icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

mata299
autor
12. apr 2010

paráda...idem kuk

terasa
12. apr 2010

kish dik za typ na stranku sa pozriem
ja som uz pozerala niejake kociare cez net aj na zivo v predajnach.som objavila dobru predajnu kde maju za velmi dobre ceny rozne kociare,donesiu vam hocijaku farbu aku si vyberetie s katalogu,aj aj variace maju rozne kociarov.cena od 150eura a niektore su aj bez autosedacky ale da sa dokupit.trva im to 6 tyzdnov

terasa
12. apr 2010

kish idem varit prekladane zemiaky s kyslou kapustou a hubami sampinony,ide tam aj kecup navrch postruhany syr dava sa to piect do rury tak uvidim ze co z toho vyjde.akurat som si uz nachystala suroviny a zemiaky som dala varit v supke

mata299
autor
12. apr 2010

hm...terasa...dala by som si...ja mám navarené od včera...filé so zemiakmi a šalát zelený...inak je tam na tej stránke aj môj kočiarik v sobotu pre neho ideme...camarelo..., zavinovačky tam ale nevidím...to majú len na predajni?

kishinka
12. apr 2010

Tera, tak to znie fajne 😝

kishinka
12. apr 2010

Hej, ostaný tovar majú priamo tam, aj vaničky, a plno vecí pre babatka 🙂

mata299
autor
12. apr 2010

ok, tak to treba ísť omrknúť.... 😉

kishinka
12. apr 2010

Určite, a hlavne ten kočiar má kamoška, a je sním spokojná, takže nemám čo riešiť 😉
A tie hniezda sú tam krásne 😀

mata299
autor
12. apr 2010

postieľku už mám, ale oblečko do nej ešte nemám...ani vankúšik a paplónik....

kishinka
12. apr 2010

No to hniezdo predávajú aj s vankúšikom a paplonikom, k tomu obliečky, a baldachých so stojanom, v Maderne majú za 98€
čo je skoro o polovicu drahšie, takže určite sa oplatí pozrieť 😉

kishinka
12. apr 2010

Idem baby do práce, pekný zbytok dníka 🙂

lienka228
12. apr 2010

ahojte baby... kishinka, tusim ti zavidim, ze mozes chodit do prace... 😒 aj mne to uz chyba... od novembra som doma... 😒

ivkafu
12. apr 2010

cauko dievcata.... dnes je super pocasie v meste vela ludi... bola som na zmrzlinu 😅.... kocky co vy a priprava veci do nemocnice? mate uz nieco? kupila som si super kosielku na kojenie v dargove a v tescu peknu bluzocku....

janka1874
12. apr 2010

ahojte maminy v očakávaní
ešte raz sa Vám tu votriem či náhodou nemáte niektorá záujem o kočík CAM MB X6
kuk môj bazar tam je foto prípadne prídete kuk osobne

chcem ešte nejaký kočík vyskúšať tak tento by som rada predala

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
13. apr 2010

Ivka, ja idem do mesta dnes, sa popozerať, ale pre seba si budem kupovať veci , asi až tesne pred pôrodom, uvidím, čo mi bude treba, každej žene treba niečo iné, ja si napríklad nekupujem odsávačku, lebo kamoška mi požičia 🙂
a ostatné veci ako krémy na bradavky, a podobné mi kúpia naši, ak ich bude treba 😉

kishinka
13. apr 2010

Lienka, aj ja som rada, že možem chodiť do práce, mňa by doma asi švihlo 😀 ja som taký kolektívny človiečik, ja ked som sama doma doobedu, už mi šibe 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
13. apr 2010

No to aj ja, ale ked že, ja mám prácu iba 4až6 hodín tak je to pohoda, a školský rok končí v júny, tak nám to super vyšlo 😀
Idem si dnes pozrieť nejaké topánky na nízkom opätku, tak som zveda či niečo nájdem 😅

lienka228
13. apr 2010

ahojte tehulky 🙂 ja tiez este nemam pre seba nic kupene do nemocnice, najprv kupujeme vybavicku pre maleho... vo stvrtok chcem ist kuknut do domaje, ste to tu chvalili, tak pojdem pozriet.. a mozno nieco najdem aj pre seba v meste...
dnes som vyskusala spat tak, ze som si brusko podlozila malym vankusikom, kedze najradsej spim na boku, som to citala, ze treba vyskusat, a ozaj sa mi lepsie spalo a ani krize ma tak neboleli...

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
13. apr 2010

Cauko baby pozdravujem vas ja som bola dnes uz na nakup.akurat sa mi druhy krat perie,dorobila som aj kolac
ja zatial nemam nic kupene pre seba do nemocnice ani zatial nic nekupujem cakame na vysledky
inak ja nemam problem so spankom spim na boku alebo na chrbte,vobec sa v noci nebudim na wecko akurat rano sa zobudim ekd ide manzel do prace vtedy zajdem na wecko a dalej spim 🙂

ivkafu
13. apr 2010

ahojte kocky... tak ani ja si nejdem kupovat tiez vybavu hned celu do nemocnice co budem potrebovat pre seba, ale nieco chcem mat doma prichystane pre pripad... 😒.... dufam ze vsetko to budem potrebovat az v 40tt, ale radsej pre moj pokoj si nieco male prichystam na kopku....aj pre mna aj pre maleho ....
mna strasne teraz bolia krize rano... mozem spat len na boku aj to si maly vybera ze na krorom mam spat, ale tak vzdy sa snazim si najst co najrychlejsie polohu aby som si oddychla....

kishinka
13. apr 2010

Ahoj baby tak som bola v meste a nič také zaujímavé som nenašla,
Lienka, ja si dávam ušiť polohovateľný vankúš, ktorý sa mi neskôr zíde aj pri kojení, lebo ja už od 2 mesiaca musím spávať s dekou pod bruchom 🙂 chcela som si ho naprv kúpiť, ale hrozné peniaze za to chcú, a naše krojárky mi ušijú, len musím zistiť, kde predávajú polystyrénové guličky 😀

ivkafu
13. apr 2010

kishinka ja som kupila v maderne tie gulicky

rubinka
Autor odpoveď zmazal
zfidorka
13. apr 2010

kishinka - baby od nas z terminu kupovali gulicky cez net odtialto:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5960927&tab=2
vraj vyjdu najlacnejsie...
maju ich aj maderne, ale neviem kolko stoja tam...

kishinka
13. apr 2010

Dakujem za typ 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
13. apr 2010

Ten vankusik sa paci aj mne, ale ked som videla tie ceny... dakujem za tip, asi si dam usit aj ja a kupim gulicky. ivka, kolko ta vysli tie gulicky v maderne?