Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@mamkabeika @ deculko dakujem dievcata 🙂 dufam,ze aj ja budem mat onedlho 15tt pod menom 😉
@janka9900 moja tato tema je velmi plodna a neboj urcite sa skor ci neskor nakazis tehu hormonom aj ja som sa tu s nim raz uz nakazila len skoda ze to nedopadlo dobre ale druhy krat ho uz tak lahko nepustim a nenecham odist.Neboj babenky moje zlate ti tu poradia velka odbornicka je tu nasa @horseshoe alebo @ataner81 ale aj kopec dalsik babeniek brumka drobca deculko franica.... no vsetky rad radom by som vas tu este vela menovalo kazda mi tu prirastla k srdiecku a neviem si predstavit pomaly den bez kona a tejto temicky.Urcite sa tu budes dobre citit aj ty 😵
@rohlicka Ahojte dievčatá, dávno som tu medzi vami nebola 😅 Pohlavie ešte zatiaľ nevieme, ale prídem sa pochváliť, ak mimi ukáže ritku aj ostatok a nechá sa poobzerať. 3. októbra idem na poradňu, tak držte palce 🙂 Mohli by ste mi napísať čo je tu nové, lebo sem chodím sporadicky ako začal školský rok. Chodím do práce a z práce som ustatá a väčšinou ľahnem na gauč a zaspím. Ale od 18 tt už cítim pohyby a je to úžasné 😵 Pozdravujem všetky tehuľky a snažilky. dúfam, že sa čoskoro budete chváliť // 😀
ahoje zienky som tu na skok nestiham kazdej jednej odpisat, tak som sa len ammotala ecakala som ani zeby mohol byt uspesny dmesiac dako sme moc nekesikovali po MA. robial somsi dneska iny a bol uplne biely tak si mysly ze to len zoxydovalo, cakam stale mrchu ale to nieje normalne mat taketo silne PMS. tak dalsi mesiac asi iopat dam alchemilku a ked nie tak v novembri vysetrenia.
@typa nech ti to vyjde ja som s dcerke otehotnela po 1 mrche a teraz antiku neberiem 7m a nic a to som ju mala podstatne kratsie.
Babenky neviem ktora mate na starosti tabulku tehuliek hodte nam ju sem nech @janka9900 vidi kolko z vas uz uspesne kinderkuje.mame aj tabulku snaziliek ak chces mozes sa do nej pridat staci napisat ake si znamenie a kedy najblizsie necakas mrchu.Ale pevne verim ze ty v nej dlho nepobudnes a skoncis hned do tej tehulkovskej 😀 Cez vikend je to tu take poredsie co sa pisania tyka babenky uzivaju vikendu a volno ale pockaj cez tyzden niekedy pozeram ze co vsetko ani za pol dna tu popisali xi.Urcite medzi nas zapadnes 🙂
@brumka brumicek moj pockaj s testikovanim zbytocne sa nenamotavaj viem ze zvedavost je svinucha ale nerobis dobre len sama sebe ja som bola na prasky ked som mala na dvoch testoch ducha a potom zrazu biele alebo im vyhravalo ze ostal cely ruzovi potom cele boky ruzove myslela som ze mi stoho hrabne.Vyhodila som dost € tento mesiac za testy uz eee som si povedala len ci mi to aj ostane xi.Ja som si urobila digitalny a tomu som aj uverila a este v ten den mrcha dosla svinucha mohla mi usetrit ten testik.
@sanchez81@ juj uprimne a tisko zavidim kopanceky ja som nezazila nic krajse v zivote len si ich pekne uzivajte s polovickou 🙂
na žiadost našej @simonkato - aktualizujem tabulku 🙂 pre prehladnost nasej novej snazilky @janka9900 🙂
@sanchez81 snaž 4m, termin02/2013, kohut
@kapokapo snaž 3m, termin 02/2013
@basikes snaž 3m, termin 02/2013, byvol
@tatarida snaž 2m, termin 02/2013
@rohlicka snaž 2m, termin 03/2013, had
@horseshoe - snaž 4m, termin 03/2013, potkan
@slavkaadusko - snaž 8m, termin 03/2013
@mamkabeika - snaž 4m, termin 03/2013
@stansn - snaž 3m, termín 03/2013
@lilli251 - snaž 2m, termín 04/2013
@veonka - snaž 4m, termín 04/2013, potkan
@julinka88 - snaž 6m, termín 05/2013
@lumiva - snaž 4m, termín 05/2013, tiger
@dominika1516, snaž 6m, termín 05/2013
@typa - kedy ides k lekarovi na konrolu ? 😵 😵 😵
@typa ja som mala take "tušenia" ze som tehu uz predtym ako som sa to dozvedela testikom ... testik mi ukazal krasne || palicky 1den po meskani mrchy .. potom som sa nejak namotala na to a nic ine som si nechcela pripustit ako to to ze uspesne dotiahnem tehu dokonca 🙂
ale pocit ze ci neprisla mrcha ma drzal cca v 2-3 mesiaci, ked som mavala obcas tehu vytok a tak bola vzdy obava ci to nie je krv pokial som nesla na WC a neuistila sa 🙂 je to prirodzeny pocit obavy ..
kolko dni ti inac meska ??
