icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

simonkato
17. okt 2012

Babenky nakoniec som nesla spat ale za kamoskou do baru kuk a brusko a malicku v nom pohladkat povedala som jej o mojom trapeni hned ma vyslala kupit test zohnala som woman secrit musela som hned jeden aj ocikat a je bielucky ako sneh tak ja neviem co sa to deje ale tehu asi nebudem uz neocikavam minimalne do pondelku ale neviem ci vydrzim ako sa poznam mohla by dojst mrcha nech mam pokoj.

deculko
17. okt 2012

@simonkato ahoj Simi.....tebe ani neviem co mam povedat... mrzi ma to,ako sa s tebou tie testy zahravaju.... je to divne... vies co,najblizsie ked budes u dokyho,tak mu o tom povedz... aj ked viem,ze sa este nemate snazit..ale aj tak...

simonkato
17. okt 2012

@deculko Evi ja to vobec nechapem neviem ci mam plakat alebo sa smiat je mi z toho na nic :(

deculko
17. okt 2012

@simonkato uplne ti verim....vsak z toho zblbnes.... to ti vtedy ukazal test riadne silne ciarky,alebo len ducha?

simonkato
17. okt 2012

@deculko moja bol to taky duch ale jasne viditelny nemusela som ho tam hladat nic pekne bol viditelny potom vcera rano len taky dusik a potom dneska ten digi negativny ale on je vlastne az 25kovi a teraz som si ale hod do zadu robila ten woman a bol biely ako sneh a tie prve dva boli doktor max tie testy ma nikdy nesklamali aj pri prvom aj pri druhom som zistila vdaka nim ze som tehu.

deculko
17. okt 2012

@simonkato ci to nemohlo byt to biochemicke tehu,ako to raz nazvala horseshoe.... tak fakt len cakat.... budes mat so svojimi deculami obrovsku trpezlivost,lebo teraz sa pri tomto tomu naucis....
papa,uz pojdeme von...

simonkato
17. okt 2012

@deculko pekny dnik moja uzite si s drobcom este trosku toho krajsieho pocasia.
A netusim ani len co to moze byt nic budem cakat na mrchu a hotovo v piatok pojdem zresetovat cervenym vinkom a mrchana dufam ze po tom uz dojde.

ataner81
17. okt 2012

Ahojte kočky. Poobede mi blbol koník 😠 a obed išiel do záchoda, tak som sa na všetko vykašlala a išla si pred nočnou ľahnúť. @drobca07 Ivka ak sa nik iný nepridá, tak so mnou rátaj určite 😀 Môj mužík je tolerantný a také niečo ho absolútne nerozhádže
@drobca Evička ak potrebuješ malého postrážiť, kľudne sa obráť na mňa. Síce vlastné bábo nemám ale nejaké skúsenosti už za sebou v práci mám. Len sa ozvi a dohodneme sa. Po nočnej idem plávať a potom rovno za dokynou. Dnes som už nešpinila, takže to krvácanie boli asi dozvuky mrchy. Ja tam ale idem hlavne kvôli ďalším vyšetreniam alebo postupom. Keď to nejde takto prirodzene, tak musím tomu dopomôcť nejakou chémiou alebo mini zákrokom.Nad centrom asistovanej reprodukcie budem uvažovať až od januára ale to samozrejme nebude potrebné 😀 😉 . To ja len tak teoreticky 🙂

deculko
17. okt 2012

@ataner81 ahoj Reny,takze si na nocnej.... a vazne by sa ti maleho postrazit chcelo,pokym by som sla na gyndu? len pokial budem dnu u dokyho... mozno by som to aj brala... dokyho mam na Postovej....

ataner81
17. okt 2012

@deculko samozrejme moja, žiaden problém. Robím 19.10.-dennú, 26.10.-dennú a 31.10-24ku. Nočné nie sú dôležité lebo do 17:00 budeme hotové 😉 a cez víkend doktora nemáš 🙂

brumka
18. okt 2012

@drobca07 vau super typ na vxylet 🙂)))))))
ahojte babky ako sa mate mne je od vcer adako le som 17Dc a podla BT asi ovula este nebola teplota sa mi drzi na 36,2 nechapem ten prudky pokled rteploty. no uvidime, vcera ani keksik nebol

