Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ataner81 Ahoj!Tak moc držím palčeky aby si mala dobré výsledky 😉 ,ja začnem brať po výplate hneď hlivu ustricovú,keďže hríby moc nemusím,tak z lekárne kapsle,alebo niečo také,a vygilact po ms budem mesačne si dávať,a snáď budem fit,a ak by som predca len mala na laparku,lebo tak môžu tie cystičky praskať a zmyznúť,umňa,tak ak by nebolo treba tak stačí preliečiť krček maternice aj to je myslím dosť na mňa,ale tak všetko poslúchnem čo lekár povie,to celé vysvitne koncom októbra z výsledkami☹ale celý mesiac vydržať bez sexu...čo už čo by sme nevydržali pre zdravie,no nie?😀
@zora256 mňa v pondelok čaká posledný odber krvi na hormonálny profil. Posúrim sestričku, nech mi dá o pár dní na to konzultáciu výsledkov s doktorkou a potom sa uvidí. Pevne verím, že sa SPCO nepotvrdí. Ak budú výsledky v poriadku, tak neviem aké ďalšie vyšetrenia navrhne doktorka
@typa očividne ste plodné dni na plno využili 😉 Ako dlho ste sa snažili?
@brumka ja v tom nie som nejaky odbornik. Len si kazde rano o pol 8 meriam v ustach teplotu. Meriam si ju dokopy 15 dni. Som zacala v polovici mesiaca a mrska neprisla 🙂 Ja som si do telefonu stiahla aplikaciu fertility friend a tam som kazde rano napisala teplotu a ono Ti to same vyhodnoti ovulku a urobi graf. Celkom sikovne to je.
Je tam pravislo, ze ze si mala merat v tu istu dobu,alebo max. 30 minut odchylka. A nemas predtym nic robit, ani vstavat z postele. Kazdy ma inu teplotu. Ja mam napriklad max. 36,9 ,ale videla som aj dievcata co mali 37,8. Pocas dna sa Ti bazalka stale zvysuje, preto sa meria cez den.
Ale daj si do googlu a najde Ti presnejsi popis.

@typa 🙂 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej gratulacia - to je uzasna spravicka po dlhej dobe 🙂 teraz vela oddychu aby sa fazulka dobre usadila 🙂