icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

lienka228
16. jún 2010

kishinka, keď nemusíš, radšej ani nezaťažuj ten kĺb... len oddychuj..

kishinka
16. jún 2010

Sa ti povie, pri mojej hyper aktivite 😀 ale som našla paličku tak chodím po byte ako babička 😀

januliatko1985
17. jún 2010

dobre raanko kinderka. ako sa mate?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
17. jún 2010

ahojte tehulky....
tak som hore uz od 4.30 nedalo sa mi spat.... maly mi tak tlacil na zaludok, neskor na zlcnik ze 😖 , som ani lezat nemohla, chrbat mabolel no ☹ hrozne, tak som sa poprechadzala a pomalicky to preslo, ale mam dost 😝 citim normalne ze mi brusko podrastlo a tak aj maly drobec za ten tyzden .... 🙂 skoda ze nemam doma usg by som si ho odvazila 😉 , uz nech som aspon 38tt 😀
vcera som ani nepisala, bola som unavena 🙄, este ze som vcera varila, dnes veget....

rubinka
Autor odpoveď zmazal
beatushka
17. jún 2010

ahojte babule,
dlho som sem nepísala, ale čítala som vás poctivo 😉
konečne som bola u diabetológa pre výsledky z cukru (čerpali dovolenku presne odo dňa keď tam mali prísť moje výsledky) cukor ok, ale nepozdávala sa im tam štítna žľaza ☹ tak ma čaká kontrola na endokrinológii.... ma preháňali v ten deň od jedného lekára k druhému, ešte že bol so mnou manžel, lebo toto všetko obehať MHD by sa mi za jeden deň určite nepodarilo
aaaaaaaaaaaaaa baby ja sa predsa len dočkáááááááááám toho 3D 😀
......UŽ ZAJTRA 😀 😀 😀 😀 😀 ja sa táááááááááák tešííííííííííííím

rubinka
Autor odpoveď zmazal
beatushka
17. jún 2010

ivka........si dnes lepšia vo vstávaní....... ja som hore od 4:43 😀

beatushka
17. jún 2010

idem k Dosedlovi, k Dankovčíkovi som sa nevedela dovolať a i tak som počula že má toho veľa.
Komerčný, ale poprosím ho nech sa na drobca pozrie aj lekárskym okom, lebo morfologický som mala obyčko 2D 😉
joj baby ja budem vedieť pohlavie 😀 konečne budem môcť ísť šantiť po obchodoch 😀

beatushka
17. jún 2010

a ešte..............jaký brutál sen som mala včera.........
som stála pri posteli, kde bolo len moje tehu bruško. Malé sa v ňom tak hýbalo, že bolo vidieť hlavičku, tak som sa sklonila k brušku na posteli a začala ho obíjmať.......... Po prebudení som si musela skontrolovať bruško, či sa náhodou nenachádza mimo mňa 😀

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
17. jún 2010

No ja som spala fajnovo, aj noha ma prestala bolieť, a dneska je krásne slnečno vonku 🙂
Idem sa asi prejsť do mestečka 😀

beatushka
17. jún 2010

aha, no to som nevedela. Mala som z neho resp. z doktorky taký divný pocit, lebo som tam neležala ani 10 min. Mi prišiel celý ultrazvuk taký na rýchlo 😒
Dúfam, že nič neprehliadla.
ááááááále určite nič neprehliadla 🙂
To ja sa niekedy tak cvične stresujem 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
17. jún 2010

ahojte, pekny den prajem. tak ja som mala asi taku noc, ze mala ma kopkala a sa vypucovala, ze az to bolelo. nechapem z kade berie toko energie. aj dnes rano sa fajne vypucovala. ja som bola len v obchode na potraviny ale mam dost. brusko ma akosi pobolieva, mam aj tlaky tak dufam, ze tam miska este vydrzi par tyzdnov.
@rubinka a ja som zasa vcera rano ked som vstavala som si chcela nozicky natiahnut a take krce do obidvoch lytok som dostla, ze az hroza. nic prijemne.