drobca07
18. okt 2012

@brumka ahoj 🙂 tak keď si nie si istá teplotkou tak sa poisti aj dneska - vlastne každý druhý deň s chuťou keksíkujte aspoň do 23DC a uvidíme čo sa z toho vykľuje 😉 🙂
...ja dnes hlásim 37DC , teplota 36,8 takže zmena žiadna....ale chcem sa opýtať....od včera ma nejako nafukuje - dokonca ma 2x "prehnalo" ale nie hnačkovo (sorry že tak priamo) - môže to súvisiesť nejako , nič také som nejedla z čoho by ma mohlo....? a ešte niečo - dnes ráno keď som sa obliekala tak som sa normálne zhrozila - bradavky som mala také veliké, že hádam boli na pol prs!!!! to som ešte nikdy nevidela 😲 ....čo sa to len deje? 😒 😝

brumka
18. okt 2012

@drobca07 zeby moja zeby? nechcem ta zakryknut 🙂 u nas to vyzera asi ze to bude kzazdy druhy de dako sme len raz teraz potiahli 2 dni po sebe ale dneska uz musime. len mne bolo vcera cely den na zvracanie :(

drobca07
18. okt 2012

@brumka vraj úplne stačí aj každý druhý deň 😉 🙂 ....a mne je tiež kadejako, aj včera som mala pocit, že sa už už pozvraciam a potom som zrazu ako Duracel zajačik a nič mi nie je 😅
...aj dneska mi je napríklad super, zrazu ma nič nebolí (teda keď nerátam prsia a trošku bruško-ale len niekedy ako keby krč)....a možno to o hodinu bude iné 😀 ....musím si vsugerovať, že mi je najsamlepšie a tak to bude 😀 😀 😀 a ty tiež 😉

drobca07
18. okt 2012

...a ešte som k tomu všetkému zabudla : už asi cca týždeň sa mi neustále grgá niečim neidentifikovateľným 😅 😀 😀 😀

brumka
18. okt 2012

@drobca07 ano musim len mne absolutne nema byt z coho, jedine ak by som bola tehu po tyzdni 🙂)))))))))) nic tazke som nejedla proste bezne vsetko

drobca07
18. okt 2012

@brumka možno si tak ako mnoho iných citlivejšie na vonkajšie vnemy - to znamená akákoľvek zmena počasie, smog v ovzduší , striedanie slnka z dažďom a pod.... mňa včera doma naplo napríklad keď som zacítila mokré drevo....vraj v každej fáze cyklu sa nám kadečo mení - takže to čo mi smrdelo včera mi dnes môže voňať....môže to byť aj z toho 🙂

brumka
18. okt 2012

@drobca07 zmenu pocasia ja strasne citim a ako mam jazvu po sekcii som ako chodiaca meteo stanica 🙂 nechcem ta zakryknut al esnad to bude ono, vcera som ti dal chrobaka do hlavy

drobca07
18. okt 2012

@brumka presne aj ja cítim strašne jazvu 😉 😀 ....a to čo bolo včera napísané som nejako vymazala z hlavy a stále čakám mrchu 😉 🙂

brumka
18. okt 2012

@drobca07 cakaj, cakaj 🙂

drobca07
18. okt 2012

@brumka čakám ,čakám 😀 😀 😀

ellis21
18. okt 2012

@drobca07 no zlatinko, podľa mňa si tehu. 😀 Mne sa pri oboch deťoch tak zväčšili bradavky, že sa mi až nepáčili. 😀 Nemáš aj modré žilky na prsiach? Ja som dnes 28DC a ráno som testíkovala. Nič, biele ako sneh. No nejako ma pobolievajú vaječníky, takže asi už príde mrcha. 😠 😠 😠 A tak sme sa tento mesiac snažili ☹ ☹ ☹

drobca07
18. okt 2012

@ellis21 to nie sú žilky - to sú žily!!!! 😅 celé sú nejaké škaredé - a tie bradavky? no hrôza!!! rýchlo som iba obliekla podprdu nech ich radšej nevidím 😝 ...ale tehu určite nie som si myslím, keď je podľa vás skoro na to aby mi test ukázal // tak je skoro aj na príznaky!!! môj osobný názor....ale nikdy som tehu nebola tak neviem...
...a s tým tvojim testíkom mi je to ľúto...ale tak ako to hovoríte aj mne - kým neprišla mrcha nič nie je stratené 😉

