Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@tramtara si vieš predstaviť plnú čakáreň snažiliek-koníkoviek 😀 😀 😀 😀
@franica to je jedno odkiaľ je, je to proste ďaleko 😒 Len dúfam, že už čoskoro bude doma a povie nám pozitívnu správu 🙂
@brumka ja som presne nad tým istým rozmýšľala. Ja tiež mávam ovulku medzi 14-18 DC a minulý mesiac to bolo na 18DC a mrcha došla na 33 ale cyklus mám väčšinou 28dňoý. Možno preto sa mi nedarí, že mám krátku luteálnu fázu ☹ . Už som to tu raz spomínala. Našťastie mám dufíka a ten pomôže tvorbe žltého telieska 🙂
@franica v nedeľu som si kúpila novú podprdu, o číslo väčšiu, lebo všek y sú mi malé a teraz aj z tejto mám pocit že mi prsia vykypia alebo sa mi roletí. Mám pocit akoby sa mi natlakovali. Mala som 75B a teraz mám 80D a som v nej ako jaternica. A bolia ma hore pri hrudníku a po stranách a pália. Žeby to bol taký silný PMS? Ja už si radšej ani nič iné nepripúšťam. Ale že by sa tak nafúkli za týždeň je dosť divné. 😠 Ale hlavne že mužíček sa vytešuje. 😀 😀 😀 Čo by som preňho nespravila, že ? 😀 😀
Dievcence ja sa tak vytesujem vecer smer Trnava a ide sa zit som asi neni normalna ked neviem ist u nas v meste niekam vonka ale je to tym ze vsetky kamosky od To a z To su tehulky alebo mamicky tak sa musim na ine smery poberat.Dufam ze sa nic nezmeni a vikend si tam uzijem v plnom prude a nech si potom aj 100mrch pride uz sa nebudem trapit asi mi nieje este sudene byt maminkou budem aspon tou najlepsou tetou maly bude mat co chvilka 3roky tak rozmyslam ze mu upeciem tortu vlacika Tomasa to si ale trufam po pripade ju objednam od dakej spoluziacky co vypekaju 🙂
@ellis21 klasika...nás ženy nafúknuté prsia bolia a muži sú v siedmom nebi...ale taká zmena veľkosti 😕 no niečo za tým bude a dúfajme, že PMS to nie je!
@simonkato tak tebe želám príjemnú zábavu, riadne to roztoč, zabudni na svoje trápenia a stavaj sa k tomu takto pozitívne ako teraz. Zhodou okolností idem aj zajtra do Trnavy- po vyše roku sa stretnem s najlepšími kamarátkami z vysokej, tak sa už tiež teším ako si pokecáme, ako sa nasmejeme a tak....takže podobne rob aj ty, užívaj si naplno, s tvojím vekom ešte budeš mať v budúcnosti detí za vagón. Tak ako sa trápiš teraz, tak tak ti potom prídu rad radom za sebou, uvidíš 😉
@simonkato ale je ti súdené byť maminkou, len asi nie teraz. Ešte si musíš asi poriadne užiť a vyblázniť sa a potom to príde. Keď už bude mimi, tak aspoň do 16-tky sa nepohneš z domu. Alebo sa pohneš ale už si to tak neužiješ, lebo stále budeš myslieť na to čo doma deti robia. 😀 Tak ti prajem aby si si to užila čo najviac. 😀 😀 😀
@ellis21 uzivanie je to najmenej co by mi chybalo od 15tich do 21 som si uzila az az az myslim si ze az nadramec v tom obdoby som robila aj v jednej krcme po pri skole takze uzivania zazitkou vyparatenych hluposti mam az nad hlavu myslim si ze aj za viac ako jedneho cloveka.takze ja by som radsej pristala tak ze kocik pekne prechadzky po meste decke ihrisko atd ale raz bude aj to mozno o par rokov a mozno o rok ved mrcha tu stale nieje 🙂
@franica mate stratavku zo skoly?Si to tiez dobre uzi roztoc mozno ze uz je to naposledy co budes za nemaminku potom to uz bude ine 🙂
tiez tu chodim pozerat,ci sa uz drobca nevratila od doktora🙂
obed mam navareny... len kym som ho navarila,tak je maly unaveny,tak uz asi doobeda von nepojdeme....len ci je dost unaveny na to,aby zaspal.... uvidime..
@simonkato zlatíčko krásne si to uži s kamoškami 🙂 Tak ste ma s Ivankou navnadili, že som zlanárila kamošku a po práci vyrážame na 1-2-3 hruštičky 😀 😀 😀 😀 Drahý pre mňa príde do práce, vyzdvihneme kamošku, odvezie nás do baru a môže ísť kľudne domov spať(veď aj tak bude z práce unavený)a my sa môžme vykecávať až do záverečnej. Včera bola doobeda nasratá ona a poobede ma zase nasral ten môj, takže máme čo zapíjať 😀 😀 😀 😀
Baby idem si pre decká do školy. Éj bisťu ale keď sa vrátim a Ivka tu nebude........tak nech si ma nepraje 😀
@brumka chichi 😀 to si dobre zadrela, ze "mudra" 😀 Od 14DC mas PMS? Dost skoro, ale vsetko je mozne 🙂 😉 Podla mna to moze byt sposobene bud tym, ze sa vajko chce uhniezdit a tebe sa meni hladina hormonov v krvi, co ty vnimas pocitmi a stavmi akoby mala mrcha dojst - PMS.
Alebo mas len jednoducho poblaznene hormony zo snazilkovania 😉 Inak ma nic logickejsie nenapadlo 😵

dobre babky, idem off s malou doktorke, som zvedava co nam povie snad nic vazne :( drzte sa