icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
1. okt 2012

@ataner81 a nechcem ta plasit ale co ak nahodou mas nepriechodne vajcovody skus aby ti zistili aj to neviem ci sa to robi aj dako inak okrem laparky .Lebo som sa stretla s takou holkou v nemocke vsetko mali ok az jej robili tu laparku a zistili ze tam je pes zakopany a prirodzene neotehotnie.Jaj nechcem ta zas plasit mojko radsej som ti to ani pisat nemala ale toto ma napadlo.Ale verim ze u teba to tak nebude.

horseshoe
1. okt 2012

@drobca07 no u teba tusim aj tie vytoky klamu nielen ovu testy 😀 😀 😀 ktosi hovori ze mozu byt aj 2 ovu za mesiac - mne to pride celkom nelogicke, ale vraj stava sa. A kedze niektore zeny otehotneju cez menzes a ine podobne anomalie sa stavaju, tak ja vravim - vsetko je mozne 😉 😉 😉
A len pekne skoc 😀 a naviackrat 😀 😉 😉

drobca07
1. okt 2012

@horseshoe ROZKAZ A S RADOSŤOU 😀 😀 😀 ....a to ešte ideme o 18tej dneska na masáž obaja tak budeme super "uvoľnení" 😉 🙂

simonkato
1. okt 2012

@ataner81 no nasa @horseshoe je odomna v tychto veciach ovela mudrejsia a ta laparka je posledna moznost takze moja hlavku hore a netrap sa nad tym sama viem ze to nejde ale musis byt v pohode to je pre babo najlepsie sak sa musis vzit do toho cervicka myslis ze sa mu chce zavrtat do utrapenej vacne nieco riesiacej zienky no myslim ze nie preto som aj ja prehodila vyhybku na pozitivne myslenie to sa bude zavrtavat jedna radost a este sa budu aj spermie predbehovat ktoraa bude skor 😀 😀 😀

ataner81
1. okt 2012

@drobca07 neviem moja čo to je ale každopádne to treba poistiť vášnivým sexíkom a pre istotu aj zajtra a pozajtra 😀 😉
@simonkato ja s tou laparkou rátam a spýtam sa na ňu. Viem aj o folikulometrii. IUI budem riešiť v januári ale či ešte náhodou neviete o niečom inom

ataner81
1. okt 2012

@simonkato teraz neviem čo to dobre napíšem ale jedno vyšetrenie je na zisťovanie priechodnosti vaječníkov. To sa vstrekne nejaká kontrastná látka a rtg sa zistí priechodnosť a druhé je prefuk vaječníkov. Na to zisťovanie priechodnosti sa budem pýtať a žiadať si to. Chcem mať pokoj s týmto už v októbri aby v novembri som mohlo v pohode otehu a v decembri si hladkať reálne tehu bruško 😀

deculko
1. okt 2012

ahojte dievcata,konecne mi deculo zaspalo,uz som myslela,ze ani nezaspi... idem vas docitavam,co ste dneska popisali🙂 ja ani nemam nic nove...len som si myslela,ze to uz teraz ma byt 400-sta strana...nejako som si to poplietla... zle som pozrela... v sobotu ma nas zazrak narodeniny 3 roky...vo stvrtok idem robit tortu,ale len taku obycajnu🙂) uz mam maketu futbalovej lopty, na cokoladovu polevu obsypem kokosom maketu lopty🙂 len akurat neviem,pri kom mam rozrezat tortu,kedze nasi mozu prist len doobedu v sobotu...moj oco poobede robi...a doobedu zas nemozu prist muzovi rodicia...a koho mam teraz uprednostnit... moja mama vravi,ze mam krajat tortu az poobede pri druhej babke... z tatovej strany...tak uvidim🙂))

