icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

rohlicka
16. okt 2012

@deculko presne tak idem do Košic .. v sobotu ako robi renatka @ataner81 (teoreticky poobede by som mala chvilku) ? .. kludne mozete poobchytkavat .. ja budem len rada ak sa na vas nalepi cim viac 🙂

zora256
16. okt 2012

@ellis21 Ahoj!
Mňa hrozne bolivalo podbruško pri malom a najmä v období keď mala prísť ms a to mi ešte ani testy neukazovali,takže uvidíš otom ak bude meškať,držím palčeky aby silneli // a neprišla ms 😉

deculko
16. okt 2012

@ataner81 kludne chod za svojou doktorkou.... myslim si,ze kludne.... ze aky je jej nazor...

deculko
16. okt 2012

dievcata,precitajte si toto,bude vam lepsie.... ma to sice s tehu a rodinou len ten suvis,ze sa odreagujete,ale vsak to je velmi dolezita sucast🙂 ja som sa tak teraz narehlila,ze az....tak mi to dobre padlo,tak sa zasmejte aj vy🙂

ataner81
16. okt 2012

@deculko zajtra robí doky od 12tej. Mám vyskúšať ísť tam na blind, či sa radšej objednať?

rohlicka
16. okt 2012

@ataner81 podla mna keby si sa objednavala da ta na iny den .. chod tam ako surny pripad .. ze z nicoho nic zase krvacas .. a to hned potom ako ti mrcha skoncila 😕

deculko
16. okt 2012

@ataner81 u mojho dokyho sa neobjednava.... aj na poradne mi davali len den,ze kedy... musis byt objednana? .....asi nam to uprsane pocasie teraz nepridava na nalade.... vplyva to na moju rozhodnost,ani ti neviem poradit 😒

deculko
16. okt 2012

@ataner81 no presne ako pise rohlicka,....

ataner81
16. okt 2012

@rohlicka @deculko baby vôbec neviem, či sa objednáva. Na hormonálny to bolo jasné a kvôli výsledkom ma objednala ale prišli kočky, čo neboli objednané a vzala ich.Našťastie to mám blízko, tak sa tam vyberiem a ak nič, aspoň sa objednám

basikes
16. okt 2012

@sabaka ahoj, ja som bola len sezonne v taliansku, pred mesiacom som sa vratila a odvtedy nerobim, tam som sa namakala dost a aj tak by ma dala dr na pn, lebo mam trosku nizko placentu a tvrdne mi brusko od min tyzdna. ale inak sa citim uplne super dobre

horseshoe
16. okt 2012

@ataner81 ahoj moja. ty si 5DC a krvacas? a to kolko ti trva mrcha? lebo ja som este na 5DC krvacala - teda spinila skor. Vacsinou mi mrcha trvala 5-6dni. Ci tomu mam chapat ze si sa rozkrvacala znova? Chod k doktorke hned bez objednania ako surny pripad. Nieco tam nie je dobre.

ataner81
16. okt 2012

@horseshoe ja mám mrchu 3dni a aj to posledný deň poobede špiním(hnedá krv)-to bolo v nedeľu. V pondelok definitívny koniec a dnes opäť krv a červená 😕 TAk som z toho trochu mimo

horseshoe
16. okt 2012

@ataner81 no zvlastne 😕 treba to fakt poriesit, lebo uz si podobne mala minule. nejaka pricina musi existovat, aj ked urcite sa hlada tazko, ale musi. a ozaj minule sme sa bavili o tej cytologii - robila ti dokina nakoniec ten ster, ci nie, ci ako to dopadlo?

rohlicka
16. okt 2012

@ataner81 nevies inac co je s @mabika nejako som nepostrehla ci pisala .. a uz 6 dni aj jej meska .. 😕 zaujimave ..

