icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

ellis21
22. okt 2012

@brumka lebo má vysoký tlak a mama si myslí, že dostane infarkt 😎 No ale máte všetky pravku. Je to hovadina aby sa 32 ročná matka pomali troch detí zaoberala takýmito malichernosťami. Teraz musím myslieť na fazulenku a na moje detičky a neriešiť hovadiny. 😉

brumka
22. okt 2012

@ellis21 presne tak ignoruj to a to od tvojej mami nieje pekne

ellis21
22. okt 2012

@rohlicka super, ale k lekárovi idem asi až začiatkom novembra, ak to vydržím 😀 Možno aj skôr. V každom prípade dám vedieť. No keď som si to hodila do kalkulačky na nete, tak mi vyšlo 4+3tt, termín 28.6.2013, no ale je jasné že doktor môže povedať aj inak. 😎 Ale to že to bude jún je isté. 😀

rohlicka
22. okt 2012

pomer snazieliek ku tehulkam je 14:18 (pokial neratam 2 neozyvajuce sa a 2 vyradene kočky z tabulky) - takze uz sa to preklana na druhu stranu 🙂

ataner81
22. okt 2012

@rohlicka ach jaj, hlavne nech sa prelomia ľady u dlhodobých snažiliek ☹ @sabaka to načala, tak dúfam, že budem pokračovať v jej šľapajách 😀

rohlicka
22. okt 2012

@ataner81 nic neboj - uz sa to pomalicky lame 😉 😉 😉 -- a tvoj mesiac je december - cas pohody, vianocnych kolied, vonavych pernickov a sexikovy maraton 🙂

ataner81
22. okt 2012

@rohlicka to už bude rok snažilkovania, tak to už víjsť musí

ataner81
22. okt 2012

Od včera ma pobolievajú vaječníky. Dnes je to o dosť výraznejšie-riadne pichanie na ľavej strane. Ocikať pre istotu ovu testík?

rohlicka
22. okt 2012

@ataner81 urcite pokial ich mas dost .. cikni .. a uvidis ci predsa len nevyuzijes najblizsie dni s muzickom v naruci 🙂

ataner81
22. okt 2012

@rohlicka Helenka mám 4dni voľna po tej 24ke, takže či sú alebo nie sú plodné dni, sexíkovať budeme 😀

tatiana77
22. okt 2012

@ataner81 cakala som tuto otazku 😀 ale sama netusim...uz mam pocit, ze dostanem..ale zatial nic...niekedy mi meskava 2-3 dni, takze ak do stvrtka nic, tak testujem...a sraaaaasne by som chcela testovat a uvidiet //... 🙂 nechame sa prekvapit, ale pozitivne je, ze BT je nad 37,1... 🙂

drobca07
22. okt 2012

babuľky tu máte niečo aby ste sa usmiali aj vy, mne to zdvihlo po dlhom čase kútiky 🙂

ataner81
22. okt 2012

@tatiana77 to by som nebola ja, keby som neprovokovala 😀 BT vyzerá veľmi sľubne 🙂 , držím palce

ataner81
22. okt 2012

@drobca07 normálne som dostala chuť, len neviem či viac na jedlo alebo sexík 😀 😀 😀 😀

brumka
22. okt 2012

@drobca07 take ranajky bysom si ala povedat 🙂)))))
@tatiana77 kolky si DC? vyzera ta teplota zatial dobre...mne je od 13-14DC dako zle od zaludka vajecniky ma bola ale podla BT bola ovu 19

ataner81
22. okt 2012

@drobca07 obedík mám za sebou, teraz musím čakať do večera nech mám aj to druhé 😀 😉
@tatiana77 hoď nám tu graf, nech sa pokocháme 🙂

zora256
22. okt 2012

@nefertiti7 Ahoj!
Tak to mi je ľúto,že sa vám nedarí udržať tehotenstvo,a nevyšetroval tvoj gyndoš,že prečo?Alebo nedal nejaké lieky na udržanie?Prajem vám aby sa vám čoskoro podarilo otehotnieť a úspešne donosiť drobčeka 😉 .

zora256
22. okt 2012

@ellis21 Ahoj!Držkám moc palčeky aby bolo všetko,ok🙂A gratulujem🙂

zora256
22. okt 2012

@nefertiti7 Ahoj!
Nezúfaj,viem je to moc ťažké:-/,my sme sa o prvé snažili takmer 4roky☹,a taktiež sa nám nedarí ani druhé hoc zatiaľ sa snažíme len 7mesiacov:-/,ale snažím sa nemyslieť nato,a užívať si keď sa dá,a snáď príde nečakane ako aj náš Emanuelko 😉 a váš Adamko 😉 ,len treba veriť,že to raz príde a aj ostane🙂

ataner81
22. okt 2012

@tatiana77 Tánička prosím, prosím ten graf nám tu hoď 🙂

typa
22. okt 2012

@ellis21 gratulka velikaaa🙂 Ale Tebou som si bola ista... 😉

ataner81
22. okt 2012

Babule to všetky papáte a siestujete, že tu nikto nie je? 🙂

kaprkapr
22. okt 2012

@rohlicka ja este nemam,zajtra idem na krv,tak v stredu ked bude vysledok sa ozvem 🙂

rohlicka
22. okt 2012

@kaprkapr jj urcite sa ozvi a hned mas svoje oficialne miesto v tabulke TEHULIEK 🙂 drzim palceky aby vsetko dobre u lekara si sa dozvedela 🙂

@ataner81 ja som akurat po obede a 3 hodky predomnou kym skoncim .. dovtedy som tu 😉

ataner81
22. okt 2012

Dneska je to tu nejaké poslabšie na to, že je pondelok nie? 🙂

tatiana77
22. okt 2012

@brumka som 29DC, graf Vam hodim, ale vobec som si nemerala teplotu od zaciatku nejako som sa na to vykaslala....takze nevyzera dobre 😀 tento mesiac mi doktor dal clostilgebyt a pregnyl, tak neviem, ci sa zadari..snad..hej..podla tych liekov som mala mat ovulku 16DC...a mozno vysoku BT mam kvoli liekom?? nechame sa prekvapit....vsak zajtra budem informovat BT....ale nejako tomu neverim..nech sa paci graf...len pozeram na graf, zacina to klesat...hihi...uvidime zajtra...
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/tatiana77/gr...

drobca07
22. okt 2012

@ataner81 ja som tu a čítam vás 😉 ...ozaj len tak info - vianoce - čo idete kupovať svojim drahým mm?

ataner81
22. okt 2012

@tstisns77 ksždopádne ste nezahálali a aj keby sa nepodarilo, tak ste pre to urobili maximum 🙂 😉

brumka
22. okt 2012

@tatiana77 som zvedava co z teba bude 🙂 kolko sa znazite? uz si nepamatam. mna to grafovanie celkom bavi 🙂
@drobca07 no misme si chceli kupit vysavaca kavovar ale namiesto toho kupujeme zimne gumy, takze nic asi. mozno dake oblecenie si kupime, vy co? dcerke rozmyslm postelne na 2 postele a dalej neviem

ataner81
22. okt 2012

@drobca07 ja som polovičke kúpila botasky(súrne potreboval), tento týždeň idem kúpiť pracovný opasok na náradie(z neho bude mať najväčšiu radosť), v novembri mikinu(to mi ofrfle lebo on nikdy nič nepotrebuje ale ja som svojim odborným pohľadom usúdila, že potrebuje 😀 )a v decembri už len nejakú somarinku 🙂