simonkato
1. okt 2012

@deculko moja musis upiect dve torticky xixi a bude po probleme.Ale ty vycakavas tu 400tu stranu potvorka jedna ja by som na to aj zabudla keby nepripomenies takze zacnem cihat 😀 😀 😀
@ataner81 moja ja ti to tehu brusko tak hrozne prajem ved ty si ho tak zasluzis kurnik ty hore ak tam si zobud sa a posli malickeho anjelika nasej Renatke do bruska lepsiu maminku mu nenajdes a ked uz budes rozdavat posli aj mne Evicke Zuzke Brumke Janke Ivke no a netrochar sa posli ich kazdej jednej zienke co po nom tak tuzia a nie bar jakym hacam dufam ze moju prosbu pochopisa co nevidiet ju zrealizuje.

typa
1. okt 2012

@deculko inak minule som rozmyslala, ze ktoruze stranu si to spominala 🙂 To aby v ten den ziadna tehulka nic nenapisala, aby sa tam co najviac snaziliek zmestilo 😀 😀 😀

deculko
1. okt 2012

@typa asi tie vyrocne stee strany zrusime.... su to somarinky,ktore ma dakedy napadaju a este vas posalim vsetky🙂 😀 😀 zeby sme potom striehli,kedy ta strana bude... to bola len ukazka,ako dakedy z toho chcenia otehu blbnem.. 😀 😀 😀

drobca07
1. okt 2012

@typa no ja tú 400-tú stranu tipujem tak ku koncu týždňa 😉 takže láskavo ťa prosím a @horseshoe a ostatné tehuľky - zapíšte si do "denníčka" deň bez komentára strany 400 !!!!! 😉 😀 😀 😀 nech máme nejakú šancu všetky 😀 😀 😀
.... @brumka zase na teba myslím - papám čoko Brumíka 😀

horseshoe
1. okt 2012

@drobca07 sir, yes, sir 😀 😀 😀 😉

deculko
1. okt 2012

dievcata neodolala som a dala som do albumu fotku mojho maleho bagristu... my takto bagrujeme denne...az zaspava mi s bagrom.... rano sa zobudi a hned bere do ruky bager... jaky je to zlaty pokladik,ked sa ukarat so mnou nehada,ze nechce ist napr. do obchodu,ale chce kukat bager...

ataner81
1. okt 2012

@simonkato jáj mojka keby to bolo na mne, tak bábenka majú najprv žienky s takým osudom ako ty, potom dlhodobé snažilky, snažilky o prvé mimi atď. Ale ako si si určite stihla všimnúť, je to úplne inak. Tie prvé z môjho zoznamu ostávajú stále v snažilkovskej tabuľke a krátkodobé snažilky, či žienky čo už detičky majú, tak sa vytrácajú do tej druhej. Teraz to prosím nikto neberte v zlom alebo, že vám ostatným neprajem len osud proste nie je spravodlivý 😢

typa
1. okt 2012

@deculko krasneho bagristu mas 😀 uplne ako moji bratia, ked boli mali 😉

deculko
1. okt 2012

@ataner81 to hej,spravodlive by to bolo aspon ako tak,ak by sme sa postavili do radu a pekne po poriadku jedna za druhou...bez predbiehania ...ale o tomto to nie je...
zacina ma to chytat...ze uz plynie ten posledny mesiac na otehu predtym,ako nastupujem do roboty a dam maleho babke... a ked nie teraz tak DNP je v prdelke... su to somariny,ale to svoje si z hlavy nevyzenieme.. somariny oproti tomu,ze vy nemate este ani prve deculka atd....ale to tom je zivot...my to neriadime...len ma to uz chyta...ze skoda,ze to takto je... tiez je uz 6 mesiacov dlho... a ak by som si DNP nedala a otehu,tak by som si hovorila,sakra,mohla som to vyuzit...takze je to v pohode,ale skoda no...lebo nejake veci by sa nam zisli kupit,a normalne si ich asi ktovie kedy kupimme(mikrovlnka...,vysavac mame takmer pokazeny,madrac sa nam preliacil...,nasim treba pozicane peniazky vratit...) a takto nic...