lienka228
17. jún 2010

ahojte baby 🙂 ja som dnes spala celkom dobre.... ivka, ja mám tiež pocit, že malý narástol a aj mama si všimla že mám väčšie bruško... hádam zo dňa na deň 🙂 aj mne strašne tlačí už na všetko. len ma všade pichá a keď sa začne mrviť.... auuuu... aj tak ma tuším už zo všetkého nadúva a ešte keď sa malý hýbe... som zvedavá, čo bude zajtra v poradni a koľko nám váži 🙂

lienka228
17. jún 2010

baby, na tie kŕče v nohách pomáha zvýšiť príjem vápnika. ja som ich tiež mala a začala som piť viac mlieka a nechcem to zakríknuť, ale dááávno som už kŕč nemala 🙂

a včera som čítala, že čaj z malinových listov posilňuje maternicu a celkovo pomáha uľahčiť pôrod. tak si ho zajtra kúpim a vyskúšam... že v posledných týždňoch je dobré piť viac šálok denne 😉

kishinka
17. jún 2010

Lienka, ten čajík je s malinových ostružín, a majú ho v tej bilinkárni v hypertescu, teta ho objednáva každé dva týždne aby ho mala čerstvý 😀

kishinka
17. jún 2010

ostružina je na uvolnenie krčka a pre ľahčí pôrod 😀
a alchemilka lekárska je na maternicu 😉 obydva sú dobré

ivkafu
17. jún 2010

lívi... aj mne sa zda ze zo dna na den je vacsie brusko este ze aj ty mas taky pocit.. 😉 co vcera vystrajal a dnes od rana tak to este asi ani nie 😀 smiali sme sa vcera s manzelom a poriadne to boli auuu, sme boli v obchode normalne som musela zastat, kym sa prestal pucit, natahovat, bolest trosku presla a mohli sme pokracovat v nakupe poriadne to teraz boliiii....
zajtra drzim palce... uz ti pise 37tt 🙂 jaj blizi sa to, ja sa tesim 😉 , aj teraz na junovkach som citala ze, sa dnes rano jednej narodil chlapcek

ivkafu
17. jún 2010

kocky parada ze take pisete si pojdem kupit cajik 🙂

kishinka
17. jún 2010

A dokonca pomáha, kamoška ako prvorodička rodila 2 hodinky až sa čudovali sestričky, že ako ľahko porodila, ja som si chcela už kúpiť, ale teta v obchode povedala, že stačí ho piť 2 týždne pred termínom, lebo by mohol vyvolať predčasný pôrod, a hlavne aby bol čerstvý 😉

ivkafu
17. jún 2010

jaj tak to by som sa tesila keby som do 2 hodin porodila 🙂 , tak to ten cajik si urcite kupim

januliatko1985
17. jún 2010

no aj ja som pocula o tom cajiku, tak pojdem aj ja si kupit

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kishinka
17. jún 2010

Určite áno, to je starý babský recept, to babky bilinkárky predávajú na jarmokoch a je to rokmi osvedčené 😉
A hlavne Ivka a Janka vy už kľudne môžte začať popíjať lebo máte tak akurát, aby vám to zapôsobilo 😀

lienka228
17. jún 2010

ivka, aj ten náš sa stále pučí a naťahuje sa, vtedy si musím sadnúť a oddýchnuť si, inak je to veľmi nepríjemné...
včera som začala 36tt, tak preto mi už píše 37tt.

zajtra si nakúpim tie bylinky a začnem ich piť... jaj, aj ja chcem porodiť tak rýchlo a čo najmenej bolestivo 😒

januliatko1985
17. jún 2010

aj nas sa stale len zapiera, az mam slzy v ociach od bolesti . teraz som dozehlila, som musela skro skoncit bo strasne ma tlacil, aj krize ma zacali neho 😝 razne boliet uz. idem si dat obedik, dnes taky rychly, hranolky a rybie fileee.

ivkafu
17. jún 2010

tiez som dozehlila, a chrbat auuuuu, ale zvladla som to 🙂

dievcata neviete poradit dobru pedikuru?