icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

drobca07
3. okt 2012

@ellis21 také prosím ťa nerozprávaj, že tu nemáš čo robiť !!!! ty si tá, čo dáva nádej 😉 že aj nás čakajú také krásne drobce ako máš ty a tebe želám z celého srdiečka krásnu malú bábiku, lebo si určite úžastná maminka a veľmi ťa obdivujem že v dnešnej dobe chceš a túžiš po 3-ťom bábätku, takže klobúk dole a ideš nám všetkým príkladom 🙂 🙂 🙂 ....a ako by povedal môj krstný Filipko (6r.) - že RESPEKT 😀

brumka
3. okt 2012

@ataner81 hehe ja niesom blondina a dakedy si tak pripadam no vyhovorit sa zial nemozem :(

linddi
3. okt 2012

Ahojte kočky, takže Vás o sebe len tak v rýchlosti poinformujem, čo nové.... Včera som bola u doktora a dohodli sme sa, že pôjdem na laparoskopiu 😒 . Termín mám už budúci vo štvrtok, takže v stredu ráno nastupujem do nemocky. V robote absolútne nič nestíham (zrovna mám výplaty a fakturácie atď., no jednoducho sa mi to všetko nakopila, tak musím do pondelka máknuť,aby som to ako tak stihla), nevadí, zvládnem.... Dnes som bola na krv na predoperačné, skoro som odpadla 😀 , čo sa mi nestáva, ale keďže bolo ráno a brali mi krv do 6-tich ampuliek.... aj na koňa dosť...
Mohla som ísť k môjmu dr. na laparku - on je súkromník a robí to v rámci jednodňovej chirurgie, ale 270 € sa mi zdalo dosť.... tam je to lepšie, lebo by som tam išla ráno a večer by som bola už doma, ale aspoň si trošku v nemocnici odpočiniem. Dúfam, že v piatok ma pustia 😎 Tak babuľky, zatiaľ sa majte, na net sa dostanem možno až cez víkend, keď budem doma. Potom Vás dočítam, pekný deň prajem 😉

horseshoe
3. okt 2012

Inak babulky rozoberate tu narodenie - tak ja som tiez jesenne dieta 😀 narodena v polke novembra 😉

simonkato
3. okt 2012

@ataner81 no aj ty masvelmi dobre naplanovanu svadbicku nieco take ma v hlavicke moja polovicka ale ze bez rodicov potom ich zavolame na obed a ukazeme im na rukach uz obrucky aby nemali ony zbytocne starosti a vycitky ze nemohli tych a tych zavolat a ze ako to vyzera a tak.

ellis21
3. okt 2012

@ataner81 no ja len že drobca07 trošku slzila 🙂 Ale dnes tu vládne fakt super náladička. 😵

drobca07
3. okt 2012

@linddi strašne silno budeme na teba myslieť a držať palčeky nech to všetko super dopadne 😉 🙂

ataner81
3. okt 2012

@brumka blond vlasy sú výhoda ale zároveň aj nevýhoda. Nebaví ma každého presviedčať, že mi veci nemusí 5x opakovať a vysvetlovať ako 3ročnému decku 😠 😠 😠 😠 😠 😠

brumka
3. okt 2012

@ataner81 hehe, to ja bysom si mala dat na celo, pozor sedim si permanetne na kabli prosim opakovat

ellis21
3. okt 2012

@drobca07 ty si zlatíčko, tak teraz už aj ja slzím 😵

janka9900
3. okt 2012

@ellis21 akoze tu nemas co robit? 😨 sme tu vsetky, co chceme a tuzime a kazda jedna z nas si babatko zasluzi rovnakym dielom 😉 😵 tiez verim, ze sa nam vratia 😵 dakujem za objatie, aj ja vas vsetkych objimam 😵 😵 😵

horseshoe
3. okt 2012

@linddi mojka my sme si uz pisali - drzim palceky na tu laparku, neboj dobre to bude 😉 tak ked budes mat volnejsie-zaskoc sem ku nam na kus reci 😉 😉 😉

ataner81
3. okt 2012

@linddi držíme palce moja a keď budeš môcť, ozvi sa nám 🙂
@ellis21 všetko musí byť v rovnováhe. Keď jedna plače, druhá sa musí smiať 🙂 Super nálada je tu stále
@simonkato ja somchcela ísť niekde k moru a tam sa zobrať bez všetkých, no my s mamkou sme samé dve, takže jej nemôžem urobiť to, že neuvidí svoju dcéru v deň D. Ale pri tempe mojej polovičky ho k tomu oltáru dotlačím až niekedy v 50tke aj to len násilím ☹

ataner81
3. okt 2012

@brumka u mňaje to naopak: á blondína, treba jej to zopakovať aj keď nechce 😠 😠 😠 😠 To ma vie dostať do vývrtky a potom som nie len blondína ale aj nasratá😀

ataner81
3. okt 2012

@linddi mám otázku: na základe čoho ste dospeli k laparoskopii? Zlé výsledky či ako prevencia?

