icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kiwi82
20. apr 2010

baby, aj my cakame dievcatko, takze aky je stav? 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
20. apr 2010

dievcata, zaujima ma prosim vas, ako casto citite pohyby? ja som niekedy dost znepokojena. dakedy cely den takmer nic a potom az vecer. niekedy rano tak trikrat zakopka potom okolo obeda trosicka a potom vecer troska viac. neviete, ako casto alebo v akych intervaloch by to malo byt? alebo je to individualne?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
lienka228
20. apr 2010

zdravim vsetky tehulky 🙂 dnes je naozaj krasne pocasie, mam super naladu... 🙂 vcera sa mi ani nic nechcelo...
ja dnes robim dukatove buchticky a z druhej polovice cesta som urobila lekvarove a cokoladove buchty, tak uvidim ako sa podaria.
ivka, pekny kocik ...len aby uz bolo to babo, aby sme mohli chodit na prechadzky 🙂
nas maly bol napr. vcera velmi aktivny cely den, len sa mrvil, kopal... dnes to asi dospava, lebo len sem tam sa pomrvi. je to fakt individualne. kiwi, uvidis, za tyzden dva uz bude riadne buntosit 😀 kazdym tyzdnom je to intenzivnejsie.

kishinka
20. apr 2010

Kiwi náše malé kope hlavne ked varím,asi mu je fajne teplo pri šporáku 😀 ale inak sú dni ked vôbec nekope len levituje, takže pohoda-jahoda 😉 , baby som urobila ten koláč júúúúj celý byt vonia škoricou 😝

kiwi82
20. apr 2010

baby, dakujem za infosky ohladom hrubej motoriky vasich potomkov 😀 Ste ma kus ukludnili. ja som aj trosku patrala na nete a som sa docitala, neviem ci je to pravda ale zevraj ked je placenta na prednej stene brusnej tak to kopkanie zena az tak neciti, ze to brusko tu placentu tlmi. tak neviem co je na tom pravdy. ja mam tu placentu tiez vpredu, tak neviem....

kishinka
20. apr 2010

A ja neviem kde mám placentu, to by mi mal povedať lekár? 😅

kiwi82
20. apr 2010

kishinka, malo by to byt napisane aj v tehu knizke. ja som tam mala skratku PS ale nevedela som co to je 😅 ale teraz uz viem, ze je to predna stena brusna.

tinka349
Odpoveď bola odstránená
kishinka
20. apr 2010

Tak tomu hovorím, mať veľa voľného času 😉

januliatko1985
20. apr 2010

ahojte.

ivka, pekny kocik, uz len babo v nom chybam ale aj to bude coskoro nie 😉

tak mne sa v poslednej dobe zda, ze ma kope skro furt, ci sedim ci lezim, tak furt a placentu mam na zadnej strane, tak preto aj pohyby citim uz od 17tt a rano sa tak prevalilo, za ma az zabolelo brucho a malo som akurat dlane tak som krasne citila obe nozicky 😵

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
21. apr 2010

Dobre ranko, ako sa mate? Rubinka dakujem za reakciu. Ake mate dnes plany? ja sa asi idem strihat. Nakratko. Tak som bola aj pred tehu ale teraz mi uz dorastli do gumicky. Ja som uz raz taka, ze si poviem, ze uz si urcite necham dlhe vlasy a furt sa ostriham. a este mam jednu oblubenu vetu, teda pred tehu som mala: od zajtra chudnem. tiez som to nikdy nedodrzala 😅 Tak pekny dnik Vam prajem. zatial papa

kishinka
21. apr 2010

Čaute baby, ja som sa rozhodla. že idem na nákupi do mestečka, pozriem v tescu nejaké vecičky pre bábatko 😅
kým svieti slniečko 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
21. apr 2010

Neboj sa Rubi, idem skôr preskúmať,a ked niečo pekné bude tak šup s tým do košíka 😀

mata299
autor
21. apr 2010

ahojte...kish, tak pekne nakúp a daj echo, keď majú niečo pekné...kiwi, môj malý tiež kope kedy ako sa mu zachce...niekedy to cítim veľmi intenzívne, inokedy zas menej....sú dni, kedy je kľudnejší....hlavne,keď sa len tak doma váľam a inokedy, keď niekam idem, tak sa zas vrtí...podstatné je, že sa hýbe 🙂

januliatko1985
21. apr 2010

Ahojte, tak prijemne nakupy kish, ja som bola vcera v meste sa poprechadzat s mm na zmrzku, no faajna bola.
ja sa chystam len nieco hodit do pracky, na obedik som si vcera kupila buchticky na pare plnene cokoladou, tie milujem.no a poobede sa vyvalim na balkon, dufam, ze este slniecko bude svietit dovtedy.

kishinka
21. apr 2010

No baby som prišla akurát domkov, a som kúpila krásnu deku pre maličké za 0,40€ sa z nej vytešujem. Kupila som ju v sekači ale je uplne ako nová, tak som ju hned dala prať, a ešte som kúpila gaťky na obyčajnú plienku, látkové ktoré poslúžia miesto ortopedických iba za 3,50€ čo je úplne super cena.
A idem sa najesť, som hladná ako vlk.
Inak januliatko, som čítala, že v tehotenstve nie je veľmy dobré ked sa tehulka opaľuje, pretože je potom viac riziko, na ráštep, kôli tomu, že slnko nejak ničí kyselinu listovú v tele 😅 ale si to pre istotu zisti, možno to je blud 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
21. apr 2010

No ja neviem, hovorím že som čítala 😅
Tesco jak stále, trojkombinácie za 10€ , mám pocit, že tam nemenia nejak ten detský tovar, takže stále to isté 😉

januliatko1985
21. apr 2010

kish, no slnit sa uz velmi nebudem, budem to obmedzovat a brusko budem v kazdom pripade zakryvat.ja si hcem len ruky, tvar opalit 😉 ale na to je este cas lebo este nie vonku cas na opalovanie.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
21. apr 2010

Ja mám jeden darovaný spací vak, ale dalšie nekupujem, lebo kamoška mi vravela, že jej malí v tom vôbec nechcel byť, takže najprv otestujem, či mi v tom bábo bude spinkať 🙂

vitezova
21. apr 2010

Ahojte pridavam sa ku košickym čajam 😀 kde sa chystate ist nakupovat vybavicky a kociare?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
22. apr 2010

Servus vit. ja podobne ako rubi, akurát že kočiar nám stačí objednať 3 týždne pred pôrodom, tak nám aspoň nebude zavadzať doftedy 😀
Inak rubi dik sa stránku 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
22. apr 2010

Jop super čeknem 😉