icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

andrea0903
24. jún 2010

a tehotenstva ako ktore a porody tiez ako ktore ale lekari vzdy super
@dianocka

rubinka
Autor odpoveď zmazal
dianocka
24. jún 2010

andrea0903,paneboze tak to som nevedela a je mi to fakt luto.Tak to ta obdivujem,samozrejme v dobrom,ze si to vsetko zvladla.Ked sa neurazis,mozem sa opytat,ze kvoli comu ta postretli take hrozostrasne udalosti?Su to nejake zdravotne problemy?

andrea0903
24. jún 2010

@rubinka vdaka lebo uz ked teraz to nevynde tak ma urve ale uz viac nic nebude 😝

andrea0903
24. jún 2010

@dianocka no to ja netusim vobec respektive odide mi vzdy placenta z nicoho nic a ani lekari dodnes nezistili preco je to tak.....co sa tyka maleho bolo to rychle a necakane o tyzden sme mali ist domov a zrazu...popraskali mu plucne mechuriky zlyhali nadoblicky doslo k hypoxii mozgu a bolo...........

andrea0903
24. jún 2010

Co sa tyka lekarov som toho nazoru ze su za svoju pracu plateni a ak uvidim pristup vtedy sa az odvdacim inak nie pretoze poznam aj lekarov ktori len cakaju kym im hodis do vrecka urobia svoje a potom ta ani nepoznaju a zoberu ta jak kravu na pase 😢 zhodou okolnosti je par takych aj v Novej aj v Starej a aj v Saci ale co uz mi narobime

dianocka
24. jún 2010

andrea0903,ach boze,tiez ti prajem z celeho srdca,aby toto tvoje tehotenstvo bolo posledne a aby si ho zvladla bez problemov do konca a aby sa ti narodilo zdrave dietatko a samozrejme,aby si bola zdrava aj ty.Skusili ste to teda este raz kvoli tomu,lebo tuzite este po chlapcekovi?

andrea0903
24. jún 2010

@dianocka ani nie koli chlapcekovi (z tych ja mam strach) za kazdym ked sm chlapca cakala tak to nevyslo zjavne chlapca mat nemozem i ked dcery chcu braceka ale my nie koli tomu skor je to preto ze ja som sa druhy krat vydala a ja mam dcery z prveho manzelstva manzel ma syna z prveho manzelstva a tak sme reku si povedali ze chceme aj nieco nase.......i ked dievcata si uz moj manzel terajsi osvojil len biologicky nie je ich otcom ale na tom nezalezi.....chyba je proste niekde vo mne bolo to aj pri prvom manzelovi a aj teraz pri druhom jednoducho moja placenta je divna

kiwi82
24. jún 2010

@dianocka no ja by som chcela rodit v novej nemocke u dr.rosakovej. aj ked jej asi vtedy vychadza dovolenka. tak uvidime, kto ma odrodi. ja som lezala v nemocke pre potrat cca v 11 tt. islo o parialnu molu. vtedy som o tomto ochoreni nic ani len netusila a tak som sa na to suchaneka pytala no a jeho reakcia..... sak vies.... ako som si vlastne dovolila sa nieco opytat. Mna vtedy az trikrat kyretovali, lebo sa dvakrat uplne nepodarilo vycistit. a operoval ma dr. Knopp. neviem ci poznate, on je taky veeeelmi vysoky a ma taky veeeelmi hruby hlas, mi pripada jak dr.Záviš z Miazgovcov. ale velmi zlaty bol. ludsky pristup.

dianocka
24. jún 2010

andrea0903,aha takze preto.Takze potom nech je to radsej dievcatko.Ale nie,drzim palce nech uz je to chlapcek alebo dievcatko.Si z Kosic?

andrea0903
24. jún 2010

@kiwi82 Knoppa si vystihla celkom perfektne...skus Hoppana alebo Murina aj Csicsaiova je super 😀

andrea0903
24. jún 2010

@dianocka no uz nech to je co ma byt len nech to uz konecne je.......hej som z Kosic konkretne z Furce a ty?

