Košičanky na začiatku tehotenstva
ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂
no zrdavim vsetky tehule.........mna ta alergia zmaha jak das deti su roztatarene lebo ich ubija nuda tak zajtra sama s detmi na krytu 😀 😀 sa tesim ze sa budem potit pod stormom ale co clovek pre tie deti nespravi....manzel robi v Optime aj vcera bol a nespominal ze by tam boli tie OCI
😝 😝
@rubinka aj mne Terasa poslala spravu. Joooj velmi jej drzim palce, nech je vsetko v poriadku, nech sa Riskovi dobre dari.
Pisala som Kishinke ako sa ma, takze jej davaju infuzky a min. 7 dni bude v nemocke. a vsetke vas pozdravuje 😉
@andrea0903 ja som to cele doplielta, vcera zevraj to zacalo na Jahodnej a az dneska to malo byt v optime 😅
Terase blahoželám k bábu.nech sa drží a nech je malý v poriadku.ona bola v kt.týždni??
ja mám zajtra termín a bojim bojim 😅 ale už to chcem mať za sebou...
@terina25 drzim palceky nech ste obaja zdravulinky a neboj mysli na to ze o chvilinku budes mat svojho drobceka po tych mesiacoch konecne pri sebe 😀 😀
@terina25 drzim palceky nech ste obaja zdravulinky a neboj mysli na to ze o chvilinku budes mat svojho drobceka po tych mesiacoch konecne pri sebe 😀 😀
ahojte, tak mne terasa napisla toto: Dna 23.juna sa nam narodil predcasne v neukoncenom 30 tyzdni syncek Richard je na Jiske. Maly chrobacik, urcite je to velky bojovnik a coskoro dobehne tie tyzdne, co este mal byt v brusku.
Terasa, velmi vam drzime palceky, nech ste zdravucky a mate veeeeeeeeeeeeeela radosti.
@terina25 a kde budes rodit? neboj sak ty uz mas v tom prax 🙂
terina25 drzim palce,nech ti vsetko dopadne dobre a hlavne v zdravi.
ja uz pomaly nevladzem.......som hotova ☹
@ssstanka skus si nejko oddychnut a nacerpat nove sily pre seba aj babatko. Mate nieco noveho? ako sa citi manzel? je pri vedomi? komunikuje? drzime vam palce.
@terina25 a u koho budes rodit ak to nie je tajomstvo? mas niekoho zahovoreneho? Tak drzime palce, aby to uz prislo a hlavne aby to bolo rychle a bezproblemove 😉
@kiwi82 ja nemám nikoho zazmluvneného ani vybaveného...Min.rok som mala rodiť v starej nemocke,chodila som tam na monitor,prietoky.tiež som si nikoho nevybavovala.a keď na mňa prišli bolesti,tak som tam samozrejme šla a si predstav,že ma lekár poslal preč.povedal,že nemajú pre mňa miesto.lepšie povedané len na chodbe 😕 tak som nemala na výber a šla som do novej nemocky.takže podľa mňa zbytočné niekoho aj vybavovať.našťastie som nemala žiadne problémy s tehotenstvom,tak nebudem vyhadzovať peniaze na lekára,keď ich budem potrebovať pre bábo 😉 a odrodiť ma musia ,tak či tak.inak som rodila pri dr.bulecovej a bola som max.spokojná.
@strasska a v čom ti hovorím z duše?s tou praxou?veru keby som nevedela,čo ma čaká,tak sa ani tak nebojím.pri dcérke som sa tak nebála ako teraz.a pritom sa hovorí,že 1.porod je horší ako 2.ale aj tak sa viac bojím. 😔
@terina25 ahoj dobre ranko, no tak to bolo dost divne, ze ta zo starej nemocky poslali domov s porodnymi bolestami 😖 Dost cudny pristup. Ja chodim k Dr. rosakovej v novej nemocke ale akurat bude mat dovolenku takze tiez asi ma odrodi niekto, kto prave bude mat sluzbu. tak snad to bude ok. myslim,ze strasska myslela to,ze uz to tiez chcem mat za sebou ako ty, ze sa uz nevie dockat. to ani ja sa uz neviem dockat. ale stale sa neotvaram, no sak este par tyzdnov na to mame. No ale teraz ked prenasas, tak chodis ku niekomu na poradne este? este chodis ku svojmu dr? jooj dufam,ze uz to coskoro na teba pride, aby si uz mala maleho pri sebe. dcerka sa isto uz na brachu velmi tesi, ze?
