icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

linddi
3. okt 2012

@ataner81 no ale možno máš len pobláznené hormóny, ktoré sa dajú horm. liečbou upraviť a aj v tom býva niekedy zádrhel, prečo sa nedá otehotnieť. HP je vlastne prvý krok, ktorým sa začína hľadať príčina neplodnosti.

janka9900
3. okt 2012

... baby, chvilku som tu neni a nestiham docitavat 😀
som tiez za menzelstvo 😵 aspon sa ma tak rychlo nestrase. sa bude bat, ze mu polku domu zoberiem 😀 ale nie, je zlaty, sme spolu skoro 11 rokov, manzelia teda len tri, ale verim, ze bude spolu navzdy 😵 ... laska az za hrob 😵

janka9900
3. okt 2012

ozi, ved som chcela napisat, ze uz idem cosi robit. tak sa majte zatial pekne 😉

ataner81
3. okt 2012

@horseshoe @brumka to baby vysvetlite mojej tvrdohlavej polovičke. Niekedy by som ho najradšej zaškrtila za tie jeho názory 😠 😠 😠 😠
@linddi nad laparkou rozmýšľam v prípade, že výsledky budú v poriaku. Uvidím čo mi doky povie. Už nechcem čakať a podstupovať nejaké skúšobné liečby hormónamy

ataner81
3. okt 2012

@janka9900 papa 🙂

horseshoe
3. okt 2012

@ataner81 no musi sa tvoj drahy na to pozriet aj z praktickeho hladiska - vzdy je lepsie ked vystupujete pred statom ako manzelia -oceni to v roznych smeroch 😉
Ja osobne som sa do svadby tiez moc nehrnula -mam rozvedenych rodicov a celkovo som bola z manzelstva ako takeho znechutena. To moj manzel bol hlavny iniciator svadby a napokon som suhlasila aj ja. A teraz som tomu velmi rada lebo status manzelky ma ovela vyssiu vahu vo vsetkom 😉
Ale musim povedat ze mam skveleho manzela a daval mi rozne dokazy davno pred svadbou ze to so mnou mysli naozaj uprimne na cely zivot - este ked sme neboli zobrati a ja som este studovala a nemala takmer ziadny prijem-mali sme spolocny ucet a mame ho doteraz uz aj ako manzelia 😉 tiez velmi pomohol aj pomaha celej mojej rodine za co som mu velmi vdacna 😉 dufam,ze nas nic nerozdeli a potiahneme to spolu az do uplneho ende 🙂 😉

ataner81
3. okt 2012

@horseshoe to je všetko krásne ale keď je proti svadba,ja ho donútiť nemôžem a všetky argumenty sú zbytočné. Darmo mi tu opisuješ manželstvo ako úžasnú vec, s ním to nepohne a mne je to potom iba ľúto, že má taký postoj ☹

horseshoe
3. okt 2012

@ataner81 no tak to mi pride minimalne zvlastne ze sa tomu tak velmi brani. Ja som mala tiez dost vaznych argumentov preco sa branit manzelstvu -narazam na mojich rozvedenych rodicov a cele detstvo s tym spojene. Ale nakoniec som predsa len do manzelstva.
No ale nejdem teraz sudit tvojho draheho -kazdy sme iny, mame ine osudy,povahy, zmyslanie...A mozno casom zmeni nazor a kdesi v buducnosti vas caka spolocna svadbicka-ktohovie... 😉

ataner81
3. okt 2012

@horseshoe momentálne je prvoradé bábo. Potom budem riešiť zvyšok 😉

kapokapo
3. okt 2012

@rohlicka ahoooj, tak ja stiham konika len tak sporadicky.... aaale u mna to teda vyzera na dievcatko, no ale bolo dost zle vidiet tak uvidime, ty ako?

kapokapo
3. okt 2012

@franica ahoooj, pozeram ze uz len mesiac a ide sa opat na vec u teba.... juuuj, tesim sa a drzim palce 😉

rohlicka
3. okt 2012

@kapokapo ako som uz spominala .. u nas vedeli povedat na prvom 3D sone ze to bude na 80% chlapcek a dalsie sono ma caka o 2 tyzdne takze sme este v ocakavani 🙂
zatial vsetko vporiadku ? 🙂

rohlicka
3. okt 2012

verim že všetky žienky poctivo využili 400-tu stranu a ktore nemali možnosť ju využit tak boli aspon pospominane 🙂 tfuj tfuj tfuj -- teraz uz len dobrych plavcov vela stastia pri uhniezdovani a do coskoreho tehulkovania 🙂
ja som poctivo 400-tu stranu len citala .. aby som nezabrala ani cm 🙂

dorekapa
3. okt 2012

@deculko to pznam..teraz som prisla z tanecnej.Bola som odviest dcerku a mam hodku cas..akurat som kvalitne zmokla.manzelik je na stavbe,ja doma na marodke a tak pismenkujem pokial mam cas.Dnes som kupila dcere cizmy..kokso skoro ma natiahlo 32 eciek.Co uz,ak chcem aby mala nozku v teple,tak...A ty aky mas dnik?

