Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
dakujeme
strasska.tak tak,Ivka sme to my.uz som si pozrela tvoje fotky,spoznala som ta.aky je svet malicky.
@dianocka no kukam kukam nic som nenasla furt mi vyhadzuje totu stranu
andrea0903 je to hned na druhej strane asi tak v polovici
@dianocka idem hodit oko kym deti jedia 😀
kiwi82 tak to sme velmi blizko.Ja som na Narcisovej.
strasska ked ja som uz na to stara.Ale nie,zatial sa necitim na dalsie babo.A ty ako?Uz to mas za par.
andrea0903 ok,moja zatial spinka,tak este nejakych par minut tu budem.
strasska urcite ze ano,ale zatial ani moja mala netuzi po surodencovi.Mozno ked bude v buducnosti velmi chciet,tak potom s manzelom pouvazujeme nad babom.
strasska,Ivka bola si uz s malym niekedy v detskom kutiku?
No som tu daco by som zobla a vidim to na vyzivu a piskotky mnam inak ludia to o ktorej mienia pustit tu vodu?
@kiwi82 velmi sa tesim aj s Vami zasluzite si to tie ktore to nepoznaju ani nevedia ake to je ked sa konecne zadari
Vam netecie vobec voda?Lebo nam nejde druhy den tepla voda a v studenej sa sprchovat ma uz velmi nebavi.
andrea0903,presne to stale hovorim,ze ktora nieco take nezazila,si ani nevie poriadne uvedomit,aky uzasny dar je dieta.samozrejme cest vynimky.
@andrea0903 tak dufam, ze uz bude len lepsie. Piskotky s vyzivou su fajne. ja najnovsie mam velmi rada sabi jogurty ovocne napr.vysna a do toho si este nasypem granko a dam do toho piskoty. to je dobra mnamka.
teplu vodu by mali dnes pustit. teda pisali, ze do 24.6 nepojde tepla, tak neviem ci o polnoci ci jak to myslia. ale zajtra uz isto pojde. ja si nahrievam v kanvici a potom si to riedim so studenou a tak lejem na seba 😅 Nechcela by som zit pred 100 rokmi, ked sa takto bezne umyvali, resp.neumyvali 😅
@dianocka Voda ide tiez len studena ale mna ide urvat vecer kym dam deti dokopy ma ide porazit a seba ani nevravim........cest vynimkam to ano ale ruky nohy by som im dolamala a p.ndy zasila tym co vyrutia decko alebo zabiju a tvaria sa ze nevedeli ze su tehotne ci pana......... 😠
@strasska No a to by si videla jak odtial deti zdrhaju moj muz ich pravidelne chyta a potom hladaju rodicov 😀
@kiwi82 joj ved aj mne len take lakocinky po rozume behaju a sladke ryzovy nakyp palacinky vsetko sladke a to som pri tom sladke nechcela nikdy iba ked som prvu dceru cakala ........ta ze by som dievku cakala?pri mojom stasti opät maly komper ale nevadi
strasska no my hovor nieco,moja Dianka ani nechce ist domov.Ivka tak tiez keby si mi chcela trosku pomoct,tak by si mohla napisat nieco na www.galeriakosice.sk : chat-blog - detsky kutik.Napr. aby bol kutik aj pre mensie ako 3 rocne deti.Ja by som to chcela mat od 6 mesiacov do 12 rokov a mamicky by tam kludne mohli byt.
@andrea0903 no ja mozem aj slane lakocinky ako napriklad cipsy, soletky a ine chrumky.
ale ked sa najem normalne teda polievku a hlavne jedlo tak mi to pomaly travi. ale take lakocinky hned vytravia 😉
dievcata zatial sa majte,pridem sem aj inokedy,dobre sa mi s vami keca,ale moja Dianka sa prave zobudila,takze idem
@dianocka caute

@andrea0903 adi ked mozem revat pri stupidnej reklame, tak na tento plac som hrda.
@kiwi82 ale uz ste tesne pred branami a ked to vyjde, budes povzbudenim pre mnohe zeny, ktore si niecim tak presli...to patri aj pre @andrea0903