icon

Kto sa snaží o bábo od marca 2012?

karle17
8. mar 2012

tentomesiac nam to nevyslo dufam sa to co najskor podari 🙂

brumka
25. okt 2012

@werusss 🙂)) ale nieste ani daleky pribuzny ?

werusss
25. okt 2012

@brumka ...nieeeeeeeeee....to sme si hned zistovali...absolutne nemame ziadnych spolocnych predkov...😀

brumka
25. okt 2012

@werusss 🙂)

rohlicka
25. okt 2012

dobre ranko žienky 🙂 aj napriek sychravemu pocasiu - moj den zacal KRASNE 🙂 dnes sme odstartovali 21tt (20+0) tesim sa ze to tak leti - rybicka robi v brusku kreacie 🙂 zajtra uz mame piatok .. a cez vikend si pospinkam o hodinku dlhsie 🙂 radost ???? .. VELKAAAAA a taktiez posielam vela pozitivnej energie aby sa vas den zacal aspon tak ako ten moj 😎 😎 😎

rohlicka
25. okt 2012

@tatiana77 - sup sup info ako to s tebou vyzera ? teplotu si merala ?
@franica, @ataner - zuzka a renatka halooo co je 🙂 neprespite cely den ..
@ellis21- skusala si dalsi testik alebo pockas este den ?
@horseshoe - zajtar je tvoje velky den a uvidis drobčiatko .. nevieme sa vsetky dockat rovnako ako ty 🙂
@nikol44 - kupila si si testik ? .. mrchana neprisla ?

drobca07
25. okt 2012

ahojte babuľky moje - tak len hlásim, že po 3dňoch špinenia (nemôžem to nazvať mrchou) som bola dnes u dokyho , ktorý nechápe čo som to za prípad, že ani po vyvolavke nemám mrchu iba malinké špinenie ale tak ideme dalej a od zajtra mi nasadil clostilbegyt a zase čakáme čo bude....
...nádejným tehuľkách držím strašne palčeky 🙂 a teším sa na foto testíkov..... 😉
....nedalo mi neprispieť na stránku s číslom 477 - keďže sú to moje naj naj čísla a sprevádzajú ma v dobrom celým mojim životom 🙂 ...mám ich v dátume narodenia, náhodne v ŠPZ, v PINe na karte a dokonca ešte aj ako číslo zamestnanca v našej firme 😀....tak snáď to nejaké šťastie prinesie aj teraz 🙂

franica
25. okt 2012

@rohlicka nespím, nespím, len som bola vybavovať v meste 🙂 Dnes mám pocit, že mi začal taký podozrievavý hlien, tak asi posilníme boj...ak sa teda mm niekedy doma ukáže 😒
@drobca07 no ty si naozaj zaujímavý tvor- ale tak už sa vlastne leičiš, ja sa tomu veľmi teším, lebo ja verím, že sa ti to čoskoro prejaví a to pozitívne...straaašne veľa žien čo tu čítam otehotneli po týchto prípravkoch...a vidíš, ako neznášaš svoju mrchu už tak sa ti snaží vyhovieť, že sa silou mocou drží, lebo vieš, že si ju už neželáš....držím palce, nech ti to pomôže čo najskôr- kedy máte s dokym rande zase alebo čo povedal, koľko to budeš brať, alebo kedy konzultujete?

leonetka
25. okt 2012

@franica helou, ja sa k tebe urcite pridavam! buduci mesiac = // ! Prinajhorsom, vianoce = // ! 😀

typa
25. okt 2012

@drobca07 tak ja tomu nerozumiem, co sa stalo. Si "prípad" 😀 😀 Ale tak teraz sa to nastartuje a bude to dufam velmi uspesny mesiac. Ten pin mozes kludne dopisat cely 😉 - k Tvojej karte sa uz nejak dostaneme 😉

tatiana77
25. okt 2012

ahojte babenky...tak hlasim 1DC, zacinam riadne spinit.....takze do hodinky sa mi rozbehne..asi sa mi to posunulo, kedze som mala ovulku 16DC.....nabuduci mesiac az po 5 dnoch testujem, kedze to mam na striedacku.....dakujem baby za povzbudenie a drzim Vam vsetkym palceky, nech mame stastie v dalsom cykle....ja si davam pauzu od doktorov a skuim sa nemysliet na druhe babo....a budem to brat tak, ked to ma prist, takto pride.....dalsia mrchana nema prist 22. -26 11..papa drzte sa

