Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@rohlicka super, ale k lekárovi idem asi až začiatkom novembra, ak to vydržím 😀 Možno aj skôr. V každom prípade dám vedieť. No keď som si to hodila do kalkulačky na nete, tak mi vyšlo 4+3tt, termín 28.6.2013, no ale je jasné že doktor môže povedať aj inak. 😎 Ale to že to bude jún je isté. 😀
pomer snazieliek ku tehulkam je 14:18 (pokial neratam 2 neozyvajuce sa a 2 vyradene kočky z tabulky) - takze uz sa to preklana na druhu stranu 🙂
Od včera ma pobolievajú vaječníky. Dnes je to o dosť výraznejšie-riadne pichanie na ľavej strane. Ocikať pre istotu ovu testík?
@ataner81 cakala som tuto otazku 😀 ale sama netusim...uz mam pocit, ze dostanem..ale zatial nic...niekedy mi meskava 2-3 dni, takze ak do stvrtka nic, tak testujem...a sraaaaasne by som chcela testovat a uvidiet //... 🙂 nechame sa prekvapit, ale pozitivne je, ze BT je nad 37,1... 🙂
@nefertiti7 Ahoj!
Tak to mi je ľúto,že sa vám nedarí udržať tehotenstvo,a nevyšetroval tvoj gyndoš,že prečo?Alebo nedal nejaké lieky na udržanie?Prajem vám aby sa vám čoskoro podarilo otehotnieť a úspešne donosiť drobčeka 😉 .
@nefertiti7 Ahoj!
Nezúfaj,viem je to moc ťažké:-/,my sme sa o prvé snažili takmer 4roky☹,a taktiež sa nám nedarí ani druhé hoc zatiaľ sa snažíme len 7mesiacov:-/,ale snažím sa nemyslieť nato,a užívať si keď sa dá,a snáď príde nečakane ako aj náš Emanuelko 😉 a váš Adamko 😉 ,len treba veriť,že to raz príde a aj ostane🙂
Babule to všetky papáte a siestujete, že tu nikto nie je? 🙂
Dneska je to tu nejaké poslabšie na to, že je pondelok nie? 🙂
@brumka som 29DC, graf Vam hodim, ale vobec som si nemerala teplotu od zaciatku nejako som sa na to vykaslala....takze nevyzera dobre 😀 tento mesiac mi doktor dal clostilgebyt a pregnyl, tak neviem, ci sa zadari..snad..hej..podla tych liekov som mala mat ovulku 16DC...a mozno vysoku BT mam kvoli liekom?? nechame sa prekvapit....vsak zajtra budem informovat BT....ale nejako tomu neverim..nech sa paci graf...len pozeram na graf, zacina to klesat...hihi...uvidime zajtra...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/tatiana77/gr...
@tatiana77 som zvedava co z teba bude 🙂 kolko sa znazite? uz si nepamatam. mna to grafovanie celkom bavi 🙂
@drobca07 no misme si chceli kupit vysavaca kavovar ale namiesto toho kupujeme zimne gumy, takze nic asi. mozno dake oblecenie si kupime, vy co? dcerke rozmyslm postelne na 2 postele a dalej neviem
@drobca07 ja som polovičke kúpila botasky(súrne potreboval), tento týždeň idem kúpiť pracovný opasok na náradie(z neho bude mať najväčšiu radosť), v novembri mikinu(to mi ofrfle lebo on nikdy nič nepotrebuje ale ja som svojim odborným pohľadom usúdila, že potrebuje 😀 )a v decembri už len nejakú somarinku 🙂

@brumka lebo má vysoký tlak a mama si myslí, že dostane infarkt 😎 No ale máte všetky pravku. Je to hovadina aby sa 32 ročná matka pomali troch detí zaoberala takýmito malichernosťami. Teraz musím myslieť na fazulenku a na moje detičky a neriešiť hovadiny. 😉