andrea0903
24. jún 2010

Prave som si hodila do fotoblogu nasho uz anjelika 😢

dianocka
24. jún 2010

kiwi82,no tak vidim,ze kazda z nas si niecim uz presla,pokial sa dopracovala k babatku.Mne sa podarilo otehotniet hned po troch mesiacoch po tom potrate,takze som to nejako tragicky nevnimala.A mam nadhernu 3 rocnu dcerku.Prajem ti rychly,bezbolestny porod v rukach dobreho porodnika.Lebo sa ti to uz krati.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
dianocka
24. jún 2010

andrea0903 ja som z Terasy.Neviem ci si citala,ale ja som hodila temu detskych kutikov,tak sa chcem opytat, ci chodis s dievcatami do kutika.

dianocka
24. jún 2010

andrea0903,bol nadherny.uz placem.je to nespravodlive,detickam by sa toto stat nemalo.

andrea0903
24. jún 2010

@dianocka no este pravdu povediac som sa k tej teme pri tych vsetkych nedopracovala kde ju najdem tu temu?no a nechodime neviem o nicom takom pre nas a neplac 😲

andrea0903
24. jún 2010

@rubinka jej moja tak nie aby si teraz si este daco privodila okej mysli na svoje babatko inak aj moj maly sa narodil v auguste konkretne 14.8.2008

dianocka
24. jún 2010

andrea0903,je to tu v regionoch - detsky kutik v Kosiciach.Totizto ja by som si chcela otvorit detsky kutik,tak ma zaujimaju napady,no a nazor na detsky kutik Time out v Galerii.

kiwi82
24. jún 2010

@dianocka dakujem. to bolo v roku 2005 a potom vo februari 2009 som mala opat parcialnu molu, babatko sa tiez okolo 10 tt prestalo vyvijat. ale to mi vycistili na prvykrat, to som bola na jednodnovej chirurgii v starej nemocke a operovala ma dr. Staskova. Tiez taka prijemna pani. Ono ten prvy potrat bol cisteny tolkokrat, lebo mi na to neskoro prisli a batko uz bolo uplne rozpadnute.... som asi mesiac chodila s mrtvym plodom, bolo mi stale zle a moj vtedy doktor ma pozrel len zospodu a ze je vsetko ok, az kym som nezacala krvacat. dva tyzdne som bola v nemocke a posledny kyret z tych troch mi robili 23.decembra. takze sme velmi vesele vianoce nemali. tak sa teraz velmi tesim na nase dievcatko, zo zaciatku som mala velke obavy, ale vsetko sme to vlozili do Bozich ruk, modlime sa aby bolo vsetko ok. a tiez verim, ze nasi dvaja anjelikovia davaju na svoju sestriku v brusku pozor a tiez sa za nu modlia.
Inac aj ja som z Terasy 😉 Je tu este niekto z terasy? 🙂

kiwi82
24. jún 2010

@andrea0903 krasny anjelik.

strasska
24. jún 2010

@andrea0903 asi som to tiez nemala pozerat, tiez placem, je to krasny anjelik. Ked toto vidim, a citam...tak si aspon uvedomim pre ake malichernosti sa trapim. Tentokrat to musi vyjst!!!!! Uz si si uzila dost.

strasska
24. jún 2010

@kiwi82 a tesim sa s Vami, ze to do tretice vyslo!

andrea0903
24. jún 2010

Zeny neplacte ja som to tu nedala preto aby ste mi tu plakali
@strasska a dnes aj ja si po smrti maleho uvedomujem ze problemi ktore som vtedy brala ze su strasne su dnes pre mna len riesitelnou blbostou

kiwi82
24. jún 2010

@strasska dakujem, no este nie sme v ciely ale verime a dufame 🙂

rubinka
Autor odpoveď zmazal
andrea0903
24. jún 2010

@rubinka tak to je super ja to ani nikomu neprajem len nech ste zdravunky to je najdôlezitejsie v zivote

dianocka
24. jún 2010

kiwi82,tak to si teda nemala jednoduche.Treba jednoznacne verit a mysliet pozitivne,ze vsetko uz bude len dobre.Ved o par tyzdnov,sa uz nevyspis a budes len kojit,prebalovat,prat,zehlit a hlavne sa tesit zo svojho babatka.Lebo to je naozaj to najdolezitejsie a najdrahsie na svete co mame.Kde na Terase byvas?

dianocka
24. jún 2010

strasska,nie si ty nahodou Ivetka?