Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
ty beries aku davku toho fraxiparinu?ja mam 0,4 mala som pred tym 0,3 ale kvolim zhorsenym vysledkom mi dali tu 0,4
no krasne ranko vam zelam 🙂 baby tak to bude teplyyyy den. ja som bola teraz rano s mm na tahanovciach na miestnom urade vybavit volicsky preukaz, lebo v sobotu ideme na spis tak budeme volit tam a tak je sparno vonku, ze konec 😲
o chvilku pojdem varit segedinsky, kym ja sa neuvarim a do kuchyne mi slniecko zatim nesvieti tak je tam prijemne.
kocky, ked tak zajtra bude doobedu teplo tak asi na to stretko nepojdem, lebo sa trepat v tom teple v mhd mi nerobi dobre a dnes rano som ledva chodila, tak ma maly tlaci.a to budeme vonku v tom najvacsom teple cez obed, tak neviem, ze ci pridem aj ked by som veeelmi rada.
co dnes budete porabat?
ahojte...
tak teraz hlasia kazdy den riadne teplo 😝 , mne tiez nerobi dobre veeelmi teplo, ale ked prsi tak to je tiez na ... ja by som prijala viac to stretko aj o 17.00, ale nie kazdy byva blizsko mesta ako ja napr., a ked sa chceme nejak dohodnut, a vyjst si v ustrety, tak asi to inak nebude 🙂 a cez dazd sa uz ani tolko nestretneme 😒 ....
dnes nech kazda napise svoj nazor a sa dajak dohodneme 😉 , sak sa nemusime stretavat teraz v tom teple, este bude cas 🙂 , mozno ja uz nepridem, uvidim ako sa budem citit 😝 , ale sa stretnete ine kocky a to bude super 😉
aj my ideme na spis 😉 , ale az v sobotu, tak odvolime doma 😵 a na gauci u nasich sa mi uz s bruskom nedobre spi, tak to bude len jedna noc 😀, ale v nedelu ideme na prve svate prijimanie mojej krstnej dcere, tak to musim vydrzat 🙂
dnesne menu : cesnakova polievocka 😔 a masko na smotane a cestovinky 😵 , a veget
ahojte.... ja som bola u zubárky na prehliadke, všetko je ok, tak sa teším 🙂 ale aj u nás je veru riadne teplo, von chodím až podvečer...
ja budem zajtra aj tak v meste, tak sa rada stretnem, aj keď len s niektorou z vás... ak to bude niekomu vyhovovať... 😉
ja sa chystám oddychovať, navarím polievočku paradajkovú a niečo z mletého mäsa, ešte sa uvidí... 🙂
No tak ja som sa vrátila akurát z mestečka, a som bola po sekáčoch tak som si kúpila šatočky a nejaké tričká tak som celkom spokojná...
Baby ak vám vyhovuje lepšie poobede,tak kľudne, šak mne končí robota v júny, tak sa s vami stretnem ešte ked budete nerozpadnuté 😀
Nás čaká v sobotu sťahovanie takže sa teším 🙄 , ale mám vybavený celý súbor takže nám príde pomôcť asi 15 ľudí, ja sťahovať nebudem, iba navarím guľášik nech si potom chlapci a dievčatá dajú do nosa 😝
A teraz idem na chvíľku zdriemnúť takže peknú siestu... 😉
@rubinka volala som teraz s pani Dr. Rosakovou, bola mila. ale hned mi povedal, ze na ten termin ma pravdepodobne dovolenku ale ze dajako sa uz dohodneme. takze sa jej mam prist ukazat na dalsiu sobotu, cize 19.juna. tak som zvedava. potom dam vediet. ty jej kedy budes volat?
baby vonku je hrozneeee horuco. pamatate sa ked bola zima a chceli sme leto? teraz je to tu a my sme zasa nespokojne 😅
katka, tak stretko zatial plati, pred aidou 10.30 🙂 uvidime ako nam podrastli bruska 🙂
cauko baby zdravim vas 🙂
ja som bola dnes na poradni vsetko je ok,akurat mam tlak zly tak ze mam vela pit vody,merat doma tlak ale nemam na com takze zajtra idem na hematologiu na odber krvi+na konzultaciu ku lekarke,este musim potom odniest vysledky mojej gynekologicke,zmerat tlak prist
takze baby chcem sa opytat ci bude na 100% to stretko,lebo zajtra uz nebudem na nete ci plati to zajtrajsie stretko o 10.30 pri Aidy.ja by som za vami dosla ked pojdem od lekarky
ahoj terasa, to stretko platí... 🙂
cauko lienka dobre tesim sa 🙂
zelam vam vsetkym dobru noc 😉
krasne dobre rankooo.....tak ja som sa dobre zobudila a som sa rozhodla, ze pridem aj ja, tak ma pockajte, dufam, ze nebudem meskat, tesim sa 😉 a nezabudnite si vodu so sebou, 😉
Dobre ranko baby, tak vam prajem prijemnu zabavu na stretku a nezabudnite ako januliatko pise veeela vodicky, klobuciky a okuliarky 😎 papa
Ja som skoro zaspala , ale prídem 😀
jéééé baby stretko?!?!?!?!?! Pár dní som nemala zapnutý PC, táááák je krásne že furt sa motám vonku okolo domu 😀
Tak si tu užite 😉
😀 ....to užite.... 😀
uzili sme , uzili, len strasne teplo je vonku....fajne bolo 😎
tu nikto cely den neni? 😲
dobre rankooooo 😎
pekny den.., tak to dnes hlasia este teplejsie ako vcera 😝
co dnes budete porabat? zajtra konecne vikend 🙂
ja dnes nemam nic 😉 navarene mam, tak mam vegetus 😝 , strasne zle sa mi spalo v tom teple 😖 , vlasy uplne mokre, spotena strasne 😝 , urcite nie som sama😉 ...
no veru, strasne teplo v noci bolo, ale celkom dobre som spala. ja tiez veget, este mam seged na obed a poobede ideme do vlach, sa uz tesim, ze sadnem pod slnecnik na dvore a nie sa parit v byte cely den a vecer daco opecieme mozno.
a maly sa vecer asi otocil uz bo take salta robil, ze som myslela, ze uz vyskoci 😅 noa rano kopacka do rebier, ze bolelo jak fras, tak asi je uz dole hlavickou, dufam 😎
jooj, sak to sa dychat neda, 23stupnov uz je 😲 bude vypek riadny teda.
tak my ideme do vlach az zajtra.... 😀 a opekacka az zajtra, teba ked nebude az tak horuco.. 🙂
mne uz teraz ukazule 26 stupnov 😝 , mame vsetky okna otocena vychod, a slnko zachadza az neskor poobede, tak je postaveny blok 😀, tak ja sa tu asi aj uvarim 😢 , este ze mame klimu 🙂
janka tie augustovky2010 sa asi vsetky presunuli na sukromnu nie? lebo tiez co tam pisali, tak ani uz niet a pisu nove dievcata ci sa mylim?
hej ivka, mame sukromnu temu, to vtedy otvorili ......
inac kocky, tak aky dame nazov tej nasej temicke,hmmm? 😨
ja som ale trubka, som nedopisala, ze preco otvorili, to odvtedy co jedna baby tu vystupovala pod viacerimi nickami a bola aj v nasej teme, tak preto

kiwi ja ked som si pichala do brucha tak to bolo v poriadku len my to uz potom zakazali kvoli babatku
uz keby som nemusela brat tie injekcie