icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

januliatko1985
7. júl 2010

@kiwi82 je to sypany a vedla lekarne je ta bylinkaren tak tam ho maju, stoji topar centov.

ivkafu
7. júl 2010

Aj vam pekne ranko , teda uz obed ja som tiez lenosila prijemne je teraz vonku ked prsi, tak sa ani nic nechce....aj ja budem zehlit, ale to len par veci a budem lenosit...

aj ja som kupila v tescu ten caj a pijem asi od 37tt a 2krat denne.... len aby zabral 😀

fecova
7. júl 2010

ahojte to ako na co je dobry ten caj z malinovych listov? lebo o tom som este nepocula, ja mam teraz tiez radsej take ovocne cajiky, predtym som pila same bylinkove a teraz ovocne, no chute sa menia, a chcem sa baby opytat, kde ste boli na morfologicky usg? lebo v prvom tehu take nebolo, a teraz ma lekar posiela ku Dankovcikovi alebo Dosedlovi, tak kam radsej, pri Dosedlovi som rodila, ale nechcem uz ist do Sace. Dakujem

kiwi82
7. júl 2010

@fecova ahoj ja som na morfo bola v saci u dosedlu. myslim si, ze je jednoduchsie sa tam dostat, necaka sa tak dlho na termin ako u dankovcika. aj na 4D som bola u dosedlu.

fecova
7. júl 2010

a kolko si platila za fotku?alebo ako to vlastne prebiehalo? lebo ja budem v 20tt v polovici augusta a neviem kedy mam volat na objednanie, lebo jedna baba tu pisala, ze musim zavolat teraz koncom jula, ze ako bude robit

andrea0903
7. júl 2010

@lienka228 srdecne blahozelam nech sa vam dari.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

andrea0903
7. júl 2010

@lienka228 srdecne blahozelam nech sa vam dari.... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

andrea0903
7. júl 2010

@fecova ja som bola u Dankovcika a teraz 9.8. idem na 4D k nemu bez foto to je 23eur chod radsej osobne a mimochodom Dosedla bude mat v auguste volno a vsetky pacientky budu presunute k Dankovcikovi

andrea0903
7. júl 2010

@fecova chod sa uz teraz objednat lebo ja som objednana na 4D uz mesiac

kiwi82
7. júl 2010

@fecova za morfo u dosedlu 20 eur, k tomu mala byt aj 3d fota ale nasa mala rucicku pred tvarickou tak mi urobil len 2D fotky. na 4D myslim 65 euri sa plati. ale uz neviem presne.
@andrea0903 ahoj 😉

andrea0903
7. júl 2010

@kiwi82 caute zeny ako sa citite 😝 ja som neskutocne unavena

cukor
7. júl 2010

@andrea0903 .....dankovčík má od 15.8 do 10.9 dovolenku 😉

kiwi82
7. júl 2010

ahojte, my sme boli v hypertescu a tam som si kupila ten caj z malinovych listov takze od zajtra zaciname 😉
maju vselijake zlavy na odevy, tak som si kupila podprsenku. to sa vzdy zide.
inac pocasie onicom. aj ja som si poobede pospala dve hodky.

kiwi82
7. júl 2010

Este sa chcem este spytat, ci ten caj sa vola Ostruzina malinova od firmy Agrokarpaty. ze ci ozaj dobre som kupila. lebo tam sa nic nepise len to ze pri menstruacnych tazkostiach..... tak snad je to dobre.

terina25
7. júl 2010

@kiwi82 čaj si kúpila správne.je to ostružina malinová a je pri menšt.ťažkostiach.ja som ho tiež kupovala v HM Tesco,ale min.rok.ale mne veľmi nechutí,tak mi tam stojí.a poviem úprimne,že tomu nejako neverím...ja sa skor ,,trepem,,homeopatikami.tie mám už overené a odskúšané.len akurát pri porode som ich neodskúšala,lebo som sa bála,aby sa to neovplynilo s infúzkou.ale teraz chcem vyskúšať aj tie.

terina25
7. júl 2010

strasska neviete ako dnes dopadla u lekára?dúfam,že ma neobehla...

terina25
7. júl 2010

inak zajtra idem zase do novej nemocky.už ma to prestáva baviť stále tam chodiť a nič sa nedeje.len dúfam,že mi nedajú vyvolávačku,lebo ma trafí 😔

terina25
7. júl 2010

tak práve som sa dočítala,že strasska už porodila.dnes o 18.00.takže sa predbehla.joooooooooooj ako závidím - v dobrom

