icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kishinka
24. jún 2010

Ahojte baby, tak ja som mala hroznú noc, ale nie kôli malému, ale kôli alergii, celú noc som kýchala, až ked ma manžel nevyhnal spať do kuchyne 🙄
Idem si dať kávu, lebo som ako mátoha 🙂

fecova
24. jún 2010

yesno22 no tak my sme to mali presne naopak, prve sme ani nevedeli ako a na prvykrat, a teraz snaha pol roka a nic, az ked som si povedala, ze teraz posledny mesiac skusime a koniec, tak to vyslo, lebo ja som radsej chcela vynosit babatko cez leto a ist rodit tak v septembri, ale nevyslo, lebo ta zima, ked som bola tehotna s malym bola hrozna, tak sa aj trosku bojim ako to zvladnem teraz. ale aj tak som na rizikovom, doma vypisana. esteze maly chodi do skolky, aj ked uz iba tri dni, a zacnu sa prazdniny. a kde sa chystas rodit?

kvojtanikova
24. jún 2010

@fecova ahojky no drzim palce nech rizikove dobre dopadne. my sme to na prvy krat "zavarili" ani neviem ako a teraz tiez som brala antikoncepciu 3 a pol roka odkedy sa maly narodila vysadila som v jenuari a v marci uz aj boli dve ciarky... aj sme mysleli ze to budfe trosku neskor no ale nevadi. len keby furt nekosili tu travu - ja som alergik a teraz nesmiem brat ziadne lieky a uz 2x som mala zapal prinosovych dutin a skoncila som na ATB...

fecova
24. jún 2010

@kvojtanikova no ja uz som bola tiez chora, ale nebrala som nic, az som bola nervozna z toho, a este sa mi prihodili take veci, ze som uz dvakrat spadla cez toto tehotenstvo na brucho, prvykrat zo schodov, to som mohla byt nejakom 4tt a minuly piatok som sa potkla na kabli, co trcal vonku pred blokom, cize som hned utekala na pohotovost, esteze tam bol murin a hned mi urobil usg, kvoli tomu ze som na rizikovom, tak ci nahodou nieco sa neporusilo, ale vsetko ok, nastastie, len dufam, ze uz treti krat nespadnem tak nestastne aby sa nieco fakt nestalo. a na rizikovom som preto, lebo sa mi nedobre zahojila jazva po cisarskom,lebo som ju mala trikrat rezanu, prvykrat porod, a dalsie myomectomia, cize uz sa mozem ist akurat objednat na cisarsky.

januliatko1985
24. jún 2010

kocky pozrite , co zohnal moj mm pre maleho, on je veelky fanusik skuipny KISS, pozrite:
neni to chutneee 😅 😵

rubinka
Autor odpoveď zmazal
fecova
24. jún 2010

@rubinka zda sa mi ze piatky robi ultrazvuky

rubinka
Autor odpoveď zmazal
fecova
24. jún 2010

ano piatok, je to aj na stranke nemocnice

rubinka
Autor odpoveď zmazal
fecova
24. jún 2010

uplne uzasny, nieco ako doktor dosedla zo sace, ten je tiez super, vsetko mi ukazal, vysvetlil, fakt ludsky pristup, skoro ako ordinacia v ruzovej zahrade, ale aky su tam iny lekari neviem, este poznam rosakovu, kolinovskeho a fialovu

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ivkafu
24. jún 2010

ahojte 🙂 ja som sa super vyspala, na wcko po par mesiacoch len 2 krat 😀 .......maly vystraja ako vzdy cim dalej tym viac 😅

andrea0903
24. jún 2010

myslim ze este robi ked tak pozri stranku nova nemocnica gynekologovia kosice a tam pri konci pisu o lekaroch aj kedy presne tam kto robi ultrazvuky atd.
@rubinka

andrea0903
24. jún 2010

@rubinka on je uplne super a ked chces Rosakovu tak radsej osobne a neodmietne ta

rubinka
Autor odpoveď zmazal
andrea0903
24. jún 2010

ved uvidis no ale on je fakt perfektny zvykne ho zastupovat Suchanek ale Murin je klasa

