icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
3. okt 2012

@ataner81 jasne sak skoro spolu mame meniny 🙂 ona si zasluzi 🙂

drobca07
3. okt 2012

Babule tak vyhlasujem že na stranu 500 už budeme každá "aspoň" 20tt 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂

typa
3. okt 2012

@drobca07 no pri vasej rychlosti komunikacie - to bude max. 5 tt 😀 😀 😀

janka9900
3. okt 2012

@simonkato som prekvapena, ze az takato super skupinka moze vzniknut iba tak 😵 😵

janka9900
3. okt 2012

@typa 😀 😀 😀 to som aj ja chcela napisat 😀

drobca07
3. okt 2012

@typa dala som tam preto ", lebo dúfam, že od tejto chvíle budeme trpieť trošku rannými nevoľnosťami a nebudeme sa stíhať tak venovať koníkovaniu 😀 😀 😀

simonkato
3. okt 2012

@janka9900 len tak by som ta medzi nas nevolala vedela som ze babenky ta bez akych kolvek namietani primu a budu doknca radi ze k nam pribudla dalsia spriaznena dusicka 😵

drobca07
3. okt 2012

@brumka už máš navarené moja? nejaká som " lačná" 😀 😀 😀

brumka
3. okt 2012

@drobca07 este sa dusi masko 🙂)))))) tak este hodinku akurat na obed 🙂

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 sme si súdené 😀 .Keď nám osud tak dlho nechce dopriať bábo, tak nám aspoň doprial super žienky na kecanie 😀
@brumka ako blbá rozmýšľam, že ako my dve môžme mať spolu meniny keď ty si august so Zuzkou a ja november so Simonkou. Čistá blondína, došlo mi až neskôr 😀

ellis21
3. okt 2012

@janka9900 Jani, neviem či som to správne pochopila ale ty sa tiež snažíš o tretie? 😉

brumka
3. okt 2012

@ataner81 🙂 zo zuzkou 🙂))))))))))) si blondina? 🙂)))))))

ataner81
3. okt 2012

@drobca07 ja už by som tak rada vracala a sťažovala sa na hroznú pleť a mastné vlasy 😀

ataner81
3. okt 2012

@brumka jasné od narodenia 😀

janka9900
3. okt 2012

@ellis21 dobre si pochpoila, o tretie 🙂 len prve dve mame anjelikov ☹ ... verim, ze nas ochrania a poslu surodenca 😵 teda aspon dvoch 😀

brumka
3. okt 2012

@ataner81 hehe 🙂 to mas potom dobru vyhovorku 🙂))))

drobca07
3. okt 2012

@ataner81 ved ja tiéééž 😀 😀 😀 ...a ešte na priberanie a na to ako mi puchnú nohy a počúvať tie ohovárania od starých babiek - že fuj ako pribrala a ako sa gúľa 😉 😀 😀 😀

simonkato
3. okt 2012

@ataner81 milacik ja som koniec oktobra ale sak to je v pohodke lebo ty si zaciatok novebra a je to len kustik 🙂 spracuj muzicka ze nech ti urobi na meninky ten najkrajsi darcek babatinko ja moju teraz stale usi pilim ze ako mohol by viac popracovat na tom darceku lebo ked nebude mimi bude ho to viacej stat napr taky zasnubny prsten.Nechce sa zenit kubo moj ja ako zena snivam o krasnej velkej svadbe so vsim vsudy a on na urad dvaja svedkovia a padla.Ale raz hadam urobime kompromis ale chcem sa brat az ked budeme mat babo a bude mat ale dva rocky a bude pekne za nami cupitat drzat obrucky krasne foto s nim urobit aaaa uz zase snivam a taraaam od veci 🙂

janka9900
3. okt 2012

@ataner81 aj ja sa chcem stazovat 😀 a isto sa aj budem, ak to bude tak ako doteraz 😀 ... sice to skor budem plakat od hladu 😀
ozi, ved som este nejdela dnes, idem sa najest, kym mi chuti 😀 ...