BLAHOŽELÁM 😵

kiwi82
8. júl 2010

Dobre ranko,
@terina25 to vazne? strasska uz ma babatko? tak to tiez blahozelam 😉 Neboj Terina aj ty sa dockas, mozno si ta tam uz dnes nechaju 🙂 a vecer uz aj tebe budeme blahozelat 😉
Ten cajik skusim aj ked ja mam respekt pred bylinkami hlavne teraz v tehu. Ale ked to vela zien pije, tak snad to pomoze.
Ja som mala zlu noc. asi 3krat wecko, komar ma obtazoval, nevedela som si najst polohu, buntosila som, potom som sa zobudila na to ze som cela spotena a na to nasledovala zimnica, to sa asi trikrat opakovalo. takze som vela nenaspala tak to musim cez den dobehnut aj ked dnes uz asi bude hrouco, tak sa nebude zasa dobre spinkat.
tak pekny dnik prajem, ozveme sa. cmuk a pa

januliatko1985
8. júl 2010

Dobre ranko kocky 🙂

@strasske blahozelam k babatku, vela zdravicka nech ta poslucha 😵

@kiwi82 dobre si kupila ten cajik mam aj ja a akurat ho popijam.

my sme vcera boli vecer v kine, bo ma taka depka chytila jak mm prisiel z robotky,,ze somsa mu vyplakala na pleci,, ze sa bojim porodu a tak, ale ma velmi potesili 3 krasne ruzicky co mi len tak priniesol, ale musel ma niekam zobrat vonku vcera bo by ma doma asi drblo, uz sa straaasne nudim, ja uz nic nevladzem robit, sa citim taka neuzitocna.

a dnes som sa podozrivo dobre vyspala, to uz je asi taky 4ty den, tak sa tesim.

co dnes budete robit?ja si spravim len buchticky na pare co mam v mraziaku a nic take varit nebudem kedze je tak fajne teplucko, potom trosku vyleziem na balkon sa vyhriat a vecer moozno na prechadzku dakde.

kiwi82
8. júl 2010

@januliatko1985 ahoj, no ten caj som si rano dala aj ja ale som si myslela ci neni plesnivy. on ma byt taky cerstvo zeleny, teda on nie je suseny? som preistotu otvorila obidve balenia ale obe su rovnake. takze to asi takto ma byt.
jani, ja zatial take depky z porodu nemam, aj ked ma obcas chytia take predstavy ake to bude, ci to zvladneme..... joooj uz aby sme to mali zasebou. pekne od tvojho mangelika, ze ti robi s kvietkami radost 😉

januliatko1985
8. júl 2010

kiwi, hej ten cajik tak divne vyzera, ale da sa vypit ja si sale furt dam malinku lyzicku cukro, bo by som sa pogrcala 😅

ivkafu
8. júl 2010

caute kocky.... tak ja som dnes bola rano na internom a zzajtra po vyledky, tak som este teraz oddychovala.....no mne vcera poobede tak stvrdlo brusko este aj vecer bolo stvrdnute 😝, ako kamen, ale do rana to preslo poslickov som mala ale dakaj to vsetko presko......sak ternim mame az na tyzden tak este vydrzime dufam
domov som ani dosj nemohla, tak som sa s bruskom ako kacicka valila no to bolo strasne, cesta mi trvala dost dlho 😅.

aj ja mam navarene kurcatko pecene, idem dat pradlo na balakon a vegetit 😀

ivkafu
8. júl 2010

@strasske blahozelam k slecne 😀

@terina25 ty este nerodis? zmena nenastala? daj potom vediet 😀

kiwi82
8. júl 2010

@januliatko1985 a to si davas cajovu lyzicku toho cajika alebo polievkovu? a to si zalejes len do maleho hrnceka jak pisu 2 dcl? a luhovat nechas tych 10 min? ja som si zaliala do vacsieho pohara a dala som si len cajovu lyzicku. a nebolo to nic hrozne, tak asi za to, ze vy si davate viacej toho cajika, ze?
@ivkafu tyzden zbehne ani sa nenazdame, tak dufam, ze Simonko nebude pretahovat terminy 😉 Musis sa s nim pekne dohodnut 😉

ivkafu
8. júl 2010

@kiwi82 tak, tak dohovaram mu ze ma este cas, ale uz len trosku 😀

andrea0903
8. júl 2010

@cukor tak diky zjavne sa to zmenilo 😝

andrea0903
8. júl 2010

@strasska blahozelam tak uz to mate za sebou....drzte sa obaja 😀 😀

januliatko1985
8. júl 2010

@kiwi82 ja davam cajovu 1 1/2, na taky 2dcl hrncek, to ked das kus viac, tak to urcite nemoze nijako uskodit, a luhujem maximalne 15min.

januliatko1985
8. júl 2010

kde dte vsetky? ja som si trosku zdriemla, jak fajne, celkom sa dnes dobre citim /klop,klop/ 😅 . a neviete, ciuz je terasa doma? a ako sama jej Risko?

ivkafu
8. júl 2010

ja pozeram LOVE celkom sranda to je 😀
mne dnes nieje velmi dobre mam poslickov a veeelmi ma bolo chrbaaaaaaaat, strasne...

ja neviem nic o terase, len mi pisala ked porodila ze sa maly narodil to je vsetko, aj lienka mi pisala ze to prebehlo celkom dobre 😀 jaj uz maju malych drobcov pri sebe