icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

kiwi82
29. jún 2010

Ahojte zeny, no konecne, ze sa ozvyvate 😉 Aj moj mangel je peter a svokor pavol. my sa dnes chystame do kostola. o 13 tej mam volat dokymu, ze ako s tym beta hemoliticym streptokokom, co mi robili vyter, ak by to bolo pozitvne, tak musim ist po recept na vaginalne tablety. mali ste ho niektora pozitvneho? no na pouceni o epidurale som bola. len dr. nepovedzte hned, ze epi nechcete, lebo ja som povedala, ze nechcem a ona na mna kukala, ze na co som prisla na poucenie. ale ta moja porodnicka posiela kazdeho. a ked mate nejake nalezy ine alebo beriete ine lieky, tak doneste aj spravy, ona do toho kukne a vyhodnoti to. ja som bola aj na kardio, ci keby nahodou mozem ist do celkovej narkozy. dnes som este v domaji kupila dve bodynka tielocka biela. sak to jake drahe je cez 4 eura za kus. Takze tielocka este nemame a myslim, ze na leto sa to zide a aj potom pod dupacky.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
29. jún 2010

No Dr. Rošakova povedala, ze pre istotu nech idem, ona asi kazdeho tam posiela. vies, ale podla mna teraz zena to este nemusi chciet ale ked bude mat uz bolesti, tak mozno povie, ze epi chce ale ked nema poucenie tak jej ju nepichnu. takze podla mna je dobre to poucenie absolvovat. a povedat tej dr.ze este nie si rozhodnuta. ale pre istotu to poucenie chces mat. jasne, nikto ta nemoze donutit na epi. je to cisto len na tebe. 😉

kiwi82
29. jún 2010

Mozno som sa zle vyjadrila, nie porodnicka sa cudovala ale ta doktorka na anesteziologii sa cudovala, ked som jej rovno povedala, ze sa chcem poucit ale epi nechcem.

kiwi82
29. jún 2010

A baby, som taka stastna, som volala na vysledky na streptokoka a je to negativne a aj protilatky su negativne a aj moc je v poriadku. juuuuuuuuuuuuj Boze vdaka Ti.

camilla_1
29. jún 2010

kiwi82- blahozelam ti kiwi !

kiwi82
29. jún 2010

@camilla_1 dakujem. ako sa mas? som ta davno nepocula, necitala. ako sa ti dari?

rubinka
Autor odpoveď zmazal
camilla_1
29. jún 2010

avoooooooj,nejak sa mi vyparila fotka z prujem profilu :DDDDDD, nooo mam sa fajn musim poklopat na ´drevo 🙂, co sa tyka liekov tak fungujem len na 5mg seroxtu a to je vse co som rad lebo zaciatok mesiaca bol u mna dost zly prepadli ma depky a musela som uzival neurol ☹ ale zatial sa drzim.......inak sme boli na 4D usg u Hoppana tak vraj to bude chlapcek co som nechapala lebo ja sama neviem preco ale som myslela ze kocka by ma nenapadlo ze ja a chlapcek hehehehhe , samozrejme sa tesime no a mame aj videjko taky kratky film hehe takze to ide .....a uz som skoro v polke drz mi palce .... ak vsetko bude ok tak by som mala rodit u Hoppana uz som sa aj pytala tak vraj neni problem hehe ..... tak sa snazim ako sa len da a zaciatkom mesiaca ideme zas na prenatalnu dost sa bojim ☹ prvy v 12tt usg bol super vsetko okj tak dufam ze aj tento bude negativny ....akurat co ma trapi je slnko normalne kolapsujem na slnku cakam doma kym nezajde slnko a az tak n vzduch hehehehe 😉 .... no a ako ty ? si pripravena ze uz uvidis malu ? u koho a kde ides rodit ? nebojis sa ?

camilla_1
29. jún 2010
kishinka
29. jún 2010

No my tiež ešte do kostola, ale až večer, ja už som stihla mať aj migrénu 😖
A manžel chce na meniny kolobežku 😀 on je také malé bábo 😉 tak asi sa pôjdeme poobede na nejakú mrknúť.