franica
25. okt 2012

@tatiana77 hmmm no škoda, ale tak ďalší mesiac je tu ani sa nenazdáme, raz to vyjsť musí! A súhlasím s tým, že to budeš brať viac v pohode- je to vraj jeden z najlepších liekov na plodnosť 😉

franica
25. okt 2012

@leonetka to je reč! Anoooooo....my to dáme, uvidíš....už len 6 dní a je november- nikdy som sa tomuto mesiacu netešila viac 😵 😵

leonetka
25. okt 2012

@franica mi hovor! november je takyyyy kraaasny mesiac! 😀

simonkato
25. okt 2012

Ahojte banbulky moje citam si vas citam a hned mam den krajsi tesim sa s tebou @ellis21 nech fazulecka pekne rastie z lekarov si nic nerob ony vedia ludi dobre naplasit a nieje to vobec dobre neprispieva to ani tebe ani fazulke tak pekne klud.
@franica juj super moja ze uz aj lekar schvalil snazilkovanie tak drzim prsteky nech sa babatinko cim skor podari moc ti to prajem @leonetka sa potom s radostou k tebe prida ved noveber je tu za tyzden 🙂
@drobca07 neboj moja uz bude urcite len lepsie doki si ta zoberie do parady a co chvilka budes aj ty tehulka kto viac si to tu z nasej temicky zasluzi ako ty ked sa raz docitam ze si tehu aj z koze vyskocim od stastia nech ti teda tato strana prinesie stastie tfuj tfuj tfuj silno silno trimem prsteky aj na nohach.
@ataner81 Renci ja uz nevladzem byt snazilkou nie som na tom dobre psychycky plus som zacala fajcit ako komin nervy posobia musim si to dat v hlavke do kopi a pak sa budeme znovu raz snazit ale teraz nie sla som do toho moc hrr a o to viac som bola sklamana namotana na blbe testy co si zo mna robili dobry den pak som bola nervozna s drahym sme sa len hadali a neprospievalo to nasmu vztahu uz som sa vyrovnala ze tento rok to nepojde mozno takto o rok o dva uvidime nechame sa prekvapit co sa mi v hlavke zrodi alebo to necham na polovicku nech sa aj on vyjadri.Ved on vek na deti ma ja mam teoreticky este cas aj ked som chcela byt vzdy mlada mamina ze by som v dakej 40tke sla s pubertakom na disco heh .Moja skus aj ty trosku zvolnit netlacit tak na pilu nerobi to dobrotu poucila som sa na sebe ono sa vam urcite mrnusik podari a ked nie mame modernu dobu potom tomu dopomozes.Budes tou najlepsou maminou a raz budes rozpravat mrnusovi aka tazka bola tvoja cesta k nemu.
@rohlicka juj mamina tak malicka uz kopka tak ze aj drahy citi nieje krajsi pocit nic krajsie som asi v zivote nezazila ako kopanceky mojej princeznej chcem znova fnuk uz sa mi tisnu slzy do oci.Drzte sa kocky a svadobe fotky nadhera budem bohata spenazim hned ty nasa celebrita ked bude malicka po vas hotova modelocka bude 🙂
Dievcatka moje vsetky ste mi ako taka rodinka vzdy vas budem chodit citat dzat prsteky kazdej z vas ci pri snazilkovani alebo pri tehulkovani kazda jedna si zasluzime ten maly poklad a my sa ho aj dockame niektore skor ine si pockame ale raz sa dockame ved ako sa hovori kto caka ten sa docka len skoda ze ja som netrpezlivy clovek 🙂

tatiana77
25. okt 2012

@franica dakujem pekne...ano viem, ze je to dobry liek, ale niekomu to nemusi vyjst...inak teraz menim doktora, tak uvidim co mi on povie, ale pojdem az v decmbri pripadne az januari....fakt chcem pauzu..od nich....a chodit stale na UZV a podobne ma ubijalo....obdivujem zeny, ktore to praktizuju a aj umele opldnenie..ide to na mozog...a ja som mojmu dr neverila...mozno to preto ani nejde, ze ma znervoznoval a nebola som v pohode.....

