icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
28. sep 2012

@typa 🙂 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej gratulacia - to je uzasna spravicka po dlhej dobe 🙂 teraz vela oddychu aby sa fazulka dobre usadila 🙂

ataner81
28. sep 2012

@typa juchúúúúúúúúúúúú Janulka si ďalšia tehulka 😀 . Blahoželám moja. Posielaj ďalej tehu virus 😀

ataner81
28. sep 2012

@rohlicka ty už moja vieš čo čakáš?

ataner81
28. sep 2012

@typa prvé deculko?

rohlicka
28. sep 2012

@typa - este sem prosim upresni - dlzku snazenia a predpokladany mesiac porodu 🙂 a hned si presunuta do druhej tabulky 🙂

rohlicka
28. sep 2012

@ataner81 až o 2 a pol tyzdna dalsia kontrola, kedy nam to uz budu vediet povedat 🙂 - cize presne nevieme len zatial predbezne na 80% chlapček 🙂

ataner81
28. sep 2012

@rohlicka moja do tej tehu tabuľky by sa mohlo zapisovať aj pohlavie bába. Čo ty na to?

ataner81
28. sep 2012

@rohlicka takže druhý chlapček 🙂

rohlicka
28. sep 2012

@ataner81 urcite sa moze tabulka potom rozsirovat o dalsie info 🙂 taky mily prehlad 🙂

typa
28. sep 2012

@ataner81 @rohlicka dakujem dievcence 🙂 Ja sa este neodvazujem tesit. Sa mi od rana trasu ruky. Ak sa nic nestane,tak by to malo byt prve baby. Ja sa necham medzi tehulky presunut az ked to bude potvrdene od dokyho. Este nie je nic iste. Stale ma boli brucho...☹

rohlicka
28. sep 2012

@ataner81 pokial ratas aj mojho chlapa tak 2. chlapcek 🙂

ataner81
28. sep 2012

@typa silno silno držím palce aby bolo všetko v poriadku 🙂

rohlicka
28. sep 2012

@typa oki oki chapem 🙂 nic sa neboj moja - teraz uz len pozitivne myslenie .. ta bolest je bezna - kedze sa neda rozoznat PMS a tehu priznaky 🙂 drziiiiiiim silno palceky 🙂

ataner81
28. sep 2012

@rohlicka myslela som našu @tatarida. Tá tiež čaká "pipíka" 😀

rohlicka
28. sep 2012

@ataner81 jaaaaaj tak 🙂 to som napriklad nepostrehla 🙂 jj tak potom druhy chlapcek by to mal byt - ale najjasnejsie to bude az o 3 tyzdne na dalsom 3D sone

rohlicka
28. sep 2012

@sanchez81, @kapokapo, @basikes a ako sa vam dari dievcata ? .. uz ste sa dozvedeli akeho pohlavia je vase babenko v brusku ? 🙂
padol tu napad ze by sa tabulka tehuliek mohla rozsirit aj o pohlavie babetka (ak to chcete zverejnit) 🙂

brumka
28. sep 2012

@typa gratulujem 🙂))))))))))) kiez by som aj jam ala 🙂

ataner81
28. sep 2012

@brumka @typa aj ja už konečne chcem 🙂

brumka
28. sep 2012

@typa vies mi vysvetlit ako funguje ta bazalna? musi sa merat dlhodobo a vzdy len rano? zo srandy som si ju teraz spravila prvy krat a ze 37,6st dost zle ako psovi mi je prsia bolia. asi je ese skoro

zora256
28. sep 2012

@ataner81 Ahoj!Tak moc držím palčeky aby si mala dobré výsledky 😉 ,ja začnem brať po výplate hneď hlivu ustricovú,keďže hríby moc nemusím,tak z lekárne kapsle,alebo niečo také,a vygilact po ms budem mesačne si dávať,a snáď budem fit,a ak by som predca len mala na laparku,lebo tak môžu tie cystičky praskať a zmyznúť,umňa,tak ak by nebolo treba tak stačí preliečiť krček maternice aj to je myslím dosť na mňa,ale tak všetko poslúchnem čo lekár povie,to celé vysvitne koncom októbra z výsledkami☹ale celý mesiac vydržať bez sexu...čo už čo by sme nevydržali pre zdravie,no nie?😀

typa
28. sep 2012

@ataner81 vsetky budeme mat 😉 Ja som to tento mesiac vobec necakala, lebo sme boli u nasich a tam sme mali stale nejaky program. A ono to nejak vyslo 😉

drobca07
28. sep 2012

@typa to sú teda WAU koľajničky ...silno ti držím palčeky 🙂 🙂 🙂

zora256
28. sep 2012

@typa Tíško gratulujem🙂Moc sa stebou teším 😉 A prajem krásne tehulkovanie a najmä bezproblémové🙂

ataner81
28. sep 2012

@zora256 mňa v pondelok čaká posledný odber krvi na hormonálny profil. Posúrim sestričku, nech mi dá o pár dní na to konzultáciu výsledkov s doktorkou a potom sa uvidí. Pevne verím, že sa SPCO nepotvrdí. Ak budú výsledky v poriadku, tak neviem aké ďalšie vyšetrenia navrhne doktorka
@typa očividne ste plodné dni na plno využili 😉 Ako dlho ste sa snažili?

typa
28. sep 2012

@brumka ja v tom nie som nejaky odbornik. Len si kazde rano o pol 8 meriam v ustach teplotu. Meriam si ju dokopy 15 dni. Som zacala v polovici mesiaca a mrska neprisla 🙂 Ja som si do telefonu stiahla aplikaciu fertility friend a tam som kazde rano napisala teplotu a ono Ti to same vyhodnoti ovulku a urobi graf. Celkom sikovne to je.

Je tam pravislo, ze ze si mala merat v tu istu dobu,alebo max. 30 minut odchylka. A nemas predtym nic robit, ani vstavat z postele. Kazdy ma inu teplotu. Ja mam napriklad max. 36,9 ,ale videla som aj dievcata co mali 37,8. Pocas dna sa Ti bazalka stale zvysuje, preto sa meria cez den.
Ale daj si do googlu a najde Ti presnejsi popis.

brumka
28. sep 2012

@typa asi to skusim, dakujem velmi pekne prijemne tehulkovanie, 😵 gratky

typa
28. sep 2012

@drobca07 dakujem 🙂 dufam, ze to bude v poriadku.

typa
28. sep 2012

@zora256 dakujem Ti 🙂 ved sa to snad podari kazdej, ktora po tom tuzime. Ja sa este netsim - az ked budem mat vsetko od dokyho potvrdene. Teraz som len nervozna, ci sa este mrcha nedostavi

brumka
28. sep 2012

inac babky pozrite som si robila pred hodinou test a bol biely pred chvilou ak ozaschol tmavol ako keby do seda, myslyte ze to je chyba testu? dako som nevydrzla akupila som jeden 🙂

rohlicka
28. sep 2012

@brumka jj je tam nieco slabulinkeeee -- ktory DC si dnes ? 🙂