typa
1. okt 2012

@ataner81 Reny, toto ti nikto nemoze zazlievat. Ved je to uplne normalna reakcia. Keby sa to dalo nejak ovplyvnit, aby isli deti v poradi, akom by sme chceli. Ja si myslim, ze nikto sa na Tvoj nazor hnevat nemoze.
Straaaasne nam vsetkym drzim palce, aby sa podarilo a zaroven, aby sa kazdej narodilo zdrave babo a najlepsie 2 🙂

brumka
1. okt 2012

ahojte baky dneska vas akurat len citam moc sa mi neche prispievat.
@deculko mas nadherneho synatora 🙂 presne viem o com hovoris az nato ze ja to dnp nemam ale tiez mam svoje dovodya dako si to neviem z hlavy vydupat

janka9900
1. okt 2012

😀 baby, tak v tejto vasej teme to poriadne zije, vidno, ze ste uz riadne zohrata parta 😉 dakujem vam vsetkym za privitanie 🙂 🙂 🙂 @ellis21 @deculko @drobca07 @ataner81 - veru nie je nic lepsie na zdvihnutie nalady, ako partia ukecanych bab 😀 mozes ma hodit do tabulky snaziliek- mrchu necakam 4.10., aj ked si myslim, ze cesta jej dlho trvat nebude a pride este skor 😝 som kozorozec. ma nieco spolocne so snazenim aj znamenie? 😕 🙂 a prosim ta, v ktore DC ti brali krv na horm. profil? ja som chcela od dr., nech mi ho urobi, lebo pred pol rokom, po potrate som mala anovulacny a stale mavam mrchu nepravidelnu, ako aj pred tehu. povedal, ze je to zbytocne, ze vsak hormony boli v norme, akurat bol anovulacny cyklus. teraz som mala na 20DC 17mm folikul, takze nic moc na to, ze uz cakam kazdu chvilu mrchu 😖 ...
@simonkato super, ze si si vybavila tu hematologiu 😉 uz len cakat tych "par" mesiacov na vysledky 🤐 ja by som ich mala mat konecne koncom oktobra 🙂
@alicek14 tak aj tu sme sa stretli 😀 dakujem a dufam, ze coskoro budeme spolu riesit PN z dnp kvoli tehu 😉

... aby som bola trochu v obraze, co je s tou 400-ou stranou? 😅

deculko
1. okt 2012

@typa ja chcem babatka radsej po jednom,pri dvoch naraz by som sa asi osalila🙂))) toho zhonu... a aby boli zdrave,mojej kamoske sa narodili dvojicky v 32.tt a jedno z nich ma detsku mozg.obrnu...ledva vie chodit chudatko,to je take strasne,ked je dietatko chore... a moj braskov syncek je autista,ma 8 rokov za chvilku....s takymi vecami sa clovek asi nikdy nezmieri.... ako ani s tym sa neda zmierit,ze nedajboze nemat deculko vobec...
nech suu vsetky nase dietky zdravucke... a nech ich mame minimalne po jednom🙂)

deculko
1. okt 2012

@ataner81 Reny,napis si svoje otazky na doktorku na papier,na beton ta potom nenapadnu,mam to oskusane...

deculko
1. okt 2012

@ataner81 teraz vas docitavam dozadu,ako viete,ze kedy sa vajko uhniezduje? nie hned po oplodneni,po ovulke?