dorekapa
3. okt 2012

@janka9900 ,preco by ste mali mat nakazany dlhomesecny celibat?Nemozte sexikovat,ked si tehu?ja som zo spinenia presla na krvacanie,takze teho sa nekona..ale dnes som kupila ovulacne testy,tak skusime ten mesiac s nimi.Je ich v baleni 20 ks..tak sa ideme testovat 🙂))))

dorekapa
3. okt 2012

AHOOOOJ BABENKY..Aky mate dnik??POcasie na molovanie,co?Ale ani to sa neda..mrcha je fakt prasiatko..

milagrosss20
3. okt 2012

@ataner81 ahoj...viem o com hovoris..moj tak isto nechce svadbu a ani ho k tomu nedokopem...neviem preco len ju nechce... ☹

ataner81
3. okt 2012

@dorekapa ahoj babenka 😀 . Aj ja považujem upršané počasie za vhodné na milovanie. Ale som v práci, takže do večera mám smolu. Ale ak nie je milovanie, tak maľovanie 🙂 🙂 Ujo maliar nám tu skrášľuje náš domček

ataner81
3. okt 2012

@milagrosss20 ahoj. A koľko rokov má ten tvoj mudrlant? 😀

dorekapa
3. okt 2012

@ataner81 Jeej,tak tiez mate domcek?no my este nie,ale uz sa to zacina podobat na nas domcek snov..My este len budrame priecky a robime nove..No milovanie..Ja mam mrchu a manzela nemam doma..ale zjedla by som ho...Tak ty sates domov d ovymalovaneho domceka a na manzelika..prsat bude aj vecer...🙂))))

milagrosss20
3. okt 2012

@ataner81 ma 28 rokov a bude uz mat 29 rokov,,,ja uz chcem aby sme sa zobrali..sme spolu uz pomaly 4roky ,,no ked mu poviem ze chcem aby sme sa zobraly tak onmi povie ze nie ze on svadbu nechce ze naco je ze pre neho je to len papier...a ze on sa zenit nebude...ako nechapem preco je taky ale uz nevrtam do toho lebo je to potom na prd nie co taketo,,,ale zaklad je ze dieta chce a svadbu nie 😀 ... pozeram ze aj ty mas problem s otehotnenim?mi sa snazime od maja no a zajtra ma caka laparka...takze sa uz bojim co bude kokos...neznesiem bolest ☹

ataner81
3. okt 2012

@dorekapa my osobne máme byt ale hovorím o domčeku v práci 😉
@milagrosss20 presne akoby som čítala o sebe a svojej polovičke. Lenže ten môj má už 35 😠 . My sa snažíme už 10mesiacov a v piatok si idem po výsledky a uvidí sa čo bude ďalej. Kvôli čomu idešn a laparku? Niečo ti zistili? Sa mi zdá, že nejako skoro po 5mesiacoch

dorekapa
3. okt 2012

@ataner81 a milagrosss20, moj muž ma 36..a niekedy mam pocit,ze chyta druhu pubertu..akosi sa nam vmenili ulohy..no nic,idem ja pre dcerku do tanecnej..aspon ze uz neprsi

milagrosss20
3. okt 2012

@ataner81 no nie nezistili mi nic ale je tam podozrenie na zrasty vies?a ake vysledky?ja mam aj problemy s hormonamy tak sa uz davam dokopy a hotovo....a tvoj koli comu nece koli tomu co aj moj?

milagrosss20
3. okt 2012

@dorekapa no moj uz ma min. 3tiu pubertu niekedy,,,ale radsej nech je takyto ako keby mal pit a neviem co...

ataner81
3. okt 2012

@milagrosss20 ten môj nevidí vo svadbe zmysel. Veď načo svadba, keď ma aj tak miluje a chce so mnou zostať až do smrti..........bla, bla, bla výhovorky 😠
V piatok si idem po výsledky hormonálneho profilu a podľa toho sa bude ďalej odvíjať moja liečba. Muž je v poriadku, takže chyba bude vo mne ☹ Ako dlho si čakala na laparoskopiu? Ja ju chcem mať čím skôr za sebou.
@dorekapa ten môj je až príliš vážny a seriózny. Puberta ho chytí až neskôr 😀

milagrosss20
3. okt 2012

@ataner81 no po mmske na 14 den to robia takze nie dlho...no ja mam aj hormony trochu zvysene....takze tvoj uz bol na spermiogram?

kapokapo
3. okt 2012

@rohlicka ahoj, my sme zatial ok, hoci som trocha sklamana z morfologickeho ultrazvuku.... nebolo dobre vidiet, ani prsty sme nevideli, nozky pokrcene, nechcela nic ukazat baba jedna...

ataner81
3. okt 2012

@milagrosss20 áno bol, všetko v poriadku. Internistu si za ako dlho vybavila? Ja sa modlím aby horm.profil bol v poriadku.Mám podozrenie na polycystické vaječníky podľa ultrazvuku ☹

ataner81
3. okt 2012

@kapokapo už vieš na 100%, že to bude baba? 🙂