icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

terasa
15. mar 2010

nie vies ja som bola na zakroku 3.12.2009 a malo by sa to od vtedy pocitat
zacala teraz 16 tyzden
menzes som mala aj nepravidelny cize nie 28 dnovy cyklus
ja mam termin ze vraj 28.8

terasa
15. mar 2010

vsetko sa ale moze zmenit
kde chodis k lekarke?

terasa
15. mar 2010

rubinka s kadial si objednavala kocik,napis stranku.rada by som sa pozrela

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

Ok dik
Na kolko ta vysiel ten kocik?
Uz rozmyslas ze kde budes rodit,kupujes uz niejake veci pre babatko?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

My kocik kupujeme az po porode,pred tym si ho ale dame rezervovat.zatial som len pozerala stranky.ja potrebujem velky s velkou vanickou,4 kolesami hrube 🙂
ja som zatial kupila len 4 veci,nic viac teraz neplanujem kupovat az neskor pred letom.dost veci budem mat,aj od sestry po jej syncekovi

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

nie som poverciva ale nemal by byt skor kocik doma ako sa narodi dietatko
vies aj to ze neviem pohlavie a mam problemove tehotenstvo som na rizikovom skoro od zaciatku.bola som aj v nemocnici

gabena1
15. mar 2010

Kočky, ďakujem za odpovede, trochu ste ma upokojili, na tom ultrazvuku bolo vidiet taku guličku v rozmeroch 2,8 mm tak sa upokojujem s tym ze to bolo este veľmi malinke na to aby mohol potvrdiť moje tehotenstvo.
Vedeli by ste mi povedať, podľa čoho viem, že gynekolog ktorého mam je dobrý gynekolog ?
Vďaka... 😉

gabena1
15. mar 2010

Ešte som zabudla, a kedy ste dostali tu KRASNU tehotensku knižku???? 🙂
V ktorom týždni ??

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

gabena1 ja som dostala knizku ked som bola v 9 tyzdni
kde chodis ku gynekologovi?

terasa
15. mar 2010

rubinka mozno ze aj som trochu poverciva
aky mas zatial priebeh tehotenstva?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

vies ja som bola aj liecena a dlho som nevedela otehotniet chodila som do specialneho centra.mam za sebou aj zopar operacii
ja skoro uz dva mesiace zvracam rano,doobedu mam nevolnosti.na zaciatku som aj dost schudla za dva tyzdne 6 kg

gabena1
15. mar 2010

Na KVP, je to od ruky, ale nic iné a lepšie nemám...
Všetkým prajem len zdravičko, to je asi to najdôležitejšie, som len na začiatku v porovnaní s Vami, ale pokiaľ to nebudem mať na 100% potvrdené tak, nebudem kľudná... ☹

rubinka
Autor odpoveď zmazal
terasa
15. mar 2010

ja mam zajtra prvu poradnu tak sa uvidi ako som na tom ci som,aj nieco pribrala.maju my zajtra brat aj krv na afp

mata299
autor
15. mar 2010

ahojte terasa a gebena....vítam vás, terasa ja som tiež na rizikovom, treba veriť, že všetko bude dobré...držím palce...obe čakáte prvé bábo?

gabena1
15. mar 2010

Rubinka, ked som tam prisla, tak som oznamila pre mna skvelu novinu, ze mi meška, ukazala som 4 tehot. testy samoz. pozitívne - postupne, bolo mi povedané, ze ma palpacne vysetrí, ale ze najprv ma musi vyšetrť ultrazvukom, no a potom som mu ukazala vitaminove tablety Femibion co mi kupil manžel ze ci ich môzem dalej uzivať, a cele to skoncilo tak, ze teraz je este skoro stanoviť moje tehotenstvo, ze az o 2 týzdne mam prist zasa na ultrazvuk a potom sa uvidi, ze potom mi vezmu krv, bola som dost prekvapena z tohto pristupu, nakolko vsade na internete a na letakoch v tehotenskych testoch pisu ze ked je test pozitívny okamzite navstivit lekara.
Nakolko to bude naše prve babo, vieš tak chcem tu spravnu starostlivosť, mozno prehanam ale mam z toho taky divny pocit... 😨

terasa
15. mar 2010

mata299 ano ja cakam nase prve vytuzene babatko

rubinka
Autor odpoveď zmazal
gabena1
15. mar 2010

mata299 aj u nas je to tak, naše prve mimčo...

terasa
15. mar 2010

gabena1 urcite ty mal ten doktor aj zobrat krv ak si nebol isty.tam to mas na 100%iste
ty chodis na kvp k lekarovi a ako sa vola?

ivkafu
15. mar 2010

kocky ahojte, ale sa rozsirujeme kazda zvlast podla tyzdna 😉 , ale aj tu poctom...super

gabena1
15. mar 2010

No a podla toho co som tu napisala, mam myslienky stale o tom, ci meniť doktora...

terasa
15. mar 2010

gabena1 ty musis vediet co je spravne pre teba a aj ak chces mat dietatko
lekarov je kopec v kosiciach je si z coho vyberat
kedysi to tak nebolo

janka1874
15. mar 2010

Ahojte budúce maminy
prepáčte že som Vám tu tak vpadla ale pomaličky plánujem predať kočík čo mám a vy pomaličky začnete uvažovať o výbavičke kedže viac detičiek ako dve nemáme v pláne a ja ako každá iná mamina chcem skúsiť viac kočíkov tak by som chcela tento predať aj keď som s ním bola nad mieru spokojná ešte využívame vaničku ale šporťák už by som chcela nový aby aspoň nejaká zmena bola pozrite si album tam je fotka popis hodím kto bude mať záujem tak cez IP sa ozvite a aj skutočné fotky poprípade aj iné vecičky po dievčatkách niektoré ani nepoužité poriadne 😀
ja som si ten kočík fakt maximálne užívala ľahučký spratný veľké vajíčko autosedačka a aj vanička je super veľká pre zimné detičky úplne ako stvorená

krásne tehulkovanie prajem je to nádherný pocit juj ako Vám prajem 🙂