kvojtanikova
29. jún 2010

@kishinka moj manzel si zase na narodeniny kupil raft... komplet s neoprenom, padlami vestami pre celu rodinu ... asi by som bola radsej keby si kupil tu kolobezku 🙂 takto som lahsia o x Eur a este aj mam moralnu povinnost s nim chodit raftovat... ale aspon bude sranda

ivkafu
29. jún 2010

@lienka228 ja nejdem na to poucenie lebo nechcem epi, vobec 🙂 ani som nerozmyslala, ze by som si to dala jednoducho sa toho bojim viacej ako toho prirodzeneho porodu 😀 viem tak, ze na rastislavke ani netreba to poucenie, ale ci urcite, tak to sa budem pytat na tyzden v poradni, ale aj tak to nechcem 😀, peknucke brusko 😉 ty ho mas tak pekne hore a moje je uz tak nizsie, ale hlavne, tak ako si ty pisala to je jedno kto porodi prvy sak niesme na sutazi, ale hlavne aby boli vsetky deticky v poriadku ja budem cakat aj do 18.7. ak bude treba, len nech je maly v poriadku 😉

@kishinka kati tak to je super ta kolobezka, to je myslim menej nebezpecne ako @kvojtanikova ten raft 😉 , toho by som sa bala 😉

kishinka
29. jún 2010

@kvojtanikova - no môj manžel zase wakeborduje, ešte štastie že dvaja sa na dosku nezmestia 😉 inak by som musela aj ja jazdiť, ale je to super chodiť cez víkend ku vode, aspoň nás poopaľuje 😉

kishinka
29. jún 2010

No som mu hovorila, že nech povie mojej mame, ona býva v Rakúsku, že nech mu pozrie, tam sú trošku lacnejšie, ale asi by to bolo blbé vysvetľovať v obchode že nie vnukovi, ale zaťkovi kupuje kolobežku 😀

kvojtanikova
29. jún 2010

@kishinka
@ivkafu ale netreba sa toho bat, ja som si uz akoze zvykla odkedy sme spolu tak chodievame splavovat, doteraz sme si raft poziciavali od znamych alebo sme mali laminatove kanoe ale teraz uz mame aj nase. aj nas trojrocny syn chodi s nami, aj ked je fakt ze teraz ked som tehu nemozem velmi padlovat a hlavne nesmiem tu tazku lod dvihat, ale manzel to vsetko odmaka 🙂 a ja chodim zasadne ked je pekne pocasie - lebo moj fanatik stary aj ked prsi a fuka 😒

kvojtanikova
29. jún 2010

@ivkafu a drzim palce nech zvladnes porod v pohode, aj ti asi trosku zavidim ze to uz budes mat za sebou, ja este kym tych 6 mesiacov brusko ponosim tak ma aj trafi 🙂

ivkafu
29. jún 2010

@kvojtanikova dakujem 😀 dufam ze to zvladnem a ze to bude hlavne rychle 🙂 a tych 6 mesiacov, tak to ubehne ako voda ja ani neviem ze ako skoro to ubehlo, zda sa mi ze len teraz som videla na teste dve male ciarky a dnes mam velke brusko pred sebou a za par dni bude nas drobcek tu 🙂

andrea0903
29. jún 2010

@bambulka814 radsej chod osobne

kiwi82
29. jún 2010

Caute zeny, pekny podvecer prajem. My sme sa vratili z kostola. Bolo dost dusno ale dalo sa to vydrzat.

@camilla_1 to je super, ze uz viete pohlavie a uz maly kopka? Moja segra chodila ku Hoppanovi, si ho pochvalovala. A neboj prenatalna poradna urcite dobre dopadne, ved pre vyvoj su najdolezitejsie prve tri mesiace a vtedy si mala vysledky ok. sak uz si v tusim v piatom mesiaci? to urcite bude v pohodicke. 5mg to je nic. ja beriem 20mg. Ten neurol sa snaz len v nutnych pripadoch. Co sa tyka slnka, tak ked musis vonku tak nos klobucik a okuliare 😎 a vzdy so sebou mineralku. uvidis, bude to dobre. velmi ti drzim palce. To vies, ze na malu sa velmi tesime. Este jeden mesiacik musime vydrzat. Tiez verime a dufame, ze bude vsetko ok. Ku porodnicke chodim , teda zatial som bola raz u dr. rosakovej v novej nemocke ale v moj termin ma dovoleku, tak nam snad niekoho odporuci. To vies, obavy z porodu tam su, ale to je normalne. tak nech sa dari 😉
Baby, vy tu spominate co vasi manzelikovia dostali na narodky. Ja nikdy neviem co mojmu kupit, lebo jemu nikdy nic netreba. chapete to? on povie, mam vsetko, nic mi netreba. Vzdy mam problem mu nieco vymysliet. niekedy som mu vyrabala nejake blbosti vlastnorucne, hlavne na valentina ale teraz sa mi do toho uz nechce.

