icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kiwi82
7. jún 2010

Caute zeny, tak ja na stretko nepridem, ani minule som nebola ☹ Nie, ze by som Vas rada nevidela ale mam trosku problem ked chodim s bruskom a teraz aj krize ma nejako zacinaju boliet, ja len tak kolo bloku sa prejst. ale budem na vas mysliet 😅

@kishinka tak coze, nic nemali pekne pre tehule. aj ja som dnes zistila, ze mi su vsetky saty male. takze tiez pojdem ale asi len tu u nas v sekaci nieco pozriem.
baby ja som nebola v meste uz ani napamatam. asi az potom s kociarikom pojdem. sa uz na to tesim.

kishinka
7. jún 2010

Ale aj mali, ale sa mi nič nepáčilo, ale som nebola ešte v Dargove, tak uvidím, pôjdem ešte pokukať, dnes som asi nemala nakupovací deň 😉

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
7. jún 2010

No práve niečo netehotenské som si chcela kúpiť, ale nejako už to nevyzerá tak ako ked som bola v 5 mesiaci 🙄 a tehotenské veci sú podľa mňa predražené, preto som si nič nekúpila...
Tiež mám pár elastických netehotenských vecí, ale aj tie už mi začínajú byť krátke 😒

zfidorka
7. jún 2010

ja som si nakupila o cislo vacsie tricka strihane pod prsiami, napr. aj v takku zvyknu mat take veci... tym ze su vacsie, su aj dlhsie, volnejsi strih a na brusku akurat, a to som uz v 9. mesiaci, sice mam brusko mensie... 🙂 predrazene tehu tricka som odmietla kupovat...

terasa
7. jún 2010

baby v kik co je v galerii zvyknu mat dobre veci pre tehotne potom aj v takku

julcek
7. jún 2010

ahojte, tak ja som dnes absolvovala GTT test, bolo to lepsie ako som si myslela, len pre na bol problem že to muselo byť nalačno. Bola som veľmi prekvapená úžasne milým prístupom v LABMEDE v starej nemocnici (6. pavilon) nikto okrem mńa tam nebol, mohla som ist von tak som si pekne posedela v parciku, super.

lienka228
7. jún 2010

aj ja už kupujem tričká asi mesiac, ale nejako sa mi nič nepáči alebo mi to nesedí, sa cítim ako vo vreci... a pravdupovediac sa mi ani nechce toľko skúšať. ale už som si kúpila legíny tehotenské v H&M, ale musím si aj nejaké tričká. no možno vo štvrtok budem mať šťastie, idem do poradne...

ivkafu
7. jún 2010

dievcence, tak vecicky mam pozehlene 😀 plienocky latkove nam pridu tento tyzden, tak to pozehlim dodatocne, ale poriadna fuska to bola 😝 , vsetko je uz v komode poukladane 😀 a to balenie tasky do porodnice 😅 , tak to uz necham na zajtra 🙂

kocky ja mozem kedykolvek cez tyzden, sa prisposobim 🙂 ,
tak janka, lienka, ja,
katka nemoze v piatok, ani terasa, ale terasa nemoze ani v stvrtok, ani v stredu a zajtra uz je utorok, tak asi zajtra to nebude, ci ano? navrhnite den 🙂
moze byt aj okolo 10.30- 11.00, ale ja som aj za obed, lebo ja nevydrzim bez obeda a ked bude, tak ako minule 😀 , tak budeme hladne.. 😉
mohlo by nas byt co najviac, lebo je to len druhe 🙂, ale aj 2v1 dufam ze nie,posledne stretnutie, kedze my s lienkou sme uz 35 tt a moze to prist kedy kolvek, co by som nebola velmi rada. a mohli by sa pridat aj ine 🙂

lienka228
7. jún 2010

ahoj ivka, no aj ja som si po žehlení povedala, že riadna fuška... ale super, že to máš už aj ty za sebou. a ja už som aj pobalená do pôrodnice, keby niečo 😅
veru, pre nás dve to bude asi posledné stretko... a čo keby sme ho dali na štvrtok? ja idem do poradne, takže budem v meste, keďže ja nie som priamo z KE...

terasa
7. jún 2010

tak nakoniec baby by som mohla prist na to stretko v piatok,som sa pomylila v datumoch.ja mozem doobedu od 9.00hod do 11.00hod vtedy mam vychadzku,ale dalo by sa aj neskor 😉
ja mam poradnu v stredu to urcite nemozem,v stvrtok mam hematologiu+plus odber krvi a lekarku
ivka zavidim ty ze uz mas vsetko vyprane,vyzehlene 🙂ja este nemam ani prasok kupeny ani avivaz takze najprv toto musim kupit a potom sa dam na to

januliatko1985
8. jún 2010

krasne slnecne ranko vam prajem 🙂

ivkafu
8. jún 2010

pekny den tehulky..... tak to stretko by sme mohli dat na stvrtok a bolo by nas zatial: lienka 😀 , janka 😀 , katka 😀 , ja 😀 a terasa 😀 ako skonci u dr. tak pride a hodina 10.30, alebo 11.00?, alebo navrhnite iny cas, minule to bolo tak medzi 10.30- 11.00 🙂 ? a este ze kde sa stretneme? minule sme sa stretli pre velkou Aidou

co mate dnes na praci? super je uz teraz vonku parada 🙂

januliatko1985
8. jún 2010

ivka, mohli by sme dat na 10.30, predsa este nebude tak sparno, ale fucat budeme tak ci tak 😅 no a moze byt pred aidou.

