icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

andrea0903
30. jún 2010

@kiwi82 tak trosicku nech ma radost dostala aj pochvalu triednou ucitelkou tak tu kvitnem pojdeme aspon na zmrzlinku 😝

kishinka
30. jún 2010

Kiwi, o terase vôbec nič neviem, a iba ona mala priamy kontakt na Matu ☹
Terasa spomínala naposledy ked sme mali stretko že ona má dosť velké problémy zdravotné, tak neviem 😕

ivkafu
30. jún 2010

ahojte kocky.....

@yesno22 ....tak peknu dovolenku a poroz na sliencko 😉
@ssstanka .... mali krocik, ale krocik 😉 drzim palceky nech sa to len a len zlepsuje 😉
@kishinka ...tak to vojdes do arealu nemocnice a na lavo vysoka budova hned prva, vojdes dnu a do lava a tam je ambulancia sak to iste uvidis na dverach je take okienko a tam das papiere a cakas 😉
@kiwi82 ...hej terasa sa uz davno neozvala, nevieme co je snou, dufam ze sa ma ok 😔
@januliatko1985 tie topanocky su pekne 😉 , nezavidim zehlenie 🙂

camilla_1
30. jún 2010

@kiwi82- ahoj moja , diky diky si zlata no vyhybam sa slnku hehe ako nikdy katastrofa :D .... tak ti drzim palce ak ides rodit spontanne tak nech mas rychly a bezbolestivy porod a malicka bude a je ok uvidis !

camilla_1
30. jún 2010

@yesno22,ahoj ahoj .... no ano mame rovnaky termin xixixix ty cakas uz druhe dieta ? ako to zvladas? ja zatial celkom fajn 🙂

kiwi82
30. jún 2010

@camilla_1 dakujem, ale bezbolestny to je asi nerealne 😉 Musime si to vytrpiet a potom sa budeme uz len tesit z nasich pokladikov 🙂
ja som bola na balkone v tieni, len nozky som si vystrcila, nech ma trosku opali.

kiwi82
30. jún 2010

@kishinka tak dufam, ze Terasa je v poriadku. Mozno len isli na dovolenku 😉 a coskoro sa nam prihlasi.

kiwi82
30. jún 2010

@ivkafu ako sa citis, ako zvladas tie horucavy?

ivkafu
30. jún 2010

@kiwi82... nechodim na tie horucavy, tak sa da a citim sa ako v pred porodom 🙂

kiwi82
30. jún 2010

@ivkafu a uz sa otvaras? ake mas to CS?

ivkafu
30. jún 2010

@kiwi82, tak to neviem vobec, nepytala som sa a zatial mi nic nepovedali uvidime ake mam CS neviem, verim ze take ako ma byt pred porodom 🙂

tebe sa to tiez uz krati drzim palce

kiwi82
30. jún 2010

@ivkafu no my este take 4 tyzdne by sme mali vydrzat. zatial sa neotvaram a CS mam stale 1 -2. A ako sa citis, myslis, ze to bude este skorej ako mas termin? mas taky citak?

ivkafu
30. jún 2010

tak zatial to je ok, ale asi to bude pred terminom, uvidime neviem 🙂

lienka228
30. jún 2010

ahojte baby 🙂 ani som nestihla skôr napísať.... som varila a teraz sme prišli od kaderníčky 🙂 ale tá horúčava ☹ členky napuchnuté ☹ no nejako to musíme vydržať...

kiwi82
30. jún 2010

Caute babenky, pekny vecer,
@lienka228 tak tak treba sa skraslit. a farbila si aj vlasy? ja rozmyslam, ci mam este zafarbit. mam uz farbu kupenu ale neviem sa rozhodnut. ja inac som prve tri mesiace nefarbila a potom takmer kazdy mesiac 😕

lienka228
30. jún 2010

kiwi, ja chodím pravidelne ku kaderníčke cca každých 6 - 8 týždňov, ona mi ich aj farbí... prvý trimester som ale vynechala aj ja radšej 😉

ssstanka
30. jún 2010

@kiwi82 ano,tracheotomia je presne ako si napisala,ma dieru v hrdle a tam zavedenu umelu ventilaciu na pluca....
dnes som tam skoro odpadla,bol tam strasne blby vzduch a strasne horuco aj ked maly klimu......
on sa musi uzdravit!!

dianocka
1. júl 2010

kiwi82 nemala si vcera na sebe kockovane kratke saty?

