icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
16. okt 2012

@zora256 no vď je to divné, pri ani jednom tehu ma nebolelo brucho. Vtedy som vedela, že ked ma nebolí tak som tehu, teraz je to iné, ale mna skôr bolia slabiny a stehná, brucho ani nie.

ellis21
16. okt 2012

Baby, aký máte názor na digitálny test?

brumka
16. okt 2012

@ellis21 podla mna zbytocnost neviem nikdy som ho nemala

horseshoe
16. okt 2012

@ellis21 aj podla mna je digitalny test hovadina. radsej si usetri peniazky na daco ine 😉

horseshoe
16. okt 2012

@brumka no ja som mala ten pocit, ze zo mna ide daco vypadnut, ked som bola tehu - hlavne tie prve tyzdne, aj ked som este nevedela, ze som 🙂

brumka
16. okt 2012

@horseshoe ja som take mala toto druhe tehu, preve som mala len nevolnosti velmi skoro. om daka zmetena ked sa zacinam pozorovat

brumka
16. okt 2012

@horseshoe blbne mi konik, myslym ze na tehotenstvo u mna dako moc skoro ani BT tomu nenasvadcuje.

horseshoe
16. okt 2012

@brumka mne tiez blbne MK 😠 urcite zase cosi prerabaju na stranke v case najvacsej spicky - klasika 😠
Ti verim, ze si zmatena. No BT som si ja nikdy nemerala, lebo viem, ze by pravdepodobne kleplo z toho. Ja som si robila len ovu testy a uz to som nervacila. A treba poznamenat ze ani BT ani ovu testy nie su relevantnym a 100% faktorom ako funguje nase telo. Cize sa toho nemusis az tak drzat. Moje 2 tety splodili dieta vdaka meraniu BT - lenze oni nechceli otehotniet a bolo to v ramci antikoncepcie 😀 Takze ich BT bola riadny ofajc. 😀 😉 Este k tomu obe mali okolo 38 rokov alebo tak a kazda uz po 2 deti 😀 Akoze fungovalo im to dlhodobo a zrazu bum a boli vtom. 😀

brumka
16. okt 2012

@horseshoe jasne to viem nic nieje 100%, pre mna jedina antikoncepcia je nekeksikovat ale to by som nevydrzala tak len HAk ale to uz skacem uplne inde 🙂no uvidime, dcerka zaspi a prideromantika dneska 🙂

deculko
16. okt 2012

@ellis21 simonkato ma skusenost s digi testom....

deculko
16. okt 2012

papa babulky,deculo mam konecne hore...akurat neviem,co budeme robit,lebo vonku prsi...

horseshoe
16. okt 2012

@brumka tak tak 😀 to by asi nevydrzal nikto - zit v duchovnom zvazku 😀 tak len pekne aj dnes pracujte s muzickom 😀 😉

brumka
16. okt 2012

@horseshoe 🙂 tak jasa lucim, drzte sa babky moje a chcem fotocky // nech sa mam z coho kochat 🙂)))))))))))))

ataner81
16. okt 2012

Babule pre dnešok končím. Doplietla som deculám vrkoče, idem dopísať hlásenie, prezliecť sa a utekám domov. Krásny večer papa

typa
16. okt 2012

@ellis21 ahoj, ja som si robila ten digi clerblue a ukazal mi spravny vysledok. Cize ja som bola spokojna 😉 Ale je to zbytocne drahe...

simonkato
16. okt 2012

@deculko no ja som ocikala digi test a do pol hodky mi dosla mrcha minuli mesiac @ellis21 u nas je celkom lacny v lekarni okolo 7,7€ narozdiel od netu plus postovne.

