icon

Košičanky na začiatku tehotenstva

mata299
16. dec 2009

ahojte baby, pozerám, že je tu téma pre košičanky, ale všetko sú tam väčšinou baby, ktoré už majú deti....tak skúsim založiť túto tému, možno si navzájom poradíme a pokecáme... 🙂

januliatko1985
8. júl 2010

a s katkou nevies co je, nebola si za nou?

ivkafu
8. júl 2010

no katka videla som sa snou v utorok asi na 5 minut ked som bola na poradni a ze nevie zatial na konci tyzdna by mali maleho premerat a vazit a ze sa uvidi ako ked sa nezmeni nic a nepodrastie, tak ze asi az do porodu si ju nechaju, este presne nevedela, len toto mi stihla povedat, volali ma dnu a uz som ju potom nevolala von som sa ponahlala s mamzelom... 😀 na tyzden ked pojdem a bude tam tak si najdem cas aby som snou pokecala viacej 😀

januliatko1985
8. júl 2010

ivka, a o kolkej mas poradnu, lebo aj ja idem v utorok, tak okolo 7.30 tam mam byt, lebo Ginelli /moj porodnik/ bude po nocnej, aby ma stihol vysetrit.

ivkafu
8. júl 2010

tak ja mam pris na siedmu aj minule mi tak kazala pris, bola som prva a nebolo az tak horuco, sestricka mi spravila monitor, moc aj tlak a uz som iba pockala kym pride moja dr. to bolo super, pojdem aj teraz tak aby som tam potom dlho necala, neskor tam bolo strasne vela zien..... a minule si bolo na prietoky u zeny? aj ano tak to bola moja dr. mi hovorila ze ide dole robit prietoky

januliatko1985
8. júl 2010

tak sa mozno stretneme, muz pojde ma odniest, tak asi tiez trosku skor pojdeme, lebo na tu osmu ma byt v robote. no tak ja idem, uz dosiel mm, idem sa mu venovat. 😎

dianocka
8. júl 2010

strasska,Ivka gratulujem k babatku,prajem Vam obom vela zdravicka a stasticka.

januliatko1985
9. júl 2010

ahojteeee 🙂 😎 to je ale kraaasny den.

ivkafu
9. júl 2010

pekny den tehulky...tak ja som sa vratila z interneho vsetko ok 😀 ... uz aby drobec prisiel 😀 dnes si porobim vsetko co treba a cez vikend budeme lenosit a mozno mu aj dopomozem aby sa mu viacej chcelo 😉

dievcence a vy uz mate pripravene aj posietlocky pre deturence tak ako chcete? myslim vybavenie a tak a este ma napadlo ze pediatra uz mate vybrateho?

januliatko1985
9. júl 2010

@ivkafu pediatra este nemame, ani neviem, ci to treba dopredu ho volat alebo co....neviem. 😒

a postielocku uz komplet pripravena pre drobceka. 😵

andrea0903
9. júl 2010

@kiwi82 pekne foto kiwi.......terina nepise tak neviete co s nou?

kiwi82
9. júl 2010

@andrea0903 dakujem 😵
ahojte zeny, ja som bola dnes na monitore, som sa pytala ci si mozem lahnut nabok, tak ze hej. tak som sa dala nalavo, lezim si das 20 minut pride sestra, juuuj ved to je zle, musite si lahnut na chrbat alebo na pravy bok, tak este raz 20 minut napravo. chvala Panu Bohu vsetko ok.
baby som bola v tescu a som si kupila 4 podprdy, kus tusim za 2.50. ta nekup to. a dve z nich su take co sa daju odopinat, cize su take na kojenie.

@januliatko1985 vcera ked som si dala vecer ten cajik, tam ma potom pobolieval zaludok. tak neviem, ci to z neho alebo z niecoho ineho.
magne B6 som uz vysadila. ale ten cajik dufam, ze nema vplyv na krv, kedze ja beriem tie fraxipariny na riedenie krvi. radsej sa opytam v pondelok dr.

rubinka
Autor odpoveď zmazal
kiwi82
9. júl 2010

@rubinka ahoj, ale ono to tam nepise, ze je na kojenie ale da sa to tiez na taky patent odopnut a stiahnut ta predna cast. ono to bolo medzi beznymi podprdami, a vies jaky je v tescu bordel, ked maju akcie. jednoducho sa tam musis prehrabovat. ja som to tiez nasla len nahodu. ale neviem, ci mali aj take mensie moja je az 80 DD.

