Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Babule tak vyhlasujem že na stranu 500 už budeme každá "aspoň" 20tt 😉 😉 😉 🙂 🙂 🙂
@ataner81 milacik ja som koniec oktobra ale sak to je v pohodke lebo ty si zaciatok novebra a je to len kustik 🙂 spracuj muzicka ze nech ti urobi na meninky ten najkrajsi darcek babatinko ja moju teraz stale usi pilim ze ako mohol by viac popracovat na tom darceku lebo ked nebude mimi bude ho to viacej stat napr taky zasnubny prsten.Nechce sa zenit kubo moj ja ako zena snivam o krasnej velkej svadbe so vsim vsudy a on na urad dvaja svedkovia a padla.Ale raz hadam urobime kompromis ale chcem sa brat az ked budeme mat babo a bude mat ale dva rocky a bude pekne za nami cupitat drzat obrucky krasne foto s nim urobit aaaa uz zase snivam a taraaam od veci 🙂
Dievčatá a čo tá melanchólia? Nieste už náhodou tehu? Vtedy bývajú takéto stavy. Jedeň deň vás chytá totálna depka a druhý sa vychechtávate a slzíte. No no no je mi to dosť podozrivé. 😀 😀 Žeby tá 400 strana mala ozaj čarovnú moc? 😀
@janka9900 No to ma mrzí, tak ja tu v podstate nemám ani čo robiť. No skús ich poprosiť aby ti už jedného poslali. Ja som niekde čítala, že dušičky sa vracajú naspäť tak dúfam že je to pravda a veľmi tebe a aj všetkým držím palce. Všetkým Vám posielam veľké objatie. A keby sa to aj mne nepodarilo, veď ja už dve krásne deti mám tak budem šťastná za Vás. Tfuj tfuj tfuj. 😵
@janka9900 @drobca07 chcem sa už sťažovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@simonkato ani ten môj sa do svadby neženie. Ja by som chcela len malinkatú svadbu,my dvaja,svedkovia a rodičia. Po svadbe obed a večer šupky na dovolenku-medové týždne a po návrate grilovačka a gulášpárty s kamošmi
@ellis21 melanchólia? Som vyškerená od ucha k uchu. Kolegyňa tak podozrievavo pokukuje na mňa či na niečom nefičím 😀
@drobca07 jeej dakujem krasne 😀 😉 😉 😉
A samoska aj ja dakujem vsetkym v tejto temicke ze so mnou zdielate moj snazilkovsky a teraz uz aj tehulkovsky zivotik 🙂 😉 😉 totizto viete ako to je - chlapovi nemozete vsetko povedat jednak preto ze vas nepochopi a tiez preto ze ma na vsetko iny chlapsky pohlad 😵 A ja sa potrebujem veeela vykeciavat a tu vzdy najdem nejaku spriaznenu dusicku ktora ma vypocuje a s ktorou to mozem poriadne rozobrat 🙂 😉 takze velka vdaka babulky za to ze ste 😉 snad sa niekedy podari aj nazivo stretko - urcite by nam spolu bolo aj v reale veselo 😉 😉 😉
@janka9900 tak trosku si snivam pri prvom sme tak planovali vsetci do nas hucali nech sa zoberieme ako to vyzera ze som tehotna a nie sme svoji atd atd atd reci rodiny a hlavne uz neboheho deduska ☹ .Nechcela som sa brat len koli tomu ze budeme mat babo.Chceli sme tak ked by odrastlo ze potom by sme sa zobrali ale teraz po tom akosi netuzim vyhovuje mi to takto ako momentalne sme ved mam skoro vsetko okrem prizviska a vytuzeneho pokladiku ale to este dobehneme 🙂

@ataner81 jasne sak skoro spolu mame meniny 🙂 ona si zasluzi 🙂