deculko
25. okt 2012

@drobca07 bude dobre,treba verit🙂 uz budem sypat zo seba mudrosti 😀 precitala som si stranu z knihy Tajomstvo🙂 ozaj,ty si ju citala? lebo na mna nejaka myslienka z toho sedi...

franica
25. okt 2012

@simonkato
@simonkato Simi ty si taká dobrá duša, že ty musíš mať hore nachystaných strašne veľa tých voňavých balíčkov, len ešte čakajú na expedíciu 🙂 Ďakujem za pekné priania a ostávaj tu s nami sledovať nás 🙂

@tatiana77 tak ak neveríš svojmu dokimu, tak sa to ťažko rieši...dobre robíš, že ho meníš, možno príde s niečím úplne iným ako ten predošlý a pomôže- alebo len bude mať iný prístup, ty lepší pocit a pôjde to...idú Vianoce a máme tu takú dohodu, že to bude pokojné a plodné obdobie, tak čo ty vieš..možno k novému doktorovi pôjdeš ukázať rovno malý prírastok 😉

leonetka
25. okt 2012

@ellis21 naaa, cakala som na tvoj tehu testik ale tak hadam uz mozem aj ja nahlas zablahozelat 🙂 nech je babulo zdravucke a pekne v brusku rastie! 🙂

leonetka
25. okt 2012

@simonkato dakujem Simi a urcite sem nakukaj, nesmies tu chybat. spravte si snazilkovsku pauzicku ale nezabudnite sa tulkat aj nadalej. ja verim, ze prave v najneocakavanejsej chvili to vyjde. keby som okolo seba nemala plno takychto pribehov, tiez si poviem, ze je to otrepana fraza, ale evidentne na tom nieco bude. ked to pustis z hlavy, prave vtedy sa zadari. 😉

zora256
25. okt 2012

@waltea Ahoj!
Ďakujem veľmi pekne a obdiv,hoc nie je čo na mne obdivovať,lebo občas aj moja trpezlivosť sa minie a prasknú mi nervy a potom to pokračuje,vieš neprípušťam si,že by som nemohla mať viac detí,verím,že budem mať ešte min.jedno a možno aj dve🙂Treba veriť,ja veľmi verím,že to celé riadi náš Pán z hora,a on vie najlepšie kedy je najlepšie mať dieťatko🙂A zrejme preto to tak beriem ako to beriem...

zora256
25. okt 2012

@ellis21 Ahoj!
Verím,že je u teba všetko ok 😉 ,uvidíš,prejdú tie 3týždne ani sa nenazdáš🙂

deculko
25. okt 2012

dievcata.... stalo sa vam nieco iste z tohoto> u mna napr.prvy krat na maturite....nechcete si vytiahnut nejaku otazku,myslite na to,ze prosim,len nech si nevyberiem basnikov (u mna napr. z literatury) a co cert nechcel,presne som si basnikov vytiahla ..... to iste sa mi stalo prvy semester na vyske...myslela som na tie otazky,ktore som si vytiahnut nechela...a do kelu zase som si vytiahla akurat jednu z nich....potom som uz na dalsich skuskach aplikovala radu>ze musis mysliet na to,co si vytiahnut chces....a ono to vazne fungovalo....stalo sa aj vam nieco podobne?
...a teraz k veci...vola sa to zakon pritazlivosti... podla tej knihy "Secret".... (zatial som stihla precitat jednu stranu....) ..... ale vislo mi z toho toto.....
zaujmave pre @brumka >
treba si veci hovorit a mysliet to,co chceme... u mna napr.dalsi priklad pre brumku:
nechcela som ist do roboty.... a supy,mam ju tu.... privolala som si ju... (jasne,ze sa da o tom vela polemizovat...) ... . ale sedi to teraz... mozno keby moje myslenie vysielalo spravu,ze chcem ist na druhu matersku,mozno by sa to podarilo,ale to je uz fuk.... no a k comu chcem dospiet tymito myslienkami?
ze je to zaujmave,lebo zda sa,ze fakt tie veci funguju,a tak si to idem pretransformovat na snazilkovanie a chcene tehu🙂 treba verit a nepochybovat o tom,ze raz to babo budeme mat...🙂))) tomu som vzdy verila aj predtym...
ale aj na mieste drobci a simi napr. .... dievcata verte a nepripustajte inu moznost,ze tie vase deculka budete mat🙂 verte,ze ich budete mat... len nevieme kedy,ale budu🙂))
to ja len tak🙂))

