Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
pekny dnik vam prajem, tak z teraz som sem dosla, bo mam navstevu, ale akurat som ich vyslala na hlavnu sa sli prejst, a ja uz nevladzem tak sedim doma a v tom vetrisku si neviem predstavit prechadzku na hlavnej 😅
dnes ma nejak boli hlava, zase, v poslednom case dost casto, jjooj, esteze mam navarene, neska nic nerobim.
a ja mam tie vlozky samu tiez, 2 balenia dufam, ze postacia.
ssstaqnka, drzim palceky silno, musis byt silna a averit, ze to bude v poriadku.
ja uz mam ten cajik kupeny, dnes zacinam pit.
@kiwi82 ja som ich kupila v maderne a je to velkost xl, ale su dost velke mozno ano mensie mi treba, ale tak mam uz tie, je tam 5 ks niesu sietkovane a su jednorazove
No som domka, tak malí je v poriadku, váži 1500 g čo je dosť málo, lekár vravel, že je to tak na dva týždne dozadu, ale že teraz je to ešte ok že to doženie 😉 poslal nás na prietoky, neviete dá sa v starej nemocnici objednať na prietoky aj telefonicky, a ak hej nemáte daktorá kontakt? 😅
Idem ľahnúť, lebo ide na mňa migréna 🙄
ahojte tehulky 🙂 včera som si bola dať zapísať do tehu knižky krvné výsledky, všetko ok, aj železo sa upravilo 🙂
a po dlhej dobe sa mi dobre spalo, jaj, taká som bola rada 🙂 ale dajako nevládzem 😒 tak rýchlo sa unavím...
stanka, držím palce, nech sa manželovi rýchlo polepší.
aj ja mám tie jednorázové noohavičky, v balení 5 kusov a 2 balenie samu vložiek. tie mi poradili v lekárni. a mám 3 tie podložky do postele jednorázové.
a ten čajík pijem už od soboty, mne chutí... a myslím, že uškodiť nemôže... pýtala som sa v lekárni 🙂
ivka, nejako to dobojujeme ešte 🙂
kish, super, že je všetko ok, a neboj, malý ešte narastie a však nemusíš mať 4kg bábo... 🙂
@kvojtanikova a @yesno22 tak aj ja sa k vam pridavam, tiez mam do porodu este daleko,a tiez som druhorodicka, ale aspon mozme vymenit skusenosti s priebehom tehotenstva.
@fecova ... pozeram, ze mas doma marcoveho synceka ako ja, len o rok starsieho 🙂 neviem ako ty, ale ja to druhe tehotenstvo nejak menej prezivam 😅 pamatam sa, ze pri prvom som sa sledovala kazdy den, merala si brusko, citala kopec clankov a teraz, keby mi nebolo prve dni zle a keby som nemusela obliekat tehu nohavice tak ani neriesim, ze som tehotna 😅 ... sice je pravda, ze mam toho viac v praci a doma namiesto polihovania mam pestry program, lebo synator je sidlo, neposedi ani chvilku 🙂
kishinka 🙂 nedaj sa vystrasit 😎 on ta aj preto uz teraz poslal na prietoky ci je maly dobre vyzivovany, neboj nic, je to usg len trosicku podrobnejsie popozera maleho ako papa 😉 .... da sa objednat aj telefonicky, ale cislo neviem.... najlepsie ked pojdes na prietoky, tam kde budes rodit, uz aj kartu zavedu 😀 aspon tak mi hovorila moja dr. a aj tak je, uz som bola aj na monitor a prietoky v starej nemocnici, ale jasne ze mozes ist kde chces ty 😉 skoda ze som nebola za pc, ale ja som teraz bola v strarej nemocnici, bola by som ti pozrela to cislo 😅
ja som mala trosicku nizsie trombocyty 😝 a ma poslala moja gyn. dr. na hematologiu, tak som sa bola kuknut, ze kde to je a mam hned aj zobrala hematologicka ze ma nebude objednavat zachvilocky rodim 🙂 parada, dokonca mi povedala ze keby mi boli hned vysetrili krv a nie ze zoberu rano a testuju ju az na obed, tak by som mala vsetko ok... ze ked neskoro robia testy, tak vysledku su skreslene 😖 , lebo som to mala len malinko o menej ako ma byt 😀
lienka 🙂 , tak my mame aj vybavenie v pocte kusov veci potrebnych do nemocnice rovnake 😀
tebe uz pise 38tt 😲 , ale to ide rychlo, sak uz nie dlho a mame drobcov pri sebe 😉
Dakujem baby za info, mne lekár vravel že v starej nemocnici sa musím objednať na prietoky, ale že v novej sa neobjednáva, ale kedže chcem rodiť v starej tak pojdem na prietoky tam 🙂
Inak ja som v pohode lebo ja ked som sa narodila tak som mala 2,400g a manžel mal 2,700 ked sa narodil, takže maličký nemá byť po kom velký 😀 obaja sme krpci 😉
@kishinka treba vlozky aj ked budes po cisaraku prve dva dni su ale dost blbe lezis si nacievkovana a budu ta chodit dvakrat denne umyvat zospodu..ja som mala cisarak raz a rodila som uz 5krat a stale hovorim ze radsej 100krat normalne ako zazit este raz cisarak
@strasska tie prietoky tam fakt na 16. robia normalne ziadne objednavky netreba
@kishinka z toho si nic nerob mne sa dcera narodila starsia v 36.tt a mala iba 1780g a mladsia v 28tt. mala 880g. mne sa este z tych siestich tehotenstiev nepodarilo ani raz presiahnut hranicu ani len 1800g. takze ziadne strachy vsetko je ok
@andrea0903, hlavne ze vsetko dobre dopadlo a 6 tehotenstiev? mas len dve deticky? ci neviem citat a ja som sa za slovodna volala, tak ako ty teraz 😉
citas dobre zo 6.su len dve 3som potratila v 6 mesiaci a syna som porodila na 32tt ale za 10dni zomrel......no ja mam aj na L mäkkcen len neviem ci som ho tam dala ale povodne som mala byt bez mäkkcena 😀 😀
Zeny to dobre tu rataju tie tyzdne lebo mne uz pise 15 podla terminu a podla papierov som v 14tt. ta uz som hotova
andrea0903 nestraš 😨 ja 😨 ja som astmatička, takže podľa situácie sa uvidí či pôjdem na cisarák, ale ked budem mať v auguste záchvaty tak by som normálny pôrod asi nepredýchala 😅 a to doslova.
A to si mala spontánne pôrody? alebo boli komplikácie, že tak skoro si rodila pred termínom?
Nie, andrea ti bude stále rátať o týždeň skôr ja som tiež este len 31tt 🙂
a tvojich maličkých je mi ľúto, ak sa smiem spýtať, nebojíš sa že by sa mohlo zase niečo stať?
klobuk dole ze si to tak zvladla 😉 uz len vela zdravicka prejem.... tebe aj detickam
tak aj som bola bez Ľ 🙂
andrea, naozaj klobúk dole 🙂 držím palce nech všetko dobre dopadne 😉
ivka, tak veru to ide rýchlo 🙂 ani sa nenazdáme a budeme tu písať skúsenosti z pôrodu 😀 ale ja ešte musím stihnúť oslavu tento piatok 😀
lienka a my mame na tyzden vo stvrtok svagor na promocie 😀 , ale co vezmem na seba neviem, aj tak sa mi nechce velmi ist uvidime ako sa budem citit