Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tatarida no ved toto. aj u nas pracovny styl nie je idealny 😒 Akurat od zajtra mame dovolenku, ale co z toho, ked plodne dni su uz v cavese 😀 a caka nas poriadna 4dnova sichta na dome, ktory dokoncujeme. Ale tak mozno sa predsa len nieco postastilo umiesit tento mesiac...dufam 🙂
@horseshoe jaaaj no tak to sme na tom podobne 😀 my svojpomocne prerabame nas buduci bytik, no teda bytik..... ma rozlohu 100m2 tak sa nenudime ani po vikendoch 😀
jedina utecha u mna je ze som vedela kedy je ovu tak to nebolo len tak naslepo 😀 no ale uvidime...este si pockam v kazdom pripade....
@tatarida hehe, no veru sme na to obdobne s tym stavanim a aj vekovo ako tak kukam 😀 ja som zase nevedela presne urcit, kedy mam ovu. Tie testy na ovu som este nepouzivala, mam to len odsledovane na zaklade hlienu. Lenze mam pocit, ze ako sme sa zacali snazit otehotniet, tak ten hlien uz nie je co byval 😕 Nechapem, predtym som mavala doslova ukazkovy hlien a teraz len taky biedak. 😠 A este k tomu jeden den bol, druhy den sa stratil a tak na striedacku. Este podotykam, ze sa snazime 3.mesiac. No pekne ma to moje telo zradza, pekne...Asi to je vela o psychike a ta je, ako je uz zname - svina 😀
Ty mas kedy dostat mrchu?
@mirka80802 fuha...to som necakala....skor som myslela, ze napises 4-5 rokov... a vy uz mate skolaka....
@tatiana77
Tak veru trápime sa s 2 ročníkom
@horseshoe s tym terminom prichodu mojej mrchy je to tazko.....naposledy 46 dni aj to s vyvolavackou takze....uvidime, ale beriem od tohto cyklu clostyl aj duphaston tak to snad pride aspon na cca 30ty den cize cca 27.5. ale povedala som si ze ak nepride pockam do 1.6. a az potom budem testovat lebo manzel tam je cely tyzden na sluzobke a asi by som to neprezila keby nebol doma a na teste by boli // 😀 na 13dc som bola na folikulometrii takze som vedela kedy bude cca ovu a aj test mi to tak ukazal tak nam uz zostava len cakat..... ja sa podla hlienu riadit nemozem, bo ten mam az teraz, skoro tyzden po ovu 😀 inak my tiez 3. mesiac ale doteraz som neriesila ovu ani nic...
@palencarova
ahoj prečo je tak daleko tá sobota ja to už nevydržím 😲
@tatarida
tak držím palce . A ako to tak môžeš vydržať ešte 2 týždne ja ťa obdivujem
@mirka80802 ale ved to zbehne raz-dva, nieje sa kam ponahlat.... ja to radsej zistim az v 4 tyzdni ako ked si baby robia digitesty ukaze im 1-2 tyz a potom zrazu nic.....prve tyzdne su velmi rizikove, tazko by som to rozdychavala.... a ja som inak len 21dc dnes, kedze bola ovu 16dc tak je skoro na cokolvek podla mna... drzim palce nech sa cim skor podari druhe dietatko 🙂
@tatarida
Ďakujeeeem 😀
@mirka80802
Ahoj.Ja som 2 dni strašne zvracala,ale určite to nebolo z tehu,lebo som mala aj horúčku a aj som hnačkovala.Bolo to strašné.Asi som niekde dostala črevnú chrípku.Ale už je dobre.No keď si predstavím,že by som mala takto zvracať aj pri tehu,...brrrr 😖
Ani si radšej nerobím test,počkám na MZ či príde alebo nie 😝
@palencarova
ja som tiež už s tohto všetkého jeleň. Písala som do gynekologickej poradne a tam mi napísal ujo doktor že mám spraviť test za 3-4 dni. tak uvidím. A som rada že ti je lepšie 😉
@tatiana77 @kapokapo @tatarida @basikes pekne slnecne popoludnie, snazilky! chcem sa pochvalit, ze uz bola ovu a dost ma prekvapila lebo som mala pozit. ovu test uz na 11 dc. 😝 to ma znova utvrdilo v tom, ze je dobre sledovat to, v opacnom pripade by som ju presvihla a nesnazili by sme sa tak skoro. tutok grafik http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sabaka/grafy...
