icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

basikes
25. máj 2012

@sanchez81
@ataner81 ahojtee 🙂 ja sa ku vam asi pridam s tym septembrovym tehu sialenim. Vzdy sme mali s manzelom vymyslene, ze babo bude v lete. A teraz nejak nemam nervy to riesit, takze berem to tak, ze po lete a dovolenke, alebo priamo na nej, sa uurcite podarii ;)) ale testy nevyhadzujem :D ale slubila som si, ze nebudem robit skor ako po tyzdni meskania ms, tak uvidime ;)

ataner81
25. máj 2012

Ahojte babenky. @basikes ja som tie testy musela vyhodiť. Som ako závislák, ak by som ich mala doma, tak opäť podľahnem testovaniu. Prvé dni som musela dokonca prejsť na druhú stranu ulice ak bola predo mnou lekáreň aby som nepodľahla a nekúpila si nové testy. 😀 @sanchez81 mne je úplne jedno kedy bábo porodím ale veľmi zle znášam horúčavy(v meste,pri vode kde je vlhký vzduch je to celkom v pohode)a tak by som rada bola tehotná-aspoň tie posledné mesiace, niekedy na jar alebo na jeseň.V zime sa bojím pádu. Ale úprimne povedané, nech mi aj spuchnú nohy na trojnásobnú veľkosť, nech mi je zle, nech sa potím ako somár v kufri a neviem sa ani pohnúť, je mi to úplne jedno-chcem byť tehotná. 😵 Riešim to ale až v septembri, teraz hor sa užívať si leto 😉

sanchez81
25. máj 2012

@ataner81 v každom ročnom období je niečo pre rastúce bábenko v brušku niečo nebezpečné. Ale jedno viem isto-ani jedna z nás by neprotestovala, keby sme zistili, že sme tehu. Leto-neleto, tešili by sme sa ako malý jojo 😀
@basikes pokojne sa k nám pridaj. A tu si môžme vymieňať správy o počasí 😀 😀 😀 Ja idem riešiť svoje sadlo na ktoré sa už nemôžem pozerať. Hovorím si, že ak mám byť tehu, tak najprv musím začať od seba a cítiť sa dobre vo svojom tele. Takže ak mám počas tehotenstva pribrať takých 10-15 kilečiek (človek nikdy nevie), tak musím najprv schudnúť aby bábätku nezavadzalo moje sadlo a mohlo pekne rásť. Ja viem, že to nevadí, ale nejako sa musím namotivovať 😀 😵 😀

ataner81
25. máj 2012

@sanchez81 o sadle a chudnutí mi ani nehovor, mám katastrofálnu nadváhu a s tehotenstvom možno prekročím 100ku a to som malý štupel. Pohybu mám dosť, takže by to chcelo nejakú diétu. Vidíš, ten september je natehotenstvo ideálny. Diéta by bábu neprospela. To sú výhovorky čo 😀 Koľko máš rokov a máš už bábo?Dedukujem, že 30 ale to len podľa tej 81tky na konci

sanchez81
25. máj 2012

@ataner81 nie si na tom s vekom ako ja Sherlocku? 😀 Mám 30 a ešte žiadne bábo. Vydávala som sa v septembri a v októbri som aj otehotnela. No a v novembri o bábo aj prišla 😔 Teraz už manžel chcel na bábätku pracovať aj skôr, ale ja som v tomto stará škola 😀 Podstúpila som kyret no a odvedy sa nedarí. Ale pripisujem to psychike. Myslím, že teraz som na tom ooooooooveľa lepšie 🙂 a čo ty? 🙂

