icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ataner81
21. okt 2012

@brumka tie moje zase otehotneli keď muž do nich hodil slipy 😀 . Ani nevedeli ako, na prvý šup a bolo

ataner81
21. okt 2012

Baby neviete čo je s @nikol44? Mala sa nám ozvať po vyšetrení a nič. @mabika a ty moja ako si na tom?Testík nebude 😀
@nikol44 3.10. býk Nikol?
@mabika 10.10. panna
@drobca07 12.10. baran Ivanka
@ellis21 20.10 váhy Elenka
@alicek14 ?.10. baran Alica
@simonkato 21.10. ryby Simonka
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka 1.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka

kapokapo
21. okt 2012

@brumka
@ataner81 ahojte baby, ja som otehotnela po 3 mesiacoch snazenia, prvykrat to minuleho roku skoncili ako MA v novembri, potom pauza 3 mesiace, potom 3 mesiace snazenia :D Ja som si vzdy s ovu testami zistila, kedy mam ovulaciu, prvy a druhy mesiac som testovala, treti uz nie, uz som vedela presne kedy.... moj manzel zije mimo SR, takze som sa nato naozaj spoliehala a ahaho... vyslo to az 2x planovane, nato ze sme sa videli jeden tyzden v mesiaci.... tak si myslim ze tie ovu testy su super....

ataner81
21. okt 2012

@kapokapo ty si mala skrátka šťastie. Niekto má muža doma, testuje sa a snaží o sto šesť a nič. Ako príklad uvádzam seba ☹

kapokapo
21. okt 2012

@ataner81 ahoj, no asi mas pravdu....hoci som okolo toho stresovala, planovala, pocitala..... bala som sa ze to tak na dialku neklapne.... ale asi som mala fakt stastie, ze rychlo otehotniem.... Zelam vam vsetkym, nech sa coskoro radujete ako ja....

ataner81
21. okt 2012

@kapokapo ďakujeme 🙂

simonkato
21. okt 2012

Ahojte dievcence tak vikend bol uzasny skoda ze uz konci ale nevadi ved sa musim uz aj drahemu venovat.Mrcha za dverami rano som mala uz taky vytok ved som 32DC takze dosla na cas ako som ju cakala keby som nebola hlupa nemusela som tak skoro testovat a namotavat sa.Co uz.Uz nepatrim medzi snazilky takze Renci kludne ma z tabulky vysmar.Uz sem budem chodit len nazerat.Musim ist inou cestou lebo toto mi nerobi dobre uz ani psychycky.Zmyznem niekam daleko od vsetkeho dufam ze sa mi to podari.Je toho na mna moc a riesit veci alkoholom nieje riesenie je to len mensi ventyl.

ataner81
21. okt 2012

@simonkato ahoj Simi. Si si istá, že končíš so snažilkovaním? Veď to nie je až taká dlhá doma čo sa snažíte

soni1
21. okt 2012

Ahojte, dievčatá! Mala by som jednu otázku, keď upratujem, tak sa častejšie zohnem a pritlačím si bruško alebo keď s mm sexíkujeme a ja som hore, ale si pritláčam bruško, nemôžem tým malému ublížiť v tomto týždni tehotenstva? Ďakujem.

zora256
21. okt 2012

@rohlicka Ale ak je dostatočne veľké,tak asi myslel tým,že si popredu o týždeň a nie pozadu,či nie 😕 ,ale tak hlavné je že si ok a aj drobček neboj,všetko bude ok🙂

zora256
21. okt 2012

@ataner81 Ahoj!Aj sa snažím,aj čakaám na výsledky z toho steru a potom sa vyliečim,keď budú výsledky na základe ktorých mi dá lekár liečbu a budúci týždeň už bude ms a potom výsledky,takže snaženie bude pokračovať po liečbe🙂Asi tak od polovice novembra🙂

zora256
21. okt 2012

@ataner81 Ahoj!tak od zajtra hoc kedy mi dorazí ms:-/,ale tka oto bude krajšie snažilkovanie v zime😀