kiwi82
1. júl 2010

@dianocka ahoj hej mala 😕 Identita odhalena 😀

kiwi82
1. júl 2010

@lienka228 tak asi si aj ja este zafarbim 🙂
@ssstanka jasne ze sa uzdravi, ved robi pokorky aj ked po malych krocikoch ale predsa 😉
@dianocka a kde si ma zbadala? hej som mala tie saty som isla sa rano prejst do tesca, kym nebolo az tak burtalne horuco. a ako si ma spoznala? hadam nie podla bruska 😀
Baby, dnes bude zasa hic.

kishinka
1. júl 2010

No ahoj baby, ja sa akurát chystám na tie prietoky, a cestou sa asi stavím kúpiť si nejaké kraťasy, lebo som akurát zistila, že mám samé dlhé gate 😅
Tak zatiaľ pekný slnečný dník 🙂

ivkafu
1. júl 2010

pekne ranko.... @kishinka drzim palce aby bolo vsetko ok a daj potom vediet ako ste dopadli 😉
my mame v byte teraz 26 stupnov 😝

januliatko1985
1. júl 2010

bre ranko, ja akurat ranajkujem, som musela skor vstat bo to sa neda lezat v tom teple, slnko mi pali rovno do spalne.a idem zehlit, lebo som sa vcera k tomu nejak nedostala 😅 a vobyvacke este fajny chladok je.

kati, drzim palce nech su prietoky ok a potom sa tu hlas, ze ako.

kiwi82
1. júl 2010

Ahojte, ja som bola v obchode a trolilinku sa prejst ale je hrooooozne teplo. Idem uvarit zeleninovu plnku a zemiakovy privarok. som si uz aj vlasy zafarbila ale musela som s tou farbou sediet na balkone bo strasne smrdela a to bola lorealka za 7 euri. tak som si ju namiesto 40 minut nechala len 25. sak to aj vidiet 😀 ale aspon nemam tie korienky az take odrastene. co mate dnes na plane?
my pojdeme na sv.spoved, baby, hambim sa ale ja som uz nebola ani nepamatam. ostaneme aj na omsu. asi pojdeme ku frantiskanom. aspon tam bude prijemne chladno.
a zajtra myslim,ze carrefour oslavuje narodeniny a bude tam kapela Helenine oci, poznate? asi sa tam pojdeme mrknut 🙂

lienka228
1. júl 2010

ahojte 🙂 aj u nás je horúco, ale v obývačke je fajne, tá je na západnú stranu 🙂 ale som strašne unavená, už som tak vstala ☹ tak len oddychujem s vyloženými nohami. ale naložila som do práčky a aj vyžehlím ešte, včera som nestihla.

ssstanka
1. júl 2010

@kiwi82 ja som o tom presvedcena ze sa uzdravi...poznam tu skupinu Helenine oci,maju zabite skladby napr.kuknteč na link:

https://www.youtube.com/watch?v=CEwZLZ6iTXM
ssstanka
1. júl 2010

starsne je horuco,ani sa mi nic nechce a to musim odniest moje bambulky od nas z tahanoviec k mame na kvp...nechce sa mi ale musim aby som mohla ist za nasim tatikom do nemocnice na Aro....

kishinka
1. júl 2010

Tak čaute baby, asi sa vás už nebudem čítať, kým porodíte, od zajtra nás hospitalizujú ☹
Malí je je otočený nožičkami, neviem čo ten môj gynekológ vyštudoval ale medicínu asi nie, ked nám tvrdil že malý je už mesiac dole hlavou, trošku je krpatý, ale kôli tomu že nemá miesto v tej polohe aby rástol 😖 Takže Ivka, Janka sa stretneme v nemocke 😅 a na 100% ideme na cisarák, inak by so ho ani neporodila ☹
Držte nám palčeky, a keby dačo tak mi zavolajte na tč: 0918 182 255 keby ste už boli v nemocke alebo čo aby sme pokecali 😉

kiwi82
1. júl 2010

@ssstanka tu pesnicku poznam je super. z tahanoviec na kvp sak to je cesta jak z kosic do presova. z jedneho konca mesta na druhy. a idete autom, ci busom v tej horucave? Dufam, ze vecer nam napises skvele spravy o dalsich pokrokoch manzelika 😉 Drzime palce, pozdravuj ho.

kiwi82
1. júl 2010

@kishinka juuj to mi je luto ale ved by sa simonko este mohol otocit. niektore deturence sa mozu otocit aj tesne pred porodom. a budes v novej ci v starej nemocke?
budeme na vas mysliet, urcite bude vsetko v poriadku a coskoro sa stretneme v novej teme : kosické letné deticky 2010 ci ako to bolo 😉