ataner81
25. máj 2012

@sanchez81 ty si ale šikulka, jasné že mám 30. Ja nie som vydatá. Žijem s priateľom a na bábätku pracujeme od decembra.Moja ctená polovička má už 35 ale všetko berie s nadhľadom a nejako intenzívne to nerieši.Najprv ma to strašne vytáčalo a myslela som si, že po bábu netúži, čo samozrejme nie je pravda, no a teraz mi to veľmi pomáha. Dostáva ma do pohodičky a vďaka nemu sa na"výrobu"bába tak nesústreďujem a odkladám to na neskôr. Aj tak je to "len"pol roka, takže je to v pohode. To s tým tvojim anjelik ma veľmi mrzí. Určite pošle čoskoro nejakého súrodenca

sanchez81
25. máj 2012

@ataner81 verím, že sa čoskoro dočkáme 🙂 ale najprv teda musím schudnúť. Toľko šiat mám doma-bol by hriech nenosiť ich pre to, že mi vykúka sadielko. Nie som nejak veľmi silná, mám 68 kg, ale je to doposiaľ moja najvyššia váha, takže sa musím spamätať 😀

ataner81
25. máj 2012

@sanchez81 predpokladám ale, že máš minimálne 1,70m

sanchez81
25. máj 2012

@ataner81 hahahaha 1,65 😀

sanchez81
25. máj 2012

@ataner81 modelka zo mňa nebude 😀 ale mám šťastie v nešťastí-tuk sa mi rozkladá rovnomerne a navyše mám dosť veľké prsia - C alebo D košík - takže sa to trochu popri tom stráca 😀

ataner81
25. máj 2012

@sanchez81ja mám 1.62 a o 10kíl viac ako ty, tak si asi vieš predstaviť ako sa svetom gúľam 😀 . Navyše som pred mesiacom prestala fajčiť. Takže som ešte nejaké kilečko pribrala. 😖 Máš v pláne držať nejakú špeciálnu diétu?Tie prsia ti nezávidím. Ja mám B a mám ich dosť: Pred krámamy by som bola vďačná za 0ky, tak ma strašne bolia

sanchez81
25. máj 2012

@ataner81 ja veľké bolesti pŕs nemávam, zato podbruško mi ide vybuchnúť 😀 A manžel sa vôbec na ich veľkosť nesťažuje 😀 Neviem či idem držať nejakú diétu, nie som totiž typ, ktorý dokáže dodržať predpis nejakej diéty. Skôr sa musím asi viac hýbať a obmedziť zobanie pomedzi chody. A gúľať sa určite negúľaš. Ty chceš diétovať? Daj tipa, možno si vzájomne pomôžeme 😀

ataner81
25. máj 2012

@sanchez81 o podbrušku mi ani nehovor. Mám pocit, že rodím,také tlaky mám. Ide mi roztrhnúť panvu. Pohybu mám celkom dosť. Plávam, chodím na zumbu, pilates a robím s deťmi, pri ktorých je pohybu vyše hlavy. Môj problém je skôr v tom,že jem málo, poprípade nič a keď, tak nárazovo. V novembri som chudla v jednom štúdiu, kde som dodržiavala jedálniček-jedlo 5x a cvičenie 3x do týždňa+sauna a schudla som 5kíl a ešte viac centimetrov ale potom mi to štúdio zrušili, ja som nabehla na starý systém stravy a aj cvičenie bolo iné a opäť som to postupne do mája nabrala späť aj s prídavkom. Žiadny typ na diétu nemám. Ty máš nejaký nápad?Bolo by super mať parťáčku v chudnutí

mabika
25. máj 2012

Ahojte, zabludila som sem nahodou, padol mi to oka ten marec v nazve 🙂. Odvtedy som totiz zacala pouzivat ovu testy (aj ked naostro ideme uz od novembra) a zatial nic. Som teraz 37DC a mrcha nikde ... mate iste aj bohate skusenosti s tehotenskymi testami, myslite, ze mam uz testovat? Lebo priemernu dlzku mam tak 33 dni, ale nechcem sa tymi testami zbytocne stresovat... Co myslite? Dik, nemam sa s kym poradit 🙂