Aj u vas prsi? dnes asi nebude az tak pekne ale male ochaldenie celkom potesi 😉 tak pekny dnik prajem. papa cmuk
prognozy? ze to bude este dlho trvat kym sa da do poriadku,hlavne tie pluca..a este ked ma na nich zapal,je to zle....
kazdy den som pri nom,tak uvidim co bude dnes...
@terina25 suhlasim s tebou ani ja nezazmluvnujem i ked teraz si ma berie Murin ale nehrozi aby som platila je to ich robota ale kazda sme ina..drz sa a nech to ide hladko obratko 😀
ahojte kocky, tak ako po vikende? my sme ho mali preplneny akciami, a uz nevladzem , ale dnes ma mm volno tak sa velmi tesim, poobede pojdeme asi na kratku prechadzku do botanickej zahrady, len dufam, ze nebude prsat, lebo tak prijemne je vonku pod mrakom.
ssstanka, drzim palce, nech sa zdravotny stav tvojho muza len a len zlepsuje.
livka, ivka a vy ako? ste stale pokope?hmmm?
@terasa, wooow, tak dufam, ze ty a Risko ste a budete v poriadku.dufam, ze sa nam coskoro ozves.
ja dnes zacinam 37tt,huraaaa....@ivkafu, ty ides zajtra na poradnu do nemocky nie, idem aj ja, mozno sa tam stretneme, ja idem na 10.00 a predtym idem este po nejake vysledky k mojmu dr a potom k mojmu porodnikovi.
@januliatko1985 ahoj velmi pekne satocky, ti pekne brusko zvyraznia 😉 a ty sa ako citis? mna uz pobolieva brusko aj take pichanie mam odspodu. a zacala si sa uz otvarat? ja mam stale to CS 1-2. zajtra idem tiez ku porodnicke tak uvidim, co je noveho.
strasska,Ivka tak tebe sa to uz blizi.Drzim ti palce,aby si mala porod v pohodicke a aby bolo male a aj ty v poriadku a zdravucke.Daj potom vediet.
@kiwi82 odchadza mi uz hlienova zatka, ale este sa na porod necitim, ale Dr. uz sa vyjadrila, ze ak sa to nerozbehne, tak v stredu nieco poriesime...tak uvidim...babo prehovaram, aby si to rozmyslelo samo 😀
Mne vravela, ze utorok nech radsej nerodim, lebo ze ma toho vela, doobedu same operacie a poobede je na ambulancii 😉 Vacsinou mi robi UZV a vysetri ma aj zo spodu, tak ale pri mojom tyzdni je to asi normalne. Prietoky mi robila 1x minulu sobotu. Ale ked idem ako ty na siedmu, tak mam pocit, ze vtedy to este nema take nabite 🙂
@strasska a robila ti aj tie pasy, co sa monitoruje ci mas kontrakcie? a pri tom sa lezi ci sedi? katka mi hovorila, ze stlacas tlacitko, ked citis pohyby. mna na to este neposlala. tak uvidim co zajtra stihne, snad toho nebude mat od rana vela. a musim sa jej aj spytat, kto ju bude zastupovat alebo ako to so mnou bude, ked ona pojde na dovolenku a tusim rubinka pisala, ze ide na dost dlhu dovolenku od polovice jula takmer do konca augusta, tak neviem 😕
@kiwi82 na monitor ma poslala na prijem na gynekologicku ambulanciu a teraz v sobotu mi ho robila na oddeleni. Ja som pritom lezala, lepsia je poloha na boku, lebo na chrbte babo tlaci na dolnu dutu zilu a zastavuje si tak privod kyslika, ale sak uvidis co ti povedia. Ja som oba razy najprv lezala na chrbte a potom mi kazali pretocit sa kvoli babu na bok 😉
No tak dufam, ze ja to stihnem este pred dovolenkou 🙂

@dianocka ta bolo by to mile od teba 😅
Baby, vikend a tu zasa zdochol pes.
Kde ste vsetke?
My dnes zaciname 9.mesiac, tak sa vytesujeme 🙂
Tak pekny dnik prajeme 😉