tramtara
18. okt 2012

@drobca07 tc tc tc ... taaaak ty si dobrá záhada 🙂 .... to som teda nesmierne zvedavá čo sa z tohoto "vykľuje" 😀
som zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ten výýýlet !!! 😀 kedy kedy kedy ??? 😀
@ellis21 niekde som čítala, že to víde keď sa prestanete snažiť .... len som nepochopila, že ako to tie baby mysleli - duch svätý, či ? 🙂 ... ale nie, ja len že chápem, že je ťažké na to prestať myslieť, a vždy po TOM si predstavovať, že čo ak to tentokrát náhodou vyšlo ... och neskutočná skúška našej trpezlivosti toto snažilkovanie 🙂

deculko
18. okt 2012

@drobca07 zaujmave drobca🙂)) som zvedava aj ja🙂 kiez by ...🙂)))
inak...aj mne sa dvorce na prsiach strasne zmenili...tiez skoro na polovicu ........juuj drzime palce....ty nasa zahada🙂))

drobca07
18. okt 2012

@tramtara hocikedy - ja som za každú srandu 😀 a ja som záhada už od narodenia 😀 😀 😀
@deculko dakujem....ale čo iné nám zostáva ako čakať, čakať, čakať...... 😖

franica
18. okt 2012

včera som si vás len čítala, no nejako to neviem rozlúštiť,, @drobca07 tak toto už je veľa, čo robíš 😀 ...alebo čo tvoje telo robí, podľa mňa sú dve možnosti- buď máš extrémne oddialenú mrchu napr. tým duphastonom a preto ťa naťahuje a máš takéto pocity, alebo je to ten najsammenší alien v brušku, ktorý sa schováva ešte aj pred testom...ale poviem ti, tie tvoje prsia sú zradné, ja šípim niečo veľmi pozitívne. Nie, nebudem ťa namotávať, ale uznaj- mala si už také niečo predtým??? (neviem, či to opitie sa cez víkend je dobrý nápad 🙂 )
a ty @ellis21 to je tiež zvláštne s tebou...no dúfajme, že mrcha nepríde a keď ti začne meškať, tak by sa aj ten test mal umúdriť...je to hrozné, ale zase sa dá len čakať 😠

werusss
18. okt 2012

...ahojte dievcata...kazdej novej tehulke gratulujem, a tym ktorym pomizli druhe ciarky nech sa znovu objavia...a aby som nezabudla na tie co im meskaju a ziadne ciarky nemaju...tak nech vam sa tiez rychlo objavia....ja po tom ako som dala vypoved sa citim uplne super...zajtra idem uz do roboty ale uz s uplne inym pocitom...dokonca som si vybrala dva dni dovolenky tak namiesto 7 dni si odrobim len 5...cez weekend ma moj drahy zobral na wellnes do budabesti...bolo uzasne...🙂...sice sme trosku prechladli, ale cez tyzden sme aspon mali dovod ostat v posteli...🙂...dnes si este uzijem pekny volny dnik a dufam ze cim skor najdem nahradu za seba do roboty aby som tam uz nemusela...prajem pekny dnik...🙂

simonkato
18. okt 2012

Ahojte dievcence takze tehu nie som mozno som bola ale uz asi nie som test je negativny zase som sa raz namotala ale ved bolo aj naco.Ale je lepsie ze ked som aj tehu bola a babo odislo lebo som bola aj dost chora sice som si lieky nedala ale nech je to takto lepsie.Mrcha stale nikde ale asi co chvila dojde dufam aj ked sa na nu vobec necitim.Dneska som 30DC zajtra volam o vysledky z infektologie a pondelok ich nosim gyndosovi ked mrcha do vtedy nepride nech mi da vyvolavacku a nasadi antiku.My uz sa nejdeme dalej snazit nerobi mi to dobre myslim co sa psychyky tyka a mozno to babo citi tak sa mu u mna nepaci.Po novom roku skusim ist do zahranicia s kamoskou a ked sa uchytim pride za mnou aj drahy.Trosku sa tam skusime zabezpecit a potom moze aj babo prist dufam ze potom to pojde lahsie ved uz sme sa snad dlho natrapili.Ale vas sem budem chodit pozerat to by mi svedomie nedovolilo aby som nevedela co je s vami.

@drobca07 moja chod ty pekne v pondelok gyndosovi a bude po zahade keby si tehu tak on vidi na sone ci je maternica sliznica zvacsena a mozno by videl uz aj fazulku.Nemusis sa takto zbytocne trapit.

ellis21
18. okt 2012

@ drobca07 no nechcem zakríknuť ale zdá sa, že zachvíľu aj test sa umúdri. Ja som také prsia mala dva krát a bola som tehu. To sa ukázalo ešte skôr ako som mala // na teste. 🙂