rohlicka
21. okt 2012

kočkýýý som najštastnejší človiečik - ranne vyšetrenie dopadlo najlepšie ako len mohlo 🙂 babatko naše je zdravučke - ten zastupujuci lekar bol idiot 😠 😠 😠 zbytočne nas vystrašil ..
potvrdil nam teraz že všetky orgány su vporiadku - aj podla vypoctov a rozmerov to zodpoveda danemu týždnu - 19+3tt 🙂
Srdiečko nam vedel vysetrit .. zdravucke krasne bilo 🙂 (akurat ma kopka ten naš poklad maly ked vam tu pišem) 😵 😵 😵
sice bolo babenko nizko položene ale to preto ze maternica este nie je tak vyssie polozena a placenta tlaci drobceka dole do panvy co zhorsovalo vysetrenie sonom .. ale nastastie je vsetko ako ma byt a o 3 tyzdne nam urobi 3D fotecku pretoze stale malo rucky pred tvarou.
Pohlavie vieme 100% že to bude naša malá princezna .. videli sme pišulku 😀 😀 😀 sme štastni a nevieme sa jej dočkať 🙂
som rada kočky že ste na mna mysleli a povzbudzovali ma ze to bude vsetko vporiadku 🙂

ataner81
21. okt 2012

@rohlicka no vidíš moja, že je všetko v poriadku. Blahoželám k babulke-pišulke 😀

simonkato
21. okt 2012

@ataner81 Renci som si ista na 99% ze koncim so snazenim.

@rohlicka gratulujem k princeznicke ja velmi tuzim po dievcatku juj tak sa tu usmievam do pocitaca 🙂

ataner81
21. okt 2012

@simonkato ja by som bola najšťastnejšia na svete aj s pipíkom 😀 len už aby bol v brušku. Simi to ma strašne mrzí len dúfam, že sa nám tu budeš často ozývať. Bez teba to nie je ono 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 Chceš začať brať antiku?

simonkato
21. okt 2012

@ataner81 neviem akoze nieje mi potrebna lebo nechraneny sex sme praktizovali stale a mimi sa nekonalo chcela som ju skor na upravu cyklu aby som vedela kedy mrcha pride atd.No a co som myslela ze mrcha dnes dosla nic z toho takze sa zase so mnou raz hra.Samozrejme ze by som sa potesila aj pipiku ale velmi tuzim po princeznicke uz mi tu mohla taka 10mesacna stebotat kurv...zivot

ataner81
21. okt 2012

@simonkato vypusti z hlávky mrchu. Ak už nemieniš sledovať ovulku a snažilkovať, tak ťa vôbec nemusí trápiť kedy teraz príde. A možno nepríde 😉 Ak by boli tri pohlavia, tak aj tak mi je úplne jedno ktoré z nich by to bolo 😀

simonkato
21. okt 2012

@ataner81 ale ona pride len je otazne ze kedy mrchana jedna hnustna.Presne je jedno ci je chlapcek alebo dievcatko len aby bolo zdrave.

ataner81
21. okt 2012

@simonkato tak veľmi už túžim po vlastnom bábetku. Ach jaj, to je na nervy toto čakanie 😠

ellis21
21. okt 2012

Dievčatká, len tak na rýchlo. Hlásim 31DC. Mrcha nikde a myslím, že ani nepríde. Zajtra skúsim test ale podla mňa je to isté. Proste to tak cítim. No uvidíme. Pokial to nieje aspoň testom potvrdené, tak sa radšej neteším. ☹

franica
21. okt 2012

@ellis21 dobre dobre, tak sa naisto neteš, ale tak uznaj, že veliká šanca tam je...a prečo vravíš, že podľa teba ani nepríde- nejaké príznaky? 😉

@rohlicka teším sa, že je všetko nakoniec ok, ešte dobre, že ste nedali na reči toho ťuťmáka a dali ste pozrieť dakomu normálnemu a budete mať babuuuuuu...ako si chcela pôvodne, však? Blahoželám a hodlám ťa nasledovať 😎

