Kto sa snaží o bábo od marca 2012?
tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂
@ellis21 joj chapem ze sa bojis ale tie sestricky su niekedy take kozy, nerozumeju sa do toho a len stresy narobia..u kazdej zeny rastie hcg inak, navyse sa mohlo vajko neskor uhniezdit, takze urcite je to ok😉 podla mna to myslela tak, ze je velmi nizke a teda sa neoplati chodit na sono skor, aj tak by nic nebolo vidiet!😉 ale vzhladom k tvojmu tt je urcite primerane, len to mohla aj inak formulovat teta sestricka😉
ahojte, baby nevydrzala som a urobila som si test teraz pred hodinou a je ngativny ☹ ☹ ...viem, ze je najlepsie rano ho robit, ale uz sa stalo.....tak ked niec som tehotna, nech mi pride cim skor mrcha.....fnuk....to je hrozne to cakanie...mala som ovulku 16DC..mozno preto sa mi aj oddialuje...
Všetkým vám veľmi pekne ďakujem za podporu. Ešte, že vás mám, inak by som sa zožierala a len by som miminku ublížila. 😀 😀
@ellis21 nic sa neboj draha 🙂 mysli pozitivne na svoje babenko .. a dohovaraj mu ze nech sal en pekne drzi .. ze u teba mu je najlepsie 🙂
@tatiana77 u tebe este nic nie je stratene .. mrchana jedna este nedosla .. HCG sa este nemusi tak rychlo preukazat na testiku kedze si mohla otehotniet neskoro ako predpokladas ..
drzim palceky .. vsetky sme tu pre vas dievcata 🙂
@franica jejdanenky, akeho mas dobreho doktora! 😀 noooo, ja mam v plane sa pridat cca v polke novembra. teraz uz mam aj tak po oktobrovych "plodaskoch" 😉 tak si pockam na novembrove. Inak aj ja som sa vnutila na taku mensiu kontrolu k dokimu, buduci tyzden idem, tak ho skusim poprosit aby aj mne urobil tieto kultivacie.
inaaak dnes som bola po vysledky z hematky a som "mlada zdrava zena" ako povedala dokina 🙂 tak sa strasne tesim. 🙂 🙂 🙂 jedine, co tam zase vyskocilo bola stitka, ale o tej viem, tak si budem musiet na nu dat pozor. 6. novembra idem k endokrinologicke na krv aj sono a ak budu vysledky dobre, tak ideme aj my do toho. 🙂 jedine ze by stitka stale haprovala, to by som musela asi pockat ☹ ale zatial na to nemyslim, duuuufam ze to bude ok.
Ahojte krásky moje koníkové. Dnes a zajtra na vás nebudem mať akosi čas. ráno plávanie, potom som si bola spraviť nechty a doma som sťahovala potravinovú skriňu z kuchyne na chodbu lebo zajtra má polovička voľno v práci , teda búrame, trháme parkety a ničíme 100ročnú kuchyňu-huráááááááááá 😀 . najnovšie info-teplota z 37,0 mi dnes klesla na 36,6 ale hlienu-vaječné bielku bolo za plnú dlaň. Ovu test negatívny aj keď testovacia čiarka je len o trošilinku slabšia ako kontrolná. Mám z toho riadny mišung ale ak drahý príde v normálnom čase a ako tak schopný nejakej aktivity, tak si to poistím 😉 . @brumka Daduška, tak v tvojom grafe sa absolútne nevyznám a pravdu povediac vo svojom mám ešte väčší hokej. Ktorý deň podľa BT si brala, že bola ovulka? kedy ti vyznačila stránka zelenou tvoje plodné dni? @tatiana77 Tánička nechcem ťa namotávať, tak ti poviem aby si sa pripravila na mrchu. Ako to vyzerá s tvojou teplotou? Stúpa? Ale musím moja dodať, že po 3dňovom meškaní nieje nič výnimočné, že ti test nič neukáže-nádej tam stále je 🙂 . @horseshoe do svadby polovičku nútiť nemienim. tiež som za to aby iniciatívu vyvíjal chlap a aj to nie štýlom: ta vezmime sa, keď už s tebou žijem a čakáme dieťa. 😠 Čo sa týka mena, tak v tom mám jasno. dieťa sa bude volať po mne a hotovo. On sa môže aj na hlavu postaviť, proste tak to bude. No viem, že budú veľké hádky lebo muž chce aby sa dieťa volalo po ňom 😒 😠
Babulienky dnes len takýto krátky príspevok a končím.Majte sa krásne papa
@ellis21 Ahojky neboj sa ja som skončila v nemocnici s tym že mam slepe črevo mala som bolesti no do večera to prešlo po infuzii, HCG mi brali na 21den po menzese a nic ani naznak že by som bola tehotná ani na ultrazvuku nič ani na sone,a cuduj sa svete za 10 dni som si urobila test a boli tam // ciarky sice jedna slabsia ale bola,doktorka mi potvrdila tehotenstvo na 38 den MC bola som v 5tt,takže všetko chce čas držim palce
@ataner81 aj ja by som polovicku znasilnila...co ak je ovulka teraz....ale je taky unaveny,jak prisiel,ze ani srandovat nevladze.... 😖 tak neviem neviem...ci si ho odchytit zajtra rano...ale pravdu poviem,to nie je od chuti take nieco,ked viem,ze tak teraz by sme mali... ......