ja idem prave vyvesit vyprane kosele a na obed si spravim len spagetky a potom trosku poobede vyleziem na balkon opalit nohy aspon, bo som jak bielko 😀

kishinka
8. jún 2010

Okej tak ja som za 10,30 pred aidou, lebo ja budem musieť isť dať obed manželovi 😉 tak jak minule 😀
Ja idem variť http://www.mimibazar.sk/recepty.php?strana=5&id=6 môj manžel toto jedlo zbožňuje, lebo vo fašírkach nie je cibuľa ani cesnak 😝 a sú výbornééééé
Idem si dať kávu a na nákup zatiaľ pekný dní a teším na zajtra 🙂)

januliatko1985
8. jún 2010

kati, prijemen nakupovanie, a krasny den 😎

kishinka
8. jún 2010

jooj nakupovanie ja len maso do faširiek idem kúpiť, ale dakujem budem sa snažiť si to užiť 😀 😀 😀

januliatko1985
8. jún 2010

kati 😀

terasa
8. jún 2010

cauko prijemne doobedie zelam dnes je zase pekne 🙂
ja sa chystam navarit obed druhe jedlo,polievku som vcera varila tak to este mam.asi aj skocim do obchodu niejake potraviny dokupit
ja pridem tiez rada vo stvrtok na to stretko,si vybavim doktorku a dojdem potom za vami do mesta 😉

januliatko1985
8. jún 2010

hadzem nejake aktualne fotky bruska zo vcera u nas na balkone:

lienka228
8. jún 2010

krasny dník prajem tehuľky... 🙂 ok, štvrtok o 10.30 môže byť. veru, toto počasie je síce krásne, ale budeme fučať...
ja som si včera musela dať magne b6 na uvoľnenie krčov ☹ dnes ich zatiaľ nemám, ale tuším bolí celý človek ☹ no možno to robí aj tá veľká zmena teploty...
tak len oddychujem s vyloženými nohami, lebo chvíľu som na nohách a už je nedobre... príjemné varenie prajem 🙂

terasa
8. jún 2010

januliatko mas pekne fotky 🙂 som pozerala aj tvoj album.musim aj ja manzela nahovorit aby sme sa aj my uz spolocne pofotili ja nemam vobec ziadne foto s bruskom 😒

lienka228
8. jún 2010

pridala som pár nových fotiek 🙂

januliatko1985
8. jún 2010

jej, lienka ta nalepk do auta ci co je to , je super.my asi budeme davat folie asi na zadne skla, ved sa nam tam malicky uvari vzadu, lebo nechcem furt klimu pustat.

kiwi82
8. jún 2010

ahojte tehule, pekny den prajem. som bola teraz v obchode a je fakt dost horuco. poculi ste, ze v sobotu ma byt 30 - 34 stupnov? to hovorili na TA3, ze bude nadherny letny den, ze ludia asi pojdu radsej dakde do prirody jak na volby 😅 Ale to bude hrozne teplo. ja uz teraz sa potim.
@januliatko1985 pekne fotecky, pekne brusko aj pekne naaranzovane prostredie - kvety, výhlad z balkóna aj ja uz mam resty uz mesiac sme nefotili. pre sradnu pridavam fotku jak mi moj drahy manzelik picha fraxiparin 🙂

terasa
8. jún 2010

lienka super vecicky 🙂
kiwi chcem sa opytat ci aj ty mas take modriny na rukach po tych injekciach?

januliatko1985
8. jún 2010

dakujem za pochvalu kocky.

kiwi, tak mne by moj manzel nepichal, straaasne sa boji injekcii a krvi tiez, preto ani nechce byt pri porode 😅

kiwi82
8. jún 2010

@terasa ahoj ano mam na rukach modriny aj hrce. ale teraz pichame uz do stehna a zda sa mi, ze je to lepsie. hned ako pichneme a mm vyberie ihlu si to utriem s dezinf. a prilozim lad. tak mi to radila aj hematologicka. a potom je menej tych modrin. ale zalezi ako sa podari vpichnut. niekedy sa nezadari 😅 a potom je bozula alebo modrina. ale co uz to nejako vydrzime, ze?
@januliatko1985 to moj je zasa v tomto hrdina. on uz okolo 50 krat aj krv daroval. neboji sa ihliel a rad mi s tymto pomoze, aj ked ho tym niekedy obmedzujem, lebo vecer furt musi byt do tej 20 tej doma. raz bol aj na hokejbalovom turnaji 3 dni a vtedy mi pichla susedka a dvakrat mamka. tiez nechcela nechcela ale som ju ukecala. ale segin mamka dost bola z toho vystresovana 😀

terasa
8. jún 2010

kiwi dik za typ s tym ladom 🙂 ja mam hrozne hrce az take stvrdnute miesta mam na rukach,modriny ma tiez neurekom dokonca niekedy,ked mi aj manzel pichne tak mi ide aj troska krvi s toho miesta.ja idem teraz vo stvrtok na hematologiu tak sa opytam doktorky,ze ci by som si nemohla pichat niekde inde,ze co povie ona

kiwi82
8. jún 2010

@terasa neni zac, dufam, ze ti to pomoze. ja ked som pichala do brucha som uz ho mala take dopichane, ze az mi po vpichu z miesta vystrekla krv zmiesana s tou tekutinou zo striekacky. tak nech ti dr.poradi ale urcite ti dovoli pichat aj do stehna. 😉