@palencarova ahojky navrhujem keď si nedočkavá testnúť možno Ti už niečo ukáže🙂
@sabaka dobre ranko, vsak uvidis co bude...drzim palce...moj graf tento mesiac je nejaky divny......hlavne dnes....len je fakt, ze som spala malo a Sonicka 30 min pred meranim kricala, ze sa pocikala.....takze teplota moze byt zla.....uvdim dalsie dni, lebo mala by som mat tieto dni ovulaciu......ale drzim palce, aby nam to vyslo...treba len cakat.....pripajam moj graf...http://www.womenzone.cz/uzivatelka/tatiana77/gr...
Kedy sa dá najskôr zistiť, či som tehotná? Koľko dní po styku ste si prvýkrát robili test?
@sabaka http://www.womenzone.cz/uzivatelka/tatiana77/gr... tak dufam, ze to pojde...vsak som dala zdielat a kopirovat ......som 15 DC....mala by som mat teoreticky po ovulacii...
to by bolo skvele, keby sme boli februarovky..... 🙂 .....
@tatiana77 ahoj moja jejo aj u teba taka sranda, ze teplota ide dole namiesto hore? vsak kukni u mna, dnes som na teplomer pozerala ako puk, ze co to http://www.womenzone.cz/uzivatelka/sabaka/grafy... tak dufam, ze to zajtra zase stupne
@tatiana77 super! ten pokles tesne pred vyraznym vystupom je pre prebiehajucu ovu priznacny, t.j. vsetko je v najl. poriadku. 🙂 aj u mna dnes skok hore, aj ja sa tesim! no, na presne urcenie ovu by si mohla este sledovat hlien a e event. ovu testy ale to zase nervuje ked je toho vela, je lepsie sa s tym myslienkovo az tak nezaoberat. bt aj tak ukaze, ci cyklus spravne prebieha. dnes je nadherne vonku, my ideme do prirody s mm na turu 🙂 pekny den!
@sabaka jeeej si ma potesila...no hlien je, ale ako hovoris nesledujem to tak, aby som nemyslela intenzivne.....presne cas a bt ukaze co bude....no vcera som mala 36,5 a dnes 36,9.....tak uvidime....my dnes cakame navstevu tak trocha upratujeme a zhodou okolnosti bude v tom case finale v hokeji, tak sa tesim, lebo sme vsetci velky fandovia.......nasa Sonicka je u svokrovcou na Orave, tesime sa, ze je pekne pocasie, tak budu chodit na vylety....a samozrejme tiez budu pozerat hokej.... 🙂 vcera nam do telefonu spievala hymnu...hihi.....aj Slovensko....peknu turu prajem...a uzite si prirodu a trocha zrelaxujte.....papa 🙂
tak dievcence ja som dnes 8 DPO a mam poslednu tabletku duphastonu, ale tento mesiac z toho asi nic nebude lebo ma furt pobolieva brucho a pri dnesnom snazilkovani ma v mojej oblubenej polohe nenormalne bolelo brucho :-/ to sa mi nikdy nestalo.... no nic, dolezite je ze ovu potvrdil doki aj test, vyuzili sme ju tak uvidime 🙂
@sabaka asi je fakt dobre sledovat to skor 🙂 si zivy priklad, drzim palce aby sa semienko ujalo 🙂
PS: momentalny stav v hokeji-na prd.... 😖
@tatarida jjjj stav v hokeji na nic, Rusi tlaciaaa. ale to sa este moze zmenit 🙂 a ci to vyslo ci nie? treba vyckat, co ine nam ostava - ako kazdy mesiac...
inak ja by som brala - aspon teraz, ked sa aktivne snazime - keby cyklus trval maxim. takych 10 dni, vsak tych 30 dni furt vyckavat to je hroza 😀 jemine, ze 3:1 prave teraz 😨 ☹

@horseshoe ja odchadzam kazdy den z domu o 5 a vraciam sa o 17...potom este navarit, oprat, upratat atd atd no a ist spat cim skor aby som zas rano vladala vstat..takze cez tyzden mi fakt malokedy behaju po rozume take veci......