Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
ahoj horseshoe 🙂 od kedy sa snazite
a ešte pijem červené vínko deci.dva večer na prekrvenie maternice,ževraj je to dobré na lepšie uchytenie vajíčka ...no a samozrejme tú Macu som začala papať
@puhinka ovsenne vlocky maju vela bielkovin, z ktorych su pevne svaly, obsahuju vlakninu, znizuju cholesterol a hladinu cukru v krvi a podporuju biele krvinky v boji s virusmi, bakteriami a aj rakovinou. Obsahuju B vitaminy a mineraly, co je dobre na vlasy, kozu a nervy. Dobre, co? A to su '"len"obycajne ovsenne vlocky. 🙂
Lanove semeno je uplna bomba. Obsahuje omega 3 mastne kyseliny, vela vlakniny, manganu, kys. listovej(vies aka je dolezita pre vyvoj plodu), zeleza, horcika, draslika...Pomaha v boji s mnohymi chorobami, ktore sa mi tu nechce vypisovat. Treba si kupovat drvene, lebo tak ho telo lepsie vyuzije. Uz tehotne zeny by mali jest lanovy olej, lebo semeno obsahuje fytoestrogeny.
Goji alias kustovnica cinska je ovocie, ktore obsahuje obrovske mnozstvo antioxidantov pre boj s volnymi radikalmi. Vacsie mnozstvo ma uz myslim len Acaia - aj to mam doma v podobe prasku - dobre obcas si pridat do koktejlov, smoothies...
No grepovy dzus jedine z cerstvych grepov. A ten ananas, no to som citala niekde tu na MK, ze do ovulky treba papat tu tuhu dren, ktoru kazdy vyhadzuje 🙂
V podstate vsetky tieto potraviny, ktore som napisala su na vytvorenie zdravej flory v tele a podporu celkoveho zdravia organizmu. Nie su to potraviny, z ktorych ako zazrakom otehotnies, to nie. Tak isto ako Femibion nie je vyzivovy doplnok na pocatie, ako sa tu mnohe mylne domnievaju. On iba zasobuje telo vitaminmi, aby v pripade pocatia mala zena dostatok zivin na zdravy vyvoj plodu.
Dufam, ze ta moja prednaska moc nenudila 😅
@tatiana77 😀 super napad. az na to, ze my sme sa s muzikom dohodli, ze tomu nechame volny priebeh aspon do septembra, co bol vlastne moj napad, takze by som vyzerala ako schizofrenik, keby teraz urobim trhaci kalendar. mne staci aj diarik, do ktoreho kukam 3krat denne a stale sa cudujem, ze je este iba tolkyyy dc 😀
@tatarida noo tak trosku 🙂 ale takto sa menej stresujem, ked to spolu nerozoberame dookola, v podvedomi mam, ze akoze len trenujeme, ale jasne, ze v podstate najviac tuzim po tom aby sa co najskor podarilo, takze preto sa mi ten cas tak vlecie. este len na ovu cakaam a uz ma ide picnut. brala by som tie vase spominane 10dnove cykly 😉
kočky, tak my sme sa s mm včera snažilkovali a dnes cítim ľavý vaječnííííííííííííík-žeby ovulka? - 15DC 😀 Takže keď pánbožko dá, tak aj motyka vystrelí 😀
@horseshoe ,ja si nemyslím,že z toho zázračne otehotniem,ja už jedného drobca mám...všetko to beriem z nadhľadom,ale grep má u mňa dva významy ,ten druhý je,že podporuje spalovanie kalórií,tak ak neotehotniem,tak aspoň schudnem 😀 Macu som si kúpila,bo som na ňu narazila v obchode so sypanými čajmi a hovorím si,prečo to nevyskúšať...
femibion by som si nikdy nekúpila ako snažilka je to moc drahé a keď sa mi nepodarí otehotnieť,tak zbytočne vyhodené peniaze
kyselinu listovú beriem...no ale iba ak nezabudnem 🙂 ale posledné dni si dávam pozor 🙂
@horseshoe ,nie do ovulky,ale až do vynechania MS,pretože aj keď dojde k oplodneniu,tak embryo sa prvé dni vyživuje zo žltého telieska a nemá nič spoločné s krvným obehom...je to taká poistka a ochrana od matky prírody,ktorá chráni plod až do doby,kedy by mala žena prísť na to,že je tehotná...je to 15 dní,čo toto žlté teliesko živý plod...no a myslím si,že 1 deci červeného vína nezaškodí...nemôžem predsa žiť ako tehulka,keď tou tehulkou nie som,lebo ako naschvál ňou ani nebudem...psychika musí byť odlahčená
inak včera som si robila ovu test a mala som tam jednu kontrolnú čiarku a tam kde mala by´t tá druhá,tak tam boli rovno dve 😀 no ale slabé,takže ovulka ešte nedorazila 😒
@sabaka bodaj by si pravdu mala!!!! mne sa uz vrcholne nechce chodit do prace......
@puhinka ja si tiez myslim ze pohar vina nemoze uskodit pokial nevies ci si alebo nie.... moje krstne dieta bolo vyzivovane vodkou do 4 mesiaca (jeho mama totiz nevedela ze je tehotna a pila aktivne na kazdej zurke) podotykam ze je zdravy ako repa!!!!!
@tatarida ,aj môj Igorko je mega chlapec,rozumný,šikovný...najvyšší zo svojich rovesníkov,chlap ako hora...asi mu to víno pomohlo,bo ja som do 8 tt nevedela,že som tehu a asi v 4 tt som bola na žúrke a vypila som tri litre červeného vína..úplne som sa rozbila,bo som si robila test a bol negatívny,ak som bola zapiť žial...no a bolo to tam....môj Igorko krásny 🙂
ahojte babulky, co mate noveee??? 😉
@tatiana77 ja neviem kedy mam dostat....posledny som mala 46 dnovy aj to s vyvolavackou, takze... ale ovu bola 16 dc, dnes som 10 dpo, nechem este teraz testovat, este je aj tak skoro..... buduci tyzden je manzel mimo domu, tak som mu slubila ze ho pockam a budeme testovat spolu v sobotu rano -2.6., teda samozrejme ak dovtedy ta svina nepride, comu moc neverim lebo uz tyzden ma pobolieva brucho....
@puhinka @tatarida @horseshoe ano, do terminu predpokladanej mrchy by alkohol v malych davkach nemal uskodit, bublinka este nie je napojena na matkin krvny obeh. ale potom je uz naozaj lepsie vynechat ho. rizika totiz su a dnes uz lekari s istotou vedia, ze aj deti s problemami koncentracie ci hyperaktivne deti a pod. za to mozu dakovat prave konzum. alkoholu matkou v prvych tyzdnoch...
baby ja uz chcem testovat ale este skoroooo, jaj 😵 😝

@puhinka macu zatial nie, ale ine veci - ovsenne vlocky, drvene lanove semeno, Goji, femibion, probiotika, grepovy dzus, ananas... 😀 uz mam pocit, ze som druhy Bukovsky 😅