icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

andrea0903
24. jún 2010

@kiwi82 no vidim ze mame rovnake chutky ja chipsy konec hotova som aj do tyciniek pukancov a tak teraz ked sme boli s muzom v kine som zjedla najväcsi ten sacok pukancov a este malo mi bolo vychlastala som pepsi a tesila sa domov na dajaku mnamkotku a co sa tyka normalnych jedal tie fakt nemusim a jak zjem ta mi hned je tazko potom hodinu lezim aby mi prestalo byt zle..........kolko si pribrala zatial?

kiwi82
24. jún 2010

@andrea0903 no u mna je to s vahou take zvlastne. ja som pred otehu mala 80 kg. v prvom trimestri, ked mi bolo zle a som vracala a cely ho prelezala som schudla 8 kg, cize na 72. no a teraz mam 82,6 kg. takze ak to ratam od toho co som schudla tak tych 11 kg.

andrea0903
24. jún 2010

no to je fasa ja som pribrala zatial pol kilecka ale brucho mam jak slonica Elza
@kiwi82

kiwi82
24. jún 2010

@andrea0903 neviem preco, ale mne sa zda, ze Elza bola levica, ci? 😉 Ty mas inac superne prirovnania 🙂

andrea0903
24. jún 2010

no to mas jedno ved bojujem jak levica a velka som jak slonica tak som skratka ELZA 😀
@kiwi82

kiwi82
24. jún 2010

@andrea0903 😀

andrea0903
24. jún 2010

No idem sa ja s detmi vymrazit vonku tentoraz sa mne bude lepsie spat 😎

kishinka
24. jún 2010

Ty vole ale ste popísali kým som tu nebola 😉 normálne nestíham 😅

andrea0903
24. jún 2010

no uz som tu a mam straaasnu chut na zemiakovy salat.............strasne zajtra si ho dam 😝

kiwi82
25. jún 2010

ahojte baby, dobre ranko, je to mozne, ze este stale nejde tepla voda? Uz ma to nebavi. To akoze zasa si mam nahrievat? aj to pocasie onicom.
aky mate dnes program? ja idem na kardiologiu. a potom sa trosku poprechadzam a asi budem varit paradajkovu polievocku. Teda ak sa mi bude chciet 😉
Tak zatial papa ozvem sa.

fecova
25. jún 2010

ahojte, nam uz ide konecne tepla voda, som si umyla vlasy konecne v teplej vode, lebo vcera som si umyvala v studenej, aaaaach, a dnes sa aj vykupem, lebo som si tiez len zohrievala vodu v kanvici, ale to nie je ono.

andrea0903
25. jún 2010

@kiwi82 nam vodicka pekne ide konecne no ja dnes utekam na alergologiu malej predpisat lieky a sup sa na zemiakovy salatik 😀

dianocka
25. jún 2010

kiwi82 ahoj nam uz chvalabohu ide tepla voda od vcera vecera,tak som uz aj dcerke poriadne umyla vlasky a nemusela som jej nahrievat vodu.Ja si tiez idem umyt vlasy,lebo poobede ideme na oslavu,no a este nejake darceky idem kupit.

dianocka
25. jún 2010

andrea0903,tak dobru chut a nie aby ti bolo potom zle.

kishinka
25. jún 2010

čafte baby, ja tiež si idem vychutnať vaňu 😀 a potom si dám fajnú kávu a kuknem panelák 😀 s archívu..
dnes som si povedala že si spravím pohodičku, tak začínam 😉

dianocka
25. jún 2010

kishinka,tak to ti v dobrom zavidim.ja neviem co je to pohodicka,odkedy mam dcerku,ale na druhej strane uz nepoznam slovo nuda a vyvalovanie sa na gauci

kishinka
25. jún 2010

Ja viem, čo ma čaká,
robila som au pair 5 rokov, takže práve pre to si teraz užívam voľno kým sa maličký nenarodí 😉

dianocka
25. jún 2010

aj ja som robila au pair,ale vlastne babo,to je uplne o niecom inom.neda sa to porovnat.len si este uzivaj a snaz sa predspat ten cas ,co potom par rokov nedospis.kde si robila au pair?

januliatko1985
25. jún 2010

pekne predpoludnie, ste toho ale popisali, ale uz som to dobehla.