ataner81
25. máj 2012

Ahoj @mabika. No menštruácia ti mešká 4dni, tak si myslím,že zajtra ráno na 5ty deň meškania by si už hádam mohla testnúť. Aj keď musím povedať, že tento cyklus mi tiež meškali krámy 4dni a na 5ty som ich dostala(samozrejme až po ocikaní testu, teda 10minút po tom). Máš nejaké príznaky, že by sa ti blížila mrcha?Ja dobre poznám kedy má prísť aj keď som si tentoraz aj napriek všetkým príznakom(bolesť v podbrušku, nafúknuté brucho, bolestivé prsia a totálne nechutenstvo)nahovárala, že to nedostanem a som tehula. Smola,mrcha došla ale u teba možno príde až o 9mesiacov 😉

mabika
25. máj 2012

No mrchovske priznaky nemam ziadne, u mna je to vzdy o.i. aj take spinenie par dni vopred a teraz nic. A vcera mi akoby plaval zaludok cely den, lenze na tehotenske nevolnosti sa mi to vidi prilis skoro. No neviem, tak asi zajtra testnem, nech viem, ci si mozem este vypit vinka vecer, alebo uz len sodovku 😉. Pripadne si tym testom privolam tu mrchu, ze ano 😀

ataner81
25. máj 2012

@mabika držím palce nech sú tam // a určite daj hneď vedieť ako si dopadla

mabika
25. máj 2012

@ataner81 no jo, tak si idem ten test nachystat na zachod, nech na to hned rano nezabudnem, 😀 boze, som fakt zvedava...

ataner81
25. máj 2012

@mabika ani nehovor, som nervózna aj za teba.Začínam mať testovací absťák, musím sa niečim v tej nočnej zabaviť

horseshoe
26. máj 2012

Krasne dobre ranecko babule.Ja uz od 6h hore - no uznajte nie je to krivda? 😠 Idem makat celu sobotu na nasom domceku. Najhorsie, ze mam bolesti brucha ako keby mrcha mala kazdu chvilu dost 😖 Dufam, ze ma to nechyti na dome, lebo mavam hrozne bolesti ☹
Mrcha, vydrz aspon do zajtra a dnes mi este daj svaty pokoj. Inak som sa uz vcera vyzbrojila - cajik Gynastan a cervene vinko - moja zbran proti bolestiam 😉

Krasny vikendik vsetkym"prajem 🙂

maryennn1
26. máj 2012

@horseshoe no ako by som o sebe čítala 😀 .....už od 6 tu pobehujem, nie že by som spala keď nemusím vstávať do roboty, že? aj my ideme makať na bytíku, lebo kompletne prerábame a furt je tam ešte roboty ako na kostole. no a do tretice... ja som síce mrchu dostala už včera ale v bolestiach sa skrúcam teda poriadne,tak som už od včera nasadila alchemilkový čajíček 😀 😀 😀 sranda nie?

sabaka
26. máj 2012

@horseshoe tie zbrane na mrchu sa mi pacia 🙂 nech teda dnes nepride a vlastne, ved nemusi chodit vobec!

sabaka
26. máj 2012

@mabika ano, uz mozes testnut (len z ranneho mocu), na 37 den by malo by ukazat // ak je to tehu. drzim palce 🙂 kiezby som sa aj ja raz dopracovala po 37 dc bez mrchy!

werusss
26. máj 2012

@horseshoe ...ahoj, aj ja sa sebe cudujem ze uz od osmej som hore..a to som vstavat nemusela....aj mne proti bolestiam pri mrche pomaha cervene vinko...dnes si moj priatel chce spravit romanticky vecer pri sampanskom no neviem ci si ho vobec davat ked neviem na com som...(alkohol je jednia vec co ma nuti uvazovat nad tym ci som tehu alebo nie...)..😀

palencarova
26. máj 2012

@mirka80802
Ahoj.Tak som si včera urobila test,...no jasné že iba jedna čiarka.Pol hodinu som na neho čumela,či sa tam neobjaví aspoň nejaký duch 😀 No a dnes ráno prišla MZ 😢 a dokonca o deň-dva skôr a to ešte k tomu mi manžel prišiel z týždňovky 😝

mabika
26. máj 2012

@sabaka,
@ataner81, no dievcata, tak som testla, len jedna ciarka a mrcha furt nic, asi sa mi deje nejaka anomalia alebo idem trhnut osobny rekord v dlzke cyklu (doteraz max 35)...

