Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@lilyen2011 ahoj skus pozriet napr. tu https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/kedy-ste-zistili-ze-ste-tehotne-3/
caute babulky.
Tak my sa snazime 2.mesiac a 1.mesiac si meriam bt a tak cakam kedy pride ovu www.fertilityfriend.com/home/3cdcfc
minuly mesiac, prvy po vysadeni hak som mala uplne ukazkovy hlien presne na 14den a teraz cakam a nic. Vcera len mierny naznak bielka.
@sabaka ano spieva hymnu, jej sa ta pesnicka najviac paci.....no hokej co uz....ale ja som spokojna, lebo hrali so srdcom a Rusi??? to bolo same meno.......a boli fakt lepsi.....no mne dnes zase stupla teplotka, tak vyzera, ez ovulka bola cez vikend....takze budem cakat poctivo dva tyzdne .... ☹ neviem ako to vydrzim.....
@tatarida
@palencarova
tak testík zase negatívny tak ja už fakt neviem ☹
@mirka80802 kolkaty den si????
@tatarida
to je taký divný môj prípad mám nepravidelný cyklus mrcha došla na 38 deň, teda špinenie 1 deň. to bolo 12.5.
@mirka80802 tak to by uz podla mna test ukazal keby tam daco bolo 😖
aj na to nieco beries???
ahojky kocky. citim sa vyslovene netehotne:( nemam ziadny priznak okrem bolestivych prsnikov, ale na to sa spoliehat nemozem, bo ja mam v prsnikoch cysty a aj nadorcek, a tak ma pobolievaju pomerne casto. Tehu test som rozhodnuta robit az tyzden po vynechani mrchy, ktora ma prist 28.5. Cez vikend prisli nadovazok aj svorkovci na navstevu - boze, kolko otazok a diskusii na temu preco este nie som tehotna som si musela vypocut 😠 ☹ Uz len cakam, ako sa to bude siriit a riesit v celej okolitej rodine, to fakt nepotrebujem...Nechapem, preco tehotenstvo musi vzdy riesit cela okolita rodina a nie je to zalezitost len mna a manzela 😒
@horseshoe pridavam sa do klubu citiacich sa vyslovene netohotne 🙂 sice ma od ovu permanentne pobolieva brucho a prsia ale inak nist..... takze to pripisujem prvemu mesiacu s closytlom a duphastonom.....
neopovaz sa testovat skor!!!! budeme spolu zaciatkom juna !!!! 😀 ja mam nastastie svokrovcov v spanielsku ale pri kazdom telefonate otazka: co mate nove???? a moj mm: NIE ESTE NIE SME TEHOTNI!!!!! neznasam tieto otazky....... ostatni si nastastie myslia ze chceme prerobit byt a prestahovat sa, potom sa snazit o babo...tak mi teda len akoze trenujeme a dufame ze sa to podari skor ako nas zacnu vsetci bombardovat takymito otazkami....
čo myslíš?
@horseshoe ...ahoj, najepsie je o tom nerozpravat pred nikym...je to sice tazke ked to babo velmi chces, ale aj ja som spravila tu chybu ze som to par ludom oznamila ze sa snazime takze kazdy mesiac pocuvam ze "NO CO? UZ SI TEHOTNA?"...je to neprijemne tak ja som to vyriesila tak ze som tym ludom poveala ze sme to odozili..a teraz som viac v pohode...aby som nemyslela na to ze ci pride mrcha alebo nie tak sa snazim si stale najst nieco cim si odvediem pozornost...(napr. dobra kniha, ist s kamoskami na kavicku, alebo s priatelom na vylet...)...minuly mesiac som este bola cela bez seba ze uz nech viem vysledok...a teraz sa mi dari zatial na to nemyslet...🙂
@tatarida vitaj v klube. je to sice nelichotive clenstvo, ale co narobime.... 😵
No to mas dobre, ze svokrovcov mas tak daleko. Moji byvaju "len'" 200km od nas, ale to ja povazujem za minimalnu vzdialenost 😀 Jo, z toho vypytovania mavam hrozne nervy, uz ked sa chysta nejaka rodinna oslava, tak som cela znechutena, ze zase budeme tomu celit. 😠 Zisla by sa mi nejaka fajnova vyhovorka, ale nie a nie nanu prist... 😠
A jasne, ze skor testovat nebudem. Mrcha ma uz raz natiahla. V marci mi meskala 7dni, vsetky tehu priznaky boli, a ja stastna prestastna som sa na siedmy den testovala a samozrejme test bol negativny a ako bonus prisla o 2hod. aj mrska. Takze ja testujem najskor po 10dnoch meskania. 🙂
@werusss ahoj. no ved prave, ze ja som nikomu nehovorila, ze sa snazime. Pred cca. rokom sme sa zobrali a od svadby celim otazkam kedy uz budem tehotna 😠 , pritom snazit sme sa zacali len pred 3mesiacmi. Uz po svadbe to bolo fest neprijemne. 😒 Len paty otrcime domov k rodine a uz ma bombarduju otazkami, pritom som im vyslovene, razne a naposledy aj tvrdo povedala, ze tie otazky si mozu odpustit 🤐 No a vidis furt to mam na tanieri 😠
ahojte kočky som tu dlho nebola možte mi poradiť ..ja si bt nemeriam lebo na internete som o tom čítala vraj teplota sa zvýši až po ovu takže ju možem prešvihnúť čo vy nato mate nejak overené s testíkmi????
@tatarida @horseshoe @werusss tak toto poznam velmi dobre a uz sa nad tym nepozastavujem. je to maximalne vycerpavajuce celit otazkam typu "a kedy uz budete mat dieta?" ked sa napr. vyse 2 rokov snazime a vsetci znami naokolo uz pobehuju s malymi detmi. samozrejme, ked sa s nimi stretneme, cely rozhovor sa automaticky toci okolo deti tak som sa v poslednej dobe takym dvojicam zacala trosku vyhybat, lebo mi to nerobilo dobre 🙄 moja odpoved na takuto otazku moment. znie: "nie kazdy kto chce mat dieta sa ho aj docka" a vtedy väcsinou aj ten najväcsi pokrytec zmlkne 😉
@sabaka presne to cakanie je uplne najhorsie. a este ked sa nahodou mrska posunie o par dni, tak to je naporazenie. 😒 ale aj tak stale verim, ze raz sa vsetky dockame. a verim aj tomu, ze deti su dar od Boha - neprichadzaju od nas ale cez nas, tak musime byt trpezlive a verit, ze nam tento dar bude raz dopriaty. 😉
čaute snažilky
papá niektorá z vás prášok Maca ?
ahojte snazilky, aj my sa snazime otehotniet a skusame uz od januara a zatial nic :( som z toho trosku smutna, ale asi to pride v ten spravny cas. chcela by som sa so svojimi pocitmi a radostami s niekym podelit tak dufam ze pisem na spravne miesto 🙂 drzim vam palceky a krasne snazilkovanie 🙂
Ahoj ,vitaj 🙂
viete,čo sa mi dnes stalo? som si robila ovu test a mala som tam tri čiarky...no jednu kontrolnú a dvoch duchov...ovulka ništ teda...zatiaľ 😀 😀 😀

@sabaka paci sa mi ten 10 dnovy cyklus ten stav absolutne nie.....