@ataner81 všetci chceme vlastnä bábätka a dobrá správa je, že už sú za rohom...resp. už skoro pod stromom, takže už len kúsok nám chýba, toľko už po dlhom čakaní dáme, no nie? 😉

ataner81
21. okt 2012

@franica objednávka je už dávno zaslaná, čakám na potvrdenie a potom na balíček 😀

rohlicka
21. okt 2012

Ahoj zienky, opat cestujeme "domov" do Budapesti, kde nas caka nasa mala chlpata laska - kocurik. V blizkej dobe pridam do albumu zopar svadobnych foto (konecne mame vsetky) 😉 konecne som vas docitala .. Mrzia ma smutne skutocnosti ktore som sa docitala 😒 😒 dufam ze uz bude len dobre.. Na vsetky myslim a len pozitivnu energiu posielam 🙂 Cmuk

ataner81
22. okt 2012

Dobré ránko babulienky moje krásne tehulkovské a skoro tehulkovské 😀 . Ako sa mi dnes máte? Ja som po 24ke a ako som si myslela, že polomŕtva padnem do postele a okamžite zaspím, tak som sa s kolegyňou čo ma striedala tak zakecala, že som bola v robote ešte ďalšie 2hodiny. Som maximálne prebratá a nechce sa mi spať. Tak píšte, nech sa Renátka nenudí 😀 😀 😀 😀 😀

franica
22. okt 2012

@ataner81 Renátka ty nezmar! Ja som sa sem práve dostala, ale bojím sa, že už sa nedostanem preč..ale tak čert to ber, aj zajtra je deň 😀 Inak ako si dávala tabuľku, tak by ma už teraz naozaj zaujímalo čo naše baby s meškaním...a ty sa tom ako? Síce sme ešte krátko po MS, ale ako ide snažko a kedy môžme očakávať plodné obdobie- trochu si ťa rozanalyzuje, ked už sa nudíš a nech som trochu v obraze 🙂

ataner81
22. okt 2012

@franica jáj Zuzka kým blondína prišla na to, ako sem hodiť tabuľku, tak sa riadne zapotila 😀 Ja som taký počítačový maxi-anti-talent 😀 Tie naše baby na nás kašlú a užívajú si potichúčky tehulkovanie a my by sme už tak veľmi po všetkých tých zlých správach potrebovali niečo pozitívne napr.// testík 😉 Ja som 11DC a ovula by mala byť medzi 14 až 18DC. Samozrejme mám kopec nočných, tak neviem či sa trafím do ovulky a ako to bude so snažilkovaním ☹ Ja to vidím na tie Vianoce, keď má polovička dovolenku a my budeme môcť sexíkovať aj pred mojou nočnou. Teraz sa to nedá lebo ja odchádzam o 16:45 z domu a muž prichádza okolo 18:00 😒 Som zvedavá či bude BT sedieť s ovu testami a hlienom

ataner81
22. okt 2012

@ellis21 Elenka a testík s // kedy ukážeš? 😀 @nikol44 halo, halo mladá dáma dvihni riťku, zapni počítač a podeľ sa s nami o pozitívnu správičku 😀 @mabika aj ty máš pekne dlhé meškanie, tak sa nám tiež ozvi 😉

franica
22. okt 2012

@ataner81 ach no tak to je fakt veľmi ťažké takto to zosúladiť, ale tak ak už teraz sa môžte posnažiť, lebo o nejaké 3 dni ti začínajú plodné a toľko môžu spermie v pohodičke vydržať, takže nič nie je stratené! A keby náhodou dačo, tak Vianoce to istia...z toľkého punču a vareného sa všetky spermie a vajíčka zjašia, unavia a sadnú práve tam, kam majú 🙂 A dovtedy si fakt spravíš trochu prehľad presnejšie o tom, kedy ti vychádzajú tie dni podľa všetkých príznakov.
Podľa mňa pošlime do parlamentu návrh zákona o tom, ako by mali ženám i mužom dávať platené voľno cez ovulku, aby mohli v pokoji doma plodiť..ved aj tak nám nemá kto zarobiť na dôchodky, tak nech nás nechajú makať 😀

ataner81
22. okt 2012

@franica daj to písomne a ja ti to ako prvá podpíšem 😀 . Je to na nervy. 😠 Skoro vždy keď mám ovulku, tak buď mám nočnú alebo polovička príde domov neskoro večer a je polomŕtvy od únavy, takže sexík nehrozí ☹ Drahý je abstinent ale ja si vínko dám. Keby sa dalo, tak to moje pojašené ovínkované vajko samo polezie po tie jeho kamošky-spermošky 😀