icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
8. apr 2010

zfidorka no mne citron povolili bez problemov a vodu nie napit sme sa nemohli vobec cele tri hodiny.... j asom bola priamo v laboratorke... asi to maju vsade inak... ale som prekvapena... tak ked pojdete na rastislavku na polikliniku tak citron mozte, ak pojdete inde neviem

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
8. apr 2010

no ved prave!!! ale ked to prezili ine, tak to prezijeme aj my 🙂 vsak sme nejake zeny 🙂 ved sa potom podelim ako to bolo u mna. potom pri porode si na to mozeme spomenut, ze tie glukozove testy boli v porovnani s porodom malickost 😀

terasa
8. apr 2010

baby mne zatial nic nehovorili o tom teste na cukor
inak aj ked som bola v utorok na tom ultrazvuku tak tam boli taky naval zien.som trosku sklamana lebo nam nedali ziadnu fotku ani video za tie peniazky

terasa
8. apr 2010

musim sa vam aj pochvalit ze nam pan doktor povedal ze aj co cakame a povedal ze to je na 100% budeme mat chlapceka 🙂

lienka228
8. apr 2010

terasa neboj, myslim ze ta ten test neminie. ja idem buduci tyzden a to uz som v 26tt.
a dalsi chlapcek? gratulujem. vidim, ze meno este nemate asi vybrate... teda... to tu nikto nebude mat dievcatko? 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terina25
8. apr 2010

Ahojte baby.

nejako nestíham sem chodiť...

Ja som bola na testy na cukor teraz v utorok.takže u mňa to bolo takto.ráno 7.30 krv zo žili - u mojej gynekologičky.potom dole do laboratória ,tam brali krv z prsta.tak hodinu čakať.potom dali vypiť tú sladkú gebuzinu-1 šálka a v nej rozpustený Glukopur.ten spodok bol najhorší 😖 zase hodku čakať.potom zase odber z prsta.zase hodku čakať a zase odberz z prsta.dokopy 1 odber zo žily a 3 odbery z prsta.medzitým nič nepiť ani nejesť.to bolo najhoršie.strávila som tam vyše 3 hodín.no a ešte som sa musela vrátiť späť na gyndu do poradne ☹ dala mi nejaké lieky,lebo ma bolí lonová kosť a podbruško.tak sa mám šetriť.lenže ako,keď mám 14 mesačnú dcéru okolo ktorej treba neutále behať 😖 takže teraz sa dopujem liekmi...

výsledky sú O.k.včera som volala.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
8. apr 2010

ano chlapcek lienka,meno vobec este nemame vybrate a nemali sme vybrate ani pre dievcatko
rubinka nie k dievcatku ale chlapcek.povedali mi to ze sa priplaca za 1fotku 10eura

terina25
8. apr 2010

ohľadom nákupu vecí pre detičky.radím nekupovať veľa bodyčiek s krátkym rukávom,lebo bábätkám v tom bude zima 😉

a do porodky si určite nakúpte jednorázové nohavičky -je to super vec.a na doma som mala aj tie dierkované,čo sa dajú oprať.odporúčajú sa babám po cisaráku.tiež je to dobrá vec 😉 a určite si pribaľte pomadu na ústa,lebo budete mať vyschnuté,čo budete predýchavať bolesti.samozrejme vložky-naj sú tie z lekárne tuším sa volajú samu nejak tak,je ich tam 20 ks a nemajú ten lepiaci pásik.ja som mala 3 balíky.pre mňa tieto veci boli najdoležitejšie.

terina25
8. apr 2010

rubinka,neboj sa prežiješ to.je to normálna voda z cukrom.pozri ja som to prežila 2x.a toto oproti porodu je malina 😉

terina25
8. apr 2010

len akurát najhoršie je na tom to čakanie.takže odporúčam krížovky alebo časopis.ja som bola našťastie s mužom,tak som sa nenudila.aj keď on bol chudák po nočnej a ja som tiež nespala celú noc,lebo dcérke šli 2 zúbky,takže som bola unavená jak koň.ale zvládla som to

terina25
8. apr 2010

hej a ešte som chcela napísať k tomu baleniu na široko.ja určite budem baliť na široko.aj dcérku som balila asi 6 mesiace a som rada.lebo iné detičky už mali nožky v poriadku a my sme museli ďalej pokračovať v balení na široko.radšej baliť ako nie a potom si to vyčítať.videla som totiž bábo,kt.museli lámať nožky,čo malo nevyvinuté tie klbiky.takže ja som určite za balenie 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
8. apr 2010

ja baby som zatial kupila tie veci co mam v albume aj nieco som dostala od sestry.teraz zatial nic nekupujem az ked tak pred letom
dost vela veci budem mat aj od sestricky 🙂

terina25
8. apr 2010

rubinka:tak to máš pravdu s tým odolávaním.ja som tiež kúpila až 6 body s krátkym rukávom(1 som ale darovala),takže mi ostali 5 a tiež to určite nevynosí.ale tak bolo v akcii 3 ks za 2,5 eur.tak nekúp to 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
8. apr 2010

dakujem ti rubinka 🙂
ja to co som kupila najmensiu velkost mam 62.sestra mi poradila aby som mensie nekupovala ona ma toho habadej

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
8. apr 2010

baby lucim sa na chvilu z vami
idem vyniest smetie a pratat byt

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
9. apr 2010

dobré ráno 🙂

mata299
autor
9. apr 2010

čaute kočky, ako?ja mám za sebou hematológiu, teda včera som tam bola, trocha sa mi zhoršili výsledky v súvislosti s trombofíliou a aj leukocyty mám vyššie, ale ešte som sa dohodla s lekárkou, že nejdeme pichať injekcie, uvidíme o mesiac, dúfam, že to zvládneme aj bez toho...inak včera som mala pocit, že mi malý šťuchá do ľavého rebra, už sa to stalo aj vám?
inak teri vďaka za tie infošky, fakt keď som si prečítala ako to funguje pri tom gluk.teste, tak som bola kľudnejšia, aspoň človek vie, čo môže čakať...
terasa...žiadne stresy, aj kámoška mala katastrofálne výsledky a má zdravého a krásneho chlapčeka...

kishinka
9. apr 2010

No tak mňa dnes čaká akcia, v Hiltone, kde by som sa mala reprezentatívne obliesť, ale včera som si obula lodičky, a chodím v nich ako kačka 😀 takže dnes budem za tehotnú kačku 😀 ale celkom sa teším, že si trošku trsnem s manželom 😉

mata299
autor
9. apr 2010

kish, tak si to pekne užijte, budeš tá najkrajšia tehuľka v Hiltone 😉

kishinka
9. apr 2010

No ďakujem, ale ešte pred tým musím prežiť, lebo už od 13,00 budem v štátnom divadle až do večera, máme predstavenie, takže večer budem mať tak spuchnuté nohy, že dúfam tie lodičky obujem 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
9. apr 2010

Tak baby mňa kope kde sa mu zachce, ale stále inde, ja už sa smejem, že skúša plávanie a sa odráža od jedného kraju, ku druhému 🙂 na jednom mieste ma kopne maxi 2-krát a už je inde 😀 ale do rebra zatiaľ ešte nie 😀