andrea0903
9. júl 2010

@kiwi82 fuha tak to by sa mi zislo lebo akosi som zahadne 😀 narastla ale tak co narobime inak sa uz hybeme pekne krasne 5dni tak uvidime 😀

kiwi82
10. júl 2010

@andrea0903 ahoj, dobre ranko, juuuj tak to sa tesim, ze uz citis pohyby. dost skoro ale ty si viacrodicka tak preto. ja som sa nevedela dockat. prislo to az niekedy v 20 tt. tak ti blahozelam a pekne si to vychutnavaj 🙂 lebo ochvilu to uz budu riadne kopance 😀
Dievcata, dnes to bude zasa hic. takze vela tekutin a ked vonku tak klobucik a okuliarky 😎

andrea0903
10. júl 2010

@kiwi82 dobre ranko aj tebe.....no je to skoro ale lepsie jak vobec a na kopanceky sa tesim naposledy ked som bola tehotna tak som mala az modriny na bruchu 😀 hadam toto bejby bude kludnejsie......... 😵 no moj muz je na hubach a ja prezijem hic doma.tekutiny v podobe nealko pivka pripravene 😀 a na obed cerstva hubova polievocka 😝 prijemny den vsetkym

lienka228
11. júl 2010

ahojte dievčatá 🙂 tak už sme doma, včera nás prepustili, prvá noc super, malý spal až do 5tej 😉 aj teraz spinká, tak vám napíšem.
Pôrod bol super, rýchly, manžel ani nestihol dôjsť 😀 v pondelok asi o pol dvanástej v noci mi odtiekla plodová voda, tak sme išli do pôrodnice, mi urobili monitor, ma vyšetrili, že sa pomaličky otváram... tak si ma tam nechali už a kontrakcie začali byť častejšie a častejšie a bolestivejšie, tak som volala manželovi o 5.05, že ideme rodiť a malý bol už 5.20 aj na svete 🙂 3krát stačilo zatlačiť a bolo. fakt som nemala problémy, som bola šťastná... no akurát teraz sa ledva hýbem a sedieť ani neviem, ma nastrihávali, tak bolí jazva, ale nevadí... som šťastná, že už máme malého pri sebe a že sme zdraví a že sme už doma.
baby, nebojte sa, myslite pozitívne, mne to veľmi pomohlo! neviem,ako budem mať čas vás čítať, ale iste sem dakedy nakuknem. držím palce každej!!! 🙂 fotky priložím

kvojtanikova
11. júl 2010

@lienka228 ahoj a gratulujem vidim ze vsetkym sa vam to uz krati inak super ze si mala taky porod na prvorodicku, fakt ti mozu baby zavidiet, len teraz neprepadat panike ked bude maly mravcat lebo po tyzdni uz asi ta prva euforia opadne... urcite je maly velmi zlatucky tak si ho uzivaj naplno.
Inak som sa neozyvala dost dlho lebo najprv som mala trochu problemy - zlcnikovy zachvat a kolaps prave ked som mala ist do roboty rozdavat vysvedcenia, normalne som odpadla 2x, raz na posteli to si pamatam a druhy krat vraj na zachode to uz neviem este ze manzel bol doma ma prefackal ale mi bolo vselijako, svokrovci ma viezli do roboty aby som mohla rozdat tie vysvedcka detom... potom mi este par dni nebolo vsetko jedno, babo zatial OK, aj ked nerobili mi ultrazvuk lebo moja dokina tam nebola iba nejaka zastupujuca... tak dufam ze bude vsetko OK. A tento tyzden sme boli na Pieninach na dovolenke- slnko, voda, rafting.... babo sa tam hojdalo na vode... supeeeer.
vsetkym co to maju "za par" zelam vela stastia a pohody pri porode....

julcek
11. júl 2010

@lienka228 blahozelam

ivkafu
12. júl 2010

@lienka228 ..... vitajte doma 🙂 malemu Brunkovi a aj tebe este raz len a len vela zdravicka a tebe a manzelovi vela radosti z maleho princa 🙂..... cakame na fotky maleho Brunka

Ten porod bol rychli, mozno si to ani necala, ale paarada 😉 jazva sa zahoji a o par tt si mozno ani nespomenies ja by som si tiez taky porod zelala, ale uvidime ako to bude u nas 🙂