basikes
26. máj 2012

@sanchez81 spravy o pocasi?? 😕 pochybujeem 😀 vzdy sa to tu nakoniec zvrhne 😀 ten kto naozaj nechce mysliet na otehotnenie, by sem nemal chodit, zee ja len nakuknem 🙂 aa uz pocitam, ze kedy mozem robit test, ked tu citam ako testuju baby 😀

ataner81
26. máj 2012

Ahojte kočeny.@mabika to ma moja veľmi mrzí, držala som ti palce ako keby som sama testovala. To meškanie je najhoršie. Keď už nie sme tehu, tak by nám menštruácia mala prísť načas a nie nás takto naťahovať. Každý deň meškania v nás vzbudzuje nádej a aj tak je to na h...o 😠 .Inak bambulky moje vy ste už od 6tej hore a ja som naposledy spala v piatok v noci(hihi som po nočnej). Spať sa nedá lebo sused je akčný a byt prerába už od 7mej. Treskot buchot, búranie, vŕtanie......radosť preveliká. Ale som ticho, lebo aj náš byt stojí neprerobený-nie sú peniažky, a prerábať sa bude až v septembri. Ako som povedala, nesledujem DC, ovu atď a tak si vínečko doprajem aj dnes len tak pre radosť. Moja milovaná polovička išla na stretko zo strednej a ja som doma sama, tak čo iné mi ostáva ako sledovať dobrý film a degustovať fajnové vínečko 😀.Pre @basikes ja som na bábenko a tehotenstvo myslela intenzívne 6mesiacov. Pre niekoho je to krátka doma, pre mňa je to najdlhšie obdobie v mojom živote. Bola som doslova šialená, milovala som sa zásadne počas ovu, nohy vyložené hodinu hore a iné hlúposti. Chúďatko môj muž. Aj tak pozitívny test nikde a ak sa nechcem zblázniť, tak som si povedala, že myšlienky na tehu zaženiem a tehotenstvo riešiť nebudem. Tak isto na modrý koník nechodím tak často, ako predtým aby ma to nelákalo ale nevidím dôvod prečo by som tu nemala chodiť. Všetkým budúcim tehulám držím palce a prajem vytúžené //. ja som si povedala, že si ešte leto užijem a v septembri sa to snaženie začne znovu. Nová gyndoška=nová nádej. Vyšetrí nás oboch a určí diagnózu. V´daka tomu som pokojná a už nič neriešim

sabaka
26. máj 2012

@mabika hm... to je skoda, ze nevysli dve. 😒 obdivujem ta, ze to dokazes brat s humorom, ja tie biele testy zvladam dost zle. ale ked mrcha stale nebude chodit a test zostane negativny, zabehni si radsej k tvojmu gynekologovi, moze to byt aj nieco ine. alebo je jednoducho dlhsi cyklus, ak bola ovu velmi neskoro. a stale je aj ta moznost, ze ti este druha ciarocka nabehne 🙂

ataner81
26. máj 2012

@sabaka tie biele testy dobre poznám a nenávidím ich. Už som bola v takom štádiu, že som nenávidela výrobcov tehu testov. Veď koľko krát sa stane, že vám víde pozitívny tehu test a po týždni šťastia to všetko skončí alebo víde pozitívny test a pritom je to len omyl a ty nie si tehotná...........tak veľmi by som si priala "kúpiť"ten správny dvojčiarkový tehotenský test a tie"hnusné"predavačky mi stále predajú iba ten zlý a poškodený jednočiarkový