kapokapo
16. okt 2012

@sabaka ahooooj, ja tu stiham len sem tam nakuknut, kedze pracujem do vecera, si tehotna ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

sabaka
16. okt 2012

@kapokapo jj asi ano, este to nie je potvrdene od lekara 🙂

zora256
16. okt 2012

@ellis21 Ahoj!
Tak sa vraví,že každé tehu je iné🙂A koľko Ti majú rokov detičky?Ak prešlo od posledného pôrodu viac ako 7rokov,tak je možné,že sa Ti za ten čas zmenilo telo,a preto ináč reaguje na tehu.A možno že len test skresľoval,koľko Ti mešká?Alebo ak nemešká,tak je to len Predmenštruačný syndróm:-/

drobca07
17. okt 2012

Ahojte babulky, tak dnes pokračujem ako doteraz... dnes 36DC, teplota 36,7....drahý ma dnes ráno donútil urobiť testík, tak som ho spravila - ostal mi jeden v balení Pepino, ale ani len smrad po duchovi , proste nič.... ja som s tým rátala ale s drahým to dosť zamávalo, že nebude "tatino" 😢 zostal taký smutný, že som automaticky mala aj ja slzy v očiach ☹
...čo už ...piatok sa blíži a ja toto všetko čo sa deje zapijem....ak ani po víkende nič tak v PO som 41DC a volám dokymu že čo ideme robiť ďalej, lebo z tohoto som na nervy..... 😠

brumka
17. okt 2012

@drobca07 jujneviem co je stebou absolutne a niesu to stresy ako u mna?
ahojte babky ako sa mate u mna misia splnena 🙂 ale podla BT neviem ci to bola ovu lebo mi skocila teplota len o 0,2 na 36,2

deculko
17. okt 2012

@drobca07 😢 ...

drobca07
17. okt 2012

teraz som našla niečo krásne:

Keď som mal 5 rokov, mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.

rohlicka
17. okt 2012

dobre ranko dievčata - so vcerajsim kadernikom som maximalne spokojna - konecne krasne zdrave vlasy po dlhsej dobe 🙂 mam radost a dobry pocit 🙂 dnes mi odisiel mm pracovne do Bratislavy -- tak trosku smutne sa mame .. ale vydrzime 2 dni 🙂
@drobca07 hmm draha .. co to je s tou tvojou mrchou .. nechapem to .. dufam ze cim skor sa to vyjasni .. inac kedy ti ma prist balicek z lekarne ?

brumka
17. okt 2012

inac babky http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy... mylsyte ze to bola ovula?
@drobca07 nadherny citat 🙂

drobca07
17. okt 2012

@rohlicka to je super, že si spokojná 🙂 tiež zbožňujem ten pocit, keď idem z kaderníctva - taká " ľahká hlava " 🙂
...no nejako dúfam, že balíček príde do piatku ale pochybujem...ešte mi nedošiel mail, že bola expedovaná... a myslíš, že ten balíček to ovplyvní? ...zo mňa je dnes zase maximálny pesimista....a tak strašne ma bolia prsia a bradavky - kolega sa ma ráno pýtal či som si dala zväčšiť - ledva sa zmestím do podprsenky a bolí tooooo ☹

rohlicka
17. okt 2012

@drobca07 ovplivni to balicek .. kedze ti pride iny druh testu .. 😉 aspon by si dala sobotu po opici dalsi testik 😀
viem ze tato situacia ide riadne na mozog .. ale pokial mrcha neprisla .. tak .. ja sa nevzdavam ze najdes || 😵 🙂 🙂 🙂

drobca07
17. okt 2012

@brumka vyzerá to tak, že áno 😉 ...aj keď by možno mala stúpnuť teplota viac ale nie u každej ženy je to rovnako , ale tak ak máte chuť tak si to ešte potiahnite do konca týždňa a bude to isté 😉 🙂

tramtara
17. okt 2012

@drobca07 ahoj, úplne ťa chápem, ja mávam cyklus 31-max 33 dní - no odkedy chcem bábo tak je to des - tento mesiac už vypadal sľubne - teplota vysoko tak to vypadalo nádejne .... a na 39ty deň bum teplota mierne klesla a MS :-/ a to som chcela 40ty deň testovať :-/// ... ale čo tu čítam baby, tak väčšine sa tento cyklus predĺžil .... a najhoršie je to každomesačné sklamanie .... ja vás tu čítam dennodenne od úplného začiatku tejto skupiny - veľmi sa teším z každej dvojčiarkovej fotočky ... a každý mesiac si hovorím že hádam tento tu možno pridám takú fotku aj ja a stále nič .... nič iné nám neostáva len užívať si zatiaľ život v dvojke - a keď to bude mať prísť tak to príde !!! 🙂

brumka
17. okt 2012

@drobca07 to mam v plane 🙂 a ked to nevyjde serkam nato 🙂