kishinka
29. jún 2010

Kiwi ja som napríklad teraz môjmu manželovi kúpila taký malí švajčiarsky nožík na kľuče, to sa stále zíde, a knižku
,, Pohodový rodičia,, ževraj je dobrá tak uvidíme 😉

yesno22
29. jún 2010

ahojte ... dlho som tu nebola, ale mam za sebou tazky pracovny tyzden a tento tyzden mi zacala cestovna horucka 😵 v piatok odchadzame aj s mojimi rodicmi na dovolenku, tak sa hrozne tesim 😵
inak sa tesim aj zo slniecka a neviem sa dockat stvrtka, kedy idem na 3D...dufam, ze sa babatku pozriem medzi nozicky aby som vedela, ci mam modre veci po synovi odkladat alebo posunut niekomu v rodine 😀

@camilla_1 ahoj, vidim ze mame rovnako termin...tak tu aspon neostanem sama, ked si baby odrodia svoje 😀

ssstanka
29. jún 2010

ahojte....baby ja som za tento tyzden schudla asi 1,5kg...prve dva dni som nemohla do seba nic dostat,ale uz sa lepsim....pred chvilou som nie ze zjedla ale "zozrala" plnu mysku ovocnej bomby ☹

kiwi82
30. jún 2010

ahojte dievcata, dobre ranko. ako sa dnes mate? pekne slniecko uz svieti.
@kishinka ten nozik som mu kupila tiez a origos zo svajciarska asi pre 8 rokmi, ked sme este spolu chodili ale nie na kluce a taky vacsi. A nakoniec ho pouzivam asi len ja ked otvaram konzervy 😀 No a este ked treba vino otvorit.

@yesno22 juuuj jak fajne, ze idete na dovolenku. Len pozor na horucavy. a drzim palce na usg, nech sa babo ukaze v plnej krase 🙂
@ssstanka papat musis, hlavne koli babatku. a mate nieco nove? polepsilo sa aspon trosicku? myslime na vas.

andrea0903
30. jún 2010

No dnes budeme mat vysvedcenie moja dcerka uspesne ukoncila druhy rocnik na same jednotky som na nu nesmierne hrda a teraz dva mesiace galeji 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

januliatko1985
30. jún 2010

dobre raaaanko kinderka 🙂 ako sa mate? to mame ale teplo co.... 😎 ja uz som pustila pracku s vecickymi pre maleho, lebo vcera mi priniesla svokra bola v irsku pri mojej mamake ona tam pracuje, tak boli nakupovat, tak daco doniesli,hodim aspon nejake foto, strasne zlate vecicky, hlavne tie zabky a slapky, ale to obuje az na buduci rok ale to nevadi 😅 :

rubinka
Autor odpoveď zmazal
ssstanka
30. jún 2010

@kiwi82 dnes mu budu robit tracheotomiu,ked som bola pri nom tak sa pohol a ja som skoro infarkt dostala...a vcera si hybal nohou aj hlavou,joooj tak som sa tesila.....polepsil sa ale o trosilinku,ale polepsil...

kishinka
30. jún 2010

Joj baby dnes je fakt pekne, idem detom odovzdať poobede vysvedčka a od zajtra oficialne na matersku 🙂
Zajtra ideme na prietoky do starej nemocky baby kde to je presnejšie nech tam neblúdim?

kiwi82
30. jún 2010

@andrea0903 tak to dcerke blahozelame a budete aj nejako oslavovat?

@januliatko1985 velmi pekne vecicky a ten futbalovy dres nema chybu. proste mamka aj svokra ziju futbalom 😉

@ssstanka to sa tesim, kazdy aj maly krocik je uspech. bude to dobre, uvidis. tracheotomia to je to, ze mu prepichnu hrdlo a bude dychat cez nejaku trubicku?
baby, neviete co je s terasou, dlho sa tu neukazala a aj Matka mi napadla, ze co a ako sa ma, nemate dajake spravy?