Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
Baby neviete čo je s @nikol44? Mala sa nám ozvať po vyšetrení a nič. @mabika a ty moja ako si na tom?Testík nebude 😀
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka 1.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@brumka
@ataner81 ahojte baby, ja som otehotnela po 3 mesiacoch snazenia, prvykrat to minuleho roku skoncili ako MA v novembri, potom pauza 3 mesiace, potom 3 mesiace snazenia :D Ja som si vzdy s ovu testami zistila, kedy mam ovulaciu, prvy a druhy mesiac som testovala, treti uz nie, uz som vedela presne kedy.... moj manzel zije mimo SR, takze som sa nato naozaj spoliehala a ahaho... vyslo to az 2x planovane, nato ze sme sa videli jeden tyzden v mesiaci.... tak si myslim ze tie ovu testy su super....
Ahojte dievcence tak vikend bol uzasny skoda ze uz konci ale nevadi ved sa musim uz aj drahemu venovat.Mrcha za dverami rano som mala uz taky vytok ved som 32DC takze dosla na cas ako som ju cakala keby som nebola hlupa nemusela som tak skoro testovat a namotavat sa.Co uz.Uz nepatrim medzi snazilky takze Renci kludne ma z tabulky vysmar.Uz sem budem chodit len nazerat.Musim ist inou cestou lebo toto mi nerobi dobre uz ani psychycky.Zmyznem niekam daleko od vsetkeho dufam ze sa mi to podari.Je toho na mna moc a riesit veci alkoholom nieje riesenie je to len mensi ventyl.
Ahojte, dievčatá! Mala by som jednu otázku, keď upratujem, tak sa častejšie zohnem a pritlačím si bruško alebo keď s mm sexíkujeme a ja som hore, ale si pritláčam bruško, nemôžem tým malému ublížiť v tomto týždni tehotenstva? Ďakujem.
kočkýýý som najštastnejší človiečik - ranne vyšetrenie dopadlo najlepšie ako len mohlo 🙂 babatko naše je zdravučke - ten zastupujuci lekar bol idiot 😠 😠 😠 zbytočne nas vystrašil ..
potvrdil nam teraz že všetky orgány su vporiadku - aj podla vypoctov a rozmerov to zodpoveda danemu týždnu - 19+3tt 🙂
Srdiečko nam vedel vysetrit .. zdravucke krasne bilo 🙂 (akurat ma kopka ten naš poklad maly ked vam tu pišem) 😵 😵 😵
sice bolo babenko nizko položene ale to preto ze maternica este nie je tak vyssie polozena a placenta tlaci drobceka dole do panvy co zhorsovalo vysetrenie sonom .. ale nastastie je vsetko ako ma byt a o 3 tyzdne nam urobi 3D fotecku pretoze stale malo rucky pred tvarou.
Pohlavie vieme 100% že to bude naša malá princezna .. videli sme pišulku 😀 😀 😀 sme štastni a nevieme sa jej dočkať 🙂
som rada kočky že ste na mna mysleli a povzbudzovali ma ze to bude vsetko vporiadku 🙂
@ataner81 neviem akoze nieje mi potrebna lebo nechraneny sex sme praktizovali stale a mimi sa nekonalo chcela som ju skor na upravu cyklu aby som vedela kedy mrcha pride atd.No a co som myslela ze mrcha dnes dosla nic z toho takze sa zase so mnou raz hra.Samozrejme ze by som sa potesila aj pipiku ale velmi tuzim po princeznicke uz mi tu mohla taka 10mesacna stebotat kurv...zivot
Dievčatká, len tak na rýchlo. Hlásim 31DC. Mrcha nikde a myslím, že ani nepríde. Zajtra skúsim test ale podla mňa je to isté. Proste to tak cítim. No uvidíme. Pokial to nieje aspoň testom potvrdené, tak sa radšej neteším. ☹
@ellis21 dobre dobre, tak sa naisto neteš, ale tak uznaj, že veliká šanca tam je...a prečo vravíš, že podľa teba ani nepríde- nejaké príznaky? 😉