ellis21
3. okt 2012

Dievčatá a čo tá melanchólia? Nieste už náhodou tehu? Vtedy bývajú takéto stavy. Jedeň deň vás chytá totálna depka a druhý sa vychechtávate a slzíte. No no no je mi to dosť podozrivé. 😀 😀 Žeby tá 400 strana mala ozaj čarovnú moc? 😀

janka9900
3. okt 2012

@simonkato aku mas pekne premyslenu svadbu, tak nech to vyjde podla tvojich predstav 😉 mna mm tiez ukecal na velku svadbu, chcela som o svedkoch a nebanujem 😵

drobca07
3. okt 2012

@ellis21 už nám asi statočne "zašibkáva" z toho všetkého a takto sa filtrujeme a púšťame svoje emocie do ÉTERU 😉 😀 😀 😀 ...a ešte keby si videla ako sa tiež rehocem do monitoru tak to čistá psychiatria 😀 😀 😀

sabaka
3. okt 2012

@ataner81 haloooo, niekto ma prezvana???!! o)))))) @ataner81 @ataner81 @ataner81 @ataner81
ako moja, uz mas vysledky hp? som si ista, ze je vsetko ako ma byt! 🙂

ellis21
3. okt 2012

@janka9900 No to ma mrzí, tak ja tu v podstate nemám ani čo robiť. No skús ich poprosiť aby ti už jedného poslali. Ja som niekde čítala, že dušičky sa vracajú naspäť tak dúfam že je to pravda a veľmi tebe a aj všetkým držím palce. Všetkým Vám posielam veľké objatie. A keby sa to aj mne nepodarilo, veď ja už dve krásne deti mám tak budem šťastná za Vás. Tfuj tfuj tfuj. 😵

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 @drobca07 chcem sa už sťažovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato ani ten môj sa do svadby neženie. Ja by som chcela len malinkatú svadbu,my dvaja,svedkovia a rodičia. Po svadbe obed a večer šupky na dovolenku-medové týždne a po návrate grilovačka a gulášpárty s kamošmi
@ellis21 melanchólia? Som vyškerená od ucha k uchu. Kolegyňa tak podozrievavo pokukuje na mňa či na niečom nefičím 😀

ellis21
3. okt 2012

@drobca07 ja sa tiež tajne usmievam, som v práci a mám kanceláriu spolu s kolegom. Má 22 a ten si už o mne asi myslí, že na niečom fičím. 😀 😀 😀

ataner81
3. okt 2012

@sabaka ja len moja, že 400 strana znamenala tehu a keďže si nepísala, tak som to robila za teba. Veď čítaj moja 🙂

horseshoe
3. okt 2012

@drobca07 jeej dakujem krasne 😀 😉 😉 😉

A samoska aj ja dakujem vsetkym v tejto temicke ze so mnou zdielate moj snazilkovsky a teraz uz aj tehulkovsky zivotik 🙂 😉 😉 totizto viete ako to je - chlapovi nemozete vsetko povedat jednak preto ze vas nepochopi a tiez preto ze ma na vsetko iny chlapsky pohlad 😵 A ja sa potrebujem veeela vykeciavat a tu vzdy najdem nejaku spriaznenu dusicku ktora ma vypocuje a s ktorou to mozem poriadne rozobrat 🙂 😉 takze velka vdaka babulky za to ze ste 😉 snad sa niekedy podari aj nazivo stretko - urcite by nam spolu bolo aj v reale veselo 😉 😉 😉

simonkato
3. okt 2012

@janka9900 tak trosku si snivam pri prvom sme tak planovali vsetci do nas hucali nech sa zoberieme ako to vyzera ze som tehotna a nie sme svoji atd atd atd reci rodiny a hlavne uz neboheho deduska ☹ .Nechcela som sa brat len koli tomu ze budeme mat babo.Chceli sme tak ked by odrastlo ze potom by sme sa zobrali ale teraz po tom akosi netuzim vyhovuje mi to takto ako momentalne sme ved mam skoro vsetko okrem prizviska a vytuzeneho pokladiku ale to este dobehneme 🙂

ataner81
3. okt 2012

@brumka blondína, žena a ešte nevidím do ďiaľky-kombinácia úžasná ale často to využívam 😀
@sabaka výsledky až v piatok. Už začínam byť nervózna