Ja sa kazdym dnom cudnejsie citim 😝 , ale kedy to bude uvidime, nas drobec vcera, tak strasne vystrajal 😅 ze som si myslela ze hlada cestu, aj celu noc sa mrvil, poslickov som mala celu noc..., ale preslo to. Zajtra mam poradnu uvidime co povie dr., mozno este aj prenasat budem 😝 , ale to by som nerada v tom teple.

januliatko1985
12. júl 2010

@lienka228 livka, blahozelam este raz k brunkovi a teswime sa na fotecky. juuuj, a ten porod zavidim, ze taky rychly, a to sitie bude ok urcite to prejde.

inac krasne ranko vam zelam, to mame zase hic cooo 😎 sedim tu pri pc a ventilator mam za zadkom, bo by so mtu ani nevydrzala, dnes vystrcim nos vonku az vecer, vcera som len trosku k veceru bola na balkone a hned mi spuchli nohy, prvykrat co som tehu 😲

ivka, aj nas drobcek sa uz tak hadze a kope, ze uz ma pocit, ze tiez hlada cestu vonku. tak zajtra mame tu poradnu, sak uvidime, co mame nove.

dnes zacinam 38tt, huraaaaa... 😵

januliatko1985
12. júl 2010

a nejake akrualne foto mojho bruska:

gabena1
12. júl 2010

ahojte, babeny, dlllho som tu u Vas nebola, ale ake mate krasne bruska 🙂 poniektore to mate za par 😀 😀 😀 joj ja az ovela neskor, aj my uz vieme co budeme mat....chlapceka...neviem nejak vela chcalanov sa toho roku rodi....my sme cakali Lenku ale doktor nam predstavil na morfologii Jakubka 😀 tak reku co uz, hlavne ze je zdravucky....ale fotku nam nevedel urobit nakolko spal a nechcel sa otocit tak aby bola dobra fotka ☹ nevadi.....

januliatko1985
12. júl 2010

@gabena1 tak ty uz si 23tt, ale to leti vsak,neboj to ryhclo dokonca zbehne. a blahozelam k chlapcekovi 😎

ivkafu
12. júl 2010

@januliatko1985... take mas podarene nevelke brusko, ale ma este najmenej 2tt aby podrastlo... ja mam uplne iny tvar taky podlhovastejsi a nepekne strije ani niekolko mesacne a denne mastenie brusko nepomohlo, ale hlavne aby bol maly v poriadku 😀

ja som zacala vcera 40tt 😅 a do terminu 6 dniiiiiiiiiiiiiiiii jaj nech uz je drobec tu ...

januliatko1985
12. júl 2010

ivka, co tehulka, to ine brusko, dakto mi hovovir, ze male dakto velke, a ja sa citim jak slonica 😀

a ja do terminu este 22 dniiiii, dufam teda ze aspon par dni skor to bude, uz len kvoli tym horucavam 😅

kiwi82
12. júl 2010

Ahojte zeny, pekny dnik prajem. fakt je hnusne horuco, potesila by nejaka letna burka.
my sme boli dnes na prietoky, plodova voda ani viac ani menej ako minule, cize trosku menej ako je norma. v pondelok zasa na monitor.

@ivkafu juuuj jak fajne to rychlo zbehne a ako sa citis, chodis este vonku aj napriek tym horucavam?
@lienka228 aj ja este raz blahozelam a Brunik je velmi pekne meno 😉
@januliatko1985 pekne brusko, tusim na tej CB vidiet aj nejake kolienko, ci loktik 😅
@gabena1 to mas pravdu chlapi maju prevahu 🙂
Ozaj neviete co je s Kishinkou? boli ste ju niektora pozriet? snad uz chrobacik maly podrastol.
priapajam aj moju aktualnu foto 🙂

ivkafu
12. júl 2010

@kiwi82... zatial sa nic nemeni uvidime ako sa malemu bude chciet, ale nechodim cez taku horucavu von....nerobi to dobre ani nietehulkam a nie este tehu, sak vies podla seba ..... pekne brusko, aj tebe sa to uz krati

@januliatko1985... k brusku.... presne tak kazda ma ine 😉

januliatko1985
12. júl 2010

@kiwi82 kraaaasne brusko mas,a pisala som katke teraz sms, ze ako sa ma, ta ked odpise tak dam vediet. 🙂

januliatko1985
12. júl 2010

tak kishinka odpisala, citujem sms:

Ahoj Janka, tak dnes sme sa boli merat sme podrastli a maly sa otocil tak uvidime🙂mozno nas zajtra poslu domov. pozdrav baby a dufam ze coskoro vam napisem🙂