Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
lucy a kam chodíš na gyndu?aká bola kvalita tých plienok v domaji?
camilla, vitaj medzi nami....ako zatiaľ zvládaš 1. trimester?aké vyšetrenia už máš za sebou?
na gynekologiu chodim tiez do novej nemocnice ku doktorke polcinovej a kudrovej,aj obvodnu tam mam.aj som viac krat lezala v novej nemocnici takze viem ako to tam chodi
kvalita bola velmi dobra a vyzerala fakt dobre.ja som ale pozerala,aj cez net akurat aj dnes som pisala jednej babe co ma na predaj plienky tak cakam na odpoved
ak mozem poradit a ak sa niektora z vas chysta do polska, tak ja som kupovala plienky tam a jedna ma vysla 0,5 evri 🙂
ahojte baby chcem vam len povedat z vlastnej skusenosti ,ze ja som mala okolo 50 plienok.a bola som rada,lebo som tak nemusela prat kazdy den.ono sa to nezda,ale tie plienky sa vam budu rychlo spinit.a to som samozrejme davala pampersky.si zoberte len 1 az 2 denne na siroke balenie, 1az 2 denne vam ogrcka ,1 na kupanie, 1 do postielky, 1 do perinky.a verte mi budete radi ked nebudete musiet stat pri zehlicke kazdy den ,ale len kazdy druhy.lebo tych veci bude na pranie habadej.
Co sa tyka porodnika tak ja som mala svojho od zaciatku tehotenstva.A poviem vam,ze som bola ovela kludnejsia ako keby som nevedela u koho budem rodit.ved posledne dva tyzdne pred porodom som chodila na kontroly kazdy den.
Rubinka,no ved uvidis.Ked ti to nebude stacit tak si ich potom dokupis.Ja som mala zo vsetkeho vela veci a malo to fakt vyhodu toho,ze som nemusela prat kazdy den a hadzat do pracky par veci.
tak uz prisiel kociiik, sa vytesujem, len cakam na mm , ze ho posklada ale autosedacku som vytiahla, tu skladat netreba, je kraaasny sa tak rozplyvam 😝 😵
rubi
http://www.e-kociky.sk/?143,v-travel-2010
vo farbe 07
Janka a za koľko ste kupili autosedačku, lebo mi kupujeme rovnakú značku, ale už s autosedačkou za 280€
tak aby som vedela 😅
Dianočka, ja viem že ženy už rodia roky rokúce, ale aj tak mám rešpekt priviesť na svet dieťa, či už kôli bolesti, zodpovednosti a dnešnému svetu, a jasne že sa teším a že ked sa narodí bábetko tak budem najštastnejsia, ale aj tak mám strach a myslím že je to normálne 😅
Kishinka samozrejme chapem,ze mas respekt pred tym vsetkym a ze mas strach,ale ver mi ako mamicka,ktora uz rodila ti mozem povedat,ze ten skutocny strach zazijes prvykrat ,ked uvidis svoje babo a nezbavis sa toho strachu uz nikdy.Ale to dietatko je to najkrajsie na svete co mame.Fakt je,ze my s manzelom sme sa rozhodli,ze dalsie dietatko nie,teda aspon v najblizsich rokoch,ale najvacsi strach by som mala z tehotenstva a nie z toho ako by to bolo potom dalej.Ja som mala na zaciatku rizikove tehotenstvo a polezala som si 2 tyzdne v nemocnici a potom to uz bolo super.Ja som nemala absolutne ziadne problemy s nicim a aj porod bol uplne perfektny.Rodila som cisarskym rezom,ale so spinalom,takze som Dianku videla hned.A kedze som mala vyvolavany termin,ja ani neviem co su to kontrakcie.Ani jednu som nezazila.
teda nie termin ale porod
kishinka, kocik bol za 247e a k tomu autosedacka za 50e 🙂
cauko pozdravujem vas a prijemnu nedelu prajem
januliatko pekny kociar 🙂
baby potrebujem poradit
ahoj lucy, čo sa deje?
cauko mata nic sa nedeje vsetko je v poriadku
len potrebujem poradit ci mam dat rezervovat plienky cez net na 1 tyzden u jednej baby co predava tu na bazari aj s osuskami som jej aj pisala ze cakame na vysledky tak neviem
inak aj ja som pozerala v meste kociar s autosedackou jeden typ sa mi velmi pacil
ak sa ti to pozdáva, tak rezervuj...a aký to je kočiar?
no praveze neviem ci mam rezervovat lebo boli uz pouzivane ale pisala ze su zachovale,nepotrhane,bez fliakov mam ich 25kusov a 3 osusky,dava este k tomu novy termoobal na flasku,papucky biele nepouzivane tiez
je to klasicky typ kociara taky s velkou vanickou,da sa dat aj na sportovu cast mozte si aj dokupit autosedacku k tomu.vyraba sa s nemecku.treba 6 tyzdnov pred tym objednat mam aj katalog maju aj rozne farby
aha...tak neviem, ja by som plienky kvôli hygiene radšej kúpila, teda ak sú pouívané...neviem, asi som divná...hoď link na ten kočiarik
mati dik za radu.ony nemaju internetovu stranku na tie kociare maju len prospekty
ahojte dievcence ako ste prezili vikend, rychlo to ubehlo, co? celkom pekne pocasie sme mali. az na ten vietor. zajtra sa chystam na vytery na gyndu, lebo mi z krvi vyslo ze mam crp zvysene, cize mozno nejaky zapal. tak dufam, ze to bude ok. Tak prajem pekny zvysok nedele a prijemny tyzden.
pekne ranecko prajem tehulky 🙂
tak vikend ani neviem ako zbehol. v sobotu sme boli v zoo, a vecer som bola mrtva, asi som to trosku prehnala , no a v nedelu som si bola kupit kvetinky nejake tak som presadzala a uz su na balkoniku a len tak som oddychovala cely den a aj dnes to tak bude, kedze je taaaak kraasne vonku.
a zajtra mam caka konecne poradna, tak uvidime, ze co nove.
a pridavam akutalne foto bruska:
ahoj rubinka, my budeme oslavovat tiez prve vyrocie svadby teraz 9.5, wow, ze jak to zletelo 😲
cauko baby pozdravujem vas a priejmny den prajem 🙂
my sme vikendovali u svokrovcov vonku v prirode
dakujem vam za vase postrehy ohladom tych plienok ja ich nekupujem som sa len pytala
inak som citala tu na jednom fore od jednej baby ze ake su ceny v polsku co sa tam oplati kupit pre babatko
akurat som trosku pratala skrinky sebe aj manzelovi
viete ze aj my budeme oslavovat vyrocie svadby v maji druhe 😉

caute ja som z Kosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccc 😅