@rohlicka zatial len 3 den meska. Preto mam este obavy,ci nahodou nepride. Ved kolko dievcat tu ma skusenost,ze par dni meskala a nakoniec prisla. Test som si robila na 2.den meskania. Ale snazim sa nemat strach - uz som sa prihovarala drobcovi,ze nech len pekne vydrzi. Dnes ma zacali boliet bradavky,tak dufam,ze je to dobre znamenie 🙂
@typa jeeeeeeeej to je fantasticke 😉 😉 😉 nova tehulienka na obzore - ale mam radost 😀 😀 😀 gratulujem a zelam vsetko len to najlepsie 😉 😉
k tej navsteve dokiho - ja som bola asi 10dni po meskani mrchy - to bolo tusim 5+2tt alebo tak nejak a doki videl uz gestacny vak a potom na kontrole o 2tyzdne sme uz videli mrnusika aj bijuce srdiecko 🙂 Tiez som mala v kuse bolesti ako keby som mala dostat mrchu a tiez som chodila kontrolovat na WC, ale z tychto skusenosti ti poviem, ze treba sa tak vnutorne ukludnit a stale si vraviet, ze vsetko bude dobre a ze sa tesis na to malinke - pozitivna mysel je zaklad uspechu 😉
Bolesti bruska budes mat zrejme dlhsie - ja to mavam doteraz, ale su to uz ine bolesti ako na zaciatku - prevazne su to bolesti stien v buchte. Netreba sa bat - vsetko sa vnutri roztahuje, prekrvuje, prisposobuje. 😉 Drzkaj sa 😉
@typa nemas zac moja 😉 bolesti a vseliake take stavy mava vela zien. tehulka, ktorej v tehotenstve nic nie je- je fakt zazracna vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo. 😉 urcite vsak treba pockat na navstevu dokiho nech tehu potvrdi. Dovtedy sa co najviac setri - kedy mozes si lahni, podloz nohy aby si ich mala vyssie, chodievaj skorsie spavat, papaj vitaminy. Tie prve tyzdne su najrizikovejsie - preto je dolezity ten oddych. Ja som cely druhy mesiac tehu prelezala v posteli - jednak mi bolo hrozne zle od zaludka, bolelo ma brucho a jednak som bola nasmrt unavena. Drzim palceky 😉 😉 😉
@ataner81 Ahoj!
Aj ja mám syndróm polycystického vaječníka,zatiaľ našťastie len jedného pravého,a preto sa duševne zmierňujem stým,že v novembri pravdepodobne sa dostanem na lapraoskopiu a dajú ma do poriadku ale najskôr teraz v októbri 15-tého idem na ten ster kvôli krčku maternice a koncom októbra budú výsledky 100%,že čo mu je a potom začnem vybavovať predoperačné vyšetrenia a snáď koncom novembra budem už po laparke aby som mala vpohode Vianoce a aj malý už bude po očkovaniach:-/,keďže 19.-tého ideme na posledné do nožičiek a v novembri máme ísť na posledné do rúčky a potom už ako 5ročný má ísť.Tak snáď stihnem všetko vybaviť ešte pred Vianocami a počas Vianoc môžem sa uzdraviť a narok sa budeme snažiť🙂A ako Ti vedia zistiť z krvi?Mne sonom zistil lekár.
Ahooooooj všetky krásky 🙂 🙂 🙂 Ako ste mi len chýbali...posledný týždeň bol zabijak, makala som 12-13 hod. denne doma na tých preprábkach a tak, ledva sme to dokončili tak som robila rodinnú oslavu (trochu prečasne sme museli osláviť moje narodky, lebo potom bude každý rozlietaný) a dnes mám ODDYCH konečne, tak dočítavam...nooo kde začať? 🙂
@typa Janka gratulujem!! Toto je super, fakt bolo už načase, aby pribudla tu tehulka, zachraňuješ česť skupiny 🙂 Nič sa neboj, také silné kolajnice máš, že je to tehu na 1000%, mrcha ti teraz riadne dlho nepríde, tak žiaden stres, len sa teš 😉
@brumka ty ľúbiš byť záhadná, že? 😀 To je dobré, lebo každý mesiac tu máme čo lúštiť hihi. Tak som zvedavá, ako dopadnú ďalšie testovania...plánuješ kedy?