inak mam doma knihu Tajomstvo....svagrina ju mala doma uz dlhsie,tak som si ju pozicala.....ked budem mat cas...co netusim kedy bude...tak si z nej volaco precitam,lebo hned jak som ju otvorila,nasla som tam pekne zaujmave myslienky🙂
dobruuu....a inak...chytaju ma stresy z prace... 😒 kam ten svet speje... 😒 nech uz do prace nastupim,aby som uz radsej bola v tom kolobehu,nech zistim,ze to viem pustat jednym uchom dnu a druhym von,tak ako ked som odchadzala na rizikove...lebo aj to som sa musela naucit...odburavat ten stres,ze ti daju robotu tolko,ze to nestihnes ani keby neviem co... ale treba si to zatriedit a kaslat na to.... verim,ze do toho pridem,len uz by som aj brala,nech to uz je...
tak papa
ahojteee baby 🙂 akosi tento tyzden nic nestiham, ale dnes som vas precitala 🙂
@deculko netrap sa nad robotou, je to hrozne vsade. ja som bola teraz na pohovore. vyzeralo to nadejne, kym neprisla tema manzel a deti 🙄 ze maju teraz baby boom, ze som v najlepsom veku a potrebuju niekoho na dlhsi cas. ze ked do mna investuju cas a peniaze, tak aby som za chvilu neodisla 🙄 a tak to je vsade, na kazdom jednom pohovore. som povedala, ze neposlem ziadost az kym nebudem mat aspon dve trojrocne deti. aj ked potom to bude este horsie, ale uz som ozaj stratila vsetku chut do roboty 🙄 ...
@brumka tvoj graf vyzera pekne a ovulka vychdza na 19.teho. nevadi, ze ti potom skace trochu teplota, hlavne ze je vyssia ako pred ovu 😉 kukni na moj graf 😉 http://www.womenzone.cz/uzivatelka/quinka1/graf... ked meriam poctivo o 4 a nie vselijako, ked sa zobudim, tak aj celkom k svetu vyzera 😵 a inak ja citim PMS tento mesiac tiez akosi skoro. normalne by ma neprekvapilo, keby zajtra mrcha dosla 😖 ....
@ellis21 gratulujeeem k babenku a neboj, isto je vsetko v poriadku, len si este kratko tehotna 😉 povedal ti, ze vidi malilinky fliacik, nie? tak nijake mimomaternicove tehu nebude 😉 mna tak tiez strasili, nic nevideli, hcg nizke a o dva dni bolo o dost vyssie a aj miniminimini fliacik v maternici 😵 a o dalsie dva dni bol uz velky flak 🙂 skoda, ze az o tri tyzdne mas prist, verim, ze to bude dobre na nervy, ale urcite potom uz uvidis krasne bijuce srdiecko 😉
@franica tesim sa s tebou z povolenia 😵 aj ked clovek potajomky skusa, ale pocut to, ze ozaj mozes je super, ze? 😀 😵
... inak ja som dnes bola vybavovat doktora. po trisvrte dni presedenom v cakarni sestricka povedala, ze na dnes koncia- boli sme posledne dve v cakarni 🙄 dufam, ze zajtra sa vybavim 😅 ....
tak dobruuu noc a pekny zajtrajsi den 😉
@janka9900 no vitaj tu u nás späť...áno, mám to od dokiho odbrené a keby aj nie hihihi 😀
A s tou prácou to veľmi dobre poznám, asi pred mesiacom som sa tu babám sťažovala na to isté...toto isté sa mi stalo, pre to, že som mladá a už vydatá ma 99% nezobrali, lebo som riziková, že odídem ... ale že kedy sa mi naozaj zadarí nemôžem vedieť a dovtedy čo? No je to zlé....všetko by mi vyriešili // ale to chce čas a paradoxne veľa práce 🙂 🙂
@janka9900 ahoj, no uvidime ako sa vykrystalizuje.
@deculko s pracou je to aj u mna zle :( vyzera ze budem musiet dat zamestnavatela na sud :( neche mi upravit pracovnu dobu ked nastupim do prace, cize neviem kto damalu do skolky a kto ju vyzdvihne :( a este neviem ako to stihnem peso ked to mam z prace do skolky 30min a 45mi domov :( cez leto bysa to adlo ale co cez zimu :(

dievcata 500strana sa blyzi, vyhlasujem ju za plodnu 🙂)))))))))))))