nikol44
16. okt 2012

Žienky moje .. dnes je úplne na figu deň .. momentálne som podpísala výpoveď v práci takže tak 🙂

brumka
16. okt 2012

@ataner81 a nekeksikovala si? lebo mne sa kedysi stavalo ze kd mi skoncila ahned sme sa mojkali tak som dalsi den spinila alebokrvacala. ja mam normalne mrchu 5-6dni

horseshoe
16. okt 2012

@nikol44 ahoj moja. a co si dostala ci dala vypoved? ta druha varianta je vzdy lepsia - teda aspon ja ked som sa k nej odhodlala, citila som obrovsku ulavu 🙂 😉

nikol44
16. okt 2012

@horseshoe toto bolo v podstate na obojstrannej dohode 🙂 Ja som chcela odíjsť už dávno ale nejako som sa nikdy k tomu neodhodlala .. a zrazu cítim aj ja takú úľavu .. len čo ďalej 😀

horseshoe
16. okt 2012

@nikol44 no tak to je fakt ten lepsi pripad 😉 a co dalej? no normalne si budes hladat novu pracu 😉 a popritom hladani si to budes spestrovat snazilkovanim 😀 😉 Za predpokladu ze uz v tebe nedrieme maly podnajomnik - co je dost mozne, ale ved uvidis 😀 😉

ataner81
16. okt 2012

@rohlicka @horseshoe @brumka na stere som nebola lebo tam bola zastupujúca. Aj to zajtra poriešim 😉 Áno mala som včera sexík ale nikdy predtým som nekrvácala. Maximálne špinila a hnedú krv. Nie jasnú červenú a toľko 😕 😒

brumka
16. okt 2012

@ataner81 podla mna to mas este mrchu, jasom to mavala casto

ataner81
16. okt 2012

@brumka to čo sa moje telo zbláznilo?Dlhšie cykly, špinenie uprostred, mrcha skončí, o pár dní začne zase.........to čo má znamenať!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

horseshoe
16. okt 2012

@ataner81 no dobre, ze si to ides poriesit. Ja som tiez nikdy po sexiku ani ked mi koncili kramy nekrvacala ani nespinila. Neviem, mozno sa to stava, ale ja by som sa asi bala, predsa krv je krv 😒 No ved uvidis moja, dolezite je ze ides k dokine a tam sa to poriesi. 😉

deculko
16. okt 2012

@ataner81 no napadlo ma,ci nie je bezna mrska 5-6 dni ...taky priemer....a kedze ty ju mavas obvykle tie 3 dni,tak ci ti ju ten dufik neupravuje....ale k dokimu chod urcite

horseshoe
16. okt 2012

@ataner81 no divne na tom je to, ze doteraz kym ste sa nesnazili o babo, tak si nic take nemavala a teraz za tych 11mesiacov co snazilkujete tak by si mohla vymenovat kadejake anomalie. Takze suvislost sme nasli, ale pricinu este nie...

ataner81
16. okt 2012

@horseshoe som zvedavá, či ma vyšetrí hneď alebo ma pošle za sestričkou objednať sa 😒 Prestávajú sa mi páčiť tie anomálie 😒
@deculko dufík som ešte neužívala. Až od 14DC tohto cyklu 😉

nikol44
16. okt 2012

@horseshoe presne ako hovoríš 🙂 Ale tak rysuje sa mi druhá robotka tak dúfam, že to vyjde 🙂

horseshoe
16. okt 2012

@nikol44 no vidis, tak potom je vsetko na dobrej ceste 😉

brumka
16. okt 2012

@ataner81 snad to nic nebude aspon u mna to tak bolo a ani som to neriesila.
Inac babky uz mam dnska riadne pocity na mrchu akoby mi zopodu malo daco vypadnut alebo hned dosat orgazmus, len nemam ziaden hlien myslyte zeby aj tak ovula na 15DC a BT 36.0 co mam najnizsie?

horseshoe
16. okt 2012

@ataner81 mala by ta zobrat hned. a nezabudni jej vsetko povedat tak ako sa tu bavime, ze dokial si sa nesnazila o babo, tak si mala ukazkovy cyklus, ziadne taketo anomalie. Proste jej povedz co najviac, aby si aj ona spravila poriadny obraz 😉