@zora256 škoda tej mrchy ☹ Ale v takomto prípade som fakt za to, aby sa všetko, čo robí šarapatu v tele dalo do poriadku a potom bude lepšie, ľahšie a bezpečnejšie snažilkovanie aj celé tehotenstvo. Takže držím palce.
Inak vás zdravím všetky @ataner81, @horseshoe, @drobca07, @simonkato, @rohlicka a všeeeetky a samozrejme vítam @janka9900 a želám už len rýchle // a bezproblémové tehotenstvo, my tu sa tu pre teba budeme snažiť spraviť maximum 🙂
A zajtra je október konečne! Tento september je nejaký dlhý a pritom mám furt dačo na práci. A potom už len 14 dní do mrchy, juchuuuuu 😀 😀 😀
a ešte som vám chcela odporučiť tento link- hlavne baby čo viete anglicky. Neviem, či ste to už videli, no mňa to bavilo pozerať. Chlapík-doktor vyskúšal na sebe simulované pôrodné bolesti, aby zistil, či by to chlapi vydržali...no vydržal len 3 a štvrť hodiny 😀 Je to dobré, kuknite 😉
Ahojte dievcatka ako vikendikujete ? My sme boli u svokrovcou na hodovi obedik mnam mna este teraz funim a tie kolaciky.vcera sme boli u svagrinkej a ja s malym po vonku behala hrala jezis on uz vie viac a viac kecat ta skolka mu prosprevia.Prideme tam otvormi a ze teta cav no jak frajer v ruke a tak ma vystskal polubil vybocinkaval ja ho tak moc lubim neplechu malu sladku modrooku blondavu.Jemu sa neda odolat.
Asi mam ovulku tak dneska budem polovicku znasilnovat dufam ze sa nebude branit.rano chcem ist konecne gyndosovi kazal mi prist po prche a ja uz som 12DC ale sak piatok mal dovolenku a nerobi kazdy den tak neni moja chyba.Bude robit kontorlu po kyrete tak som zvedava ci tam je tak vsetko ako ma byt pripravene pre cervicka.
@franica aspon ti moja cas rychlo ubiehal pri praci a prisla si na ine myslienky a uz len pol mesaca a budes medzi nami snazilkami ale myslim ze ty medzi nami dlho nepobudnes a co chvilka sa budes vynimat v tehulkovskej tabulvocke.A kedy ze to mas den D???Ja budem na konci mesiaca meninkovat tak dufam ze budem mat najkrajsi darcek v brusku musim drahemu povedat ze nech sa viac snazi ze nebudem chce potom ani ziaden iny darcek.Inak tak sme urobili aj nasu malicku ja mam narodky 3 marca a vtedy sme si nedaval pozor od noveho roku a v polke marca som otehu dodatocne darcek dorobil xi xi lebo som bola smutna ze pred narodkami mrcha dosla.tak mu to pripomeniem. 🙂
@simonkato že "dorobil darček"..ja z teba umrem Simi 😀 😀 😀 😀 😀 No neviem presne kedy mám deň D, ale mrchu by som mala mať cca toho 14.-teho a po nej sa ..hm nazvime to tak....už nebudem brániť ničomu 😅 Ale ovu mám asi až tak 16-18 dní po mrche, čiže keby aj, tak najskôr v novembri by sa mohlo zadariť, ale to veľmi predbieham. Proste podľa strého plánu od druhej polky októbra aspoň pokúšame 😵
@franica hehe keby si videla ako sa mi pred chvilkou drahusik zatvaril kukali sme dake letaky a hovorim mu drahusik vies co by som chcela na meninky a on taky prelaknuty lebo som drzala letak a zaujato do neho hladela ze co ma zase napadlo.A on tak ze no co moje a ja na neho no babatinko nic ine mi kupovat nemusis 🙂 ze taky smiech ale ze sak popracujeme a ked nie bude muset dorabat inak to nevidim 😝 Milacik myslela som narodeninkovi dnik akoze den D heh som sa hlupo vyjadrila 😀
@franica mojko ty uz nieco origos vymyslis alebo ti nieco poradim 😀 😀 😀 Draheho som uz spracovala a snazili sme sa vyrobit darcek 😵 😵 😵 a nedam mu pokoj este cely tento tyzden nech chlapec zamaka aspon usetri 😵 😀 😝 A kolko ze ti to kocena bude rokov eda samozrejme ak sa ta tato otazka dako dotkla nemusis odpovedat.A inak akoze tiez mozete potom darcek k tvojim narodeninkam dorobit dodatocne xi xi 😀 😀 😀

@brumka moc moc drzim prsteky, nech ciarocka silnie 😵 Aj tak uz tisko gratulujem 😉