Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@brumka my sme mali jedno dievcenske meno uz vymyslene prv nez som otehotnela 😀 ale ked nam lekar povedal ze to bude dievcatko mm zacal uvazovat nad tym ze je viac peknych dievcenskych mien .. zatial moje slniecko v brusku oslovujem v zenskom rode .. ale v blizkej dobe by som chcela mat vybrate meno aby si pomalicky zvykala 🙂
@horseshoe joooj až piatok, ešteže tento týždeň nemá viac dní, ked takto na posledný až...ale no dobre, tak ja to nejako skúsim vydržať- ale pamätaj, že tu v piatok budem sedieť a neodídem, kým nenapíšeš, čo je nové..tak aby som tu neostala do pondelka v kuse, dobre? 😀
@rohlicka no veru začnite vyberať, lebo to bude chcieť čas, kým nájdete kompromis...my ešte ani tehotní nie sme a predvčerom sme sa na tom povadili 😀 😀 😀 (ale tak aj tak sa mňa prvej na sále opýtajú, takže mužík spraví lepšie, ked bude poslúchať 😝 )
Ahojte kocky nebojte sa ja si vas chodim stale citat ale skor cez telefon lebo pc funguje ked sa mu zachce.Takze mrcha dneska dorazila v plnom prude mam chut sa po stenach skriabat.Myslim ze asi tam babo aj bolo ale neudrzalo sa lebo idu zo mna do slova kusy.Ale lepsie takto skoro ze odislo same ako keby som ho videla na sone atd.Davam si na istu dobu so snazilkovanim pohov sama neviem na ako dlho musim sa dat do poriadku po psychyckej stranke.Uz som na PN z toho DPN tak budem hladat pomalicky pracu ci uz doma alebo vo svete snad nieco najdem a hlavne take aby ma to bavilo.Potrebujem prist na ine myslienky ako je babo strasne by som ho chcela a to nieje dobre ono pride ked to budem najmenej cakat tak to bude najlepsie.
Nebojte sem tam (Myslim ze kazdy den)vas nakuknem precitat a samozrejme ze na nico aj zareagujem.
Drzte sa mi kocky snazilky drzim prsteky aby ste do vianoc mali v brusku fazulky a tehulky nech vase fazulky krasne rastu prijemne tehulkovanie.
Ahojte ženušky moje krásne. Konečne som sa dostala k počítaču. Ráno som bola plávať a potom vybrať vchodové dvere, vyplatiť ich v banke, na nákup, navarila som a už mám veget do večera 😀 @tatiana77 Táni vôbec nevadí ak ti o nejaký stupeň klesne teplota. Dôležité ke aby neklasla po tvoju priemernú teplotu. Držím palce 🙂 @nikol44 takže v podstate nevieš na čom si 😒 A čo tak ďalší testík? Teraz sa už niečo ukázať musí 🙂
@brumka ty máš tiež pekný graf a teplota stúpa, takže to vyzerá veľmi nádejne 🙂 . Ja som včera mala 36,5(klesla pod priemer o 0,1 stupňa a dnes som mala 37. Neviem či to je ovulka alebo nie. Bolesti mám, výtok na rozdávanie(raz je priesvitný až biely lotion a dnes aj vaječný naťahovací bielok) Skúsim večer ocikať ovu test. Včera som tam mala dosť výraznú druhú čiarku. Nie rovnako silnú ale keby taká bola na tehu teste, tak som šťastná ako blcha 😀
@drobca07 Ivka nás sa nezbavíš 😀
@tatiana77 22.10. kozorožec
@hanya1 22.10. lev
@zora256 22.10.-2.11. baran Zora
@zvolsiinylogin 25.10. ryby
@werusss 28.10. váhy Veronika
@linddi 28.10. baran Zlatica
@brumka 1.11. kozorožec Dadka
@janka9900 2.11. kozorožec
@waltea 2.11. vodnár Linda
@jeackynka 7.11. baran
@deculko 10.11. rak Evička
@ataner81 14.11. panna Renka
@franica 18.11. Váhy Zuzanka
@alicek14 22.11. baran Alica
@drobca07 11-13.12 baran -naša nikdy nevzdávajúca sa a skoro tehulienka Ivka
dievcata - ja mam pocit akoby som rylovala celu noc .. uz niekolko dni na mna sadla taka unava ze aj 8hod spanok v noci mi bol malo .. prichadzam domov bez energie .. kiez by som uz aspon do prace nechodila 😠 😠 😠 vycerpava ma aj sedava praca cez den 😀 😀 😀 a prichadza na mna žrave obdobie .. casto pride vlci hlad sprevadzany s bolestami brucha od hladu - ak sa nenajem cim skor zacina mi byt zle .. bojim sa ze rucicka na vahe coskoro zacne prudko stupat .. 😖 ale raz to muselo prist 😀 😀 😀
Inak babulky snazilky, vcera som bola na kavicke s jednou kamaratkou a ona mi vravela, ze ma sestru, ktora nemohla otehotniet, lebo jej muz mal slabe spermie. Dala si spravit vypocet u Jonasa a aj podla toho otehotnela. tiez jej povedal, ze prve bude mat chlapca. Ze prve dieta je dane. Ostatne sa daju ovplyvnovat. Aj tak bolo. Narodil sa chlapec. Este dokaze ovplyvnovat aj zivotaschopnost plodu. http://centrumjonas.com/slovak.html Ja viem, ze nie vsetkym co si dali u Jonasa urobit ten vypocet tak to vyslo, ale on tvrdi, ze dokaze vypocitat ludom, ktori su zdravi, ale sa im nedari otehotniet - max.ked ma ten chlap napr. nejake horsie spermie. A tiez treba vediet presnu hodinu narodenia,prip. na minutu presne, aby bol ten vypocet co najlepsi. Je tam dost vysoka uspesnost. Ja by som to skusila, keby sa nam nedarilo... 😉
na pobavenie 😀 moja najnovšia prezyvka ktorú som dostala od svojho mužička je: "matrioška" 😀 😀 😀
@rohlicka moja, to je normalna tehu diagnoza 🙂 😉 treba oddychovat kdekolvek a kedykolvek sa da 😉 nech muzik porobi nakupy, domace prace, atd...A zrave obdobie mam aj ja 😀 Len sa napapaj - ved kedy inokedy sa budes moct poriadne najest ako vtedy ked si tehotna??? Po 20.tt stupaju naroky na vyzivu extremne - preto aj vaha ide prudko hore. To je priroda - neda sa tomu zabranit 🙂 😉
@rohlicka
@ataner81 baby ja sa bojim robit test, lebo mam pocit, ze bude len a len biely.....a ked bude biely budem si hovorit, mozno je skoro...a zamotam sa do toho, takze radsej chcem pockat co najdlhsie....a moj drahy manzel chce robit test az v piatok, ale ja si ho urobim vo stvrtok, ak dovtedy nepride....

@rohlicka chi 🙂 ozaj je tu smutno bezo mna? 😀 ale ved ja zdaleka vsetko neviem - to ten google je taky dobryyy 😀 😉
Dakujem a dufam,mojka,duuufam 😉 ja na zle ani nemyslim -nejdem tam s tym ze bude cosi zle. Urcite nahodim potom fotecky aj podam horuce info 🙂 😉 😉 😉