deculko
25. okt 2012

@zora256 ahoj Zori,teba sa chcem spytat,ake to gumene nohavicky,aku znacku si spominala? sara? skusim najst na nete... lebo teda mam predstavu,ze kupim len 2 ks na odplienkovanie mojho maleho,300e na to iste nedam...ale inak uz som od jednej mamicky vcera pocula,ze ani latkovky od plienok neodnaucia...

deculko
25. okt 2012

@werusss sranda s vasimi priezviskami🙂 u nas napr. moj brat chodil s dievcatom,...a ja som si nasla mojho mm...a moj mm a ta frajerka bratova mali rovnake priezvisko,to bola sranda,sme sa smiali s tou bratovou frajerkou,ze si vymenime priezviska,ak by sme sa za svojich priatelov v ten cas vydali🙂) ale ani oni sa nepoznali...ale moj mm zo srandy prehlasil,ze ak by sa mu ona nahodou pacila,tak by si musel zistovat,ci dajaky velmi davni predkovia nemal nieco spolocne🙂)))))))))))

zora256
25. okt 2012

@ataner81 Ahoj!
Moja tak hlásim,dnes mi prišla ms,a dátum ďalšej je 22.11.čo dúfam,že už nebude 😔 ,ale ak aj bude tak sa ide ďalej.

deculko
25. okt 2012

@zora256 aha,uz som nasla v tvojom prispevku,ze Sandry uz nevyrabaju... a nic podobne nie je? idem kuknut na net... tiez by som chcela len obycajnu plienku vlozit do gumenych gatiek...

zora256
25. okt 2012

@deculko Ahoj!Veruže neodnaučia,od plienok,látkové:-/,ale proste nácvyk a nejako hravou formou,aby nepociťovali nátlak pri tom🙂Sandry sa volali Sandra.Tak skús ak nádeš,hoď sem tú stránku aj mne,ok?Proste na leto je to fajn,pre prípad,lae aj to len na doma,lebo to pretečie,chladí aby nenachladli drobci vtom,nanajvyšš,sa zato už neplatí,iba ak za vodu,ale to je viac eko🙂

zora256
25. okt 2012

@deculko Ahoj!
Tak mne len gumenné gaťky treba ak sú vôbec veľ.86-92,štvorcové plienky mám,dostať ich v metrážnom obchode a v galantériách,

zora256
25. okt 2012

@deculko Ahoj!
Presne tak som bola na maturite aj na záverečných,myslela som na tú otázku,ktorú som chcela a zabralo😀
A stým tehu som tak vždy,až na tento týždeň,hrozne som chcela ms lebo ma bolo už dosť dlho brucho ako na ms,a prišla na dnes ráno😀 ale od teraz už budem myslieť len nato,že budem tehu😀,a to že kedy to je fuk,snáď rýchlejšie príde,než sa nazdám😀 a prajem každej dlhodobej snažilke aby už mala každá zvás fazuľku zasadenú na úrodnej pôde 😉

zora256
25. okt 2012

@simonkato Ahoj moja!
Posielam veľa pozitívnej energie a síl,aby si sa čoskoro dala do kopy 😉 ,treba veriť,a príde to,počom tak veľmi túžiš 😉 veľmi si to zaslúžiš,po toľkej bolesti musí prísť láska v podobe drobného človiečika,ktorý Ti to všetko trápenie vynahradí,verím tomu,že príde hneď ako nato prestaneš myslieť a bude tvoja duša v harmónii z telom,vtedy to iste príde,proste sa odreaguj cho´d na prechádzky nadýchaj sa čersvého vzduchu a zapáľ vonnú sviečku,alebo niečo čo Ti spíjemňje život a naber novej sily 😉 .