Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ahojky...tak ja som nahádzala do práčky, do umývačky a na dnes som vybavená 😀 ...., ale nie, idem robiť pizzu a trocha poriadok...aj vás sa baby opýtam, nemávate niekedy večer horúce chodidlá, ja totálne, až tak, že musím chladiť..
🙂
ahojte dievcence, tak moj manzelik si isiel zahrat hokej a ja idem navarit cesnakovu polievku. nechala som sa inspirovat janom tribulom v relacii Bez servitky, pozerate to niekedy? on ju daval do toho bochnika chleboveho ale my sa zaobideme bez neho. ja som uz vytiahla rifle na traky, co mi pozicala susedka. mam ich stiahnute na maximum 😅 ale su velmi pohodlne. a zvyraznia brusko, to uz urcite potom vidiet, ze sme tehule.
mata229, no ja mam skor opacny problem ja mam koncatiny skor vzdy studene. aj na noc si davam dvoje ponozky a cez den dakedy aj troje a este ja teple papuce. ja som taka zimomriva osoba 😅
cauko baby mne je akosi blbo na zaludok ☹
som akurat dovarila polievku
ja zvyknem mat tiez studene koncatiny a nosim aj v noci ponozky
ja zatial este nosim klasicke nohavice a rifle co mam
chcem sa opytat ci nepoznate niejaky fajny,chutny recept na mlete masko ako omacku k cestovinam.som uz pozerala vselijake stranky ale nic moc.ja zvyknem robit bolonsku omacku ale to sa nam uz objedlo
terasa, ja sa v mase aj tak nevyznam ale tusim fasirky sa robia z mleteho, ci 😕
kiwi to mas pravdu robia sa fasirky ale ja tie nechcem robit.chcem zrobit niejaku omacku nieco podobne ako bolonska
a este tusim do lazani sa dava mlete masko. na to nemas chut? ale k tomu potrebujes tie platy cestovinove. tak ti asi neporadim ☹
no spravila by som aj tie lazanie ale nemam to cesto
terasa skús z nich urobiť guľky, opiecť a urobiť paradajkovú omáčku...možno to bude dobré 😉
mata dik za typ 🙂 to som tiez pozerala
No baby tak ja som teraz vstala, a dala som pacovať masko, zajtra robím sviečkovú,
prišli sme s manželom domov ráno o 3,30 😅 a chudáčik, ešte spí bolí ho hlava 😉
Maličké bolo úplne skvelé a vôbec som nebola unavená, aj dnes som už od 9,00 hore 😅
Kiwi skús sa kuknúť na tie tepláky aj do H&M tam majú peké veci v tehu oddelení 🙂
Jééééj baby aj ked je dnes hnusné počasie, sa teším, mô manžel mi kupuje nosič na bábatko, tak sa vytešujem ako malá 😀 😀 😀 som ho dala do fotiek tak si kuknite 😉
kish, no ten nosič je parádny, aj keď vôbec neviem, ako sa tam technicky dá bábo..., to bude tým prvorodičovstvom 😉 ...a tie tričká sú tiež nádherné, kde si to zohnala?
Matka dakujem, inak, ked si pozrieš stránku www.babysling.com tak tam uvidíš ako sa to nosí 😀 je to veľmi ľahké,
a tričká som si našla na nete, a manžel má reklamku, takže mi vyrobý hocijaké tričko, teda s hoci jaku podtlačou 🙂
A ešte matka si pozri na youtube :
https://www.youtube.com/watch?v=UAWTxCRYHx4
😀
Bré ráno, baby, dnes robím sviečkovú, chcela, som včera, ale sme mali ešte zbytky, a masko mi stálo v náleve 2 dni čiže bude úplne geniálne, už sa neviem dočkať obeda 😝 😝
Bola som si po tú knižku v DM markete, ale sa mi zdá že trošku veľa informácií chcú vyplniť, tak neviem 😅 ja som čo sa týka osobných údajov celkom bojko, nikdy neviete, kto to zneužije 😅
No však som aj ja pozerala, že nejaké extra zľavy tam nie sú 😅 a ja som leňoch, sa mi to nechce vypisovať 😀
Idem si dať kavu, lebo som jak mechom uderená 😀
Inak Baby som pridala do fotiek kočiar aký chcem, a vlastne už je vybratý, je to trojkombinácia, a za fajnu cenu 😀
cauko baby pozdravujem vas ja som bola na nakup a sa troska prejst
ja dnes idem varit novy recept na druhe jedlo tak drzte palce aby to vyslo
kishinka chcem sa opytat s kadial objednavate ten kociar a za kolko?
mne vobec nebola zima u nas svieti aj slniecko.pre mna je prijemne troska cerstveho vzduchu
Tera kupujeme ho za 280€ a predajňu majú na blšáku, a nájdeš si ho na stránke www.vasekociky.sk
tam si hocijaký vyberieš a ti ho objednajú do 3 týždňov, takže super, preto ho pôjdem kupovať až pred pôrodom 😉
A čo ideš variť?
kish super kočiarik...bude v takejto farbe?ja budem mať tiež béžovú...kočky vonku je fajn, ja som bola s havinom 😉
Dakujem matka, hej chcem béžovú farbu, a vajíčko je čisto s tými kvietkami , je úplne nádherný 😉
to je trojkombinácia?
Hej, si pozri na tú stránku čo som hore písala 😉
A ked u nich kúpiš, dajú ti ako bonus nočník 😉 majú tam inak, v tej predajni aj fusaky, zavinovačky, a hniezda do postielky za 50€ čo je super cena 😀

cauko baby zdravim vas ja si pocuvam hudbu.manzel odisiel do prace ☹
sa chystam dnes varit na obed kelovu polievku a ku veceru chcem zrobit niejake cestovinky s omackou