icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

deculko
1. okt 2012

@ataner81 s nami v praci vybabrali, nie kazdy ma na PC aj net... a niektore stranky jednoducho zablokovali...hlavne tie cetovacie.... takze asi to mam iste,ze sa na MK nedostanem...

deculko
1. okt 2012

tak uz mam maleho hore,ako inac...ked nam popod okna isiel bager a on ho pocul 😀 😀 😀 papa zatial🙂))

ataner81
1. okt 2012

@deculko jáj, no ja som našťastie robila v robotách kde som net musela mať, takže žiaden problém 😀
@brumka tak sa moja na to všetko vykašli. aj tak s tým nič neurobíš, musíš len čakať

brumka
1. okt 2012

@ataner81 jasne len u mna problem som nedockavy tvor a prestva cakania takeho casu hroza, ale asi daky problem bude s hormany alebo preco tak pomali postupuju hcg ak postupuje

ataner81
1. okt 2012

@brumka ja som tiež strašne netrpezlivá. Už nech je piatok a nech viem na čom som. Nenávidím čakanie 😠

deculko
1. okt 2012

v tychto veciach sme netrpezlive asi uplne vsetky🙂))))

ataner81
1. okt 2012

Pre dnešok končím aj ja. Majte sa krásne papa

drobca07
1. okt 2012

..aj ja sa pripájam , pekný zvyšok dňa prajem 🙂 ajojte

zvolsiinylogin
1. okt 2012

@ataner81 ahojki, tak testiky nebudu....prisla poctivo, hoci som mala dusika, ktory nesilnel....tak som 3 DC...dalsia pride 25.10....tak ostatnym babenkam drzim palce

werusss
1. okt 2012

@ataner81 ...ahoj...hlasim 1 DC..dalsiu neocakavam 28.10.....;-)

franica
1. okt 2012

@horseshoe tak vidím, že naši muži sú názorom na ten pôrod na tom podobne 😠 😠 😠 Veľmi ľahko je sekať frajera, keď si môžeš byť na 800% istá, že ty to nikdy nepodstúpiš...ten môj zase hovorí, že pôrod je len fyzická bolest (zdôrazňujem slovo LEN 😠 )...rozumej: nie je to nič chronické, takže to za pár hodín prejde a máš po probléme 😠 Zato včera sa mm obšmietal okolo postele a ja neviem, kde mal oči, ale kolenom do nej narazil a fňuká doteraz...toľko o IBA fyzickej bolesti 😀

@simonkato a @ataner81 teším sa, že chodíte po tých vyšetreniach, aspoň už budeme mať jasno vo veci, že či dačo vôbec robí nejakú šarapatu. Držím vám palce pre čo najlepšie výsledky 😉 A Reni s tou tabuľkou ešte počkáme, ešte jedna mi musí všelijak prejsť, čiže tú darmo sledovať, ale hneď po nej vyrátam približný čas tej prvej, ktorú budem konečne prvýkrát NEočakávať 🙂 🙂

@drobca07 makaaaaaaj cicka, makaaaaaaaj, toto je tvoj čas!!! 😀 😀 😀 😀

franica
1. okt 2012

@deculko to tu bude narodenín!! Vidím to tak, že to spustím ja, potom deň na to @ellis21 a v sobotu tvoje deculko 🙂 Si predstav, že som nakoniec robila tú tortu z marchmallow a bola super, obdivovali ju všetci 🙂 Potom hoď prípadne foto o tej tvojej futbalovke 🙂

janka9900
1. okt 2012

@ataner81 jooj, tak to riadne dlha tabulka, dufam, ze sa rychlo skrati 🙂
tebe brala krv trikrat? mne raz, aj to na endokrinologii, takze mam super vysetreny hp 🙄 ale idem menit doktora o mesiac, lebo moj nema sono a tak ma stale posiela kade tade. novy mi ho hadam urobi 🙂 najlepsie by bolo, keby uz nemusel 😀 .....
@deculko dobre si to vymyslela s tou 400-vkou 😀 aspon sa mame na co cakat a tesit sa, kiez by to tak naozaj bolo 😀

janka9900
1. okt 2012

@franica si robila tortu z marschmallow??? nemas foto? 🙂

franica
1. okt 2012

@janka9900 vieš čo mám, ale ešte nie v pc, tak zajtra budem mať viac času, tak to sem hodím, dobre? 😉

simonkato
1. okt 2012

@franica moja aj ja som na tu torticku moc moc zvedava hod fotecku.No radsej vsetko porobit a byt si isty ze clovek urobil vsetko aby bolo babo v poriadku a nic mu neskodilo.

