icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

terasa
15. apr 2010

ja sa snazim robit stale niejaku polievku,ked ju dojeme.moj manzel sice nema velmi rad polievky,ale ja ich strasne zboznujem viem ich zjest aj naraz dva taniere 😉
inak ja co som zatial kupila vecicky pre male tak su tam rozne cisla,mam aj na neskorsiu dobu.sestra my odporucila,aby som nekupovala toho vela ani vela 56 lebo to je najmensie cislo a rychlo z toho malicke vyrastie,ked budeme mat takeho valibuka ako ona tak sa ani necudujem jej syncek ked sa narodil tak mal 54cm a 4kg 😝

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. apr 2010

no je tam predkoklad nakolko ja mam skoro do 190cm a manzel ma cez 190cm,aj moji rodicia su dost vysoky 😒

terasa
15. apr 2010

chcem sa opytat ze ci ste nahodou niekto nevidel kociar jane na zivo,ale niejaku dobru stranku kde sa da pozriet.jedna moja znama ho ma na predaj a chcela by som pozriet ze ako vyzera

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
15. apr 2010

Baby tak ja som prišla teraz z prehliadky nábytku, a sme si vybrali z manželom novú kuchyňu tak sa celkom vytešujem 😀
Inak ja tiež musím mať každý deň polievku, a môj manžel tak isto, ja strašne rada varím, takže mne nerobý problém variť každý deň, napríklad dnes máme na výber tri hlavné jedlá a dve polievky, lebo mám už iba zbytky a ja mám rada ked máme každý deň iné jedlo 😝

terasa
15. apr 2010

dik rubinka neviem aky je to druh spominala my len ze jane.zajtra sa asi pojdem mrknut nanho

gabena1
15. apr 2010

ahojte to som ja, dlho som tu nebola, dnes som bola na poradni a mame 3 cm a boxujeme rucickami a nozickami o sto6, chcela som sa opytat, ze chcem ist na USG vysetrenie vo vymennom listku mam napisane NT+PAPP,free beta HCG, poradte mi kde je mi lepsie objednat sa pri Jumbe alebo v Šaci a viete o ake vysetrenie ide??
Dakujem

rubinka
Autor odpoveď zmazal
gabena1
15. apr 2010

moja dakujem, idem skusat.... 😉

terasa
15. apr 2010

Cauko gabena som rada ze vsetko mas ok.ja som bola na odbere v prvom trimestri krvi robili mi to v 12 tyzdni a usg ultrazvuk u dankovcika ale tam sa musis skor objednat ma strasne vela pacientok.teraz v 19 tyzdni som bola zase unho
baby zvyknu chodit aj do saci ten doktor je tiez dobry

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
15. apr 2010

ahojte kinderka,
rubinka, jeeeeeeeeeeeej pekne brusko, ja nemam az take velkeeee zatial, neviem cim to je, ze kazda mame ine 😕
gabena1 to je asi skrining v prvom trimestri co sa tyka vyvoja plodu cez 2D ultrazvuk. mne to robil len moj doktor len tak sup sup ale inac sa ozaj chodi ku dankovcikovi alebo ku Dosedlovi do sace. ja som bola v saci na morfologicky v 22 tt. Platila som 20 euro. Ten Dr. Dosedla je taky mlady ma 29 rokov a je velmi mily. A do sace sa az tak dlho ako u dankovcika necaka. takze pohodicka ta objednaju pockaaaaaaj zabehnem po cislo do ambulancie....................

kiwi82
15. apr 2010

............ok, uz to mam takze ordinacia pana doktora Dosedlu 055 723 41 84..... 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
15. apr 2010

ahojte tehulky... tak uz mam za sebou aj ja glukozovy test... voda bola fajn, horsie bolo to cakanie bez jedla 😒 miestami uz isli na mna mdloby a horucava, chybal mi moj ranny jogurtiiiik 😀 ale je to za nami. este mi brala aj krv na protilatky a klasika poradna. vsetko je ok 🙂 to ze mi obcas tvrdne brucho na par sekund, je uz v tomto tyzdni normalne, nemusim brat magnezium... a ze som mala krce v lytkach asi 2x, mi dr. povedala, ze mam zvysit prijem mlieka, ze babu chyba vapnik, tak si berie takto odo mna... tak od dnes dame 2 salky denne 🙂

terina25
15. apr 2010

Ahojte babeny.

nejako teraz nestíham,lebo sa sťahujeme. 😉

Takže baby,čo ste furčianky,tak sa sťahujem na Furču.dúfam,že niekedy hodíme rande 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
januliatko1985
16. apr 2010

dobre ranko, pekne a slnecne, som zvedava ako dlho 😅
ja mam tiez ten glukozovy test za sebou a dalo dsa to v pohode zvladnut.

terina a kde presne sa stahujes, ja som na Jaltskej.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
17. apr 2010

Čaute baby, no tak sme boli s manželom v madarsku, a sa tam vôbec, ale vôbec neoplatí ísť nakupovať, pre babatka 😖
Na víno hej, ale to je asi všetko 😉

mata299
autor
18. apr 2010

kish...tak teda ste nepochodili v tom maďarsku..., dúfam, že ste aspoň to víno kúpili 😀 ...ja už mám kočiarik doma, teda vlastne u našich, keďže ideme ešte dokončiť chodbu a detskú izbu, tak aby nám v tom našom prcavom byte nezavadzal...v pondelok ma čaká odber na internom, kvôli tým pečeňovým testom, tak som zvedavá, ako to dopadne...som naštvaná na svojho gynekológa, pretože odbery mi robil pred mesiacom a výsledky mi povedal až teraz na poradni a poslal ma na interné....ako je to u vás s výsledkami z odberov?

kishinka
18. apr 2010

Ahoj Matka, no môj gynekológ mi stále povie, že mám zavolať, do 3 dní, ohľadom výsledkov. ale možno záleží aj od typu testov 😅 neviem.

zfidorka
18. apr 2010

mne tiez hovoria vysledky odberov az o mesiac na poradni 😒

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
18. apr 2010

ahojte, ako sa mate? dnes bol pekny den, vsak? skoda len, ze to pocasie sa ma zasa pokazit 😒 Ja si mam stale zavolat o tie vysledky o tri dni, pripadne o tyzden.
Dievcata, chystate sa niektora na 3 D? ak ano tak kde? alebo ak ste boli tak kde a za kolko? a co vsetko v tej cene bolo zahrnute? V saci sa plati 65 euro su v tom videjka aj fotky. ale mojmu mangelovi sa to zda vela a ze fotky by rad mal ale videjka mu vobec netreba takze ho asi neukecam 😢 Viem, ze je to len komercna zalezitost ale urcite je to pamiatka na cely zivot. co si o tom myslite?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
18. apr 2010

Rubinka, tak to musi byt urcite velmi pekny zazitok na tom 3D. Skusim este nejako na mangela zaposobit. Ja mam na to talent, viem nahodit take psie oci 😅 aspon segra mi to vzdy hovori. Ale na mangela to asi neposobi. No nic. ese mam na to mesiac, lebo zevraj to 3d je najelpsie medzi 24 a 29 tt.

terasa
19. apr 2010

Cauko baby pozdravujem vas po prijemnom vikende 🙂