nam ide vodicka od vcera vecera, ale doost neskroo pustili, takze idem hodit sprchu teraz, uz sa taaak tesim 😅

ja dnes nerobim nic, obed mam od vcera, tak len tak budem vegetit.

bambulka814
25. jún 2010

caute baby,

teraz so si trochu zaspominala, ked tato tema vznikla, nakukla som sem a to som este netusila, ze tu o chvilu budem patrit opat 🙂

kishinka
25. jún 2010

jeeeej bambulka vitaj a gratulujem 🙂
dianocka, ja som sa starala tu na slovensku o babetko ktoré malo 4 mesiace ked som k nej prišla, takže v podstate som si s ňou prešla všetko 🙂 teraz už je veľká kočka
Idem depilovať nohy 😖

ivkafu
25. jún 2010

tak kocky prajem pekne rano 😉 mne uz po druhy krat 😀 ..... dobre som si zdriemla

mam tiez ide voda uz od vcera a asi od 19.00 najmenej, dala som si dlhu sprchu 😉 to zohrievanie vody bolo hrozne 😝 , ale tak sme dajak vydrzali, ale este aj tak bude odstavka, to uz len jeden den, nastastie ze u nas v bloku nam take veci daju vediet aj 2 tyzdne dopredu 🙂

dnes torsku potratam zajtra pridu svokrovci a svagrinka sa tesim 🙂 , ale nebude velke upratovanie len take ako ze sak mame poriadok, len pre moj dobry pocit 🙂 , budem ako ze upratovat 😉

nemate tip na dobry kolacik?

@bambulka814 tak super ze sa vam tak zadarilo 😉 , ty uz mam Simonka a mi budeme mat za par dni, jaj sa teso-bojim 😉 ze ako to bude, ale meno sme si pekne vybrali 😉

bambulka814
25. jún 2010

@ivkafu, aj ja som sa teso-bala 🙂 ale strach je vzdy vacsi ako realita..to tvrdi moja kamoska, matka 3 malinkych deti a zvlada to. neboj, fakt Ta caka nadherny cas, my s MM stale nechapeme kolko radosti nam nas bobcek priniesol a to nie je ziadne klise. drzim palce

ivkafu
25. jún 2010

@bambulka814 dakujeme velmi pekne, tak aj my sa s manzelom tesime velmi a verim ze to bude viacej radosti ako starosti, ale cim dalej tym viac chcem aby uz bol drobcek pri nas 😀 , ale este nech tam pobudne 3tt a potom von k mame a ocinovi 😉

bambulka814
25. jún 2010

kde budes rodit? a pri kom? ja som simonka rodila v novej, ale nebola som moc spokojna, takze uvazujem nad starou alebo sacou.

este otazocka...boli ste niekto u Dankovcika na UTV? ak sa mi neozve mailom, treba mu volat?

ivkafu
25. jún 2010

ja budem rodit v starej a dufam ze sa nic nezmenilo a bude to dr. Mikulova, nevesta dr. Mikulovej starsej 🙂

hej ked sa ti neozvu, tak radsej zavolaj, ja som bola na utv aj v 14tt aj 25tt, ale nerobil on ale dr. Muranska, ale je to jeho ambulancia a je jeho 🙂

lienka228
25. jún 2010

ahojte baby 🙂 ste tu toho popísali... sa mi včera nechcelo byť na PC a ani prúd sme nemali nejaký čas...
ja som sa super vyspala, aj na záchode len 2krát za noc 😉

bambulka, vitaj 🙂 ja som bola u Dankovčíka 3krát... ale vždy som sa objednávala osobne. je dosť zaneprázdnený, tak neviem, či ti odpovie mailom... a telefonicky musíš skúsať veľmi často 😉

ja dnes len oddychujem, no ešte požehlím a o 17tej ideme na tú oslavu 🙂

lienka228
25. jún 2010

ivka, pošlem IP, mám tip na koláčik 🙂

ivkafu
25. jún 2010

dakujem livka 🙂 super, chcem nieco fanje upiet 🙂 jaj dievcence ja mam takych hnusnych poslickov ze bleeeeeee, uz nech prejdu, som sa prave obliekla ze idem na nakup, ale este to asi pocka

kishinka
25. jún 2010

aj ja chcem recept na fajny koláčik 🙂