Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Baby, aký máte názor na digitálny test?
@brumka mne tiez blbne MK 😠 urcite zase cosi prerabaju na stranke v case najvacsej spicky - klasika 😠
Ti verim, ze si zmatena. No BT som si ja nikdy nemerala, lebo viem, ze by pravdepodobne kleplo z toho. Ja som si robila len ovu testy a uz to som nervacila. A treba poznamenat ze ani BT ani ovu testy nie su relevantnym a 100% faktorom ako funguje nase telo. Cize sa toho nemusis az tak drzat. Moje 2 tety splodili dieta vdaka meraniu BT - lenze oni nechceli otehotniet a bolo to v ramci antikoncepcie 😀 Takze ich BT bola riadny ofajc. 😀 😉 Este k tomu obe mali okolo 38 rokov alebo tak a kazda uz po 2 deti 😀 Akoze fungovalo im to dlhodobo a zrazu bum a boli vtom. 😀
papa babulky,deculo mam konecne hore...akurat neviem,co budeme robit,lebo vonku prsi...
Babule pre dnešok končím. Doplietla som deculám vrkoče, idem dopísať hlásenie, prezliecť sa a utekám domov. Krásny večer papa
@ellis21 Ahoj!
Tak sa vraví,že každé tehu je iné🙂A koľko Ti majú rokov detičky?Ak prešlo od posledného pôrodu viac ako 7rokov,tak je možné,že sa Ti za ten čas zmenilo telo,a preto ináč reaguje na tehu.A možno že len test skresľoval,koľko Ti mešká?Alebo ak nemešká,tak je to len Predmenštruačný syndróm:-/
Ahojte babulky, tak dnes pokračujem ako doteraz... dnes 36DC, teplota 36,7....drahý ma dnes ráno donútil urobiť testík, tak som ho spravila - ostal mi jeden v balení Pepino, ale ani len smrad po duchovi , proste nič.... ja som s tým rátala ale s drahým to dosť zamávalo, že nebude "tatino" 😢 zostal taký smutný, že som automaticky mala aj ja slzy v očiach ☹
...čo už ...piatok sa blíži a ja toto všetko čo sa deje zapijem....ak ani po víkende nič tak v PO som 41DC a volám dokymu že čo ideme robiť ďalej, lebo z tohoto som na nervy..... 😠
teraz som našla niečo krásne:
Keď som mal 5 rokov, mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.
dobre ranko dievčata - so vcerajsim kadernikom som maximalne spokojna - konecne krasne zdrave vlasy po dlhsej dobe 🙂 mam radost a dobry pocit 🙂 dnes mi odisiel mm pracovne do Bratislavy -- tak trosku smutne sa mame .. ale vydrzime 2 dni 🙂
@drobca07 hmm draha .. co to je s tou tvojou mrchou .. nechapem to .. dufam ze cim skor sa to vyjasni .. inac kedy ti ma prist balicek z lekarne ?
inac babky http://www.womenzone.cz/uzivatelka/brumka/grafy... mylsyte ze to bola ovula?
@drobca07 nadherny citat 🙂
@rohlicka to je super, že si spokojná 🙂 tiež zbožňujem ten pocit, keď idem z kaderníctva - taká " ľahká hlava " 🙂
...no nejako dúfam, že balíček príde do piatku ale pochybujem...ešte mi nedošiel mail, že bola expedovaná... a myslíš, že ten balíček to ovplyvní? ...zo mňa je dnes zase maximálny pesimista....a tak strašne ma bolia prsia a bradavky - kolega sa ma ráno pýtal či som si dala zväčšiť - ledva sa zmestím do podprsenky a bolí tooooo ☹
@drobca07 ahoj, úplne ťa chápem, ja mávam cyklus 31-max 33 dní - no odkedy chcem bábo tak je to des - tento mesiac už vypadal sľubne - teplota vysoko tak to vypadalo nádejne .... a na 39ty deň bum teplota mierne klesla a MS :-/ a to som chcela 40ty deň testovať :-/// ... ale čo tu čítam baby, tak väčšine sa tento cyklus predĺžil .... a najhoršie je to každomesačné sklamanie .... ja vás tu čítam dennodenne od úplného začiatku tejto skupiny - veľmi sa teším z každej dvojčiarkovej fotočky ... a každý mesiac si hovorím že hádam tento tu možno pridám takú fotku aj ja a stále nič .... nič iné nám neostáva len užívať si zatiaľ život v dvojke - a keď to bude mať prísť tak to príde !!! 🙂

@zora256 no vď je to divné, pri ani jednom tehu ma nebolelo brucho. Vtedy som vedela, že ked ma nebolí tak som tehu, teraz je to iné, ale mna skôr bolia slabiny a stehná, brucho ani nie.