@rohlicka teším sa, že je všetko nakoniec ok, ešte dobre, že ste nedali na reči toho ťuťmáka a dali ste pozrieť dakomu normálnemu a budete mať babuuuuuu...ako si chcela pôvodne, však? Blahoželám a hodlám ťa nasledovať 😎
@ataner81 všetci chceme vlastnä bábätka a dobrá správa je, že už sú za rohom...resp. už skoro pod stromom, takže už len kúsok nám chýba, toľko už po dlhom čakaní dáme, no nie? 😉
Ahoj zienky, opat cestujeme "domov" do Budapesti, kde nas caka nasa mala chlpata laska - kocurik. V blizkej dobe pridam do albumu zopar svadobnych foto (konecne mame vsetky) 😉 konecne som vas docitala .. Mrzia ma smutne skutocnosti ktore som sa docitala 😒 😒 dufam ze uz bude len dobre.. Na vsetky myslim a len pozitivnu energiu posielam 🙂 Cmuk
Dobré ránko babulienky moje krásne tehulkovské a skoro tehulkovské 😀 . Ako sa mi dnes máte? Ja som po 24ke a ako som si myslela, že polomŕtva padnem do postele a okamžite zaspím, tak som sa s kolegyňou čo ma striedala tak zakecala, že som bola v robote ešte ďalšie 2hodiny. Som maximálne prebratá a nechce sa mi spať. Tak píšte, nech sa Renátka nenudí 😀 😀 😀 😀 😀
@ataner81 Renátka ty nezmar! Ja som sa sem práve dostala, ale bojím sa, že už sa nedostanem preč..ale tak čert to ber, aj zajtra je deň 😀 Inak ako si dávala tabuľku, tak by ma už teraz naozaj zaujímalo čo naše baby s meškaním...a ty sa tom ako? Síce sme ešte krátko po MS, ale ako ide snažko a kedy môžme očakávať plodné obdobie- trochu si ťa rozanalyzuje, ked už sa nudíš a nech som trochu v obraze 🙂
@franica jáj Zuzka kým blondína prišla na to, ako sem hodiť tabuľku, tak sa riadne zapotila 😀 Ja som taký počítačový maxi-anti-talent 😀 Tie naše baby na nás kašlú a užívajú si potichúčky tehulkovanie a my by sme už tak veľmi po všetkých tých zlých správach potrebovali niečo pozitívne napr.// testík 😉 Ja som 11DC a ovula by mala byť medzi 14 až 18DC. Samozrejme mám kopec nočných, tak neviem či sa trafím do ovulky a ako to bude so snažilkovaním ☹ Ja to vidím na tie Vianoce, keď má polovička dovolenku a my budeme môcť sexíkovať aj pred mojou nočnou. Teraz sa to nedá lebo ja odchádzam o 16:45 z domu a muž prichádza okolo 18:00 😒 Som zvedavá či bude BT sedieť s ovu testami a hlienom
@ataner81 ach no tak to je fakt veľmi ťažké takto to zosúladiť, ale tak ak už teraz sa môžte posnažiť, lebo o nejaké 3 dni ti začínajú plodné a toľko môžu spermie v pohodičke vydržať, takže nič nie je stratené! A keby náhodou dačo, tak Vianoce to istia...z toľkého punču a vareného sa všetky spermie a vajíčka zjašia, unavia a sadnú práve tam, kam majú 🙂 A dovtedy si fakt spravíš trochu prehľad presnejšie o tom, kedy ti vychádzajú tie dni podľa všetkých príznakov.
Podľa mňa pošlime do parlamentu návrh zákona o tom, ako by mali ženám i mužom dávať platené voľno cez ovulku, aby mohli v pokoji doma plodiť..ved aj tak nám nemá kto zarobiť na dôchodky, tak nech nás nechajú makať 😀
@franica daj to písomne a ja ti to ako prvá podpíšem 😀 . Je to na nervy. 😠 Skoro vždy keď mám ovulku, tak buď mám nočnú alebo polovička príde domov neskoro večer a je polomŕtvy od únavy, takže sexík nehrozí ☹ Drahý je abstinent ale ja si vínko dám. Keby sa dalo, tak to moje pojašené ovínkované vajko samo polezie po tie jeho kamošky-spermošky 😀

@brumka tie moje zase otehotneli keď muž do nich hodil slipy 😀 . Ani nevedeli ako, na prvý šup a bolo