mozes aspon cistej vody napit?
Lienka, moja sestrička mi poradila, že ked ti velmy vadí sladka voda, si možeš doniesť jeden odšťavený citron, a si to do toho zmiešať, že to nevadí 😉
A tiež chcem pomaličky začať nakupovať, aby som nebola nervozna potom 🙂 a asi budem kupovať neutrálne vecičky 😅
lienka... vobec to nieje sladke ked..... 🙂 si tak vytlacis aspon pol citrona to mi poradila moja dr. a bolo to ako sladsia citronova voda... ked sa rano vela nenapijes, tak to je od smedu super.... vobec to nieje take sladne... len nezabudni ten citron to je povolene a pit nemozes vobec, tak ta voda ti padne aj dobre... nesmies na nikde vzdialit len tam sediet.... beru krv s prsta a vypijes tu vodu a sedid potom hodinku pauza a zase krv, moc a zase hodinku pauza a zase tri krat wcko a tri krat krv...
rubi nie ja som bola na rastislavke v tej poliklinike od cesty .... 😀 , tam ma poslala moja dr.
dakujem za radu baby 🙂 ja idem ku svojej dr. som si vybrala ten prasok v lekarni a rovno idem ku svojej dr. na 7mu.
no ani mne nepovedala, ze si mozem doniest citron... ale pre istotu si tusim zoberiem uz vytlacenu stavu v nejakej flasi.
Ja idem na Masiarsku, a mi povedala moja sestrička, že môžem 😉
Rubi kedy máš termín cukru? Ja idem 28,4 🙂
ja som mala citron vytlaceny vo flasi, no nemohla som si ho tam naliat.. 😖 - ale napr. kamoskam citron dovolili...
a tie 2 hodiny pit len cistu vodu, tu si zoberte so sebou 🙂

Joj to mi je ľúto Terasa 😢 ale hádam bude všetko v poriadku,
ja tiež chcem používať pampers, ale neskôr možno plienky s DM-marketu, kamoška mi vravela, že su dobré a lacnejšie 😅
Ja som od rána na nete, lebo sa rozhodujem, či si kúpim šatku na nosenie babatka, alebo tie iné podobné nosiče, ma to nejak chytilo 😅 baby ste nerozmýšľali o takom nosení babatka?