horseshoe
2. okt 2012

@franica chi to si mozu tvoj a moj manza ruky podat 🙂 ja som tomu mojmu vcera to videjko ukazala a on na to zapotil ze: ale ved zenam sa pocas porodu vylucuje do krvi nieco co im tu bolest tlmi,nie? aaaa,uskrtila by som 😠 naco by sa potom asi tak pouzival epidural?

brumka
2. okt 2012

@horseshoe hehe, ciastocne ma muzik pravdu, ja som mala vyvolavany a vtedy sa do krvi nevylucuje taky hormon :( vies si predsatvit bez epi.... ale moj to nastastie chape, bol pri mne pri porode aj na posedeni u psychologicky

brumka
2. okt 2012

takze baky hlasim 1DC kedy bude dalsia neviem

horseshoe
2. okt 2012

@brumka no ja ti nevim -to ktory hormon co utisuje bolest mas na mysli? Zeby som usetrila za epidural? 😀 😉

brumka
2. okt 2012

@horseshoe som citaal clanky ze kedd je porod normalny nevyvolany je menj bolestivy aklo ten vyvolany lebo pri nom ten hormon nieje vypustany co troska zmiernuje ale ja som mala ten najbolestivesji.

horseshoe
2. okt 2012

@brumka ejha tak hnusana dosla 😠 ale aspon vies na com si 😉 a tento mesiac sa uz mozete snazilkovat aj so schvalenim mr. dokiho,nie?

brumka
2. okt 2012

@horseshoe doky zakazal 2 mesiace a o mesiac uz idem po vysetreniach behat, so znazenym to bude tazsie, muzik je stae v prai a ja dako unavena

franica
2. okt 2012

@horseshoe aj ja som mu to video ukazovala a odvtedy mi vraví, keď si tiež niečo buchnem alebo tak, že "musíš sa trénovať na bolesť, ženy vravia, že pôrod bolí..."...chápeš, ženy vravia - to nie ten muž vôôôôbec 😀

@brumka no čo už, nevadí, ved ste málinko snažilkovali, takže od tohto mesiaca môžte všetko napraviť 😉

brumka
2. okt 2012

@franica no tak mi sa aj tak kazdy mesiac o moc viac nesnazime dako sa to viac neda, jasne doky pomoze len uz ako pisala deculo tak clovek sa uz koli dakym inym veciam ponahla nadruhe a to tazko vytlacim hlavy. len dako sa mi nelubi sa mi zacalai predlzovat cykly cez 30

horseshoe
2. okt 2012

@brumka no myslim ze je to indi-vindi s tou bolestivostou-niekomu sa toho hormonu nemusi dostatok vylucovat ani pri normalnom porode a tiez zavisi vela od prahu bolesti aky ma zena. Ale suhlas ze vyvolavany porod musi byt naramne neprijemny 😒 segra mala tiez vyvolavany a veruze strasne spomienky ma...
Ja to aj tak este nemozem posudit ale poviem ti tak za 5mes.ake to bolo 😀

deculko
2. okt 2012

@franica presne aj ja som na tortu zvedava🙂))

ahojte dievcence🙂 som len na skok,
je to krasa @horseshoe tie pohyby babatka,ze,je to take uzasne,vsetky to budete citit dievcence,este chvilocku a bude to🙂))
a @brumka... co narobime,aspon ze mrcha prisla... fakt keby existoval recept ako sa na to myslenie vybodnut,tak by to obletelo cely svet... skoda,ale ide sa dalej...aj nas to vsetky caka...to cakanie a mrska,cakanie a mrska.... ponadavajme si a podme dalej
papa zatial,idem s malym vonku kusok,o 10tej mam stretko s kamoskou,tak sa ideme vykecat🙂 cez obed,ked mi maly bude spat,tak k vam zavytam po dobru naladu,(furt neviem,ake i ma slovo zavytat...zavita...asi makke...)

brumka
2. okt 2012

@deculko jasne zabav, sa mi trocha upraceme a tiez pojdme von ci mi bude drobec spat neviem casto uz nespime a dnes uz od 6h hore :(
@horseshoe budem cakat 🙂 opotom tipovem ako som ja rodila 🙂

horseshoe
2. okt 2012

@franica 😀 trenovat na bolest? Haha. Mna dost vytrenovali moje extra bolestive kramy od 13rokov a teraz v tehu som trenovana tiez dost-kadejake divne bolesti ci uz podbruska alebo buchty nebo voboji 😠
Chlapom sa dobre radi a mudruje ked sa ich to bytostne netyka 😠

horseshoe
2. okt 2012

@brumka ale tak tento mesiac by ste sa uz viac mohli posnazit 😉 bude to taky posledny poriadny pokus pred kolotocom vysetreni 😉 horsie je to s tou unavou a pracou 😒 -ale snad aj na snazenie si muzik najde cas a energiu 😉