Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
tak uz mam maleho hore,ako inac...ked nam popod okna isiel bager a on ho pocul 😀 😀 😀 papa zatial🙂))
v tychto veciach sme netrpezlive asi uplne vsetky🙂))))
Pre dnešok končím aj ja. Majte sa krásne papa
..aj ja sa pripájam , pekný zvyšok dňa prajem 🙂 ajojte
@ataner81 ahojki, tak testiky nebudu....prisla poctivo, hoci som mala dusika, ktory nesilnel....tak som 3 DC...dalsia pride 25.10....tak ostatnym babenkam drzim palce
@horseshoe tak vidím, že naši muži sú názorom na ten pôrod na tom podobne 😠 😠 😠 Veľmi ľahko je sekať frajera, keď si môžeš byť na 800% istá, že ty to nikdy nepodstúpiš...ten môj zase hovorí, že pôrod je len fyzická bolest (zdôrazňujem slovo LEN 😠 )...rozumej: nie je to nič chronické, takže to za pár hodín prejde a máš po probléme 😠 Zato včera sa mm obšmietal okolo postele a ja neviem, kde mal oči, ale kolenom do nej narazil a fňuká doteraz...toľko o IBA fyzickej bolesti 😀
@simonkato a @ataner81 teším sa, že chodíte po tých vyšetreniach, aspoň už budeme mať jasno vo veci, že či dačo vôbec robí nejakú šarapatu. Držím vám palce pre čo najlepšie výsledky 😉 A Reni s tou tabuľkou ešte počkáme, ešte jedna mi musí všelijak prejsť, čiže tú darmo sledovať, ale hneď po nej vyrátam približný čas tej prvej, ktorú budem konečne prvýkrát NEočakávať 🙂 🙂
@drobca07 makaaaaaaj cicka, makaaaaaaaj, toto je tvoj čas!!! 😀 😀 😀 😀
@ataner81 jooj, tak to riadne dlha tabulka, dufam, ze sa rychlo skrati 🙂
tebe brala krv trikrat? mne raz, aj to na endokrinologii, takze mam super vysetreny hp 🙄 ale idem menit doktora o mesiac, lebo moj nema sono a tak ma stale posiela kade tade. novy mi ho hadam urobi 🙂 najlepsie by bolo, keby uz nemusel 😀 .....
@deculko dobre si to vymyslela s tou 400-vkou 😀 aspon sa mame na co cakat a tesit sa, kiez by to tak naozaj bolo 😀
takze baky hlasim 1DC kedy bude dalsia neviem
@horseshoe aj ja som mu to video ukazovala a odvtedy mi vraví, keď si tiež niečo buchnem alebo tak, že "musíš sa trénovať na bolesť, ženy vravia, že pôrod bolí..."...chápeš, ženy vravia - to nie ten muž vôôôôbec 😀
@brumka no čo už, nevadí, ved ste málinko snažilkovali, takže od tohto mesiaca môžte všetko napraviť 😉
@brumka no myslim ze je to indi-vindi s tou bolestivostou-niekomu sa toho hormonu nemusi dostatok vylucovat ani pri normalnom porode a tiez zavisi vela od prahu bolesti aky ma zena. Ale suhlas ze vyvolavany porod musi byt naramne neprijemny 😒 segra mala tiez vyvolavany a veruze strasne spomienky ma...
Ja to aj tak este nemozem posudit ale poviem ti tak za 5mes.ake to bolo 😀
@franica presne aj ja som na tortu zvedava🙂))
ahojte dievcence🙂 som len na skok,
je to krasa @horseshoe tie pohyby babatka,ze,je to take uzasne,vsetky to budete citit dievcence,este chvilocku a bude to🙂))
a @brumka... co narobime,aspon ze mrcha prisla... fakt keby existoval recept ako sa na to myslenie vybodnut,tak by to obletelo cely svet... skoda,ale ide sa dalej...aj nas to vsetky caka...to cakanie a mrska,cakanie a mrska.... ponadavajme si a podme dalej
papa zatial,idem s malym vonku kusok,o 10tej mam stretko s kamoskou,tak sa ideme vykecat🙂 cez obed,ked mi maly bude spat,tak k vam zavytam po dobru naladu,(furt neviem,ake i ma slovo zavytat...zavita...asi makke...)

@ataner81 s nami v praci vybabrali, nie kazdy ma na PC aj net... a niektore stranky jednoducho zablokovali...hlavne tie cetovacie.... takze asi to mam iste,ze sa na MK nedostanem...