rubinka
Autor odpoveď zmazal
andrea0903
24. jún 2010

Je taky vyssí ma kucerave vlasy baculate licka hnede oci stale sa usmieva a vonia na vsetky strany rozprava takym prijemnym hlasom a odpovie ti na vsetko .Suchanek je zas maly vlasy take polodlhe riedke ma okuliare tiez mlady ale vsetko robi rychlo rychlo

andrea0903
24. jún 2010

Za tie roky ich tam poznam az az no co je najhorsie to je Boszermenyi toho sa boji kazda inak je najlepsi ultrazvukar prisny zvykne kricat atd.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
dianocka
24. jún 2010

rubinka,ano mas dobre info ten Suchanek je fakt neprijemny a vobec nie je citlivy ,co sa tyka oznamovania diagnoz a tak.Murin je mlady ,no asi tak do 40 rokov moze mat a je mily a prijemny.Co kazda tehotna zena potrebuje.Aspon psychicku podporu.Ja som rodila u Makaru a bola som s nim velmi,velmi spokojna.V nasej rodine odrodil vsetky deti a jeho niekolko rocne skusenosti som velmi ocenila a dakujem mu,ze sa o mna staral od zaciatku mojho tehotenstva.

dianocka
24. jún 2010

andrea0903,presne este Boszermenyiho som chcela spomenut,len som si nevedela spomenut na jeho meno.Ano je dobry,ale ten slovnik a komunikacia s pacientom,tak to je nieco neskutocne.Taki ludia by nemali pracovat na porodnickych oddeleniach,alebo on by teda mohol pracovat,ale nehovorit.Tiez som ho parkrat zazila.

kiwi82
24. jún 2010

@dianocka suhlasim s tvojim nazorom na dr. Suchanka, ci Suchaneka ci ako sa sklonuje. Ked som lezala pred par rokmi v nemocke, tak tiez mi diagnozu len tak mimochodom pocas vyzity povedal a ked som sa ho nieco k tomu opytala, tak bol nastvany, ze sa vobec nieco pytam. Jedna zo sestriciek na 16 poschodi je tusim jeho manzelka, uz si na nu az tak nespominam ale bola myslim celkom vpohode.

dianocka
24. jún 2010

kiwi82,no mne presne tak isto.Mala som missed abored,teda spontanny potrat v 6.tt a povedal mi to ako keby to bola uplne normalna vec.No nerozplaces sa hned?To som ani nevedela,ze ma za manzelku sestricku.No ked je taky aj v sukromi,tak ju lutujem.Ty budes rodit kde a u koho?

andrea0903
24. jún 2010

no kiwi82 mas dobre infosky hej je to jeho manzelka a velmi zlata fakt on je Suchanek odvtedy taky co si ho primar zvolil zazastupcu tak sa hra na doleziteho...Boszermenyi fakt do kravina ale zas je fasa odbornik inak zeny velmi dobry je Hoppan je taky koktavy(su tam dvaja) ale on je uzasny jeho ked ma daktora za porodnika tak ju zvykne cakavat uz pred nemocnicou nezoberie ani peniaze nic a ked mate alergiu este vam aj vybavi aby vam dali ine prikryvky a vankuse pretoze je sam alergik 😀

dianocka
24. jún 2010

Andrea0903,no na Hoppana si pamatam.Fakt zlaty,prijemny clovek a to som nevedela,ze je taky obetavy porodnik?No mali by si od neho brat priklad.Inak ty vies toho nejako vela o tom oddeleni.

andrea0903
24. jún 2010

ja vam kocky poviem ze ani raz som si lekara nevybavovala (lebo som nestihala) 😀 ale vdzy som dobre natrafila ci som bola v starej ci novej furt dobre a bola som nadmieru spokojna tak neviem ani teraz nevybavujem.........uvidime kam dojdeme

dianocka
24. jún 2010

andrea0903 to vazne?takze si mala bezproblemove tehotenstva aj porody?

andrea0903
24. jún 2010

@dianocka no ved som si tam odlezala svoje ty to asi nevies uz som to tu spominala ja som totizto uz tehotna siedmy krat z toho mam dve predcasne narodene dcery ostatne som potratila v 6 mesiaci a pred dvoma rokmi som pochovala 10dnoveho syna takze preto viem o nich tolko 😝