typa
1. okt 2012

@deculko ved to, 2 naraz by bola divocina. Ale moja mamka nas mala priblizne rok po sebe - ta sa uz isla zblaznit. Stale spomina na to ako som sa narodila. Uz som mala 3 starsie sestry, ktore nechala s tatinom. ked sa vratila z porodnice - plienky otec nepral, iba ich hadzal na kopu von do kosa - ze strasny smrad 😖 a sestry mali dva biele pasy cez tvar - jeden kde im umyval oci a druhy usta 😉

drobca07
1. okt 2012

@deculko @typa no mne včera môj drahý "zapotil" že : vieš anjelik, ja si vždy predtým ako dokeksíkujeme poviem - nech sú to dvojičky, nech sú to dvojičky 😀 😀 😀 - tak som skoro odpadla od smiechu a hneď nato som sa predstavila s mojou výškou a váhou keby som čakala dvojičky tak by som asi na tých mojich paličkách stáť nevládala 😀 😀
...ale verím, že by som to s láskou všetko prežila a bolo by to nádherné, len keby to už bolo.... 😉 😅

typa
1. okt 2012

@drobca07 tak ja som drahemu ukazovala test - ze asi sme tehu. A on - ale nie, ved tie testy maju aku spolahlivost - 40%? Hovorim, ze v letaku je napisana spolahlivost 99%. Tak trochu zbledol. Ze on tomu neuveri, az pokial to nebude potvrdene u doktora. Ale vcera som ho prichytila, ako uz pozeral autosedacky 🙂 A rano, ked isiel do prace mi dava pusu a pohladkal brusko . ze ahoj babo,alebo dve babatka 😉

deculko
1. okt 2012

@drobca07 aj simi.... ovu testy si nerobim,lebo som sa potom strasne sledovala,ale aj mavam ten vytok akoby dva krat...nie vytok,ale ten dobry hlien,vela vela.... najprv taky 14.dc a potom chvilu menej a potom na 17.dc znova o dost viac... mozno je to v norme... ale v kazdoom pripade hopy sup na muza drobca🙂))

ataner81
1. okt 2012

@typa dúfam moja lebo naozaj prajem bábenko každému kto mo ňom túži. To sú len také chvíľkové pochmúrne myšlienky a sťažovanie sa na osud. @deculko Evka ja chcem len vedieť výsledky profilu, z toho sa dozviem aj prečo som špinila a prečo mám bolesti počas mrchy a počas a po ovulke a spýtam sa jej na laparoskopiu, folikulometriu a IUI. Vajko sa uhniezďuje 5-8dní po oplodnení. Niekto cíti bolesť, iný vôbec nič. V podstate sa to nedá presne určiť ibaže by si išla na IVF
@typa @deculko ja chcem dvojičky 😀
@janka9900 Janka ja som bola na 3-13-21DC na horm. profil. Niekto chodí len 2x za mesiac ale moja doktorka robí odber 3x lebo je to presnejšie. Znamenia tam máme len tak pre zaujímavosť ale pannám sa očividne nedarí ☹
@lianka11 @zvolsiinylogin @linddi @brumka babule, je 1.10. kde sú testíky? 😀
@lianka11 27.9. vodnár Katka
@zvolsiinylogin 28.9. ryby
@linddi 28.9. baran Zlatica
@brumka 29-30.9. kozorožec Dadka
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@werusss 4.10. váhy Veronika
@janka9900 4.10. kozorožec
@waltea 5.10. vodnár Linda
@mabika 10.10. panna
@jeackynka 10.10. baran
@ataner81 12.10. panna Renka
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@deculko 12.10. rak Evička
@sabaka 17.10 panna
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora

drobca07
1. okt 2012

@janka9900 400-stá strana má byť osudová a najplodnejšia pre nás snažilky 😀 😀 😀 to nám predpovedalo naše @deculko 😉 🙂 ...a my samozrejme naletíme na všetko a verííííme 😉 😀 😀 😀

brumka
1. okt 2012

@ataner81 ja som si robila testik, no negativus :( zas to u mna vyzera na zahadu

ataner81
1. okt 2012

@brumka mňa tie testy už normálne serú 😠 😠 😠 😠 😠 😠 Furt sú biele, do kelu aj s nimi. Už chcem mať konečne krásne ružovučké bucľaté //