ellis21
3. okt 2012

@ataner81 no nasratá blondínka , to už musí byť riadna pohroma 😀 😀 😀

simonkato
3. okt 2012

@ataner81 moja to ako by si o mojom pisala zasnubujeme sa uz neviem kolky rok akoze prsten mi kupil uz niekolko ale ani jeden nieje snubny.Vzdy ked mamina mi zbadala daky na prste no co uz ste zasnubeny sa ho pyta a on suver nieee sak to som jej na narodeny kupil si vybrala a ja som zaplatil a vybavene.Ale nevadi podstatne je ze nas lubia a im to raz docvakne ked budu vsetci kamosi zenaty a budu podpichovat aj ich 😀

linddi
3. okt 2012

@ataner81 ja som O.K., manžel je O.K., tak povedal, že už je na čase pozrieť sa na mňa z vnútra... (rok a pol sa snažíme, aj s plánovaným stykom-pregnyl, aj IUI bolo neúspešné...)

simonkato
3. okt 2012

Dievcatka zatial sa lucim idem pozametat listie a pozbierat oriesky a snad budem aj sledovat vevericku co nam na ne chodi do konca su dve a su take sladke a prefikane.Pekny dnik vam prajem poobede este urcite dobehnem.

brumka
3. okt 2012

@linddi jedna znama sa okusa o babo asi 4mesiace ma stitnu zlazu inac len ona po vysetreniach a uz ide hned na laparku prefuk

ataner81
3. okt 2012

@simonkato nedocvakne. Naši kamoši sú všetci rozvedení alebo žijú v nefungujúcom manželstve a drahý má aj zlý príklad u rodičov, takže ženiť sa nechce. Minule som bola už taká napálená, že som mu sucho oznámila, že sa raz ožení a hotovo.Na jeho otázku a načo som mu odvrkla, že dediť síce po ňom nemám čo ale o vdovský prísť nemienim
@ellis21 hehe vyzerám ako naježená blonďavá guľa 😀

brumka
3. okt 2012

@ataner81 toto som minule riesila zo znamou, preco sa dneska zenit ludia nechu. podla mna sobas ma same len dobre vyhody ked s s clovekom pri ktorom sa nebojis ze daco vymasti no nie. moje okolie muzvi aj moji su rozvedeny proste vsade rozvod a mi sme sa zobrali, podla mna tie manzelstva boli velky kore tak aj preto sa mozno rozpadli lebo si nevyskusali prekazky spolocne

ataner81
3. okt 2012

@linddi v piatok idem po výsledky HP, tak rozmýšľam že sa jej spýtam na laparoskopiu

ataner81
3. okt 2012

@brumka mne na svadbe ako takej nezáleží. Vadí mi ten sprostý systém, že ako družka nemáš nárok na nič, nemôžeš sa informovať o jeho zdravotnom stave, rozhodovať o ňom, o jeho pohrebe(v tom najhoršom), nedostaneš žiadne dávky,nededíš a ako slobodnú ženu ťa považujú za menejcennú a samozrejme tvoje dieťa je "bastard". Som nasratá ak žije druh a družka spolu 20rokov, majú spolu deti amajetok a po jeho smrti má žena menšie práva, respektíve žiadne ako žena a muž, ktorí sú zobratí týždeň 😠

brumka
3. okt 2012

@ataner81 to je jedine pozitivum, ja com mam okolie nechcem sa prave teba dotknut ale to skor mladsia generacia nechcu sa brqat aby nemali spolu majetok, dlhy a tak a hlavne zadne dvierka, take sa rozchadzaju

linddi
3. okt 2012

@ataner81 no veď uvidíš, možno budem jedna z tých šťastnejších, ktoré ju potrebovať nebudú 😎 mňa teda vôbec neteší, že musím ísť rozrezať brucho a ísť do narkózy ☹ už mám z toho stres 😝

ataner81
3. okt 2012

@brumka my máme spolu majetok-byt s úverom, takže zadné dvierka nehrozia. V prípade rozchodu sa buď dohodneme alebo skončíme na súde. Polovička proste nevidí zmysel v manželstve ☹ . Ak sa chceš rozísť, je úplne jedno, či si alebo nie si vydatá. Proste sa jedného dňa zbalíš a odídeš. Vec druhá je, že sa potom súdiš o majetok

ataner81
3. okt 2012

@linddi lenže cez HP sa nezistí či laparku potrebuješ alebo nie ☹

horseshoe
3. okt 2012

@ataner81 presne kvoli tym veciam co si vymenovala sa zobrat treba 😉 je to uplne ine ked povies na urade, nemocnici ci barskde -moj manzel a uplne ine ked povies priatel ci druh 😉 a ked je dieta vo vztahu tak to uz totalne treba manzelstvo.pozri ak ste spolu uz dlho, rozumiete si a neviete si predstavit zivot bez toho druheho -neni dovod naco cakat so svadbou
😉
Tot ale moj nazor 😉

brumka
3. okt 2012

@ataner81 jasom mala na mysly takcych co nemaju nic spolocne co podastate ani spolu nechcu hospodarit, vies co mam na mysly. povedz priatelovi nech nieje taky pesmista lebo si ho najdem 🙂
@horseshoe uplne mas pravdu, viem ako sa ku mne chovali kao druzke a ako manzelke