Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@palencarova
tak to ti verím ale nezúfaj dajme krpcom čas ja plánujem v sobotu dúfam že to vydržím 😝
a príznaky dáke máš?
ašne ma bolí pod bruškom a mám také tlaky v maternici ako keď mám MZ,ale tú mám dostať až 27.máj
A dnes mi je nejako blbo na žalúdku,ale to asi z tých nervov.Hovorím tomu krpcovi,že ak tam je,tak nech mi dá nejaké znamenie 😀 😀 😀 ,no zatial len to podbruško
@palencarova
držím palce vyzerá to na krpca 😀 vydrž ešte a potom testuj 😀
@mirka80802 aha, tak preto...no uvidis...drzim palce.......Sonicka ma 3 roky....a tvoje?
@mirka80802
myslíš 😕 no len aj psychika robí veľa.A ty niečo pociťuješ?
@palencarova Ahoj. ja som mala take priznaky vcera - bolelo ma podbrusko,prsniky, nervozna, napata, navaly tepla- presne ako pred mrchou, az na to, ze mam dostat az 28.maja. No uplne rozhadzane hormony. Podla mna to mozu byt 4 veci: ovulacia, tehotenstvo, hormony rozhadzane muzskymi spermiami alebo hlava, ktora si navrava tehotenstvo. Ktore z toho je pravda, zistime az na konci mesiaca resp. v juni 😖
@horseshoe tak teraz mi čítaš z hlavy,presne to isté si myslím aj ja.Myslela som si,že pri druhom bábu budem presne vedieť či som tehotná,...no som tam ,kde pri malej,neviem nič 😕
@tatiana77
náš nezbedník má 9 rokov
@palencarova
pobolieva ma trošku brucho ale inak nič mám nervy s toho lebo to 1 dňové špinenie ma trošlu tak navnadilo
@palencarova no ale aspon vies, ze tehotna mozes byt a aj donosit babatko 🙂 mna aj taketo otazocky mataju, ale tak uvidime...Tak ci tak je najhorsie to cakanie, ci pride mrcha alebo nie...ach 😒
@mirka80802 teraz ma najviac serie to,že som sa z tým testom tak splašila 😠
@horseshoe tak to je naozaj dosť na nervy,ale ako sa poznám dovtedy ešte tých testov urobím....až pokiaľ tam nebudú // 😀
@palencarova
aj ja som dnes ráno bola sklamaná a nahnevaná že o hodinu som vstala skôr lebo som už nemohla vydržať 😝
@mirka80802 no uvidíme.Len keby som mohla aspoň nejakú tabletku zobrať od bolesti,ale bojím sa aby som si tým nepoškodila
@palencarova
ja som mala tiež stavy ked už som myslela že nevydržím ale vydržala som aby som niečo nedomrvila
@palencarova jj, drzim ti palceky a aj ostatnym kockam. ale tie testy su tiez nie stopercentne. mojej segre pri druhom babatku vysli 3testy roznej znacky negativne. asi len doktor je istota, ale to znamena este dlhsie cakanie 😀 aaach, na porazenie 😀
@mirka80802
no veď práve.Lebo keď mám MZ,tak nebudem sedieť s bolesťami,ale vezmem si tabletku,no teraz sa ovládam.štve ma,že si nepamätám,keď som čakala malú,či ms niečo bolelo.Lebo vtedy mi ani zle nebolo,ani som nemala žiadne príznaky,jednoducho som nedostala MZ. No teraz to bude určite chlapček 😀 ,tak to asi aj príznaky budem mať iné 😉
@palencarova
ani ja si to nepamätám ako to bolo ale to je už 10 rokov 😀
@mirka80802
keď mi pri malej neprišla MZ ,tak som v lekár pýtala test,ktorý mi ukáže že je pozitívny,až sa lekárnička smiala.No a bolo to tak.Tak aj teraz musím len vydržať 😅
@mirka80802
no,u mňa iba 3,...ale asi som vtedy na to nebola taká zameraná.No vlastne bola 6.mesiacov,no potom sme sa rozhodli,že necháme trošku oddýchnuť telo,tak som na to už ani nemyslela a naraz to prišlo
@palencarova
alebo si pýtať taký pozitívny 😎
@mirka80802
alebo 😀
čo mi to tu skáče ako sa mu chce????
@palencarova
aj ja by som to nesilila ale dala som sa dnp a do novembra musím doniesť papier že som v tom. inak si to platím zbytočne
v tomto sa ja nevyznám,...čo je to tá skratka dnp? 😒

@mirka80802 tak mi to nedalo a testla som to.No jasné že tam nič nebolo 😒 A tak som si vravela,že to nechám až na ráno,ale nevydržala som.Tak nič.skúsim cez výkend